BERNARD GRAMMEN

Contactgegevens BERNARD GRAMMEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BERNARD GRAMMEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

BERNARD GRAMMEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUNKSTERSTEENWEG 433; 3500; HASSELT, België

Telefoon (phone): 11272295 (+32-11272295) 11272295 (+32-11272295)

Fax (fax): +32 (84) 367-99-52 +32 (84) 367-99-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BERNARD GRAMMEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BERNARD GRAMMEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BERNARD GRAMMEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BERNARD GRAMMEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BERNARD GRAMMEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BERNARD GRAMMEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BERNARD GRAMMEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BERNARD GRAMMEN
Products information BERNARD GRAMMEN

BTW identificatienummer (tax): BE03903137207
Ondernemingsnummer: 7659088134
Hoofdstad (capital): 533,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 200,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in BERNARD GRAMMEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fruitteelt

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BERNARD GRAMMEN
(Get full report from official database of BE for BERNARD GRAMMEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor BERNARD GRAMMEN
Addition kinds of activities for BERNARD GRAMMEN

231102. Jassen, jassen en jassen | Coats, overcoats and vests
26210804. Kraft verpakkingspapier | Kraft wrapping paper
33410101. Loodsmelten en raffineren (secundair) | Lead smelting and refining (secondary)
34979900. Metalen folie en blad, nec | Metal foil and leaf, nec
42120101. Diervervoer | Animal transport
59410701. Baseball apparatuur | Baseball equipment
59630400. Huisgerelateerde producten, directe verkoop | Home related products, direct sales

Werken bij BERNARD GRAMMEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BERNARD GRAMMEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BERNARD GRAMMEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BERNARD GRAMMEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek bediende (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een gedreven logistiek bediende. Je zal instaan voor het plannen van transporten in de regio Oost-en West vlaanderen en Henegouwen. Je zal samen met jouw collega's de transporten zo efficiënt mogelijk inplannen. Bovendien ben jij het aanspreekpunt voor logistieke vragen. Je zal zowel telefonisch als per mail contact hebben met klanten zowel in het Nederlands, Frans en Engels. Ten slot sta je in voor de daarbijhorende administratie.

  • Containerparkmedewerker (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bedrijf te Vilvoorde gespecialiseerd in de recyclage van afvalstromen. We hebben een eigen containerdienst voor het plaatsen van afvalcontainers, zowel rolcontainers als afzetcontainers. Het afval verzamelen we in het recyclagecenter te Vilvoorde om het daar te verwerken. Hiervoor zoeken we een voltijdse containerparkmedewerker. Je staat de klanten bij met advies en hulp. Je bent verantwoordelijk voor de controle van binnenkomende afvalstoffen. Je voert beperkte controletesten uit en stelt niet-conformiteiten op. Je bent mede verantwoordelijk voor een veilige en ordelijke werkomgeving. Je wordt mee ingeschakeld in de brandinterventieploeg. Je werkt in een veranderend uurrooster De nodige opleidingen worden intern verzorgd.

  • Projectleider (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Willebroek zijn wij op zoek naar een PROJECTLEIDER m/v. Het bedrijf is gespecialiseerd in industriële automatisering. Je zal instaan voor volgende zaken: Opvolgen van projecten. Contact met klanten.  Bestellen van materialen.  Voorbereiden wat tekenaar moet uitwerken. Opmaken van offertes.

  • Call agent/recruiter gezocht bij Activate Brussel! (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ACTIVATE

    Type: Studentenjob

    Werken bij Activate betekent de perfecte balans tussen een leerzame studentenjob en een superleuke tijd! Je werkt in een jong en enthousiast team waarmee je het gezicht van leuke merken of goede doelen bent. Hiervoor bieden wij jou topbegeleiding en een goed loon. Functieomschrijving Je dagelijkse werkzaamheden kunnen als volgt omschreven worden: Posten van vacatures op verschillende jobboards voor de functie Werver Inkomende sollicitaties via e-mail en de verschillende jobboards beoordelen en verwerken Nabellen van potentiële kandidaten met als doel intakegesprekken in te plannen Administratieve opvolgingen

  • keukenmedewerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Les Parisiennes

    Type: Studentenjob

    Voor een nieuw concept in Leuven, zijn wij op zoek naar keukenmedewerkers. - Deze heeft alle traditionele keukenhandelingen onder de knie, nl: voorbereiding en uitvoeren onderhoud en hygiëne binnen de keuken - Voert de mise en place uit van een duidelijk omschreven menukaart - Bereiden van gerechten van de vaste kaart, zowel warm als koud. - Uitvoeren van bestellingen voor take-away

  • Etudiant (CHAPELLE-LEZ-HERLAIMONT)

    Regio: CHAPELLE-LEZ-HERLAIMONT

    Bedrijf: ADECCO LA LOUVIERE

    Type: Studentenjob

    Tu es étudiant? Tu recherches un job du 01/09 au 15/09? Tu seras amené à aider au nouvel aménagement de rayons dans un magasin situé à Chapelle-lez-Herlaimont. Tu effectueras le déballage de marchandises, le réassort. Tu maintiendras l'ordre et la propreté.

  • Afwerker natuursteenbewerker (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: KEMPENLAND

    Type: Vaste Job

    Als afwerker gebruik je technieken als manueel frainen, kappen, profileren (maluurkes maken) om verzaagde elementen zoals marmer, arduin of graniet af te werken zodat er afgewerkte elementen voor de bekleding van gebouwen zoals dorpels, deuromlijstingen, trappen, elementen en bladen voor keukens en badkamer ontstaan.

  • Learning & development coordinator (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ARDO

    Type: Vaste Job

    Als L&D coordinator ben je verantwoordelijk voor het opvolgen en het verzorgen van de trainingen afgestemd op de verschillende doelgroepen binnen de organisatie teneinde het trainings- en ontwikkelingsbeleid van de organisatie uit te voeren. Initiëren en coördineren van diverse projecten mbt Training en Ontwikkeling in samenwerking met een team van interne mensen of via externe organisaties om het trainings- en ontwikkelingsbeleid van de organisatie te realiseren: o.a. Duaal leren, stages, workshops naar scholen, e-learning Het opzetten en organiseren van de trainingen/coachings ifv de behoeften van de organisatie en de medewerkers Opleidingsplannen opmaken voor alle functies Het coördineren van het proces, dit vanaf de aanvraag tot de evaluatie Instaan voor operationele zaken, die verbonden zijn aan zijn/haar vakgebied om trainingen vlot, efficiënt en kwalitatief te laten verlopen Analyse van interne trainingsnoden Coaching begeleiden afstemmen van WPC Onderhouden van bestaande opvolgingssystemen inzake training en ontwikkeling om correcte info te kunnen verschaffen naar lijnmanagement, medewerkers en externen Opvolgen van budgetten en het uitzoeken van mogelijke subsidievormen Occasioneel zelf opleiding geven Optreden als intern specialist inzake training, opleiding en het voortdurend opvolgen van de meest recente ontwikkelingen en tendensen binnen zijn/haar specifiek vakgebied

  • Zelfstandige uitbater binnenspeeltuin (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: SOVAGA NV

    Type: Zelfstandige activiteit

    De volledige zelfstandige uitbating van een binnenspeeltuin met eet-en drinkgelegendheid via een handelshuurcontract.

  • Gedreven telesales (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Ondertussen hebben we al meer dan 100 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Afvalbelader (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Werfreserve

    - Ophalen van huis-aan-huis containers (GFT en huisvuil) - Fysiek zwaar werk - Opstarten vanuit Brasschaat om 6u15, niet bereikbaar met openbaar vervoer.

Zoek naar antwoorden van BERNARD GRAMMEN in sociale netwerken
Look for responds of BERNARD GRAMMEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor BERNARD GRAMMEN. Laat een reactie achter voor BERNARD GRAMMEN. BERNARD GRAMMEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BERNARD GRAMMEN. Leave a respond for BERNARD GRAMMEN. BERNARD GRAMMEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BERNARD GRAMMEN op de google maps. Adres en contacten BERNARD GRAMMEN
Location of BERNARD GRAMMEN on the google maps. Address and contacts of BERNARD GRAMMEN

Andere gerelateerde bedrijven als come BERNARD GRAMMEN BERNARD GRAMMEN: Vanbossele A | COMPبRE-DIEZ | DIRK VAN ERMEN | UNION NATIONALE DES SYNDICATS IND?PENDANTS | VRIJE KLEUTERSCHOOL

Other related companies as BERNARD GRAMMEN: Vanbossele A | COMPبRE-DIEZ | DIRK VAN ERMEN | UNION NATIONALE DES SYNDICATS IND?PENDANTS | VRIJE KLEUTERSCHOOL

BERNARD GRAMMEN is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BERNARD GRAMMEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03903137207. Het bedrijf BERNARD GRAMMEN bevindt zich op het adres: RUNKSTERSTEENWEG 433; 3500; HASSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 533,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 200,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Fruitteelt. Producten gemaakt in BERNARD GRAMMEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BERNARD GRAMMEN is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BERNARD GRAMMEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BERNARD GRAMMEN, openstaande posities, locatie van BERNARD GRAMMEN op de kaart.

BERNARD GRAMMEN is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is BERNARD GRAMMEN, company assigned to the tax number BE03903137207. The company BERNARD GRAMMEN is located at the address: RUNKSTERSTEENWEG 433; 3500; HASSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 533,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 200,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Fruitteelt. Products created in BERNARD GRAMMEN were not found.
The main activity of BERNARD GRAMMEN is Insurance Agents, Brokers and Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BERNARD GRAMMEN is not available. You also can look at reviews of BERNARD GRAMMEN, open positions, location of BERNARD GRAMMEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BERNARD GRAMMEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BERNARD GRAMMEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BERNARD GRAMMEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BERNARD GRAMMEN, employees, financial statistics.