DURIGNEUX & Fils Ets

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • DURIGNEUX & Fils Ets

Contactgegevens DURIGNEUX & Fils Ets: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DURIGNEUX & Fils Ets: address, phone, fax, email, website, opening hours

DURIGNEUX & Fils Ets

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Gaston Gailliez 4; 7120; Estinnes (Vellereille-le-Sec), België

Telefoon (phone): 065 58 68 90 (+32-065 58 68 90) 065 58 68 90 (+32-065 58 68 90)

Fax (fax): +32 (61) 903-20-74 +32 (61) 903-20-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DURIGNEUX & Fils Ets: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DURIGNEUX & Fils Ets"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DURIGNEUX & Fils Ets"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DURIGNEUX & Fils Ets, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DURIGNEUX & Fils Ets. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DURIGNEUX & Fils Ets, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DURIGNEUX & Fils Ets. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DURIGNEUX & Fils Ets
Products information DURIGNEUX & Fils Ets

BTW identificatienummer (tax): BE07678039550
Ondernemingsnummer: 3049224853
Hoofdstad (capital): 159,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 805,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in DURIGNEUX & Fils Ets zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fuel oils

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DURIGNEUX & Fils Ets
(Get full report from official database of BE for DURIGNEUX & Fils Ets)

Aanvulling soorten activiteiten voor DURIGNEUX & Fils Ets
Addition kinds of activities for DURIGNEUX & Fils Ets

20119904. Frankfurters, van vlees geslacht ter plaatse | Frankfurters, from meat slaughtered on site
31990102. Voerzakken voor paarden | Feed bags for horses
34710204. Dekontamineren en reinigen van raketten of satellietonderdelen | Decontaminating and cleaning of missile or satellite parts
36130208. Stroomverbindingen, elektrisch | Power connectors, electric
39440201. Elektronische spelmachines, met uitzondering van munten | Electronic game machines, except coin-operated
94510000. Administratie van veteranenzaken | Administration of veterans' affairs

Werken bij DURIGNEUX & Fils Ets: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DURIGNEUX & Fils Ets: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DURIGNEUX & Fils Ets. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DURIGNEUX & Fils Ets. Looking for open vacancies in other companies

  • Machine operator drukkerij / Poperinge (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een machine operator die aan de slag wil in een de drukkerij van de firma en zo zijn steentje kan bijdragen aan de groei van het bedrijf. We zijn op zoek naar een persoon die een eerste ervaring heeft met de instelling van machines en geen schrik heeft van fysiek zwaar werk (dit omdat je druksleeves uit de machines moet halen). Nederlands of Frans mag beide. We vragen vooral iemand die erg gemotiveerd is om te werken.

  • Credit Controller (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De credit collector maakt de uitblijvende betalingen van klanten inzichtelijk. Hij/zij onderzoekt de reden of oorzaak van het uitblijven van de betaling en treedt daarvoor in contact met de klanten en met de eigen vestigingen. Als de oorzaak van niet-betaling een klacht is over de dienstverlening, dan zorgt hij/zij ervoor dat dit uitgeklaard wordt met de juiste personen in de organisatie. Als de oorzaak van administratieve aard is helpt hij/zij bij het vinden van een oplossing. Voor beide gevallen houdt hij/zij nauw contact met de vestigingen en met het operationele en het financiële management. De Credit Collector rapporteert aan de Financiële manager. Taken en verantwoordelijkheden: • Je maakt overzichten van de niet-betalingen vanuit het financiële pakket. • Je onderzoekt de herstellingsdossiers in het operationele pakket met betrekking tot oorzaken van niet-betaling. • Je neemt contact op met de dossierbeheerders en de vestigingsmanagers van de eigen organisatie om de oorzaak van niet-betaling helder te krijgen. • Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klanten bij problemen met betalingen. • Je onderhoudt contacten op regelmatige basis met de voor de betalingen verantwoordelijke personen bij de top 10 klanten, en voorziet hen van de overeengekomen periodieke informatie. • Je gaat op zoek naar, en neemt contact met de verantwoordelijke personen bij alle klanten in geval van niet betaling. • Je zorgt ervoor, met goede voorstellen en oplossingen, zowel telefonisch als schriftelijk, dat de klanten vlot overgaan tot betaling. • Je bezorgt je klanten alle benodigde informatie die moet leiden tot betaling. • Je pleegt veelvuldig overleg met de financiële manager, en naargelang met de andere leden van het management team. • Je houdt je aan de werk-, kwaliteits-, veiligheids- en milieuvoorschriften. • Je doet navraag m.b.t. dossiers bij lease en verzekeringsmaatschappijen per mail en telefoon.

  • Winkelmedewerker regio Brakel - Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt regio Brakel - Zottegem zijn wij op zoek naar enkele winkelmedewerkers. Tijdens jouw tewerkstelling zal je voornamelijk meehelpen met de rekken aan te vullen en de kassa te bedienen. Verder zal je klanten te woord staan en soms helpen in het magazijn en de stock beheren.

  • HUISHOUDHULP VOLTIJDS GAVERE (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Gavere zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Modebewuste student in Lochristi gezocht! (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: AGO JOBS & HR - SHOPS

    Type: Studentenjob

    Je komt terecht in een aangename kledingzaak. Daar sta je in voor het plooien van de kledij, het onderhouden van de winkel en de pashokjes van de winkel netjes houden (kleren weghangen). Later van tijd kan soms kassa aangeleerd worden.

  • Jobstudent (m/v) Herentals/Kasterlee/Oud-Turnhout/Ravels (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • Tekenaar Sanitair en Technieken (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Je krijgt het warm van uitgepuurde koelingssystemen? Dan ben je mogelijk de persoon die wij zoeken! Als tekenaar sanitair en technieken ben je onze technischvisuele rechterhand van de projectleiding. Je staat in voor de volledige technische uitwerking van de gedetailleerde uitvoeringsplannen voor utilitaire, residentiële en industriële projecten : Vanuit je doorgedreven kennis van sanitair en technieken weet je vlot de geplande uitvoering om te zeten in : schema en stuktekeningen de vereiste principetekeningen voorbereiding van de nodige materialenlijsten eventuele basis deelbestellingen afgewerkte as-buildplannen voor het opleveringsdossier

  • Monteur (HVAC) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: MAINTENANCE COMPANY VANHEE

    Type: Vaste Job

    Als monteur HVAC ga je alleen de baan op om bij klanten verwarming, ventilatie en airco installaties te monteren. Het gaat steeds om korte opdrachten, grote werven komen dus niet aan bod. De opdrachten gaan niet bij particulieren door, maar wel bij scholen, hotels, bedrijven, banken, sportpaleis, Capitole, etc. Je zal dagelijks zelfstandig volgende taken op jou nemen: installaties opbouwen, ketels vervangen, laswerken, aanpassen installaties, pompen vervangen, luchtkanalen plaatsen, ...

  • Onderhoudstechnieker (SPIERE-HELKIJN)

    Regio: SPIERE-HELKIJN

    Bedrijf: AVS SPINNING

    Type: Vaste Job

    Je komt onder de hoede van de Maintenance Manager die alle facetten van de job zal tonen en de nodige ondersteuning zal bieden. Je rapporteert rechtstreeks aan hem Je voert preventieve en curatieve mechanische onderhoudsopdrachten uit Je leert omgaan met het machinepark en op korte termijn kan je interventies uitvoeren Je werkt overdag maar kan de nodige flexibiliteit opbrengen bij dringende interventies Je staat in voor veilig werken en volgt hiervoor de nodige opleidingen (Ba4-Ba5)

  • Regionale Sales representant(e) Knokke-Heist (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: BESTVISIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bestvisit.eu is een jong creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben jij onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) Bestvisit.eu is een creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) ben jij verantwoordelijk voor het promoten bij de lokale Kmo's van advertenties en marktplaatsaccounts in je eigen exclusieve regio. Kortom, jij maakt jou Bestvisit regio tot een succes in je gemeente! Ben je bereid samen met ons het netwerk uit te bouwen ? Aan jou de taak om klanten te overtuigen en te begeleiden bij de keuze van het type jaar abonnement samen met de afwikkeling en het opstarten van hun account .. Daarnaast zal je ook een frequent contact opnemen met de klant. Verdienste & bespreekbaar

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Instructeur (trice) de maquillage – Revenu complémentaire dans votre propre région (Regio Charleroi)

    Regio: Regio Charleroi

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vous avez déjà un travail à temps plein ou à temps partiel, mais vous êtes encore à la recherche d’une activité secondaire agréable ou d’un revenu complémentaire Nous sommes partenaires d’une des plus grandes compagnies en network-marketing et un des leaders européen de la distribution directe en Europe au niveau de Santé & Beauté. Ceci vient d’être confirmé avec le Prix Selda “Compagnie de l’année 2015”. Actuellement nous sommes à la recherche de quelqu’un pour donner des ateliers de maquillage et des soins anti-âge afin d’ expendre nos activités dans votre région. A cette fin nous sommes à la recherche de collègues motivés, dynamiques et entreprenants qui veulent organiser ces ateliers. Vous voulez partager votre connaissance sur le maquillage en petits groupes et apprendre comment se maquiller, donner des conseils personnels et promouvoir les produits.

Zoek naar antwoorden van DURIGNEUX & Fils Ets in sociale netwerken
Look for responds of DURIGNEUX & Fils Ets in social networks

Lees alle opmerkingen voor DURIGNEUX & Fils Ets. Laat een reactie achter voor DURIGNEUX & Fils Ets. DURIGNEUX & Fils Ets bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DURIGNEUX & Fils Ets. Leave a respond for DURIGNEUX & Fils Ets. DURIGNEUX & Fils Ets on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DURIGNEUX & Fils Ets op de google maps. Adres en contacten DURIGNEUX & Fils Ets
Location of DURIGNEUX & Fils Ets on the google maps. Address and contacts of DURIGNEUX & Fils Ets

Andere gerelateerde bedrijven als come DURIGNEUX & Fils Ets DURIGNEUX & Fils Ets: PUBLI KRIS | LAMBRECHT | Publimo BVBA | Saelen Jos BVBA | GHISLAIN GIJSENS

Other related companies as DURIGNEUX & Fils Ets: PUBLI KRIS | LAMBRECHT | Publimo BVBA | Saelen Jos BVBA | GHISLAIN GIJSENS

DURIGNEUX & Fils Ets is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DURIGNEUX & Fils Ets, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07678039550. Het bedrijf DURIGNEUX & Fils Ets bevindt zich op het adres: Rue Gaston Gailliez 4; 7120; Estinnes (Vellereille-le-Sec). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 159,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 805,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Fuel oils. Producten gemaakt in DURIGNEUX & Fils Ets zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DURIGNEUX & Fils Ets is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DURIGNEUX & Fils Ets is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DURIGNEUX & Fils Ets, openstaande posities, locatie van DURIGNEUX & Fils Ets op de kaart.

DURIGNEUX & Fils Ets is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is DURIGNEUX & Fils Ets, company assigned to the tax number BE07678039550. The company DURIGNEUX & Fils Ets is located at the address: Rue Gaston Gailliez 4; 7120; Estinnes (Vellereille-le-Sec). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 159,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 805,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Fuel oils. Products created in DURIGNEUX & Fils Ets were not found.
The main activity of DURIGNEUX & Fils Ets is Fishing, Hunting and Trapping, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DURIGNEUX & Fils Ets is not available. You also can look at reviews of DURIGNEUX & Fils Ets, open positions, location of DURIGNEUX & Fils Ets on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DURIGNEUX & Fils Ets, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DURIGNEUX & Fils Ets, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DURIGNEUX & Fils Ets, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DURIGNEUX & Fils Ets, employees, financial statistics.