ENGELBERTUS EMPSEN

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • ENGELBERTUS EMPSEN
Private companiesFurniture and Fixtures • ENGELBERTUS EMPSEN

Contactgegevens ENGELBERTUS EMPSEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ENGELBERTUS EMPSEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ENGELBERTUS EMPSEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TIENSESTEENWEG 96BA; 3211; LUBBEEK, België

Telefoon (phone): 16633274 (+32-16633274) 16633274 (+32-16633274)

Fax (fax): +32 (71) 416-75-82 +32 (71) 416-75-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ENGELBERTUS EMPSEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ENGELBERTUS EMPSEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ENGELBERTUS EMPSEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ENGELBERTUS EMPSEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ENGELBERTUS EMPSEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ENGELBERTUS EMPSEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ENGELBERTUS EMPSEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ENGELBERTUS EMPSEN
Products information ENGELBERTUS EMPSEN

BTW identificatienummer (tax): BE01929443359
Ondernemingsnummer: 5894134521
Hoofdstad (capital): 981,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 531,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in ENGELBERTUS EMPSEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fruitteelt

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ENGELBERTUS EMPSEN
(Get full report from official database of BE for ENGELBERTUS EMPSEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ENGELBERTUS EMPSEN
Addition kinds of activities for ENGELBERTUS EMPSEN

349601. Draad en geweven draadproducten | Wire cloth and woven wire products
701104. Inns | Inns
23960405. Sluiers en sluiers: bruids-, begrafenis-, enz. | Veils and veiling: bridal, funeral, etc.
27520303. Visitekaartjes, gelithografeerd | Visiting cards, lithographed
29520104. Dakbedekking (niet van raffinaderijen of cokeovens) | Roofing pitch (not from refineries or coke ovens)
32750101. Bouwbord, gips | Building board, gypsum
50720101. bouten | Bolts
50850400. Bevestigingsmiddelen en bevestigingsapparatuur | Fasteners and fastening equipment
79991119. Ski instructie | Ski instruction

Werken bij ENGELBERTUS EMPSEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ENGELBERTUS EMPSEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ENGELBERTUS EMPSEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ENGELBERTUS EMPSEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Bekister (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een handige bekister. Je staat in voor onder andere grondwerken, bekistingswerken en metselwerken voor industriële en particuliere nieuwbouwen. Zowel systeembekistingen als traditioneel bekisten hebben geen geheimen meer voor jou.

  • Winkelverantwoordelijke Bakkerij regio Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw takenpakket ziet er uit als volgt: Je zal instaan voor de algemene leiding van de bakkerij  Opleiden van nieuwe mensen en studenten Planning van het personeel  Verkopen van brood, pistolets, taart en gebak  In orde houden van de winkel Bedrijfsprofiel: Voor een bakkerij te Zottegem zijn wij op zoek naar een voltijdse winkelverantwoordelijke. Bij deze bakkerij steven ze elke dag naar kwaliteit en tevreden klanten. Dit behalen ze omdat ze vanaf het atelier tot in de winkels de focus leggen op vakmanschap. Als winkelmedewerker kom je dagelijks in contact met de klanten, hierdoor ben jij dan ook het visitekaartje van deze bakkerij. 

  • Stockiste M/V (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een kledingwinkel in Turnhout in de Gasthuisstraat zijn we op zoek naar een stockiste M/V die graag deeltijds wilt werken. De winkel biedt u een flexibele en gevarieerde job in een aangename en dynamische omgeving waar u zich verder kan ontplooien dankzij coaching en opleiding met kans op doorgroeimogelijkheden.

  • Afwerker/monteur (M/V) (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: A Concept

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Temse zijn we op zoek naar een afwerker/monteur. Je zal voornamelijk instaan voor de afwerking van gemaakte stukken: beitsen,polijsten, en monteren. De firma in kwestie is voornamelijk actief in de ketelbouw, drukvaten, en metaalconstructies.

  • Huishoudhulp regio Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, koken, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz. Je werkt aan huis, al dan niet in aanwezigheid van de werkgever of klant. Je organiseert je werk zelfstandig. Je respecteert de gewoontes van het gezin, waarbij je werkt. Je helpt graag anderen. Er zijn geen specifieke diplomavereisten. Beroepservaring en opleiding zijn een pluspunt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Piringen - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Gemotiveerde hoofdaankoper elektriciteit + stockbeheer (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: DECAT ENERGY TECHNICS

    Type: Vaste Job

    Als hoofdaankoper zult u elektriciteits-gerelateerde aankoopdossiers behandelen van A tot Z. Dit in samenwerking met de betreffende projectleiders. U analyseert de vragen van de projectleiders, onderzoekt de markt en bekijkt samen welke stappen best genomen worden. U voert onderhandelingen met leveranciers om te komen tot een aankoop tegen de meest gunstige prijs-, leverings-, en servicevoorwaarden. Tijdens deze onderhandelingen koppelt u steeds terug naar de projectleiders alvorens een beslissing te nemen. In het kader van aankoopdossiers, behoudt u ook een zicht op de stockvoorraad en gaat u deze optimaliseren. U beheert de voorraden en stuurt het voorraadbeleid bij waar nodig.

  • Bediende verkoper Colruyt Hoboken (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat hij er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product … Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • International Sales | wereldwijd | 100n/jaar | machines op maat (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

    Type: Vaste Job

    wereldwijd machines 100 nachten/jaar korte trips Machines op maat die in de hele wereld gegeerd zijn... Daar zet jij jouw verkoopschouders verder onder. Je verblijft geregeld, maar kortstondig in het buitenland. Gemiddeld zijn dat 100 nachten per jaar. De overige tijd spendeer je bij lokale klanten en op kantoor, dicht bij de ontwikkeling en productie. Je hebt veelvuldig klantencontact waarbij je de noden en verwachtingen in kaart brengt. Je verzamelt info over de markt en de concurrentie. Je voert voorcalculaties uit en stelt offertes op. Die offertes volg je uiteraard nauwgezet op. Je volgt de klantenorders en de gewenste aanpassingen/wijzigingen goed op Met potentiële klanten leg je proactief contact. Die contacten houd je warm en volg je verder op. In de nieuwe demo room ontvang je deze prospecten, maar ook de bestaande klanten ( upselling / crossselling) Je onderhandelt en sluit verkoopcontracten af. Verder neem je deel aan (internationale) beurzen. Je biedt technische en commerciële ondersteuning bij demo's, zowel inhouse als bij de klant zelf. Je volgt de klant op en neemt de nodige acties om tot een optimale klantentevredenheid te komen.

  • Zelfstandig uitbater/gerant Hubiz treinstation Blankenberge (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen supermarkt uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Hubiz. Hubiz is een compacte supermarkt in het station en is volledig afgestemd op de behoeften van de pendelaar. Hij vindt er in één oogopslag een mix van producten die perfect aansluiten op zijn ochtend-, middag- en avondbehoeften: pers, verse maaltijden en dranken, kruidenierswaren en diensten. Zelf een Hubiz-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan. Plaats tewerkstelling Leopold III plein, 8370 Blankenberge Openingsuren hoogseizoen en schoolvakanties: maandag tot zaterdag van 6u tot 18u30, zon- en feestdagen van 8u tot 16u laagseizoen: maandag tot vrijdag van 6u tot 18u, zaterdag van 6u tot 12u30 en zon-en feestdagen van 8u tot 12u30 Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door. We nemen contact met je op.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Flexijob / jobstudent winkelbediende (weekend) (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: TJORLINA

    Type: Flexijob

    Als flexijober binnen onze bakkerij zal jij ingezet worden voor: Het bedienene van klanten in de winkel. De toonbank klaarzetten en onderhouden. De winkel op orde houden. Betalingen ontvangen aan de hand van een elektronisch kassasysteem.

Zoek naar antwoorden van ENGELBERTUS EMPSEN in sociale netwerken
Look for responds of ENGELBERTUS EMPSEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ENGELBERTUS EMPSEN. Laat een reactie achter voor ENGELBERTUS EMPSEN. ENGELBERTUS EMPSEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ENGELBERTUS EMPSEN. Leave a respond for ENGELBERTUS EMPSEN. ENGELBERTUS EMPSEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ENGELBERTUS EMPSEN op de google maps. Adres en contacten ENGELBERTUS EMPSEN
Location of ENGELBERTUS EMPSEN on the google maps. Address and contacts of ENGELBERTUS EMPSEN

Andere gerelateerde bedrijven als come ENGELBERTUS EMPSEN ENGELBERTUS EMPSEN: VANAELST | OBO BETTERMANN BELGIUM | SWAENEHOF | VERANDAS CONFORT | CLAUDE BERCHEM

Other related companies as ENGELBERTUS EMPSEN: VANAELST | OBO BETTERMANN BELGIUM | SWAENEHOF | VERANDAS CONFORT | CLAUDE BERCHEM

ENGELBERTUS EMPSEN is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ENGELBERTUS EMPSEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01929443359. Het bedrijf ENGELBERTUS EMPSEN bevindt zich op het adres: TIENSESTEENWEG 96BA; 3211; LUBBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 981,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 531,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Fruitteelt. Producten gemaakt in ENGELBERTUS EMPSEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ENGELBERTUS EMPSEN is Meubels en uitrustingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ENGELBERTUS EMPSEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ENGELBERTUS EMPSEN, openstaande posities, locatie van ENGELBERTUS EMPSEN op de kaart.

ENGELBERTUS EMPSEN is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is ENGELBERTUS EMPSEN, company assigned to the tax number BE01929443359. The company ENGELBERTUS EMPSEN is located at the address: TIENSESTEENWEG 96BA; 3211; LUBBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 981,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 531,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Fruitteelt. Products created in ENGELBERTUS EMPSEN were not found.
The main activity of ENGELBERTUS EMPSEN is Furniture and Fixtures, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ENGELBERTUS EMPSEN is not available. You also can look at reviews of ENGELBERTUS EMPSEN, open positions, location of ENGELBERTUS EMPSEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ENGELBERTUS EMPSEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ENGELBERTUS EMPSEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ENGELBERTUS EMPSEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ENGELBERTUS EMPSEN, employees, financial statistics.