IGNACE DEMAEGHT

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • IGNACE DEMAEGHT
Private companiesFood Stores • IGNACE DEMAEGHT

Contactgegevens IGNACE DEMAEGHT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IGNACE DEMAEGHT: address, phone, fax, email, website, opening hours

IGNACE DEMAEGHT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROZEBEEKSESTRAAT 112; 8860; LENDELEDE, België

Telefoon (phone): 51304016 (+32-51304016) 51304016 (+32-51304016)

Fax (fax): +32 (82) 502-24-51 +32 (82) 502-24-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IGNACE DEMAEGHT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IGNACE DEMAEGHT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IGNACE DEMAEGHT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IGNACE DEMAEGHT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IGNACE DEMAEGHT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IGNACE DEMAEGHT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IGNACE DEMAEGHT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IGNACE DEMAEGHT
Products information IGNACE DEMAEGHT

BTW identificatienummer (tax): BE07178985595
Ondernemingsnummer: 7558837890
Hoofdstad (capital): 659,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 207,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Produits: Fruits, L茅gumes.

Product categorie (product category): Fruits and l茅gumes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IGNACE DEMAEGHT
(Get full report from official database of BE for IGNACE DEMAEGHT)

Aanvulling soorten activiteiten voor IGNACE DEMAEGHT
Addition kinds of activities for IGNACE DEMAEGHT

26720207. Tape, drukgevoelig: gemaakt van aangekochte materialen | Tape, pressure sensitive: made from purchased materials
30520000. Rubber- en kunststofslang en riemen | Rubber and plastics hose and beltings
34430600. Voeringen / voering | Liners/lining
35599928. Afscheidingsapparatuur, magnetisch | Separation equipment, magnetic
51310202. Bindingen, vooroordeel en rechte | Bindings, bias and straight

Werken bij IGNACE DEMAEGHT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IGNACE DEMAEGHT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IGNACE DEMAEGHT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IGNACE DEMAEGHT. Looking for open vacancies in other companies

  • monteur cv en sanitair (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Dessel zijn we op zoek naar 2 ervaren monteurs voor cv en sanitair.

  • Chauffeur ce fulltime job (LEISELE)

    Regio: LEISELE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de buurt van Alveringem zijn we op zoek naar een CE chauffeur om meel en voeders te vervoeren. Dit vooral in de regio van Frankrijk. Je werkt van maandag tot vrijdag, maar je bent elke avond thuis. Uitslapen is hier dus niet van toepassing. Dit doordat je vooral regionaal werkt. Sporadisch werk je eens op zaterdag maar dit is nooit een volledige dag. Je bent op baan met een Mercedes vrachtwagen. Verder kom je terecht in een leuk team van 5 chauffeurs. Kennis Nederlands en Frans is aangewezen doordat Alveringem een grensregio is.

  • Magazijnier (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Orderpicker in een koud magazijn (8°). U werkt lijsten met bestellingen af en zet ze klaar voor de vrachtwagenchauffeurs. U helpt klanten bij het inladen van materiaal. Indien u beschikt over een rijbewijs B of C is dit een pluspunt. U werkt van dinsdag t.e.m. zaterdag (8u30-12u en 13u-17u30)

  • ERVAREN ELEKTRICIEN M/V (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DE PILOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    + Door je jaren ervaring als elektricien weet je onze opdrachten in residentiële panden met vakkennis af te werken. + De werven waar je werkt zijn voor 80% in de regio Roeselare. + Je mag je camionette mee naar huis nemen.

  • Carrosserie: Monteerder - Demonteerder (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een belangrijke klant te Genk zijn wij opzoek naar een monteerder/demonteerder met ervaring in de carrosserie. Je taken bestaat uit: - Demonteren van onderdelen van voertuigen, zowel interieur als exterieur. - Monteren van onderdelen. Heb jij ervaring als monteerder/demonteerder in de carrosserie? Stuur dan snel je CV en motivatie naar [email protected]

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO HEULE-GULLEGEM-BISSEGEM (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: GREENHOUSE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Heule-Gullegem-Bissegem zoeken een goede hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: HOME-SOLUTIONS

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen uit Aalter en omstreken zijn wij op zoek naar gemotiveerde en gedreven huishoudhulpen. Je staat hun bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen ... kortom een afwisselende job. Home Solutions gaat voor een duurzame tewerkstelling waar zowel de werknemers als de gezinnen wel bij varen. Hiervoor is het noodzakelijk dat de gezinnen en de huishoudhulpen zich goed voelen bij Home Solutions en dat er sprake is van wederzijds respect. Wij ondersteunen jou in de administratie en opvolging van de te ontvangen dienstencheques en beantwoorden al jou vragen. Home Solutions discrimineert niet. 50-plussers, uitkeringsgerechtigde werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student Databasebeheerder te Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: NEXIOS IT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een IT consultancy bedrijf, zijn we dringend op zoek naar een student-databasebeheerder. Je beheert de database op een professionele manier. Tot jouw takenpakket behoort o.a.: - beheer van databank - kandidaten opsporen - telefonische communicatie in Nederlands, Frans en Engels - afspraken vastleggen - onthalen en begeleiden van bezoekers - sorteren van de post - administratieve taken Je werkt enkele dagen per week. Data en uren zijn te bepalen.

  • Verkoper (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingwinkel te Brugge zijn we op zoek naar stockmedewerkers. Taken: - Je staat in voor de goede verwerking van de leveringen. - Je scant de leveringen in. - Je zorgt dat de stockruimte ordelijk is. - Je vult de winkel aan. - Je plaatst diefstalbeveiliging en etikettering.

  • Product-/Procesingenieur (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Als product-/procesingenieur maak je deel uit van een team technische deskundigen waarmee je nauw samenwerkt. Je introduceert, coördineert en begeleidt een spectrum aan producten in het productieproces waarbij je ook instaat voor het opmaken van de werkinstructies en aanmaken van de nodige machineprogramma's voor het afwerken van complexe PCB's. Hierbij vorm je de cruciale link tussen de ontwikkeling en de productie in Oostkamp. Oplossingen voor technische problemen uitwerken, voorstellen en deze omzetten is hierbij essentieel. Je beslist over eventuele afwijkingen en je bent verantwoordelijk voor de documentenconfiguratie. Bij veranderingen aan een product sta je in voor het aanpassen van de werkbeschrijvingen en de vastgelegde plantijden. Kwaliteitsproblemen analytisch en methodisch aanpakken behoort eveneens tot je takenpakket.

  • Logopedist(e) (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    MULTIDISCIPLINAIR CENTRUM BalanSS is op zoek naar een extra collega LOGOPEDIST. Dankzij onze kwalitatieve zorg en goede naam zijn wij in volle expansie. Op onze website www.BalanSS.be en onze Facebookpagina kan je ons beter leren kennen. Wij staan tevens open voor symbiose met andere collega's en praktijken om zo de krachten te bundelen en ons team nog meer kleur, dynamiek en kwaliteit te geven. Voel je het kriebelen? Kom eens kennismaken! Spring mee op onze multidisciplinaire groepstrein en think out of the box!

  • Projectleider (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671385-inline.html?cid=Partner_VDAB Je zal terechtkomen in een groeiende KMO die heel sterk in zijn schoenen staat. Ze houden zich bezig met algemene ondernemingen en zoeken hiervoor een gemotiveerde projectleider binnen de afwerking. Het betreffende bedrijf heeft een vlakke structuur en biedt heel erg veel mogelijkheden tot opleiding en doorgroeimogelijkheden. Je ontvangt een aantrekkelijk loonpakket met tal van extralegale voordelen. Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van projecten van ruwbouw tot afwerking. Je zal zowel technische, administratieve en financiële aspecten van de projecten beheren en voorbereiden. Als projectleider ben je het aanspreekpunt voor de opdrachtgever, de architect, de veiligheidscoördinator, onderaannemers, leveranciers en de arbeiders. Je zal erop toezien dat plannen gevolgd worden en kan zo de rendabiliteit van de projecten verzekeren. Deze zal je dan ook financieel volledig beheren. Je bent praktisch ingesteld en ziet toe op de veiligheid, organisatie, snelheid en juistheid van je werk.

Zoek naar antwoorden van IGNACE DEMAEGHT in sociale netwerken
Look for responds of IGNACE DEMAEGHT in social networks

Lees alle opmerkingen voor IGNACE DEMAEGHT. Laat een reactie achter voor IGNACE DEMAEGHT. IGNACE DEMAEGHT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IGNACE DEMAEGHT. Leave a respond for IGNACE DEMAEGHT. IGNACE DEMAEGHT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IGNACE DEMAEGHT op de google maps. Adres en contacten IGNACE DEMAEGHT
Location of IGNACE DEMAEGHT on the google maps. Address and contacts of IGNACE DEMAEGHT

Andere gerelateerde bedrijven als come IGNACE DEMAEGHT IGNACE DEMAEGHT: PWA MAASMECHELEN | LA SCALA | AUTO-ECOLE PEIFFER | YVES BOGAERT | SPELEDO

Other related companies as IGNACE DEMAEGHT: PWA MAASMECHELEN | LA SCALA | AUTO-ECOLE PEIFFER | YVES BOGAERT | SPELEDO

IGNACE DEMAEGHT is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is IGNACE DEMAEGHT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07178985595. Het bedrijf IGNACE DEMAEGHT bevindt zich op het adres: ROZEBEEKSESTRAAT 112; 8860; LENDELEDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 659,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 207,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Fruits and l茅gumes. Lijst met producten zijn Produits: Fruits, L茅gumes..
De hoofdactiviteit van IGNACE DEMAEGHT is Voedingswinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IGNACE DEMAEGHT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IGNACE DEMAEGHT, openstaande posities, locatie van IGNACE DEMAEGHT op de kaart.

IGNACE DEMAEGHT is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is IGNACE DEMAEGHT, company assigned to the tax number BE07178985595. The company IGNACE DEMAEGHT is located at the address: ROZEBEEKSESTRAAT 112; 8860; LENDELEDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 659,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 207,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Fruits and l茅gumes. List of products are Produits: Fruits, L茅gumes..
The main activity of IGNACE DEMAEGHT is Food Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of IGNACE DEMAEGHT is not available. You also can look at reviews of IGNACE DEMAEGHT, open positions, location of IGNACE DEMAEGHT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over IGNACE DEMAEGHT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IGNACE DEMAEGHT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IGNACE DEMAEGHT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IGNACE DEMAEGHT, employees, financial statistics.