HENRI DEMAERSCHALK

Contactgegevens HENRI DEMAERSCHALK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HENRI DEMAERSCHALK: address, phone, fax, email, website, opening hours

HENRI DEMAERSCHALK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHARLES COPPENSSTRAAT 61; 1560; HOEILAART, België

Telefoon (phone): 26579188 (+32-26579188) 26579188 (+32-26579188)

Fax (fax): +32 (2) 993-62-80 +32 (2) 993-62-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HENRI DEMAERSCHALK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HENRI DEMAERSCHALK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HENRI DEMAERSCHALK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HENRI DEMAERSCHALK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HENRI DEMAERSCHALK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HENRI DEMAERSCHALK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HENRI DEMAERSCHALK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HENRI DEMAERSCHALK
Products information HENRI DEMAERSCHALK

BTW identificatienummer (tax): BE03450500488
Ondernemingsnummer: 1317779541
Hoofdstad (capital): 471,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 216,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in HENRI DEMAERSCHALK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fruitteelt

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HENRI DEMAERSCHALK
(Get full report from official database of BE for HENRI DEMAERSCHALK)

Aanvulling soorten activiteiten voor HENRI DEMAERSCHALK
Addition kinds of activities for HENRI DEMAERSCHALK

28430301. Emulgatoren, behalve voedsel en farmaceutisch | Emulsifiers, except food and pharmaceutical
28650313. Difenylamines, gealkyleerd | Diphenylamines, alkylated
39991400. Handtas en bagageframes en handgrepen | Handbag and luggage frames and handles
50120301. Campers (pickup coaches) voor montage op vrachtwagens | Campers (pickup coaches) for mounting on trucks
50640101. Kleren droogmachines, elektrische en gas | Clothes dryers, electric and gas

Werken bij HENRI DEMAERSCHALK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HENRI DEMAERSCHALK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HENRI DEMAERSCHALK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HENRI DEMAERSCHALK. Looking for open vacancies in other companies

  • Klusjesman 2 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een industriële wasserij in Lokeren zijn wij op zoek naar een ervaren klusjesman. Je zal worden ingezet voor allerlei klusjes zoals lampen vervangen, monteren van rekken, eenvoudige herstellingswerken... Je zal in 2 ploegen werken maar soms ook zaterdagvoormiddag.

  • Betonpompbedienaar met ervaring - rijbewijs CE (M/V) (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf in Zele zoeken we een betonpompbedienaar (M/V) met ervaring en een rijbewijs CE. Als betonpompbedienaar rijdt u naar de werf met de betonpomp, hier stelt u deze op een veilige plaats op, in overleg met de werfleider. Na arriveren van de mixers verpompt u de beton. Verder reinigt u de pomp zoals het hoort en doet u hiervan ook het onderhoud. U volgt de veiligheidsvoorschriften van toepassing op de werf. Wij zijn op zoek naar een flexibel iemand, die goed om kan met tijdsdruk en ervaring heeft met een betonpomp. Je staat zelf in voor klein onderhoud aan je voertuig dat altijd in perfecte staat is.

  • Mechanieker (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Grimbergen zijn we op zoek naar een MECHANIEKER. Je zal onderhoud en herstellingen uitvoeren op werfmaterieel: graafmachines, trilwalsen, asfaltfinisher, ... 

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: BELLA!HUISHOUDHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Ik ben op zoek naar een huishoudhulp voor mijn klanten in Genk - Boxberg - Zutendaal -Zonhoven en omgeving (Houthalen- Genk - Hasselt naar keuze) Je staat in voor alle huishoudelijke taken : Het schoonmaken van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen),lappen van de ramen,soms de was doen,strijken enz... Rooster en werkuren zijn samen te bespreken! Het kan parttime zijn en groeien tot fulltime indien gewenst.

  • Huishoudhulp in Nevele/ Landegem/ Merendree (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselde job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team Dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom snel bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden jou graag een deeltijdse of voltijdse job aan en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

  • Jobstudent (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • .NET webdeveloper (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Vaste Job

    Als .NET webdeveloper maak je deel uit van een jong gemotiveerd team die dagelijks wordt ingeschakeld bij het uitvoeren van IT-projecten. Je zet functionele en technische analyses om in een correcte oplossing op maat. Kortom, onze klanten en dossierbeheerders rekenen op jouw expertise. Bedrijfsprofiel: Graag stel ik jou voor aan een gedreven organisatie die ten dienste staat van ondernemers. Zij begeleidt ondernemers, werkgevers en gezinnen bij het aansluiten van verzekeringen, het invullen van documenten en meer. Je komt terecht binnen een gemotiveerd team vol passie en drive. We garanderen meteen een vast contract binnen een voltijdse tewerkstelling. Er heerst een toegankelijke mentaliteit met ruimte voor zelfontplooiing.

  • Operationeel manager (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: DATA & POWER SYSTEMS

    Type: Vaste Job

    Dagelijkse leiding Projecten opvolgen planning

  • JR Software Engineer (m/v) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SMO

    Type: Vaste Job

    Omwille van de aanhoudende groei en om nog meer complementaire expertise in huis te hebben is SMO op dit moment actief op zoek naar een JR Software Engineer (m/v). WAT HOUDT DE FUNCTIE IN? Je komt terecht in het team Sturing/Automatisatie, waarbij je rapporteert aan het Hoofd Sturing/Automatisatie. Per project sta jij in nauwe samenwerking met de projectingenieur en de elektrisch ingenieur hoofdzakelijk in voor het ontwerpen van de software. Afhankelijk van de projectfase ontwerp, implementeer, analyseer en test je de software. Je voorziet functionele designs en zet deze om in een logische software architectuur. Je voorziet de nodige sturing en visiesystemen. Vervolgens zet je simulaties op met de bedoeling alles verder te finetunen. Hierbij houd je telkens rekening met de behoeften van de klant en waar gewenst stem je ook rechtstreeks af met de eindklant of bied je zelfs in-house ondersteuning. Daarnaast kan je ook ingezet worden voor het beheer van de eigen IT-infrastructuur.

  • Een coördinator (v/m) voor het operatiekwartier (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: KLINIEK SINT-JAN

    Type: Vaste Job

    Werkomgeving: Multidisciplinair operatiekwartier (klassieke en ambulante heelkunde): * 11 specialismen (hartheelkunde, neurochirurgie, orthopedie, abdominale - thoracale en endocriene heelkunde, vaatheelkunde, urologie, gynaecologie, plastische en reconstructieve heelkunde, oogheelkunde, NKO, stomatologie) * 8 operatiezalen * 2 technische zalen * 1 ontwaakzaal voor volwassenen – 1 pediatrische ontwaakzaal Algemene opdracht: De coördinator houdt toezicht op de behandeling van de patiënten die geopereerd worden op basis van een veilige kwaliteitszorg in samenwerking met de verschillende heelkundige specialismen. Hij zorgt voor de toepassing van de regels bepaald in het huishoudelijke reglement van het operatiekwartier en de naleving van de werkingsmodaliteiten gevalideerd door het Beperkt comité van het operatiekwartier. Permanente opdrachten: * Organiseert de afstemming van de menselijke middelen op het electieve operatieprogramma en de opvang van spoedgevallen; * Neemt deel aan de planning van het operatieprogramma in overleg met de verschillende actoren (chirurgen, anesthesisten, verpleegkundigen, …); * Superviseert de globale activiteit van het operatiekwartier; * Coördineert de verschillende teams (chirurgen, anesthesisten, verpleegkundigen, instrumentisten, …) en beschikt over autoriteit ten aanzien van alle actoren van het operatiekwartier op het vlak van de naleving van de operatieprogramma’s, de overschrijding van de tijdsduur voorzien in het programma en het beheer van de uitzonderingen; * Werkt actief samen met de directie, de zorgcoördinator en alle verantwoordelijken die betrokken zijn bij het beheer van het operatiekwartier; * Is in staat om risicovolle situaties te herkennen en stelt traceerbaarheidsprocedures in, evalueert en controleert hun toepassing; * Voert de vereiste maatregelen in voor de veiligheid van patiënten en personeel; * Is betrokken in de strijd tegen de nosocomiale infecties; * Anticipeert het beheer van de vervangingen (in overleg met de directie patiëntenzorg); * Verzekert het beheer van de processen en technieken, het administratieve beheer van de patiënten, het beheer van de human resources en van de materiële middelen (in nauwe samenwerking met de centrale sterilisatie); * Beheert de verbruiksgoederen en het materiaal, rekening houdende met de budgettaire beperkingen; * Geeft via de meeste geschikte kanalen informatie door aan het personeel en aan de verschillende zorgverleners van het operatiekwartier; * Past de beroeps- en deontologische regels toe en waakt over hun naleving; * Beheert de opvang en behandeling van de spoedgevallen (met inbegrip van de MUG-spoedgevallen). Zie de rest van de beschrijving bij "Profiel"

  • RESERVE schoonmaak regio Roeselare 2018 (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Roeselare zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

  • Chauffeurs (statuut) vrijwilliger (BURST)

    Regio: BURST

    Bedrijf: WZC ST VINCENTIUS CAMPUS BURST

    Type: Werfreserve

    Tijdens de vakantieperiodes hebben we occasioneel een chauffeur nodig voor het vervoer voor ons dag verzorgingscentrum Ochtend of avond vervoer - Rijbewijs B

Zoek naar antwoorden van HENRI DEMAERSCHALK in sociale netwerken
Look for responds of HENRI DEMAERSCHALK in social networks

Lees alle opmerkingen voor HENRI DEMAERSCHALK. Laat een reactie achter voor HENRI DEMAERSCHALK. HENRI DEMAERSCHALK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HENRI DEMAERSCHALK. Leave a respond for HENRI DEMAERSCHALK. HENRI DEMAERSCHALK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HENRI DEMAERSCHALK op de google maps. Adres en contacten HENRI DEMAERSCHALK
Location of HENRI DEMAERSCHALK on the google maps. Address and contacts of HENRI DEMAERSCHALK

Andere gerelateerde bedrijven als come HENRI DEMAERSCHALK HENRI DEMAERSCHALK: WASCOMAT C | Custom Candle Sales | GRUZENBERG MEETING CENTER | PASCAL VANDEN BORRE | ST JANNEKE

Other related companies as HENRI DEMAERSCHALK: WASCOMAT C | Custom Candle Sales | GRUZENBERG MEETING CENTER | PASCAL VANDEN BORRE | ST JANNEKE

HENRI DEMAERSCHALK is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HENRI DEMAERSCHALK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03450500488. Het bedrijf HENRI DEMAERSCHALK bevindt zich op het adres: CHARLES COPPENSSTRAAT 61; 1560; HOEILAART. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 471,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 216,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Fruitteelt. Producten gemaakt in HENRI DEMAERSCHALK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HENRI DEMAERSCHALK is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HENRI DEMAERSCHALK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HENRI DEMAERSCHALK, openstaande posities, locatie van HENRI DEMAERSCHALK op de kaart.

HENRI DEMAERSCHALK is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is HENRI DEMAERSCHALK, company assigned to the tax number BE03450500488. The company HENRI DEMAERSCHALK is located at the address: CHARLES COPPENSSTRAAT 61; 1560; HOEILAART. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 471,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 216,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Fruitteelt. Products created in HENRI DEMAERSCHALK were not found.
The main activity of HENRI DEMAERSCHALK is Construction - Special Trade Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HENRI DEMAERSCHALK is not available. You also can look at reviews of HENRI DEMAERSCHALK, open positions, location of HENRI DEMAERSCHALK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HENRI DEMAERSCHALK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HENRI DEMAERSCHALK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HENRI DEMAERSCHALK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HENRI DEMAERSCHALK, employees, financial statistics.