PASCAL FICHERS

Contactgegevens PASCAL FICHERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PASCAL FICHERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

PASCAL FICHERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU MOULIN 89; 4684; OUPEYE, België

Telefoon (phone): 43791901 (+32-43791901) 43791901 (+32-43791901)

Fax (fax): +32 (81) 737-31-20 +32 (81) 737-31-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PASCAL FICHERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PASCAL FICHERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PASCAL FICHERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PASCAL FICHERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PASCAL FICHERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PASCAL FICHERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PASCAL FICHERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PASCAL FICHERS
Products information PASCAL FICHERS

BTW identificatienummer (tax): BE02071441650
Ondernemingsnummer: 3853149414
Hoofdstad (capital): 778,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 714,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in PASCAL FICHERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fruitteelt; Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PASCAL FICHERS
(Get full report from official database of BE for PASCAL FICHERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor PASCAL FICHERS
Addition kinds of activities for PASCAL FICHERS

26729902. Doek gevoerd papier: gemaakt van gekochte papier | Cloth lined paper: made from purchased paper
34990105. Sloten, kluis en kluis: metaal | Locks, safe and vault: metal
36479901. Vliegtuig verlichting fixtures | Aircraft lighting fixtures
50720401. brads | Brads
50910704. Buitenboordmotoren | Outboard motors

Werken bij PASCAL FICHERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PASCAL FICHERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PASCAL FICHERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PASCAL FICHERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Sorteerder planten (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    klaarmaken van de planten in de boomkwekerij

  • Chauffeur CE optie vast afzetcontainers (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma aan de kust zijn we op zoek naar een chauffeur CE die wil rijden met afzetcontainers. Het is de bedoeling dat je enkel moet rijden in West-Vlaanderen (regio Bredene, De Haan, Oostende). Het gaat over dagritten : 10u tot 11u per dag. Je start ten vroegste om 6u 's morgens. Nederlandse kennis is belangrijk want de klanten spreken vaak geen Frans of andere talen.

  • Process project ingenieur (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Process en Project ingenieur vervul je de volgende taken gespreid over de 3 productieafdelingen van Vanéflon: • Perserij waar halffabricaten geproduceerd worden • Mechanisch atelier waar via CNC gemachineerde onderdelen gemaakt worden • Speciale technieken waar een aantal speciale producten gerealiseerd worden Proceswerk: In nauw overleg en ondersteuning met sales en productie help je mee aan onder andere: • Selecteren van de juiste kunststoffen en/of compounds voor de verschillende toepassingen. Daarbij heb je ook nauwe contacten met diverse grondstofleveranciers. • Test- en prototype-runs voor nieuwe kunststoffen • Omzetten van testrun-resultaten naar stabiele industriële processen • Klantspecifieke producten en oplossingen mee helpen uitwerken • Technische ondersteuning naar kwaliteitsdienst Projectwerk: • Realiseren van productietechnische optimaliseringen • Identificeren en implementeren van efficiëntieverbeteringen in productie • Lean & Mean projecten zoals steltijdreducties, kuisovergangen minimaliseren,... • Implementeren van kleine investeringsprojecten • Ondersteuning op vlak van CAD/CAM

  • Maritieme Verpakker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een zeer gekend bedrijf in de Antwerpse Haven zijn wij op zoek naar een maritieme verpakker. Hierbij zal je in staan voor het verpakken van allerlei soorten goederen in houten kisten die wereldwijd verscheept zullen worden. Heb jij ervaring als maritieme verpakker en een affiniteit met hout? Dan zijn we op zoek naar jou!

  • Huishhoudhulp (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: T-INTERIM LOKEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques isweggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en eenpositieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen opindividuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van hetdagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis,namelijk: · Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen · Wassen en strijken · Kleine naaiwerken · Bereiden van maaltijden · Boodschappen doen Wij zijn dringend op zoek naar iemand voor de regio Zele / Waasmunster.

  • Parkingwachter Bellewaerde (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services

    Type: Studentenjob

    In Bellewaerde sta je in voor het aanduiden van de plaatsen op de parking en houdt tevens toezicht. Indien nodig beman je zelf de kassa.

  • Jobstudent M/V metingen 5/11-12/11 (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een klant die metingen doet zoekt Adecco jobstudenten M/V om de week van 5/11 tem 12/11 fulltime te werken. Je zal metingen doen in een bankkantoor in centrum Gent. Hierbij volg je een lijst en stel je medewerkers van het kantoor verschillende vragen. Vervolgens voer je de antwoorden in op een Engelstalige iPad. Op die manier kan onze klant de bezetting in de kantoren meten.

  • Jobstudent fastfoodrestaurant (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een grote fastfoodketen zijn wij actief op zoek naar flexibele en gemotiveerde studenten die tijdens de herfstvakantie vrij zijn om te werken. Je staat in voor het bedienen van klanten en/of het klaarmaken van voedsel. Je komt terecht in een professionele werkomgeving.

  • Schoonheidsspecialist(e)/Nagelstylist(e) (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: FINESSE BEAUTY & HAIR

    Type: Vaste Job

    Door de sterke groei van ons hair en beauty concept hebben wij momenteel een opportuniteit voor een schoonheidsspecialiste/nagelstyliste met ervaring in ons salon in Maldegem. Goed gelnagels kunnen plaatsen is een must. Kennis en ervaring met kapperdiensten is een plus (maar niet noodzakelijk).

  • Teamleader goederenverzameling (m/v) Gullegem (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: Distributiecentrum LCL (Leie)

    Type: Vaste Job

    Samen met jouw team van 10-60 arbeiders sta je dagelijks borg voor de vlotte doorstroming van de retours en de bestellingen. Je waakt over de correcte controle en sortering van de uitgestuurde paletten en de toepassing van voorschriften met betrekking tot palethoogte en veilige stapeling. Je zorgt voor een punctuele opvolging van de artikelen- en documentenstroom waarbij het stockrapport steeds foutloos bijgehouden wordt. Je assisteert onze Chef Goederenverzameling in al zijn verantwoordelijkheden en bent het aanspreekpunt van alle arbeiders tijdens zijn afwezigheid. Naast de dagelijkse werkplanning en opvolging van jouw medewerkers draag je zorg voor de aanwerving, interne opleiding en begeleiding van nieuwe teamleden. Bovendien slaag je erin door motivatie en sociaal leiderschap jouw het team tot optimale resultaten en kwaliteit te brengen. Daarnaast detecteer je verbeteringspotentieel bij de werkprocessen van jouw team. Zo slaag je erin dat jouw team alle bestellingen correct, snel en efficiënt klaar maakt voor de expeditie. Je bent tewerkgesteld in Gullegem en rapporteert rechtstreeks aan de Chef Goederenverzameling

  • BETROUWBARE TAXICHAUFFEUR (DAGRITTEN) (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: OOSTENDSE TAXI ONDERNEMING

    Type: Vaste Job

    U bent verantwoordelijk voor personenvervoer in de regio Oostende. U werkt van woensdag tot zondag. U bent vrij op maandag en dinsdag. 25-plussers met voldoende rijervaring worden aangemoedigd om te solliciteren voor deze job. Af en toe rijdt u ook tijdens de nacht.

  • Endocrinoloog (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: 2THACT

    Type: Zelfstandige activiteit

    In dit ziekenhuis krijg je de kans om een goede basiszorg op vlak van endocrinologie te kunnen voorzien. Hierbij zal je bijgestaan worden door een gemotiveerd en goed werkend team van diabetes educatoren. Tevens en is er een goede samenwerking met andere diensten in het ziekenhuis alsook met huisartsen uit de streek. Binnen dit ziekenhuis is er zeker ruimte om eigen accenten te leggen binnen de dienst endocrinologie en is potentieel om dieper in te gaan op osteoporose en/of schildklier chirurgie. Vanuit deze functie zal je de dienst endocrinologie verder kunnen vorm geven en managen.

Zoek naar antwoorden van PASCAL FICHERS in sociale netwerken
Look for responds of PASCAL FICHERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor PASCAL FICHERS. Laat een reactie achter voor PASCAL FICHERS. PASCAL FICHERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PASCAL FICHERS. Leave a respond for PASCAL FICHERS. PASCAL FICHERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PASCAL FICHERS op de google maps. Adres en contacten PASCAL FICHERS
Location of PASCAL FICHERS on the google maps. Address and contacts of PASCAL FICHERS

Andere gerelateerde bedrijven als come PASCAL FICHERS PASCAL FICHERS: EXPO SERVICE/ LAMBRECHT STANDENBOUW BVBA | Filliers-Graanstokerij NV | Berton M | TEXTIEL BOETIEK | ECOLE FOND. COMMUNALE

Other related companies as PASCAL FICHERS: EXPO SERVICE/ LAMBRECHT STANDENBOUW BVBA | Filliers-Graanstokerij NV | Berton M | TEXTIEL BOETIEK | ECOLE FOND. COMMUNALE

PASCAL FICHERS is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PASCAL FICHERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02071441650. Het bedrijf PASCAL FICHERS bevindt zich op het adres: RUE DU MOULIN 89; 4684; OUPEYE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 778,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 714,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Fruitteelt; Rundveehouders. Producten gemaakt in PASCAL FICHERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PASCAL FICHERS is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PASCAL FICHERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PASCAL FICHERS, openstaande posities, locatie van PASCAL FICHERS op de kaart.

PASCAL FICHERS is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is PASCAL FICHERS, company assigned to the tax number BE02071441650. The company PASCAL FICHERS is located at the address: RUE DU MOULIN 89; 4684; OUPEYE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 778,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 714,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Fruitteelt; Rundveehouders. Products created in PASCAL FICHERS were not found.
The main activity of PASCAL FICHERS is Automotive Repair, Services and Parking, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PASCAL FICHERS is not available. You also can look at reviews of PASCAL FICHERS, open positions, location of PASCAL FICHERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PASCAL FICHERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PASCAL FICHERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PASCAL FICHERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PASCAL FICHERS, employees, financial statistics.