JOZEF JOCHEMS

Contactgegevens JOZEF JOCHEMS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOZEF JOCHEMS: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOZEF JOCHEMS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOEKWEG 15; 2990; WUUSTWEZEL, België

Telefoon (phone): 36696407 (+32-36696407) 36696407 (+32-36696407)

Fax (fax): +32 (19) 171-31-32 +32 (19) 171-31-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOZEF JOCHEMS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOZEF JOCHEMS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOZEF JOCHEMS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOZEF JOCHEMS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOZEF JOCHEMS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOZEF JOCHEMS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOZEF JOCHEMS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOZEF JOCHEMS
Products information JOZEF JOCHEMS

BTW identificatienummer (tax): BE05823272705
Ondernemingsnummer: 3944335937
Hoofdstad (capital): 939,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 208,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in JOZEF JOCHEMS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fruitteelt; Rundveehouders; Varkenskwekers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOZEF JOCHEMS
(Get full report from official database of BE for JOZEF JOCHEMS)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOZEF JOCHEMS
Addition kinds of activities for JOZEF JOCHEMS

02719905. Racoon boerderij | Racoon farm
14550000. Kaolin en bal klei | Kaolin and ball clay
22310209. Spongedoek: wol, haarhaar of soortgelijke stof | Sponging cloth: wool, mohair, or similar fabric
35460100. Boren en boorgereedschappen | Drills and drilling tools
44899901. Airboats | Airboats
51450103. Toppings, frisdrankfontein | Toppings, soda fountain
55610000. Recreatieauto dealers | Recreational vehicle dealers
89990300. Commerciële en literaire geschriften | Commercial and literary writings

Werken bij JOZEF JOCHEMS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOZEF JOCHEMS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOZEF JOCHEMS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOZEF JOCHEMS. Looking for open vacancies in other companies

  • Junior Accountant (m/v) in Lokeren. (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel dringend op zoek naar een Junior Accountant (m/v) voor een uitzendopdracht van 6 maanden. Onze klant is een boekhoudkantoor gevestigd in Lokeren. De verantwoordelijkheden als Junior Accountant: Binnen deze functie zal je voornamelijk instaan voor allerhande inboekwerk. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Tijdelijk Customer Service Medewerker (m/v/x) (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Kan jij oproepen en e-mail vlot beantwoorden in het Nederlands & Engels? Streef jij naar een hoge klantentevredenheid? Dan ben jij wellicht de Customer Service Medewerker (m/v/x) die wij zoeken! Benieuwd naar jouw taken? Lees dan zeker verder! - Verwerken van outbound orders volgens de verschillende WMS systemen en procedures; - Behandelen van allerhande klantgerichte activiteiten; - Opbouwen en onderhouden van een goede relatie met klant(en) en/of vervoerders en zorgdragen voor een optimaal relatiebeheer met de klant tav operationele zaken met als doel de klanttevredenheid te verhogen; - Optreden als eerste aanspreekpunt in telefonische of directe contacten met de externe klant(en) en interne afdelingen voor het inwinnen of doorgeven van informatie; - Behandelen van verzoeken en klachten en hiervoor oplossingen vinden en aanbieden, rekening houdend met het belang van zowel de klant als de eigen organisatie; - Op een zo nauwkeurig mogelijke manier beantwoorden van alle mogelijk gestelde vragen van de klant (leveringen, retours, transportproblemen, afwijkende condities, spoedorders, enz), na grondige analyse en de nodige opzoekingen via alle mogelijke systemen die tot zijn/haar beschikking staan; - Het aanleveren van gegevens voor rapporteringen en KPI’s volgens de bestaande afspraken zowel intern als met de klant(en).

  • Assistent account manager M/V (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gerennomeerd bouwbedrijf in Zwevezele zoekt Adecco Experts een assistent van de account manager M/V: Je Functie: Na een inwerkperiode wordt u verantwoordelijk voor de ondersteuning van het commerciële team voor de Duitse markt. U streeft synergie na tussen de verschillende afdelingen. Dankzij optimalisatie van de binnendienst zorgt u voor een succesvolle klantenservice. Combinaties van klantenorders en een perfecte balans tussen leverbetrouwbaarheid en stock staan hierin centraal. U rapporteert aan de Account Manager. Wekelijkse rapportering Account Manager Opvolging van klantenorders en communicatie met de klant. Offertes opmaken Dossieropvolging van een aantal strategisch belangrijke klanten Opvolgen en (oplossen) claims Dagelijkse link met productie en aankoop voor probleemdossiers

  • MAGAZIJNMEDEWERKER VASTE NACHT VOEDING (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een snelgroeiend vleesverwerkend bedrijf zijn wij op zoek naar een magazijnmedewerker in nacht. Je staat in voor een vlotte productflow van de binnenkomende goederen. Hiervoor sta je in contact met de afdeling kwaliteit. Je zet bestellingen klaar met behulp van het voicepicking-systeem. Verder help je bij het laden en lossen van de vrachtwagens. Hierbij respecteer je de FiFo-normen. Je controleert de kwaliteit, de kwantiteit en de temperatuur van de geleverde goederen. Je werkt afwisselend in een gekoelde (2°C) of diepvriesruimte (-18°C).

  • POETSHULP Regio Herselt (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS GROOT HALLE (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: GREENHOUSE HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Halle - Buizingen - Lembeek zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft het schoonmaken van hun woning en af en toe strijkwerk. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Jobstudent Bon'Ap Oostkamp (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je bedient elke klant steeds met een glimlach. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je bedient klanten aan het broodjesmeubel en produceert traiteurproducten zoals salades en kant-en-klare maaltijden. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Inpakker 2 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Als inpakker zorg je ervoor dat de geproduceerde artikelen op een hygiënische en correcte manier verpakt worden. Je zorgt er tevens voor dat de transportbanden van de machines tijdig worden leeggemaakt. U doet hierbij ook aan kwaliteitscontrole. Je zorgt ervoor dat de ingepakte goederen voldoen aan de gestelde kwaliteitsnormen. Belangrijkste taken : Leegmaken van de transportbanden, en stapelplateaus Dozen kleven, etiketten kleven, dozen stapelen op pallet, volle pallet wegtrekken, en nieuwe pallet nemen Controle van de geproduceerde goederen voordat ze worden verpakt Registreren van output en uitgevoerde kwaliteitscontrole Storingen/fouten communiceren aan de verantwoordelijken Opruimen werkplek op einde van de ploeg

  • Developer .NET (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ECS EUROPEAN CONTAINERS

    Type: Vaste Job

    Je ontwikkelt software in .NET voor interne toepassingen ECS2XL zorgt ervoor dat je ICT-opleidingen kunt volgen. Je zorgt voor het onderhoud van en aanpassingen aan bestaande toepassingen. Je werkt samen met collega’s binnen en buiten ECS2XL waarmee je samen instaat voor de programmatie, testing, documentatie, implementatie en nazorg van de geleverde software. Je zult kunnen werken aan afwisselende projecten van diverse aard. www.ecs.be/nl/jobs

  • Freelance projectverpleegkundige (W) (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Muziektherapeut (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Heffen zijn we op zoek naar een gemotiveerde muziektherapeut. Je werkt samen met sportcoach, yoga therapeut, pedicure, psyholoog, loopbaancoach, studiecoach, kinesist, ... Meer info over het praktijkhuis: www.praktijkhuissen.be

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste provincie Vlaams Brabant Vilvoorde-Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Wil je liever aan de slag in een andere regio? Dat kan, contacteer ons!

Zoek naar antwoorden van JOZEF JOCHEMS in sociale netwerken
Look for responds of JOZEF JOCHEMS in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOZEF JOCHEMS. Laat een reactie achter voor JOZEF JOCHEMS. JOZEF JOCHEMS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOZEF JOCHEMS. Leave a respond for JOZEF JOCHEMS. JOZEF JOCHEMS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOZEF JOCHEMS op de google maps. Adres en contacten JOZEF JOCHEMS
Location of JOZEF JOCHEMS on the google maps. Address and contacts of JOZEF JOCHEMS

Andere gerelateerde bedrijven als come JOZEF JOCHEMS JOZEF JOCHEMS: PH. G?RARD | NICOLI FILS | VRIJE BASISSCHOOL | DHG DE MEULEMEESTER | Bank (The)

Other related companies as JOZEF JOCHEMS: PH. G?RARD | NICOLI FILS | VRIJE BASISSCHOOL | DHG DE MEULEMEESTER | Bank (The)

JOZEF JOCHEMS is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOZEF JOCHEMS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05823272705. Het bedrijf JOZEF JOCHEMS bevindt zich op het adres: HOEKWEG 15; 2990; WUUSTWEZEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 939,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 208,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Fruitteelt; Rundveehouders; Varkenskwekers. Producten gemaakt in JOZEF JOCHEMS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JOZEF JOCHEMS is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOZEF JOCHEMS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOZEF JOCHEMS, openstaande posities, locatie van JOZEF JOCHEMS op de kaart.

JOZEF JOCHEMS is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOZEF JOCHEMS, company assigned to the tax number BE05823272705. The company JOZEF JOCHEMS is located at the address: HOEKWEG 15; 2990; WUUSTWEZEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 939,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 208,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Fruitteelt; Rundveehouders; Varkenskwekers. Products created in JOZEF JOCHEMS were not found.
The main activity of JOZEF JOCHEMS is Printing, Publishing and Allied Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of JOZEF JOCHEMS is not available. You also can look at reviews of JOZEF JOCHEMS, open positions, location of JOZEF JOCHEMS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOZEF JOCHEMS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOZEF JOCHEMS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOZEF JOCHEMS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOZEF JOCHEMS, employees, financial statistics.