Vennootschap Mechelse Veilingen C.V.

Particuliere bedrijvenPrinting, Publishing en Allied Industries • Vennootschap Mechelse Veilingen C.V.
Private companiesPrinting, Publishing and Allied Industries • Vennootschap Mechelse Veilingen C.V.

Contactgegevens Vennootschap Mechelse Veilingen C.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vennootschap Mechelse Veilingen C.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vennootschap Mechelse Veilingen C.V.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kempenarestraat 53/1 2860 Sint-Katelijne-Waver, België

Telefoon (phone): 16 (+32-16) 16 (+32-16)

Fax (fax): 16 (+32-16) 16 (+32-16)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vennootschap Mechelse Veilingen C.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vennootschap Mechelse Veilingen C.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vennootschap Mechelse Veilingen C.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vennootschap Mechelse Veilingen C.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vennootschap Mechelse Veilingen C.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vennootschap Mechelse Veilingen C.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vennootschap Mechelse Veilingen C.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vennootschap Mechelse Veilingen C.V.
Products information Vennootschap Mechelse Veilingen C.V.

BTW identificatienummer (tax): BE03663909912
Ondernemingsnummer: 9583068847
Hoofdstad (capital): 930,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 483,000,000 EUR
Werknemers (employees): 101 to 200
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Fruits and vegetables

Product categorie (product category): Fruits And Vegetables

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vennootschap Mechelse Veilingen C.V.
(Get full report from official database of BE for Vennootschap Mechelse Veilingen C.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vennootschap Mechelse Veilingen C.V.
Addition kinds of activities for Vennootschap Mechelse Veilingen C.V.

353601. takels | Hoists
20439908. Gierst: bereid als ontbijtgranen ontbijt | Millet: prepared as cereal breakfast food
22410205. Garen, elastisch: stof bedekt | Yarns, elastic: fabric covered
25420103. Kluisjes (niet gekoeld): behalve hout | Lockers (not refrigerated): except wood
26790601. Machinerollen, papier toevoegen: gemaakt van aangekocht materiaal | Adding machine rolls, paper: made from purchased material
28440303. Parfums, natuurlijk of synthetisch | Perfumes, natural or synthetic
34430121. Tanks, gevoerd: metalen plaat | Tanks, lined: metal plate
36639903. Encryptie-apparaten | Encryption devices
96519905. Prijscontrolebureau, overheid | Price control agency, government

Werken bij Vennootschap Mechelse Veilingen C.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vennootschap Mechelse Veilingen C.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vennootschap Mechelse Veilingen C.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vennootschap Mechelse Veilingen C.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Enthousiaste medewerker technische dienst (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt samen met de verantwoordelijk van de technische dienst. Je doet het preventief onderhoud van de machines. Je slijpt messen en je helpt met kleine aanpassing- en herstellingswerken en technische klussen.

  • Inpakker Vlees (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Aartselaar zijn we op zoek naar productiearbeiders. Je staat in voor het verpakken van salami en bent verantwoordelijk voor het nazicht en de controle van de afgewerkte producten. Je werkt hierbij voltijds (38u) op 4 werkdagen. Zo heb je 1 dag in de week vrij. Je start dagelijks om 6u en sluit je werkdag af om 16u30.

  • financial controller (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wegens groei zijn wij momenteel opzoek naar een Financial Controller Hierbij ben je verantwoordelijk voor het opmaken van managementrapporteringen die de financiële en operationele doelstellingen in kaart brengen. Aanleveren van informatie voor en het begeleiden van het opstellen van een businessplan Continu meedenken over optimaliseren van bestaande rapporteringsprocessen. Hierbij neemt u Proactief initiatief m.b.t. efficiëntiemaatregelen m.b.t. deze processen. Beheren en optimaliseren van processen m.b.t. administratieve organisatie / interne controle. En hierbij het implementeren van de nodige controles m.b.t. risk-management. Adviseren van het management inzake financiële en organisatorische issues op korte en langere termijn Meewerken aan de optimalisatie van diverse bedrijfsprocessen en ontwikkelen van diverse verbeteringsinitiatieven. Bv. het uitwerken van processen voor budgettering Je bent de functionele rechterhand van de Financieel Directeur en werkt nauw samen met de hoofdboekhouders.

  • Operator afzakmachine (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: t-interim Izegem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor: Het afzakken van zakgoed Klaarzetten van zakgoedbestellingen Laden en lossen van vrachtwagens Onderhoud van de werkvloer Bedrijfsprofiel: Onze klant is een familiaal bedrijf dat streeft naar kwaliteit. Zij bieden innovatieve en klantgerichte concepten aan met respect voor de verschillende belanghebbenden.

  • Medewerker bio gas centrale (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het beheer van de dagelijkse werking van de installaties Controle van de installatie via PLC sturing Opvolging van alarmen Procesopvolging en bijsturing waar nodig Site proper houden Acceptatie afvalstromen Controle van de transportdocumenten

  • KLANTENADVISEUR (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor de ontvangst en professionele ondersteuning van de klanten die binnen komen. Je stelt de goede vragen aan de klanten, om zo exact te bepalen wat er moet gebeuren met de klant en hun wagen. Je verschaft de klanten de juiste informatie, geeft ze relevant advies rekening houdend met hun verwachtingen en wensen. Je werkt nauw samen met het atelier, waar je de werkplanning opstelt en de werkzaamheden van kort bij opvolgt. Je zorgt voor het afleveren van de wagen aan de klant. Je maakt de factuur op en verzamelt de nodige informatie om de klant te briefen over de verrichte werkzaamheden. Jouw einddoel? Versterken van klantentevredenheid dankzij jouw professionalisme, klantgerichtheid en enthousiasme! Bedrijfsprofiel: Voor onze klant binnen de automotive sector, zijn wij op zoek naar een dynamische Klantenadviseur.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Nieuwkerken-Waas – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NIEUWKERKEN-WAAS)

    Regio: NIEUWKERKEN-WAAS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • LESGEVER ZWEMMEN (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks zwemmen aan het lager onderwijs (start 17 oktober tem 22 december 2018) in Waregem zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen gaan telkens door op vrijdag van 15:30-19:30. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • MEDEWERKER ANDERS ONTSPANNEN (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: NOOZ

    Type: Vaste Job

    Interesse om deel te zijn van een team dat met passie werkt? Een team dat alles in het werk stelt om de hoogste klantentevredenheid te bekomen? Erkend als beste in Europa? Deel uitmaken van het NOOZ-team staat garant voor een heel afwisselende job met massages en horecavaardigheden in de pure natuur. NOOZ Grobbendonk staat voor luxe en exclusieve privé wellness op 1,5 Ha puur natuur middenin de bossen van de Antwerpse kempen. De kernwoorden volstrekte rust, bijzonder, anders, uniek, exclusief, altijd samen en geheel privé, volledig tijdloos zonder uurwerk staan hierbij centraal. Nooz biedt dan ook nooit geziene ervaringen aan zoals Duo massage lounge, Mysticwater, outdoor privé sauna, water oasis, bijzonder overnachten, massage-a-trois, privé jacuzzi ervaring, enz.. Ter versterking van ons team is NOOZ Grobbendonk dringend op zoek naar een medewerker anders ontspannen... Kom je uit de horeca maar heb je geen zin meer om nog na 21.00 uur te moeten werken? Heb je interesse om te leren masseren en dit af te wisselen met je horeca ervaring? Wij leren jou de massages aan en je geeft maximaal 3 massages per dag. Wil je een gevarieerde job midden in 1 Ha puur natuur? Bij Nooz heb je een heel afwisselende job, zowel binnen als buiten. Je wisselt de massages af met taken van een goede gastvrouw/heer, warme gastvrijheid en het klaarmaken van alles nooz ervaringen zoals buitenervaringen, anders eten, bijzonder overnachtingen, sfeervolle genieters, ... . Wil je niet s'avonds staan masseren maar ten laatste om 20.00-21.00 uur gedaan hebben? Bij Nooz werk je maximum tot 21.00 uur. De laatste massages starten ten laatste om 19.00-19.30 uur. Heb je liever teamwerk en persoonlijke gastvrijheid dan de hele dag in een behandelingsruimte zitten of enkel op te dienen en af te ruimen? Bij Nooz werk je nooit alleen maar altijd samen met je collega's. Zelf de massages geef je nooit alleen maar altijd perfect synchroon met je collega. Hierbij behoud je steeds persoonlijk contact met onze gasten en de natuur tijdens je job. De massages geef je altijd in een privé design paviljoen of privé cocon van meer dan 30m2. Dit wissel je af met taken binnen de minimalistische villa en buiten. Hierbij behoud je steeds contact met de natuur tijdens je job.

  • Service Technieker (m/v) (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: YES Select

    Type: Vaste Job

    Als service technieker beschikt u over een eigen service wagen. U krijgt via uw tablet de planning voor de komende dagen. Op deze tablet vindt u alle informatie over de klant zodat u de opdracht geod kan uitvoeren. Elke ochtend vertrekt u van thuis uit naar de eerste klant waar je instaat voor het onderhoud of de herstelling van hun machines. Het zijn voornamelijk mechanische herstellingen, zoals vervangen van onderdelen, onderhoud van motoren, vervangen van olie, drukregelaars controleren, ed. De eerste maanden werkt u nooit alleen maar spreek je af met een collega ter plaatse bij de klant. U zal met verschillende collega techniekers samenwerken, zo leert u meteen iedereen goed kennen.

  • Service Technieker Buitendienst - vast contract - nationaal (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je komt terecht binnen een stabiele en toonaangevende onderneming. Binnen de afdeling service & planning voer je de service orders uit die voortvloeien uit de ontvangen meldingen. Snelle & klantvriendelijke interventie uitvoeren & garanderen. Takenpakket als service technieker is als volgt: Ingepland service orders uitvoeren (installatie, herstelling, onderhoud) Administratie correct en volledig afronden Stockbeheer Retour nemen indien nodig Levering & ophaling van reservetoestellen Correcte aansluitingen voorzien Storingen detecteren en oplossen Toelichten machine bij eerste ingebruikname Dit steeds met een oog voor kwaliteit en optimale klanttevredenheid

  • WERKVOORBEREIDER - MAGAZIJNIER LOSKADE (OPTIE VAST!) (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: FORUM JOBS SINT-AMANDSBERG

    Type: Werfreserve

    Voor een voedingsbedrijf in regio Gent zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider/magazijnier loskade. Je werktzelfstandig in afwisselende ploegen binnen onderstaand takenpakket. Als werkvoorbereider in de vroege ploeg ben je verantwoordelijk voor verschillende taken. - Je bent verantwoordelijk voor het correct aanbrengen van de grondstoffen bij de koks. - Je helpt mee op de loskade: receptioneren van goederen. - Je helpt mee bij de stockopname van frigo's en diepvriezers. - Je haalt de afvalbakken in Low Care leeg. Als magazijnier loskade in de late ploeg ben je ook verantwoordelijk voor verschillende taken. - Je helpt mee op de loskade: receptioneren van de goederen. - Je helpt mee bij kwaliteitscontroles van inkomende goederen. - Je helpt mee bij het beheer van frigo's en diepvriezers. - Je helpt mee bij het wegvoeren van interne afvalcontainers en bewaken van de orde en netheid van het containerpark en diverse loodsen met goederen. Een volledig overzicht van onze vacatures vindt u op http://www.forumjobs.be

Zoek naar antwoorden van Vennootschap Mechelse Veilingen C.V. in sociale netwerken
Look for responds of Vennootschap Mechelse Veilingen C.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vennootschap Mechelse Veilingen C.V.. Laat een reactie achter voor Vennootschap Mechelse Veilingen C.V.. Vennootschap Mechelse Veilingen C.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vennootschap Mechelse Veilingen C.V.. Leave a respond for Vennootschap Mechelse Veilingen C.V.. Vennootschap Mechelse Veilingen C.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vennootschap Mechelse Veilingen C.V. op de google maps. Adres en contacten Vennootschap Mechelse Veilingen C.V.
Location of Vennootschap Mechelse Veilingen C.V. on the google maps. Address and contacts of Vennootschap Mechelse Veilingen C.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Vennootschap Mechelse Veilingen C.V. Vennootschap Mechelse Veilingen C.V.: Verschelden B | NIKOLAUS THANNEN | MAZZARISI MARC | R. AERTS | AARC

Other related companies as Vennootschap Mechelse Veilingen C.V.: Verschelden B | NIKOLAUS THANNEN | MAZZARISI MARC | R. AERTS | AARC

Vennootschap Mechelse Veilingen C.V. is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vennootschap Mechelse Veilingen C.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03663909912. Het bedrijf Vennootschap Mechelse Veilingen C.V. bevindt zich op het adres: Kempenarestraat 53/1 2860 Sint-Katelijne-Waver. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 101 to 200 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 930,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 483,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Fruits And Vegetables. Lijst met producten zijn Fruits and vegetables.
De hoofdactiviteit van Vennootschap Mechelse Veilingen C.V. is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vennootschap Mechelse Veilingen C.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vennootschap Mechelse Veilingen C.V., openstaande posities, locatie van Vennootschap Mechelse Veilingen C.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vennootschap Mechelse Veilingen C.V. is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vennootschap Mechelse Veilingen C.V., company assigned to the tax number BE03663909912. The company Vennootschap Mechelse Veilingen C.V. is located at the address: Kempenarestraat 53/1 2860 Sint-Katelijne-Waver. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 101 to 200 employees work in this company. Capital - 930,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 483,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Fruits And Vegetables. List of products are Fruits and vegetables.
The main activity of Vennootschap Mechelse Veilingen C.V. is Printing, Publishing and Allied Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Vennootschap Mechelse Veilingen C.V. is not available. You also can look at reviews of Vennootschap Mechelse Veilingen C.V., open positions, location of Vennootschap Mechelse Veilingen C.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vennootschap Mechelse Veilingen C.V., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vennootschap Mechelse Veilingen C.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vennootschap Mechelse Veilingen C.V., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vennootschap Mechelse Veilingen C.V., employees, financial statistics.