AUGUST NIJS ZAKENKANTOOR BVBA

Particuliere bedrijvenNiet-classificeerbare vestigingen • AUGUST NIJS ZAKENKANTOOR BVBA
Private companiesNonclassifiable Establishments • AUGUST NIJS ZAKENKANTOOR BVBA

Contactgegevens AUGUST NIJS ZAKENKANTOOR BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUGUST NIJS ZAKENKANTOOR BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUGUST NIJS ZAKENKANTOOR BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Koning - Albertstraat 41; 2440; Geel, België

Telefoon (phone): 014 56 44 44 (+32-014 56 44 44) 014 56 44 44 (+32-014 56 44 44)

Fax (fax): 014 56 44 40 (+32-014 56 44 40) 014 56 44 40 (+32-014 56 44 40)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUGUST NIJS ZAKENKANTOOR BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUGUST NIJS ZAKENKANTOOR BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUGUST NIJS ZAKENKANTOOR BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUGUST NIJS ZAKENKANTOOR BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUGUST NIJS ZAKENKANTOOR BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUGUST NIJS ZAKENKANTOOR BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUGUST NIJS ZAKENKANTOOR BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUGUST NIJS ZAKENKANTOOR BVBA
Products information AUGUST NIJS ZAKENKANTOOR BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07560211181
Ondernemingsnummer: 3593872070
Hoofdstad (capital): 959,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 108,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Insurance brokers; Mortgages & loans; Real estate

Product categorie (product category): Bookkeepers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUGUST NIJS ZAKENKANTOOR BVBA
(Get full report from official database of BE for AUGUST NIJS ZAKENKANTOOR BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUGUST NIJS ZAKENKANTOOR BVBA
Addition kinds of activities for AUGUST NIJS ZAKENKANTOOR BVBA

07830104. Snoeien, sierboom | Pruning services, ornamental tree
27549909. Etiketten: gravure printing | Labels: gravure printing
35550305. Vliegtuigen, printers ' | Planes, printers'
39491004. Bowlingballen | Bowling balls
39999928. Plaques, foto, gelamineerd | Plaques, picture, laminated

Werken bij AUGUST NIJS ZAKENKANTOOR BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUGUST NIJS ZAKENKANTOOR BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUGUST NIJS ZAKENKANTOOR BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUGUST NIJS ZAKENKANTOOR BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent arbeider (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal ingezet worden als operator aan zaagmachine/freesmachine voor het verwerken van aluminium; Je zal ingezet worden als hulparbeider bij controlewerk en aanvullen stock; Je bent flexibel om in te springen waar nodig.

  • Magazijnier met heftruckattest (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wens jij als magazijnier te werken in de regio Leuven? Lees dan zeker verder! Voor onze klant in Heverlee zijn wij tijdelijk op zoek naar een magazijnier (m/v) met een heftruckattest. Als magazijnier zal jij instaan voor het inladen van de vrachtwagens. Je bereidt ook de bestellingen voor en de drukt de juiste tickets op de computer af. Indien nodig, sta je ook de klanten telefonisch te woord.

  • MONTEUR CV / SANITAIR (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als monteur cv en sanitair sta je in voor de volgende taken: Je plaatst alle elementen die nodig zijn voor het aanleggen van verwarming (op gas stookolie steenkool hout zonne-energie vloerverwarming enz....) Je plaatst de badkamers zijnde de kranen baden lavabo's toiletten enz... Je plaatst de leidingen en het sanitaire gedeelte van de keuken. Verder doe je zowel de voorbereiding van de werf als de opkuis van de werf. Maakt alle elementen klaar die nodig zijn voor de volledige installatie van sanitaire of verwarmingsinstallatie (op gas stookolie steenkool hout zonne-energie ..) en plaatst ze volgens de veiligheidsregels.

  • Dakwerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature dakwerker krijg je heel wat taken toegewezen. Hieronder vind je een greep uit het pakket: je voert totaalrenovaties uit van A tot Z; je werkt voornamelijk bij particulieren thuis; je plaatst zelf de stelling; je voert afbraakwerken uit aan bestaande daken; je plaats voornamelijk platte daken; je staat er voor open ook renovatiewerken aan hellende daken uit te voeren; je zorgt dat de werf altijd netjes en proper achter blijft; je staat klanten vriendelijk te woord; je bent bereid bij te leren/werken uit te voeren op vlak van sanitair; je bent bereid bij te leren/werken uit te voeren op vlak van verwarming; je bent bereid bij te leren/werken uit te voeren op vlak van elektriciteit; je bent bereid bij te leren/werken uit te voeren op vlak van vloer- en tegelwerken.

  • Gepassioneeerde machine-operator (m/v) (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een sterk groeiend en bloeiend bedrijf actief in cosmetica en huishoudproducten, zijn wij op zoek naar enkele nieuwe, enthousiaste collega's om hun team te versterken! Je staat in voor de bediening van één of meerdere installaties (opstarten, stilleggen, afstellen, parameters bijstellen). Je staat ook in voor het eerstelijnsonderhoud en controleert de productiekwaliteit. Je zorgt voor een propere en hygiënische werkomgeving. We bieden je een vaste job in een groeiend bedrijf met een interessante verloning. Je maakt deel uit van een tof team in een bedrijf met een aangename werksfeer!

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Wezembeek-Oppem (WEZEMBEEK-OPPEM)

    Regio: WEZEMBEEK-OPPEM

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Wezembeek-Oppem en omgeving

  • Fitnessmedewerkers studenten (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een sport- en fitnesscomplex in Tongeren zijn we op zoek naar student-fitnessmedewerkers. Je zorgt voor een goed verloop en dagelijkse werking van de fitness en de activiteiten. Je beheert en onderhoudt de fitnessruimte en het -materiaal. Toezicht houden op een veilig verloop van activiteiten en het bewaken van orde en netheid behoort ook tot je takenpakket. Je ontvangt, informeert, begeleidt en ondersteunt de bezoekers op een correcte en klantvriendelijke manier.

  • Jobstudent verkoopmedewerker | Antwerpen Stadsfeestzaal (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SACHA

    Type: Studentenjob

    YES. DO WHAT YOU LOVE. ALWAYS Are you a student shoelover? Trendsettend. Vooruitstrevend. Klanten inspireren. Zijn dit woorden die jou aanspreken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jij weet als geen ander een klant met jouw energieke en spontane manier te helpen en daarmee ervoor te zorgen dat ze met de laatste trends aan hun voeten blij naar huis gaan. Wat ga je doen als student verkoopmedewerker? Als jobstudent in winkel Antwerpen Stadsfeestzaal is het je belangrijkste taak de wens van de klant te achterhalen, en deze zo snel mogelijk te vervullen. Van een warm welkom tot het juiste advies geven, jij zorgt voor dat ‘happiness’ gevoel bij de klant. Daarnaast zorg je voor: · Een recordtempo in het presenteren van de juiste maat · Een verzorgde winkel · Een perfecte presentatie van de collectie · Een snelle verwerking van de inkomende voorraad · Een goed advies over het onderhoud van de schoenen en tassen Over de Termeer Groep De Termeer Groep, een Europese multinational, heeft met de merken Sacha en Manfield 110 winkels verspreid over vijf landen. Al sinds 1909 verovert de familie Termeer de wereld van de schoenen met de merknaam Sacha. Sinds 2016 maakt het uit 1844 afstammende Manfield ook onderdeel uit van het familiebedrijf. Waar Sacha staat voor trendsettend, uitgesproken en eigen, staat Manfield voor ambacht, service en kwaliteit. Met beide een andere, maar sterk complementaire doelgroep. De optelsom van beide merken geeft het bedrijf een sterke positie in de schoenenmarkt.

  • enthousiaste kinder - en jongerentherapeut (M/V) (LAUWE)

    Regio: LAUWE

    Bedrijf: PSYWORKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De mogelijkheid om ambulant therapeutisch te werken met kinderen, jongeren en hun ouders in een brede waaier van problemen. Dit is een tijdelijke vacature voor een zwangerschapsvervanging tot eind maart 2019. Er bestaat een mogelijheid tot verlenging of samenwerking van onbepaalde duur afhankelijk van de mogelijkheden binnen het team.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Kortrijk) - Zelfstandige basis (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor één van onze klanten, ziekenhuis te Kortrijk, zoeken wij verpleegkundigen om bij te werken. Heb jij een vaste job maar heb je wel nog een aantal dagen over om bij te werken? Of ben je nog volop aan het solliciteren maar wil je intussen ook al werkervaring opdoen? Dan is dit misschien wel iets voor jou! Je kan volledig zelf kiezen op welke dagen je beschikbaar bent om te werken en welke shiften voor jou haalbaar zijn. Stuur ons je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt! X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven.

  • Junior Projectleider Bouw (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674211-inline.html?cid=Partner_VDAB Als Junior Projectleider Bouw ondersteun je zowel in studie- als uitvoeringsfase de projectmanager bij verschillende bouwprojecten. Je bent ook verantwoordelijk voor eigen deelprojecten die je zelfstandig uitwerkt. • Opstarten en beheren van de projectdossiers • Ondersteunen van de projectmanager bij de planning van de bouwprojecten • Verzamelen van gegevens en actualiseren van de projectmanagementinstrumenten • Uitvoeren van opmetingen en inventariseringen • Actualiseren van bouwplannen • Controleren en bijsturen van technische studies en werken • Bewaken van budget en financiële ontwikkeling • Rapporteren van de voortgang van de projecten aan de projectmanager • Opstellen van offertes en calculaties • Signaleren van eventuele risico’s

  • Flexi winkelmedewerker (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Carrefour DON BOSCO

    Type: Flexijob

    U werkt op zaterdag (volledige of halve dag) aan de kassa, aan het vers of in de winkel.

Zoek naar antwoorden van AUGUST NIJS ZAKENKANTOOR BVBA in sociale netwerken
Look for responds of AUGUST NIJS ZAKENKANTOOR BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUGUST NIJS ZAKENKANTOOR BVBA. Laat een reactie achter voor AUGUST NIJS ZAKENKANTOOR BVBA. AUGUST NIJS ZAKENKANTOOR BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUGUST NIJS ZAKENKANTOOR BVBA. Leave a respond for AUGUST NIJS ZAKENKANTOOR BVBA. AUGUST NIJS ZAKENKANTOOR BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUGUST NIJS ZAKENKANTOOR BVBA op de google maps. Adres en contacten AUGUST NIJS ZAKENKANTOOR BVBA
Location of AUGUST NIJS ZAKENKANTOOR BVBA on the google maps. Address and contacts of AUGUST NIJS ZAKENKANTOOR BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come AUGUST NIJS ZAKENKANTOOR BVBA AUGUST NIJS ZAKENKANTOOR BVBA: CHRISTOPHE KLUBERT | DUO | Constandt R | VDAB TRAINING EN OPLEIDING | ECOLE FONDAMENTALE

Other related companies as AUGUST NIJS ZAKENKANTOOR BVBA: CHRISTOPHE KLUBERT | DUO | Constandt R | VDAB TRAINING EN OPLEIDING | ECOLE FONDAMENTALE

AUGUST NIJS ZAKENKANTOOR BVBA is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AUGUST NIJS ZAKENKANTOOR BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07560211181. Het bedrijf AUGUST NIJS ZAKENKANTOOR BVBA bevindt zich op het adres: Koning - Albertstraat 41; 2440; Geel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 959,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 108,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Bookkeepers. Lijst met producten zijn Insurance brokers; Mortgages & loans; Real estate.
De hoofdactiviteit van AUGUST NIJS ZAKENKANTOOR BVBA is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUGUST NIJS ZAKENKANTOOR BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUGUST NIJS ZAKENKANTOOR BVBA, openstaande posities, locatie van AUGUST NIJS ZAKENKANTOOR BVBA op de kaart.

AUGUST NIJS ZAKENKANTOOR BVBA is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is AUGUST NIJS ZAKENKANTOOR BVBA, company assigned to the tax number BE07560211181. The company AUGUST NIJS ZAKENKANTOOR BVBA is located at the address: Koning - Albertstraat 41; 2440; Geel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 959,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 108,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Bookkeepers. List of products are Insurance brokers; Mortgages & loans; Real estate.
The main activity of AUGUST NIJS ZAKENKANTOOR BVBA is Nonclassifiable Establishments, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AUGUST NIJS ZAKENKANTOOR BVBA is not available. You also can look at reviews of AUGUST NIJS ZAKENKANTOOR BVBA, open positions, location of AUGUST NIJS ZAKENKANTOOR BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUGUST NIJS ZAKENKANTOOR BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUGUST NIJS ZAKENKANTOOR BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUGUST NIJS ZAKENKANTOOR BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUGUST NIJS ZAKENKANTOOR BVBA, employees, financial statistics.