PEETERS GUIDO EN PETER

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • PEETERS GUIDO EN PETER
Private companiesTransportation Services • PEETERS GUIDO EN PETER

Contactgegevens PEETERS GUIDO EN PETER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PEETERS GUIDO EN PETER: address, phone, fax, email, website, opening hours

PEETERS GUIDO EN PETER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BEVINGEN-CENTRUM 107; 3800; SINT-TRUIDEN, België

Telefoon (phone): 11672666 (+32-11672666) 11672666 (+32-11672666)

Fax (fax): +32 (16) 338-14-30 +32 (16) 338-14-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PEETERS GUIDO EN PETER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PEETERS GUIDO EN PETER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PEETERS GUIDO EN PETER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PEETERS GUIDO EN PETER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PEETERS GUIDO EN PETER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PEETERS GUIDO EN PETER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PEETERS GUIDO EN PETER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PEETERS GUIDO EN PETER
Products information PEETERS GUIDO EN PETER

BTW identificatienummer (tax): BE04673828125
Ondernemingsnummer: 1264495849
Hoofdstad (capital): 171,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 628,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in PEETERS GUIDO EN PETER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fruitteelt; Varkenskwekers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PEETERS GUIDO EN PETER
(Get full report from official database of BE for PEETERS GUIDO EN PETER)

Aanvulling soorten activiteiten voor PEETERS GUIDO EN PETER
Addition kinds of activities for PEETERS GUIDO EN PETER

209602. Corn chips en andere snacks op basis van mais | Corn chips and other corn-based snacks
16110200. Surfacing en bestrating | Surfacing and paving
24290301. Shakes (hand splitshingles) | Shakes (hand split shingles)
31110403. Zilverleer | Case leather
72199901. Bont kleding reiniging, reparatie en opslag | Fur garment cleaning, repairing, and storage
79990704. Skeet shooting faciliteit | Skeet shooting facility

Werken bij PEETERS GUIDO EN PETER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PEETERS GUIDO EN PETER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PEETERS GUIDO EN PETER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PEETERS GUIDO EN PETER. Looking for open vacancies in other companies

  • Machineoperator - machinesteller (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij opzoek naar een machineoperator - machinesteller, regio Ternat: Je bent verantwoordelijk voor het correct instellen van de machines. Bij defecten aan de machine probeer je deze op te lossen. Je staat in voor kwaliteitscontrole van de afgeleverde producten.

  • Automecanicien m/v (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Adecco Zeebrugge zoekt een automechanieker voor een garage te Knokke-Heist. Je staat in voor het onderhoud en herstelllingen van nieuwe en tweedehandswagens van de merken Nissan, Renault en Dacia. Je maakt nieuwe wagens klaar voor de aflevering aan de klant

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Moorsel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP LICHTAART (LICHTAART)

    Regio: LICHTAART

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Lichtaart zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Jobstudent(e) schoonmaak te Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Deinze zoeken wij een jobstudent(e) voor schoonmaak op de technische dienst. Je bent beschikbaar op vrijdag 21/12, maandag 24/12, woensdag 26/12, donderdag 27/12, vrijdag 28/12 en maandag 31/12. Je hebt ook recht op de betaalde feestdag van dinsdag 25/12 al moet je deze dag uiteraard niet werken. Werkuren zijn van 7.30u tem 16.30u, op vrijdag tem 15.30u

  • Operationeel Manager (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

     Als Operationeel Manager behoort het volgende tot jouw takenpakket: Je motiveert en stuurt een klein team van operationele bedienden en operationele arbeiders aan Je volgt alle logistieke operaties op  Je tracht de operationele en administratieve systemen continue te verbeteren Je beheert en analyseert alle KPI's Je volgt het HSEQ beleid op en verbetert het riskmanagement  Je neemt beslissingen en berekent de gevolgen op korte en lange termijn Klantencontact behoort ook tot jouw pakket Bedrijfsprofiel: Een dynamisch bedrijf actief in de logistieke sector, gelegen in de haven van Antwerpen.

  • Werfleider bodemsaneringen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Mourik

    Type: Vaste Job

    Je bent als werfleider bodemsaneringen verantwoordelijk voor de uitvoering van de werken In samenwerking met, en onder leiding van een projectleider, ben je verantwoordelijk voor de projectorganisatie, planning en budget, contacten met een afgevaardigde van de opdrachtgever en de coördinatie en controle van zowel de eigen medewerkers als het personeel van de onderaannemers Je volgt stipt de te nemen veiligheidsmaatregelen en hebt oog voor alle risico’s inherent aan de bodemsaneringsactiviteiten

  • Teeltverantwoordelijke (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: PER-SÉ

    Type: Vaste Job

    Als teeltverantwoordelijke kom je terecht in een team van 3 mensen en werk je nauw samen met je verantwoordelijke die je bijstaat met raad en daad. Wat houdt die verantwoordelijkheid concreet in? Je staat in voor de teelt volumes die het bedrijf nodig heeft. Hiertoe heb je heel nauw contact met de landbouwers met wie je onderhandelingen voert volgens de wettelijke reglementeringen en contracten afsluit. Je bepaalt de zaai planning en houdt rekening met de verschillende percelen. Gedurende de kweek volg je goed op en ondersteun je de landbouwer met allerhande advies gaande van Fyto, ziektes, weer wisselingen,.. Nadien ga je de oogst gaan plannen. Je houdt hierbij rekening met de productie zodat zij klaar zijn als de gewassen aankomen. Op dit ogenblik verzorg je de ingangscontrole en volg je verder op. Uiteindelijk heb je opvolggesprekken met de landbouwers en bespreek je de toekomst.

  • TEKENAAR WERKVOORBEREIDER CALCULATOR METAAL (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Als Tekenaar/werkvoorbereider biedt je zowel aan de verkoopsafdeling als de productieafdeling je medewerking. Je ontrafelt de binnenkomende technische data. Dit kunnen digitale bestanden zijn van te produceren onderdelen maar ook complexe samenstellingen. Je vormt deze bestaande tekeningen om tot productiedata in samenspraak met de klant. Je staat in voor de off-line programmatie van het machinepark met behulp van verschillende grafische pakketten. Op basis hiervan maak je een offerte en bepaal je de leveringstermijn. Je bent de eindverantwoordelijke voor het behalen van de vooropgestelde leveringstermijn. Je bent communicatief met de mensen op de werkvloer.

  • Financial Controller (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: AMPLIFON BELGIUM

    Type: Vaste Job

    In de functie van Financial Controller ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het behoud van een controle- en informatiefunctie waarbij je de nodige business support levert vanuit financieel oogpunt om Amplifon te ondersteunen in het behalen van de vooropgestelde doelen en te zorgen voor een financieel gezonde toestand van de Belgische en Luxemburgse entiteit. Je evalueert de naleving van richtlijnen en reglementeringen en bekijkt de goede werking, de doeltreffendheid en de efficiëntie van bestaande processen en zorgt voor de verbetering hiervan. Je werkt hierbij nauw samen met de Director Finance & Operations, de collega-Business Analyst en de verschillende back-office departementen (IT, Customer service, payroll…). Inhoud van de functie Budgetcontrole door vergelijking van budgetten met actuals en het geven van verbetervoorstellen om bestaande verschillen weg te werken Ondersteuning in de opmaak van de jaarlijkse budgetten door het management Deelname aan de maandrapporteringen Zorgen voor financiële analyse en inzichten ter ondersteuning van beslissingen binnen de organisatie Verantwoordelijk voor controle op Law 262 compliance Uitvoeren van analyses mbt winstgevendheid op productniveau en op niveau van verdeelkanalen Anticiperen op en intiëren van prijsonderhandelingen Ad hoc analyses en rapporteringen op vraag van het management Actieve deelname aan JD Edwards and BI projecten in het verbetering van financiële tools en rapporteringen

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio ASSEBROEK/BRUGGE (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Passie om als flexijobber te werken in een kapsalon! (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Flexijob

    Voor onze klant, een goeddraaiend kapsalon met fijne klanten, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en vlotte flexijobber die het salon 2 dagen wil komen versterken! Wij zijn op zoek naar iemand die reeds ervaring heeft in de sector en die graag, naast zijn of haar hoofdjob, een 2-tal dagen wil komen meewerken, nl. vrijdag en zaterdag! Ben jij iemand die graag onder de mensen is en die ervaring heeft, aarzel niet om ons te contacteren!

Zoek naar antwoorden van PEETERS GUIDO EN PETER in sociale netwerken
Look for responds of PEETERS GUIDO EN PETER in social networks

Lees alle opmerkingen voor PEETERS GUIDO EN PETER. Laat een reactie achter voor PEETERS GUIDO EN PETER. PEETERS GUIDO EN PETER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PEETERS GUIDO EN PETER. Leave a respond for PEETERS GUIDO EN PETER. PEETERS GUIDO EN PETER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PEETERS GUIDO EN PETER op de google maps. Adres en contacten PEETERS GUIDO EN PETER
Location of PEETERS GUIDO EN PETER on the google maps. Address and contacts of PEETERS GUIDO EN PETER

Andere gerelateerde bedrijven als come PEETERS GUIDO EN PETER PEETERS GUIDO EN PETER: Office Express SPRL | Timmermans E | A.C.V./C.S.C. F?D?R.DE BRUXELLES | Counye Delphine | Cloes Nadine

Other related companies as PEETERS GUIDO EN PETER: Office Express SPRL | Timmermans E | A.C.V./C.S.C. F?D?R.DE BRUXELLES | Counye Delphine | Cloes Nadine

PEETERS GUIDO EN PETER is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PEETERS GUIDO EN PETER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04673828125. Het bedrijf PEETERS GUIDO EN PETER bevindt zich op het adres: BEVINGEN-CENTRUM 107; 3800; SINT-TRUIDEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 171,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 628,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Fruitteelt; Varkenskwekers. Producten gemaakt in PEETERS GUIDO EN PETER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PEETERS GUIDO EN PETER is Transportdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PEETERS GUIDO EN PETER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PEETERS GUIDO EN PETER, openstaande posities, locatie van PEETERS GUIDO EN PETER op de kaart.

PEETERS GUIDO EN PETER is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is PEETERS GUIDO EN PETER, company assigned to the tax number BE04673828125. The company PEETERS GUIDO EN PETER is located at the address: BEVINGEN-CENTRUM 107; 3800; SINT-TRUIDEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 171,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 628,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Fruitteelt; Varkenskwekers. Products created in PEETERS GUIDO EN PETER were not found.
The main activity of PEETERS GUIDO EN PETER is Transportation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PEETERS GUIDO EN PETER is not available. You also can look at reviews of PEETERS GUIDO EN PETER, open positions, location of PEETERS GUIDO EN PETER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PEETERS GUIDO EN PETER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PEETERS GUIDO EN PETER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PEETERS GUIDO EN PETER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PEETERS GUIDO EN PETER, employees, financial statistics.