ANDRE VAN BUYNDER

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • ANDRE VAN BUYNDER
Private companiesTransportation Services • ANDRE VAN BUYNDER

Contactgegevens ANDRE VAN BUYNDER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANDRE VAN BUYNDER: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANDRE VAN BUYNDER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TUINLAAN 72; 9111; SINT-NIKLAAS, België

Telefoon (phone): 37760404 (+32-37760404) 37760404 (+32-37760404)

Fax (fax): +32 (11) 479-27-18 +32 (11) 479-27-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANDRE VAN BUYNDER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANDRE VAN BUYNDER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANDRE VAN BUYNDER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANDRE VAN BUYNDER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANDRE VAN BUYNDER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANDRE VAN BUYNDER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANDRE VAN BUYNDER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANDRE VAN BUYNDER
Products information ANDRE VAN BUYNDER

BTW identificatienummer (tax): BE04599395751
Ondernemingsnummer: 6895263671
Hoofdstad (capital): 223,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 609,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in ANDRE VAN BUYNDER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fruitteelt; Groententeelt

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANDRE VAN BUYNDER
(Get full report from official database of BE for ANDRE VAN BUYNDER)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANDRE VAN BUYNDER
Addition kinds of activities for ANDRE VAN BUYNDER

16290303. Tennisbaanconstructie | Tennis court construction
20269901. Dips, zure room gebaseerd | Dips, sour cream based
20910318. Haring, gedroogd | Herring, dried
72180102. Behandelde apparatuur: matjes, tapijten, mops, doeken, enz. | Treated equipment supply: mats, rugs, mops, cloths, etc.
75390100. Frame en front end reparatie diensten | Frame and front end repair services

Werken bij ANDRE VAN BUYNDER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANDRE VAN BUYNDER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANDRE VAN BUYNDER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANDRE VAN BUYNDER. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker 2 ploegen M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als technieker sta je in voor het herstellen, onderhouden en oplossen van zowel elektrische als mechanische storingen aan de machines.

  • administratief bediende facturatie (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Recrewtment

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Recrewtment Finance is rekruteringspartner voor financiële profielen. Kandidaten en opdrachtgevers kunnen bij ons terecht voor vacatures als credit controller, bediende facturatie, accountant A-Y/ A-Z / G/L, controller, auditor, en teamleader. Jouw functie: Voor onze klant in Willebroek zijn we op zoek naar een administratief bediende facturatie. Het gaat om een firma actief in de sector van wegenbouw. Het gaat om een tijdelijke opdracht ter vervanging van een werknemer die met zwangerschapsrust gaat. De opstart is voorzien in september of oktober 2018 (naargelang jouw beschikbaarheid) en loopt tem april 2019. Je komt terecht op een afdeling van 10 mensen en levert het voorbereidend werk van de calculators. Nadien verzorg je ook de uiteindelijke facturatie aan de klant. Je werkt in vaste werkuren van 8u00 tot 16u42. Je takenpakket bestaat onder meer uit: - Voorbereiden van facturatievoorstellen op basis van uitgevoerde opdrachten/werven - Uitgestuurde facturatievoorstellen opvolgen - Goedkeuringen verwerken - Voorbereiden van protesten, eventueel opmaak van creditnota's - Opvolging van dossiers en klassement - Contact met klanten telefonisch en per e-mail (10% van je werktijd)

  • Spontane sollicitatie vervangingsopdrachten schoonmaak regio Kempen (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    ISS Facility Services, de grootste dienstverlener van België, zoekt schoonmaakpersoneel voor vervangingsopdrachten in verschillende vestigingen (bedrijven, scholen,...) regio Kempen. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... Je gebruikt hierbij allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures vinden meestal plaats in de ochtend tussen 6u en 11 en/of ‘s avonds tussen 15u en 21u. De meeste vacatures zijn deeltijds.

  • Schoonmaakmedewerker 4u/week (dag bespreekbaar) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een poetsmedewerker voor een 4u/week. Dag is vrij te kiezen ofwel van 9u - 13u of van 13u - 17u. Je poetst de algemene delen, winkel, sanitair,...

  • Administratief Medewerker Luchtvracht (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: STEGMANN ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor de dagelijkse administratieve taken van het bedrijf, u zorgt mee voor de bookings. U volgt dossiers van de klanten (grote luchtvaartmaatschappijen) volledig zelfstandig op van A-Z, zowel administratief als in contact met de klanten zelf. Hiervoor staat u ook dagelijks in contact met de klanten: per telefoon, e-mail en fax en dit zowel in het Engels, Frans als Nederlands. U werkt in een klein maar zeer dynamisch team dat samen naar streeft naar een snelle en kwalitatieve dienstverlening.

  • TECHNIEKER ROLLEND MATERIAAL (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gevestigd te Waas-Antwerpen, zijn wij op zoek naar een technieker. Als technieker zal jouw takenpakket bestaan uit het onderhouden en herstellen van generatoren, graafmachines, compressoren, hoogwerkers, schaarliften, houthakselaars,... alsook kleinere toestellen en gereedschappen met elektro-en benzinemotoren

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Poppel-Weelde-Ravels (POPPEL)

    Regio: POPPEL

    Bedrijf: POETSHULP & WERK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Poetshulp & Werk verricht je bij de klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken, maar uiteraard mag jij zelf ook aangeven wat je het liefst doet. Je wordt begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kan. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en op welke dagen wel of niet. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan !

  • Poetshulpen (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: DIENSTENCHEQUES BEERSE VZW

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetshulpen om via dienstencheques te poetsen bij particulieren. Tewerkstelling in Beerse en omliggende gemeenten, uurrooster naar keuze 13-38 uren per week. Kandidaten hoeven niet ingeschreven te zijn als werkzoekende (ook huisvrouwen zijn welkom).

  • Huishoudhulp regio Boortmeerbeek (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Boortmeerbeek Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Bordenbouwer (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Vaste Job

    Aan de hand van een installatiedossier, schema's, stukken- en klemmenlijst en een bord lay-out, bouw je zelfstandig een elektrisch stuur- en regelbord, als onderdeel van een productie installatie op de werf. Je voorziet in het benodigde materiaal en materieel. Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam. Je plaatst de onderdelen en componenten, zoals draadkanalen, stroomrails, klemmen, elektrische componenten. Daarna monteer je de kabelgoten, de elektrische onderdelen en breng je de bedrading en labeling aan. Je test de kast en werkt ze af

  • DOSSIERBEHEERDER in familiaal Accountantskantoor - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Introductie Dit kleine familiale kantoor gelegen in Sint-Niklaas is momenteel op zoek naar een dossierbeheerder omwille van hun snel groeiende kantoor. Ze pakken hier alles persoonlijk aan. De zaakvoerder is sterk betrokken binnen het kantoor en hanteert een opendeurpolitiek. Er werken momenteel een tiental medewerkers die allemaal op hun eigen manier kunnen groeien. Wil jij aanvangen met jouw IAB stage of liever meer taken op je nemen? Dat zijn zeker mogelijkheden hier. Jouw verantwoordelijkheden Je krijgt je eigen dossiers die je van A tot Z afhandelt. Hierbij horen ook het opstellen van de jaarrekeningen en de fiscale aangiftes, Je kan continue jouw eigen kennis en capaciteiten blijven ontwikkelen. Hierdoor groei jij in de job, Je zal in rechtstreeks contact met jouw collega's en zaakvoerder staan. Zij zullen jou ondersteunen en begeleiden. Naarmate je meer ervaring hebt opgedaan in dit kantoor zullen jouw taken en verantwoordelijkheden groeien. Dit begint bij het zelf mogen doen van de eindbesprekingen met klanten.

  • Zaalmedewerkers & maître (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: SAILLART

    Type: Werfreserve

    U gaat mee feesten verzorgen

Zoek naar antwoorden van ANDRE VAN BUYNDER in sociale netwerken
Look for responds of ANDRE VAN BUYNDER in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANDRE VAN BUYNDER. Laat een reactie achter voor ANDRE VAN BUYNDER. ANDRE VAN BUYNDER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANDRE VAN BUYNDER. Leave a respond for ANDRE VAN BUYNDER. ANDRE VAN BUYNDER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANDRE VAN BUYNDER op de google maps. Adres en contacten ANDRE VAN BUYNDER
Location of ANDRE VAN BUYNDER on the google maps. Address and contacts of ANDRE VAN BUYNDER

Andere gerelateerde bedrijven als come ANDRE VAN BUYNDER ANDRE VAN BUYNDER: Boutique Tess | Vercaemst J | TOYOTA TSUSHO EUROPE | Helena | B.C.S.

Other related companies as ANDRE VAN BUYNDER: Boutique Tess | Vercaemst J | TOYOTA TSUSHO EUROPE | Helena | B.C.S.

ANDRE VAN BUYNDER is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANDRE VAN BUYNDER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04599395751. Het bedrijf ANDRE VAN BUYNDER bevindt zich op het adres: TUINLAAN 72; 9111; SINT-NIKLAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 223,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 609,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Fruitteelt; Groententeelt. Producten gemaakt in ANDRE VAN BUYNDER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ANDRE VAN BUYNDER is Transportdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANDRE VAN BUYNDER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANDRE VAN BUYNDER, openstaande posities, locatie van ANDRE VAN BUYNDER op de kaart.

ANDRE VAN BUYNDER is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANDRE VAN BUYNDER, company assigned to the tax number BE04599395751. The company ANDRE VAN BUYNDER is located at the address: TUINLAAN 72; 9111; SINT-NIKLAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 223,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 609,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Fruitteelt; Groententeelt. Products created in ANDRE VAN BUYNDER were not found.
The main activity of ANDRE VAN BUYNDER is Transportation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ANDRE VAN BUYNDER is not available. You also can look at reviews of ANDRE VAN BUYNDER, open positions, location of ANDRE VAN BUYNDER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANDRE VAN BUYNDER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANDRE VAN BUYNDER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANDRE VAN BUYNDER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANDRE VAN BUYNDER, employees, financial statistics.