HERMAN LAURIJSSEN

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • HERMAN LAURIJSSEN
Private companiesFood Stores • HERMAN LAURIJSSEN

Contactgegevens HERMAN LAURIJSSEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HERMAN LAURIJSSEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

HERMAN LAURIJSSEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): JOHN LIJSENSTRAAT 44BA; 2321; HOOGSTRATEN, België

Telefoon (phone): 33150253 (+32-33150253) 33150253 (+32-33150253)

Fax (fax): +32 (10) 957-57-98 +32 (10) 957-57-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HERMAN LAURIJSSEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HERMAN LAURIJSSEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HERMAN LAURIJSSEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HERMAN LAURIJSSEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HERMAN LAURIJSSEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HERMAN LAURIJSSEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HERMAN LAURIJSSEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HERMAN LAURIJSSEN
Products information HERMAN LAURIJSSEN

BTW identificatienummer (tax): BE02806976318
Ondernemingsnummer: 2907775878
Hoofdstad (capital): 202,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 288,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in HERMAN LAURIJSSEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fruitteelt

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HERMAN LAURIJSSEN
(Get full report from official database of BE for HERMAN LAURIJSSEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor HERMAN LAURIJSSEN
Addition kinds of activities for HERMAN LAURIJSSEN

14559906. Slip klei mijnbouw | Slip clay mining
20460206. Saladeolie, maïs | Salad oil, corn
28650103. aminoazotolueen | Aminoazotoluene
36410105. Gloeilampen | Glow lamp bulbs
50850701. touwwerk | Cordage

Werken bij HERMAN LAURIJSSEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HERMAN LAURIJSSEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HERMAN LAURIJSSEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HERMAN LAURIJSSEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalente kassamedewerker (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bloemengroothandel gelegen te Wevelgem zoeken wij een verkoopmedewerker. Je zal polyvalent ingezet worden en verantwoordelijk zijn voor: - het onthaal van klanten - aannemen van telefoons - noteren van bestellingen - kassawerk - afrekenen facturen aan kassa - proper houden kassaomgeving - klaarmaken van bestellingen….

  • VERKOOP SUPERMARKT AFDELING GROENTEN EN FRUIT / BAKKERIJ (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een supermarkt zoeken wij een medewerker voor de afdeling groenten en fruit / bakkerij. Je zal dus verantwoordelijk zijn voor de bestellingen, aanvullen en opvolgen van het assortiment groenten en fruit en/of bakkerij. Je volgt de houdbaarheidsdatum op. Je springt bij aan de kassa wanneer nodig. Werkuren tussen 6u en 19u30, je werkt elke zaterdag (vrije dag in de week), NOOIT op zondag!

  • Accountant (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een groeiend bedrijf in de regio van Sint-Pieters-Leeuw is op zoek naar een gemotiveerde Accountant. Heb je een mooie ervaring binnen de boekhouding en wil je graag in een groeiend bedrijf aan de slag? Dan is deze job iets voor jou! Jouw takenpakket als Accountant: Je controleert en boekt aan- en verkoopfacturen in Je voert de betalingen uit Je staat in voor de BTW-aangifte Je ondersteunt de externe boekhouder bij de maandelijkse afsluit

  • Werken als huishoudhulp Bevel (BEVEL)

    Regio: BEVEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Poetsvrouw of poetsman (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

  • Student fastfoodketen m/v (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een horecazaak in Wetteren, zijn wij op zoek naar studenten op vrijdagavond, zaterdag en zondag. JOUW TAKEN: Je bent onderdeel van een gemotiveerd team horecamedewerkers die instaan voor de kassa en bereiden van eenvoudige gerechten.

  • Handlanger magazijn (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het manueel laden en lossen van pakketten tot 30kg. Je hebt de verantwoordelijkheid dat deze op een vlotte manier verhandeld worden. Je werkt in de nachtploeg en start om 00.30h tot 7.45h. Er is ook de mogelijkheid om in de namiddag van 16h tot 22.15 te werken.

  • Warehouse Operator (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TRANSPORT GHEYS

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestigingen in Antwerpen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde warehouse operator. Je zou zowel tewerkgesteld worden in onze raffinaderij (rechteroever) als in de Antwerp Polymers Plant (linkeroever). Als warehouse operator heb jij een boeiende en afwisselende functie. Een greep uit jouw takenpakket: - Fysiek en administratief ontvangen, stockeren, beheren en uitgeven van goederen - Documenten ingeven in het relevante ERP-systeem (SAP Stripes of GEMS) - Bijkomende taken: administratie/hulp in de werkruimte - Zelfstandig uitvoeren van allerhande handelingen - ...

  • Voltijdse/deeltijdse job als verpleegkundige (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: HUIZE TER WALLE vzw CIGB

    Type: Vaste Job

    In WZC Huize Ter Walle, zijn we op zoek naar een fulltime verpleegkundige voor onbepaalde duur om ons team te versterken. De cliënten die bij ons verblijven, kunnen verschillende zorgnoden hebben bijv.: bewoners met dementie, psychische kwetsbaarheid, fysieke afhankelijkheid, … .

  • CNC programmeur/tekenaar (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een CNC programmeur/tekenaar. U bent verantwoordelijkheid om projecten van a tot z op te volgen, te programmeren, en contact met klanten te onderhouden. Van zodra het order is ingegeven, controleert u de nodige tekeningen of gegevens om zelf een onderdeel te tekenen. Vervolgens maakt u met de specifieke postprocessoren het machinepad aan om het onderdeel te snijden of te frezen. Deze postprocessoren worden u intern aangeleerd. U neemt contact met klanten in geval van vragen en/of opmerkingen. U bereidt de werkfiche verder voor en voorziet voldoende informatie voor de operatoren. U dient ook in de productie te ondersteunen met uitleg en instructies. U volgt uw levertermijnen en de doorloop van een product doorheen de productie op. Hierbij dienen de kwaliteitsregels ten allen tijde gerespecteerd te worden. U bent ook betrokken bij de prijssetting.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio MALDEGEM (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Bijlesgever wiskunde (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Werfreserve

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

Zoek naar antwoorden van HERMAN LAURIJSSEN in sociale netwerken
Look for responds of HERMAN LAURIJSSEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor HERMAN LAURIJSSEN. Laat een reactie achter voor HERMAN LAURIJSSEN. HERMAN LAURIJSSEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HERMAN LAURIJSSEN. Leave a respond for HERMAN LAURIJSSEN. HERMAN LAURIJSSEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HERMAN LAURIJSSEN op de google maps. Adres en contacten HERMAN LAURIJSSEN
Location of HERMAN LAURIJSSEN on the google maps. Address and contacts of HERMAN LAURIJSSEN

Andere gerelateerde bedrijven als come HERMAN LAURIJSSEN HERMAN LAURIJSSEN: SCHIPERS-NOBEN | AUGUSTUS VERHEYEN | YVON HAMELLE | MUS?E BELLEVUE | PIZZA PANIZZA

Other related companies as HERMAN LAURIJSSEN: SCHIPERS-NOBEN | AUGUSTUS VERHEYEN | YVON HAMELLE | MUS?E BELLEVUE | PIZZA PANIZZA

HERMAN LAURIJSSEN is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HERMAN LAURIJSSEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02806976318. Het bedrijf HERMAN LAURIJSSEN bevindt zich op het adres: JOHN LIJSENSTRAAT 44BA; 2321; HOOGSTRATEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 202,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 288,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Fruitteelt. Producten gemaakt in HERMAN LAURIJSSEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HERMAN LAURIJSSEN is Voedingswinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HERMAN LAURIJSSEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HERMAN LAURIJSSEN, openstaande posities, locatie van HERMAN LAURIJSSEN op de kaart.

HERMAN LAURIJSSEN is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is HERMAN LAURIJSSEN, company assigned to the tax number BE02806976318. The company HERMAN LAURIJSSEN is located at the address: JOHN LIJSENSTRAAT 44BA; 2321; HOOGSTRATEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 202,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 288,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Fruitteelt. Products created in HERMAN LAURIJSSEN were not found.
The main activity of HERMAN LAURIJSSEN is Food Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HERMAN LAURIJSSEN is not available. You also can look at reviews of HERMAN LAURIJSSEN, open positions, location of HERMAN LAURIJSSEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HERMAN LAURIJSSEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HERMAN LAURIJSSEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HERMAN LAURIJSSEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HERMAN LAURIJSSEN, employees, financial statistics.