JOZEF MARTENS

Contactgegevens JOZEF MARTENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOZEF MARTENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOZEF MARTENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KLAMEERSTRAAT 32; 3570; ALKEN, België

Telefoon (phone): 11312951 (+32-11312951) 11312951 (+32-11312951)

Fax (fax): +32 (61) 689-34-78 +32 (61) 689-34-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOZEF MARTENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOZEF MARTENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOZEF MARTENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOZEF MARTENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOZEF MARTENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOZEF MARTENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOZEF MARTENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOZEF MARTENS
Products information JOZEF MARTENS

BTW identificatienummer (tax): BE06894165039
Ondernemingsnummer: 6987274169
Hoofdstad (capital): 440,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 658,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in JOZEF MARTENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fruitteelt; Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOZEF MARTENS
(Get full report from official database of BE for JOZEF MARTENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOZEF MARTENS
Addition kinds of activities for JOZEF MARTENS

17310101. Warmtekrachtkoppeling specialisatie | Cogeneration specialization
22111004. Percaline, katoen | Percaline, cotton
28360000. Biologische producten, behalve diagnostisch | Biological products, except diagnostic
28650204. cyclohexaan | Cyclohexane
28999944. Natriumchloride, geraffineerd | Sodium chloride, refined

Werken bij JOZEF MARTENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOZEF MARTENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOZEF MARTENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOZEF MARTENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpickers 2-ploegen - start 25/9 (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: ASAP TESSENDERLO

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Jij bent verantwoordelijk voor het klaarmaken van de zendingen die op je lijst staan. - De eerste weken werk in de middagpost, daarna wordt er overgegaan naar twee ploegen

  • Logistiek medewerker bij Estée Lauder in Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Estee Lauder Inhouse - Geel LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als logistiek medewerker in Filling & assembly zal je logistieke processen begeleiden aan de produktielijn en logistieke activiteiten uitvoeren, zowel fysiek als in SAP. Je zal componenten klaarzetten voor een proces order, goods issues uitvoeren in SAP, restverwerking doen en controles uitvoeren aan de produktielijn. Op rustige momenten kan je ingezet worden als teamoperator aan de produktielijnen in Filling & assembly. Steeds zal je werken volgens de kwaliteit-, milieu- en veiligheidsnormen. Ook zal je mee instaan voor het verzorgen van de orde en netheid in je eigen werkomgeving.

  • Vertegenwoordiger - Sales representative (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we dringend op zoek naar hunters / vertegenwoordigers. Jouw taken: Dagelijks bezoeken van klanten en prospecten en professionele EHBO-materialen demonstreren met als uiteindelijk doel het verkopen en leveren van de materialen. Met andere woorden: het betreft hier een directe verkoop en directe levering van bedrijven en geen particulieren. . Iedere vertegenwoordiger krijgt een persoonlijk objectief dat men dagelijks dient te behalen. Hierin wordt je op verschillende manieren ondersteund en gecoacht door je sales supervisor. Na het bezoeken van de afspraken maak je je administratie in orde en communiceert dit op dagelijkse basis aan alle betrokken partijen. Correct stockbeheer op dagelijkse basis en het wekelijks aanvullen van nieuwe stock.

  • Voltijds, tijdelijke laborant voor regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn momenteel op zoek naar een voltijdse medewerker voor het labo. Je bent binnen dit labo te Gent verantwoordelijk voor de verwerking van bloedzakjes (uitpakken, registreren, centrifugeren en sorteren). Jij zorgt er op die manier voor dat de stalen perfect verwerkt worden. Je krijgt een opleiding aan de start van de terwerkstelling en daarna werk je zelfstandig aan de verwerking. Je helpt bij het verwerken van de bloedzakjes: registratie in informaticasysteem, centrifugeren, wegen en etiketteren van producten. Je staat in voor het bereiden van bloedcomponenten uit volbloed.

  • Metser 1e én 2e graad (BAASRODE)

    Regio: BAASRODE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit regio Dendermonde heeft een vacature als metser 2e graad. Als jij hen versterkt zal je deze taken uitvoeren: Je kan perfect een plan lezen en interpreteren Profielen uitzetten is voor jou geen probleem Je zal metsen van snelbouw en facade Alsook verlijmen behoort tot je taken Je bent een handige Harry en snelt jouw collega's te hulp waar nodig Weer of geen weer jij wil buiten werken

  • PRODUCTIEPLANNER regio Heist-op-den-Berg (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Heist-op-den-Berg zijn wij opzoek naar een productieplanner voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in hoogwaardige componenten uit aluminium, staal en kunststof. Wat verwachten we van jou? Jouw taken Je plant de werkorders in het ERP- en planningssysteem in In overleg met de verschillende interne afdelingen (productie, engineering, office) bespreek je de dagelijkse detailplanning. Daarbij hou je rekening met de personeelsbezetting, technische complexiteit van de te maken onderdelen (optimale volgorde), machinecapaciteit, commerciële afspraken en doorlooptijden van de onderaannemingen Je staat in nauw contact met de klanten en informeert hen over de leverdatums Je brengt voorstellen aan om het huidige planningsproces te optimaliseren en werkt mee aan de implementatie van een nieuwe planning tool

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • OPERATOR 2 PLOEGEN OF VASTE NACHT (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Studentenjob

    Als operator ben je verantwoordelijk voor: - Het opstarten en instellen van machines. Dit doe je onder supervisie van de lijnverantwoordelijke; - je volgt het volledige productieproces op en je kan ingeschakeld worden op verschillende lijnen; - je voert op regelmatige basis kwaliteitcontroles uit van de bereide producten; je neemt stalen en zorgt voor een correcte registratie van de meetresultaten; - bij storingen in het productieproces probeer je deze accuraat op te lossen. Bij complexe technische storingen kan je beroep doen op de technische dienst; - je staat tevens in voor het bevoorraden van de productielijn nl. grondstoffen, verpakkingen enz... - je zorgt ervoor dat de productieomgeving en machines steeds proper zijn. Indien nodig doe je zelf kuiswerk; - je bent ook bereid manuele taken uit te voeren; - na positieve evaluatie krijg je de mogelijkheid door te groeien naar de functie van lijnverantwoordelijke. Bedrijfsprofiel: SELECT staat voor maatwerk en kwaliteit. We gaan graag samen met jou op zoek naar de gechikte uitdaging. Neem zeker een kijkje op onze website, www.selecthr.be; voor al onze openstaande vacatures. Onze klant is een KMO, gevestigd in de regio Kempen, gespecialiseerd in de productie van diverse dessertbereidingen. Ter uitbreiding van het team zijn we voor deze klant op zoek naar OPERATOREN.

  • Beenhouwer (m/v) (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: DB SHOPPING

    Type: Vaste Job

    De verrassing-tussen-de-boterhammen, de gezelligheid onder elkaar: het start bij jou. Want met jouw oog voor kwaliteit stimuleer jij onze klanten om gezondheid en variatie elke dag op het menu te zetten. Is beenhouwen je passie? En klantentevredenheid jouw drijfveer? Dan ben je bij ons op je plek. Je verwerkt en versnijdt het fijnste vlees – meestal van Belgische oorsprong – tot lekkere specialiteiten en kwalitatieve producten. Dat daar ook een verzorgde presentatie in de toonbank bij hoort, spreekt voor zich. Je staat onze klanten vriendelijk te woord, en tovert met plezier een glimlach op hun gezicht. Samen met je collega’s vorm je een hecht team. Een nieuwe vaardigheid aanleren of invallen voor iemand? Voor jullie is het vanzelfsprekend.

  • Aankoop medewerker (m/v) (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: EXTRA GROUP

    Type: Vaste Job

    Extra Group is een snelgroeiend en aantrekkelijk familiebedrijf uit Zwevegem met een 30 tal succesvolle winkels in Wallonië. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van onderhoudsproducten, cosmetica, decoratie en seizoensartikelen. Elke dag staan onze 300 enthousiaste medewerkers paraat om in een collegiale werksfeer de klanten een aangename shopervaring te bieden. Om onze aankoop afdeling nog beter te ondersteunen kijken wij uit naar een ENTHOUSIASTE AANKOOP MEDEWERKER! Als aankoop medewerker… Word je deel van 1 van de 4 aankoopteams Ben jij verantwoordelijk voor de administratieve taken op vlak van aankoop Sta je in nauw contact met de aankopers in jouw team Ben jij samen met de aankoper verantwoordelijk voor een aantrekkelijk en gevarieerd assortiment Wat houdt dit concreet in? je… voert correct de operationele verwerking van de bestellingen uit Artikelcreatie: creëren en aanpassen van productfiches Bestellingen plaatsen en opvolgen Stock beheren … voert een correcte administratie uit van de aankoopdocumenten Klasseert/beheert de nodige aankoop- en vervoersdocumenten Telefoniebeheer Houdt statistieken bij (maandelijks omzetcijfer)

  • Personal/functional trainer GetFit!Antwerp (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: GETFIT!

    Type: Zelfstandige activiteit

    GetFit! Antwerp is een opstartende zaak gespecialiseerd in Personal & Functional Training, Yoga, groepslessen (o.a. bootcamps/ rugscholing) en gezondheidsadvies! Wij zijn nog op zoek naar een enthousiaste Personal Trainer om op zelfstandige basis ons team te komen versterken! Belangrijk is dat je gemotiveerd bent om mensen professioneel te begeleiden naar het doel dat ze wensen te bereiken rekening houdend met hun mogelijkheden en beperkingen. Je bent een luisterend oor voor de klant en zorgt voor trainingen op maat. Hiervoor maak je gebruik van trainingsschema’s. Je beschikt over een grote kennis anatomie en fysiologie en zorgt voor trainingsschema’s die aangepast kunnen worden aan mogelijke blessures van de klant! Wij vinden het zeer belangrijk dat ons team zich actief inzet om na te denken en te zoeken naar nieuwe trainingsmodaliteiten en je bent bereid om je hiervoor bij te scholen!

  • Application Software Developer (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672575-inline.html?cid=Partner_VDAB Embedded Software Developer For my client active in Sint-Niklaas, I am looking for an Embedded Software Developer. You will be working on in team to develop Software on platforms. Work with a team of developers and join their international environment. Embedded Software Developer- The projects: Your daily tasks will involve: Implementation software features using modern programming languages C++ Software development International collaboration with the teams throughout the world Embedded Software Developer - The requirements: To fill this role, you need to have: At least a Bachelor degree in Computer Sciences/Programming First experience is required Knowledge of C++, C, Java and Python Eager to learn other programming languages Passion for electronics and mechanics Embedded Software Developer - The mission: Here is the context of the mission: Start ASAP 6 months contract + extension St-Niklaas based, potential travels to customers' site Contract If you have any question regarding the mission or to apply, feel free to call me at 02/203.99.00 or by mail at n.loulidi(A)progressiverecruitment.com Keywords: IT, C++, C#, Embedded, Sint-Niklaas, Software Development, Python, GIT, WPF, Agile, Scrum, software testing, C, STL, QT, Git

Zoek naar antwoorden van JOZEF MARTENS in sociale netwerken
Look for responds of JOZEF MARTENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOZEF MARTENS. Laat een reactie achter voor JOZEF MARTENS. JOZEF MARTENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOZEF MARTENS. Leave a respond for JOZEF MARTENS. JOZEF MARTENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOZEF MARTENS op de google maps. Adres en contacten JOZEF MARTENS
Location of JOZEF MARTENS on the google maps. Address and contacts of JOZEF MARTENS

Andere gerelateerde bedrijven als come JOZEF MARTENS JOZEF MARTENS: JOZEF VAN DEN BULCK | DMD Partners BVBA | Debaille J-M | S'JONGERS D?CORATION | Bernard Libbrecht

Other related companies as JOZEF MARTENS: JOZEF VAN DEN BULCK | DMD Partners BVBA | Debaille J-M | S'JONGERS D?CORATION | Bernard Libbrecht

JOZEF MARTENS is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOZEF MARTENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06894165039. Het bedrijf JOZEF MARTENS bevindt zich op het adres: KLAMEERSTRAAT 32; 3570; ALKEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 440,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 658,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Fruitteelt; Rundveehouders. Producten gemaakt in JOZEF MARTENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JOZEF MARTENS is Meubels en uitrustingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOZEF MARTENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOZEF MARTENS, openstaande posities, locatie van JOZEF MARTENS op de kaart.

JOZEF MARTENS is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOZEF MARTENS, company assigned to the tax number BE06894165039. The company JOZEF MARTENS is located at the address: KLAMEERSTRAAT 32; 3570; ALKEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 440,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 658,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Fruitteelt; Rundveehouders. Products created in JOZEF MARTENS were not found.
The main activity of JOZEF MARTENS is Furniture and Fixtures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JOZEF MARTENS is not available. You also can look at reviews of JOZEF MARTENS, open positions, location of JOZEF MARTENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOZEF MARTENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOZEF MARTENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOZEF MARTENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOZEF MARTENS, employees, financial statistics.