MICHEL NICOLA?

Contactgegevens MICHEL NICOLA?: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MICHEL NICOLA?: address, phone, fax, email, website, opening hours

MICHEL NICOLA?

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LINDESTRAAT 15; 3570; ALKEN, België

Telefoon (phone): 11316770 (+32-11316770) 11316770 (+32-11316770)

Fax (fax): +32 (60) 906-39-39 +32 (60) 906-39-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MICHEL NICOLA?: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MICHEL NICOLA?"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MICHEL NICOLA?"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MICHEL NICOLA?, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MICHEL NICOLA?. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MICHEL NICOLA?, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MICHEL NICOLA?. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MICHEL NICOLA?
Products information MICHEL NICOLA?

BTW identificatienummer (tax): BE05838653564
Ondernemingsnummer: 3810302734
Hoofdstad (capital): 583,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 682,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in MICHEL NICOLA? zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fruitteelt

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MICHEL NICOLA?
(Get full report from official database of BE for MICHEL NICOLA?)

Aanvulling soorten activiteiten voor MICHEL NICOLA?
Addition kinds of activities for MICHEL NICOLA?

473102. Vrachtvervoer | Freight forwarding
823102. College en militaire postbibliotheken | College and military post libraries
27590504. Kantoorartikelen: drukwerk, NSK | Stationery: printing, nsk
31990201. Schorten: lassers ', smeden', enz .: leer | Aprons: welders', blacksmiths', etc.: leather
76991001. Orgel tuning en reparatie | Organ tuning and repair

Werken bij MICHEL NICOLA?: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MICHEL NICOLA?: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MICHEL NICOLA?. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MICHEL NICOLA?. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke Poetshulp - deeltijds (SEMMERZAKE)

    Regio: SEMMERZAKE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groothandel in Semmerzake zijn we op zoek naar een poetshulp voor 2 dagen per week. Dit voor het schoonmaken van de winkel, het magazijn en vrachtwagens. Dit is voor een vervanging van een zieke medewerker (ongeveer 2 maand).

  • Productie voeding (kaas) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw taken zijn het leggen van kaas op de transportband, pakjes op gewicht brengen en controleren van installatie. Het kan zijn dat je ook moet inpakken. Het bruto uurloon is €12.63 + €0.25/uur ploegenpremie + maaltijdcheques van €4.45 per gewerkte dag.

  • Technieker (elektrische kennis) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U heeft een basis elektriciteit en bent handig. U steekt graag de handen uit de mouwen en leert graag bij. Loon: 12 euro/uur en dagvergoeding Bereikbaar met het openbaar vervoer

  • Klantgerichte Inside Sales Medewerker (m/v) te Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Secretary Plus Management Support

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Inside Sales Medewerker (m/v) het aanspreekpunt voor klanten, verdelers en vertegenwoordigers. Een greep uit jouw verantwoordelijkheden: - Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten, via mail en telefoon, - Je denkt mee met de klant naar een oplossing op maat en voorziet heb van het nodige (technische) advies, - Je neemt nieuwe bestellingen aan en geeft deze correct in, - Je volgt de leveringen op en koppelt hierover terug naar de klant, - Je maakt de klant wegwijs in nieuwigheden en acties.

  • Chauffeur CE (KEMZEKE)

    Regio: KEMZEKE

    Bedrijf: T-INTERIM SINT-NIKLAAS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor dagritten van de Antwerpse haven tot Noord Frankrijk. Bedrijfsprofiel: De firma te Kemzeke is op de eerste plaats een familiebedrijf. Klant of medewerker, zij krijgen steeds de beste zorg. Wij zijn op zoek naar enkele chauffeurs CE om het team te versterken. 

  • Monteur verwarming water sanitair (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze klant in Maasmechelen is Accent Construct op zoek naar een monteur sanitair en verwarming. Jouw takenpakket binnen deze vacature bestaat uit: af- en aanvoerleidingen leggen installatie van sanitaire voorzieningen (kranen wc´s douchebakken..) radiators ophangen verwarmingselementen plaatsen Dit bij zowel particulieren als op projecten. De werven zijn meestal gelegen in Limburg.

  • Werken als huishoudhulp regio Laakdal? Kies voor Domestic Services! (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • jobstudent - allround medewerker (BAVIKHOVE)

    Regio: BAVIKHOVE

    Bedrijf: BELLE & MOI

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onderhoud van de fabriek en de toonzaal.

  • Spontaan Projectingenieur (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

    Type: Vaste Job

    Wordt jij blij als je in een Windows omgeving aan de slag kan en  je je hier ook steeds verder in kan verdiepen zodat je de optimale ondersteuning kan geven? Is het behandelen van de automatisch geregistreerde issues een fluitje van een cent voor jou? De issues worden gecapteerd door een geautomatiseerd systeem, waardoor er slechts een beperkte eerstelijns helpdesk is voor problemen en opdrachten in het binnen- en buitenland. Maakt het geven van tweedelijns helpdesk support je dag? Waarbij je lokale en internationale collega’s ondersteunt en opleidt in het gebruik van de IT-infrastructuur. Daarnaast analyseer je hardware- en softwarematige incidenten en los je deze op. Heeft de installatie en het onderhoud van diverse hard- en softwarecomponenten in een netwerkomgeving met zowel PC als remote (Citrix, VDI, RDS) geen geheimen voor jou? Haal jij energie uit het beheer van de volledige infrastructuur? Samen met de IT manager en collega support engineers neem je taken op in het dagelijks beheer van de IT infrastructuur, installatie en onderhoud van Microsoft netwerken, controle en beheer van de toegang tot het netwerk (AD, security), backups, problemsolving. Afhankelijk van je interesse en eigen progressie kan je op termijn meewerken aan vernieuwingsprojecten en migraties. In deze voortdurende veranderende omgeving kan je evolueren tot IT-generalist, IT-specialist of derdelijn support. Je krijgt de kans om je te verdiepen in een of meerdere specifieke domeinen zoals Virtualisatie, Networking, Security, End-user Devices, Storage, High-Availability & Disaster recovery, Managed Services, Datacenter, Mobility, Communication, Azure, IoT,… Is dit alles je op het lijf geschreven? Dan ben jij de system engineer waar wij naar op zoek zijn!

  • Zelfstandige Kantoorhouders (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: DERBY LADBROKES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende,Blankenberge, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

  • PROACTIEVE BIJLESGEVERS (regio GEEL-MOL/ANTWERPEN) (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde bijlesgevers! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze bijlesgevers geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: GM2018

  • Enthousiaste taaltrainers Duits - Antwerpen - Regio Geel-Mol (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Duits in regio Antwerpen. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

Zoek naar antwoorden van MICHEL NICOLA? in sociale netwerken
Look for responds of MICHEL NICOLA? in social networks

Lees alle opmerkingen voor MICHEL NICOLA?. Laat een reactie achter voor MICHEL NICOLA?. MICHEL NICOLA? bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MICHEL NICOLA?. Leave a respond for MICHEL NICOLA?. MICHEL NICOLA? on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MICHEL NICOLA? op de google maps. Adres en contacten MICHEL NICOLA?
Location of MICHEL NICOLA? on the google maps. Address and contacts of MICHEL NICOLA?

Andere gerelateerde bedrijven als come MICHEL NICOLA? MICHEL NICOLA?: COIFFURE FRANCINE | Lucien | KRILLIE | Vanerum A | SCHANDEVYL

Other related companies as MICHEL NICOLA?: COIFFURE FRANCINE | Lucien | KRILLIE | Vanerum A | SCHANDEVYL

MICHEL NICOLA? is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MICHEL NICOLA?, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05838653564. Het bedrijf MICHEL NICOLA? bevindt zich op het adres: LINDESTRAAT 15; 3570; ALKEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 583,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 682,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Fruitteelt. Producten gemaakt in MICHEL NICOLA? zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MICHEL NICOLA? is Spoorwegvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MICHEL NICOLA? is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MICHEL NICOLA?, openstaande posities, locatie van MICHEL NICOLA? op de kaart.

MICHEL NICOLA? is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is MICHEL NICOLA?, company assigned to the tax number BE05838653564. The company MICHEL NICOLA? is located at the address: LINDESTRAAT 15; 3570; ALKEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 583,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 682,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Fruitteelt. Products created in MICHEL NICOLA? were not found.
The main activity of MICHEL NICOLA? is Railroad Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MICHEL NICOLA? is not available. You also can look at reviews of MICHEL NICOLA?, open positions, location of MICHEL NICOLA? on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MICHEL NICOLA?, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MICHEL NICOLA?, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MICHEL NICOLA?, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MICHEL NICOLA?, employees, financial statistics.