LEMMENS PAUL & GERT

Contactgegevens LEMMENS PAUL & GERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LEMMENS PAUL & GERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

LEMMENS PAUL & GERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HEIDESTRAAT 8; 3470; KORTENAKEN, België

Telefoon (phone): 11588106 (+32-11588106) 11588106 (+32-11588106)

Fax (fax): +32 (63) 186-33-14 +32 (63) 186-33-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LEMMENS PAUL & GERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LEMMENS PAUL & GERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LEMMENS PAUL & GERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LEMMENS PAUL & GERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LEMMENS PAUL & GERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LEMMENS PAUL & GERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LEMMENS PAUL & GERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LEMMENS PAUL & GERT
Products information LEMMENS PAUL & GERT

BTW identificatienummer (tax): BE06131164550
Ondernemingsnummer: 8814849853
Hoofdstad (capital): 624,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 868,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in LEMMENS PAUL & GERT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fruitteelt

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LEMMENS PAUL & GERT
(Get full report from official database of BE for LEMMENS PAUL & GERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor LEMMENS PAUL & GERT
Addition kinds of activities for LEMMENS PAUL & GERT

239902. Paard- en huisdier accessoires, textiel | Horse and pet accessories, textile
331206. Pijpen en buizen | Pipes and tubes
738919. Metalen snijdiensten | Metal cutting services
07230307. Groentenvoorkooldiensten | Vegetable precooling services
21419900. Tabakstammen | Tobacco stemming and redrying, nec
28650209. styreen | Styrene
35770200. Keyboard-apparatuur, behalve drives | Key-tape equipment, except drives
38279909. Lichtbronnen, standaard | Light sources, standard
73891702. Vismakelaar | Fish broker
76991401. Reparatie van landbouwmachines | Farm machinery repair

Werken bij LEMMENS PAUL & GERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LEMMENS PAUL & GERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LEMMENS PAUL & GERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LEMMENS PAUL & GERT. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende afdeling ondergoed en parfumerie (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote winkel in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelbediende voor de ondergoedafdeling. Je bent verantwoordelijk voor jouw afdeling. Je zorgt ervoor dat alles netjes in de rekken komt, bewaart de orde in de rayons, staat de klanten te woord en geeft hen advies.

  • Customer service en back office medewerkers NL/FR in Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Exhouse Call&Customer Support BXL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als customer service agent zal je op een project bij één van onze grote klanten aan de slag gaan: een informatielijn voor verkeersboetes. Je zal burgers aan de lijn krijgen die vragen hebben over een verkeersboete, die extra informatie willen, die niet akkoord gaan met hun boete en willen weten wat ze moeten doen... Je geeft hen alle nodige informatie en legt hen de procedures uit. Je staat burgers te woord in het Nederlands en het Frans. Daarnaast bestaat een deel van je takenpakket uit backoffice taken, voornamelijk het ingeven van betwistingen in het systeem.

  • RUITENWASSER- MOOIE DAGUREN EN VEEL VARIATIE (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een schoonmaakbedrijf, regio Zottegem,  dat actief is in Oost- en West-Vlaanderen zijn we op zoek naar een gemotiveerde ruitenwasser met een eerste ervaring. Je vertrekt steeds vanuit de firma en met de firmawagen volg je een vaste ronde binnen een bepaalde regio. 's Morgens start je tussen 6u en 8u afhankelijk van de post. Je werkt tussen de 30 en 37 uur/week.

  • CNC DRAAIER - HEIDENHAIN (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij gepassioneerd door CNC gestuurde machines en het creëren van stukwerken? Dan ben jij de persoon die wij zoeken. Onze klant, een unieke speler op de internationale markt van industriële mixers, is op zoek naar een ervaren CNC draaier met minimum 3 jaar ervaring. Als CNC draaier zal je verantwoordelijk zijn om de volgende taken van a tot z uit te voeren: De aanvraag van de klant komt binnen en dit wordt omgezet op een technisch plan, jij zal dit technisch plan interpreten en a.d.h.v. aan de slag gaan aan de draaibank. Aan de draaibank wordt er verwacht dat je zelfstandig kan werken, het stuk volledig tot het einde kan afwerken. Je zal werken met het programma Heidenhain. Uiteraard wordt er een korte opleiding voorzien. Onze klant draagt kwaliteit hoog in het vaandel, dit verwachten ze ook van hun medewerkers.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Holsbeek (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp regio Kortenberg-Bertem (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Kortenberg-Bertem Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • junior developers (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Brain²

    Type: Vaste Job

    Als ontwikkelaar bij Brain² kan je deel uitmaken van ons intern product development team of ingeschakeld worden bij één van de vele uitdagende projecten bij één van onze internationale klanten. Je hebt interesse in bedrijfsprocessen en integratie en automatisatie van productieketens. Je vertegenwoordigt onze expertise en deskundigheid met je praktijkgerichte mentaliteit Met oog voor detail en een uitmuntende technische knowhow zie je ieder probleem als een nieuwe uitdaging. Je beschikt over een uitgesproken analytische geest. Je durft out-of the box te denken en je kan zelfstandig werken aan nieuwe uitbreidingen. Je kan eigen analyses maken en op termijn zelfstandig projecten beheren. Je bent een bachelor of master informatica of gelijkwaardig door ervaring. Je bent een ontwikkelaar met zin om zich verder te verdiepen in Java of .Net ontwikkeling. Je kan zelfstandig werken aan projecten in overleg en samenwerking met de Lead Developers om de ontwikkeling helemaal af te stemmen op de behoeften.

  • Dispatcher, Zwijndrecht (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Recrewtment Maritime

    Type: Vaste Job

    Heb je interesse in autotechnieken? Deed je alreeds ervaring op als Dispatcher? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een innovatieve mobiliteitsorganisatie zijn wij op zoek naar een Dispatcher met tewerkstelling in Zwijndrecht. Wat mag je in deze functie verwachten? Je bepaalt de prioriteit van inkomende aanvragen en maakt aan de hand hiervan een planning op van uit te voeren en reeds gekende opdrachten Je onderneemt actie met de info die voorhanden is, rekening houdend met verschillende parameters zoals interventietijd, urgentie, kost, type voertuig, ... Je onderhoudt een nauw contact met andere afdelingen die nodige informatie kunnen aanleveren Je zorgt er voor dat het dispatchinggebeuren ook administratief correct wordt afgehandeld Je bespreekt eventuele problemen met de hoofd dispatching in een spontaan en open overleg

  • Backend Developer (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: VERSO

    Type: Vaste Job

    Jouw uitdagingen • Als Developer bij Audience Advantage werk je nauw samen met het technisch team en het productieteam. • Je ontwikkelt en onderhoudt een innovatieve en technisch sterke apps, integreert deze met back-end systemen en CRM’s. Hierbij zorg jij voor de correcte opzet van de app, je kiest de juiste 3rd party componenten en SDK’s, en zorgt uiteraard ook voor het hardcore development! • Je coacht, helpt en ondersteunt jouw collega’s en neemt mee de verantwoordelijkheid op in het technisch opleveren van het project. • Je denkt mee over features, applicaties en innovatieve oplossingen.

  • Administratief medewerker (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Viavera - Gent

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het administratief beheer van verzekeringsdossiers doch steeds met een klantgerichte en commerciële ingesteldheid Je maakt offertes, onderhandelt met maatschappijen over voorwaarden en tarieven. Je maakt polissen en bijvoegsels op Je behandelt een klantendossier voor upsell– en cross-sell mogelijkheden, je hebt commerciële klantcontacten (voornamelijk via telefoon, e-mail en aan de balie) en volgt een vast toegewezen klantendossier op Bedrijfsprofiel: .

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio SCHELDEWINDEKE (SCHELDEWINDEKE)

    Regio: SCHELDEWINDEKE

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Medewerker onderhoud/keuken - Kasteel d'Aertrycke (Torhout) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Kasteel D'Aertrycke – Torhout behoort tot de groep Eccellenza, met ondertussen meer dan 35 jaar ervaring in de horecasector. Door continue groei zijn wij op zoek naar een medewerker onderhoud/keuken. Uw takenpakket Onderhoud U bent verantwoordelijke voor de algemene schoonmaak van meubilair (kasten, tafels, deuren,..), installaties (keuken en zaal), publieke ruimten (gangen, trappen, zalen, inkom, restaurant,…) en sanitair (desinfecteren en bevoorrading). U help bij de afwas van porselein (machinaal) en keukenmateriaal (handmatig). U organiseert op regelmatige basis grote schoonmaakwerken (muren afwassen, onderhoud luchters, reinigen van tapijten,...) U staat voor de opmaak van het onderhoudsplan. U staat in voor de bestelling van alle onderhoudsproducten en het aanvullen ervan. U help bij de voorbereidingen (opdekken van tafels, zaalopstellingen voor seminars, …) U zorgt voor een onberispelijke netheid. U voert controle het voltooien van de wekelijkse taken (aanvullen van de bar, opbergen van goederen, …) Keuken U help mee aan de voorbereidingen voor onze buffetten. Werkregeling U werkt volgens een uitgewerkt schema in samenspraak met de manager. U werkt tijdens de week en/of weekend, uren bespreekbaar.

Zoek naar antwoorden van LEMMENS PAUL & GERT in sociale netwerken
Look for responds of LEMMENS PAUL & GERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor LEMMENS PAUL & GERT. Laat een reactie achter voor LEMMENS PAUL & GERT. LEMMENS PAUL & GERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LEMMENS PAUL & GERT. Leave a respond for LEMMENS PAUL & GERT. LEMMENS PAUL & GERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LEMMENS PAUL & GERT op de google maps. Adres en contacten LEMMENS PAUL & GERT
Location of LEMMENS PAUL & GERT on the google maps. Address and contacts of LEMMENS PAUL & GERT

Andere gerelateerde bedrijven als come LEMMENS PAUL & GERT LEMMENS PAUL & GERT: CORDIER SALAISONS | Van De Sande P | ESSO DE MAEYER R | CLAUDE GIECEWICZ | COIFFURE VERBIST

Other related companies as LEMMENS PAUL & GERT: CORDIER SALAISONS | Van De Sande P | ESSO DE MAEYER R | CLAUDE GIECEWICZ | COIFFURE VERBIST

LEMMENS PAUL & GERT is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LEMMENS PAUL & GERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06131164550. Het bedrijf LEMMENS PAUL & GERT bevindt zich op het adres: HEIDESTRAAT 8; 3470; KORTENAKEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 624,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 868,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Fruitteelt. Producten gemaakt in LEMMENS PAUL & GERT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LEMMENS PAUL & GERT is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LEMMENS PAUL & GERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LEMMENS PAUL & GERT, openstaande posities, locatie van LEMMENS PAUL & GERT op de kaart.

LEMMENS PAUL & GERT is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is LEMMENS PAUL & GERT, company assigned to the tax number BE06131164550. The company LEMMENS PAUL & GERT is located at the address: HEIDESTRAAT 8; 3470; KORTENAKEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 624,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 868,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Fruitteelt. Products created in LEMMENS PAUL & GERT were not found.
The main activity of LEMMENS PAUL & GERT is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of LEMMENS PAUL & GERT is not available. You also can look at reviews of LEMMENS PAUL & GERT, open positions, location of LEMMENS PAUL & GERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LEMMENS PAUL & GERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LEMMENS PAUL & GERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LEMMENS PAUL & GERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LEMMENS PAUL & GERT, employees, financial statistics.