Lumière (Entreprise de Travail Adapté) A.S.B.L.

Particuliere bedrijvenNiet-classificeerbare vestigingen • Lumière (Entreprise de Travail Adapté) A.S.B.L.
Private companiesNonclassifiable Establishments • Lumière (Entreprise de Travail Adapté) A.S.B.L.

Contactgegevens Lumière (Entreprise de Travail Adapté) A.S.B.L.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lumière (Entreprise de Travail Adapté) A.S.B.L.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lumière (Entreprise de Travail Adapté) A.S.B.L.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Grandgagnage 10 4000 Liège, België

Telefoon (phone): 4 (+32-4) 4 (+32-4)

Fax (fax): 4 (+32-4) 4 (+32-4)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lumière (Entreprise de Travail Adapté) A.S.B.L.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lumière (Entreprise de Travail Adapté) A.S.B.L."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lumière (Entreprise de Travail Adapté) A.S.B.L."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lumière (Entreprise de Travail Adapté) A.S.B.L., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lumière (Entreprise de Travail Adapté) A.S.B.L.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lumière (Entreprise de Travail Adapté) A.S.B.L., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lumière (Entreprise de Travail Adapté) A.S.B.L.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lumière (Entreprise de Travail Adapté) A.S.B.L.
Products information Lumière (Entreprise de Travail Adapté) A.S.B.L.

BTW identificatienummer (tax): BE04659545898
Ondernemingsnummer: 4603240966
Hoofdstad (capital): 759,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 131,000 EUR
Werknemers (employees): 40 to 100
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Peeled rattan, chair seat cane and cane bottom materials; Wicker furniture

Product categorie (product category): Bookbinding, Traditional

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lumière (Entreprise de Travail Adapté) A.S.B.L.
(Get full report from official database of BE for Lumière (Entreprise de Travail Adapté) A.S.B.L.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lumière (Entreprise de Travail Adapté) A.S.B.L.
Addition kinds of activities for Lumière (Entreprise de Travail Adapté) A.S.B.L.

372800. Vliegtuigonderdelen en -uitrusting, nec | Aircraft parts and equipment, nec
20910204. Kreeftvlees: verpakt in blikjes, potten, enz. | Crabmeat: packaged in cans, jars, etc.
30690700. Spons rubber en spons rubber producten | Sponge rubber and sponge rubber products
31490101. Orthopedische schoenen, kinderen | Orthopedic shoes, children's
37110102. Automobiellichamen, personenauto, geen motor, enz. | Automobile bodies, passenger car, not including engine, etc.
51540000. Vee | Livestock
51910202. Eten geven | Feed

Werken bij Lumière (Entreprise de Travail Adapté) A.S.B.L.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lumière (Entreprise de Travail Adapté) A.S.B.L.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lumière (Entreprise de Travail Adapté) A.S.B.L.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lumière (Entreprise de Travail Adapté) A.S.B.L.. Looking for open vacancies in other companies

  • CNC frezer (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, actief in het verspanen van metalen en kunststoffen is opzoek naar een CNC Frezer. Je staat in voor het zelfstandig programmeren, instellen en bedienen van CNC freesmachines. Hiertoe zet je de CAD tekeningen om in freesbewerkingen. Je volgt productie op, dit betekent dat je de machine startklaar maakt voor productie, gereedschappen inwisselt en de productie optimaliseert.

  • vlotte medewerkder industriële bakkerij (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: ASAP SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    -          Instaan voor de aanvoer van lege bakken, brood snijden, materiaal uithalen uit de diepvries, … -          Folie op de machine doen, afval naar de daartoe bestemde plaats brengen, opruimen van de werkplek,… -          Doorgroeien naar 2de en 1ste man: o   2de: sneetjes opleggen op de band (+moeten kunnen tellen en rekenen!!!), zoveel bruin 2 sneden, zoveel bruin 3 sneden,… o   1ste: sneetjes in pakjes verdelen in bakken voor de juiste klanten (++moeten kunnen tellen en rekenen!!!). De bruine sneetjes aanpakken en in bakken doen 11 van 2, 15 van 3, 7 van 4 witte sneetjes 4 van 3 en 8 van 4. Hoeveel zakjes moeten er dan in de doos zitten bvb. -          Zorgen voor continuïteit op de werkvloer. Als 3de man (waarin de nieuwe medewerker zal starten) draag je een grote verantwoordelijkheid: als jouw werk niet goed gedaan is kan de 2de man niet verder en de 3de man ook niet. -          Je bewaart het overzicht, ziet wanneer er nieuwe bakken aangevoerd moeten worden,…

  • Technisch operator (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zorgt voor het opstarten, de bediening en het ombouwen van productiemachines. Je voert uitwendige en inwendige reiniging van machines uit. Je lost kleine storingen op. Je bewaakt de vooruitgang en kwaliteit van het productieproces. Je vult productieformulieren correct in. Je leeft de veiligheids- en hygiënevoorschriften correct na.

  • Vrachtwagenbestuurder (m/v) (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Zedelgem zijn we op zoek naar een chauffeur CE met geldige code 95. Je staat in voor het laden en lossen van zand, aarde en grind. Je moet nooit uitslapen. Er is een kans dat je de vrachtwagen mee naar huis kan nemen.

  • Verkoper toonbank sanitair (m/v) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een specialist in de distributie van sanitair, centrale verwarming en waterbehandelingen. Je onthaalt de klanten. (loodgieters, verwarmingsspecialisten, ...) Je staat in voor de verkoop, het technisch advies en levert een gepersonaliseerde service en dienst na verkoop aan de klant. Je zorgt voor de correcte afhandeling van binnenkomende goederen en stockeert deze op de correcte plaats in de winkel. Je zorgt dat de winkel er professioneel en net uitziet.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Essen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio AALBEKE 19u à 32u (AALBEKE)

    Regio: AALBEKE

    Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Gistel (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Coördinator scheepssloop (dag) - Regio Gent (h/f) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in de regio Gent zijn we op zoek naar een coördinator scheepssloop. - Je bent verantwoordelijk voor het slopen van schepen. - Je kent en volgt dit proces stap voor stap. Daartoe begeleid je verschillende teams van onderaannemers. - Je werkt de planning van a tot z uit zodat elk schip op een veilige manier en volgens de geldende wetgevingen kan gerecycleerd worden. - Je controleert de kwaliteit van de gerecycleerde materialen, leidt de recuperatie van te herbruiken scheepsonderdelen in goeie banen, en zorgt voor de correcte afvoer van het restafval. - Je hebt ook de leiding over onze interne brandweerploeg.

  • Student Verkoop Bristol Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Studentenjob

    Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

  • Senior Network System Engineer (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Trinsy

    Type: Vaste Job

    Functie U bent verantwoordelijk voor de dagelijkse werking van de netwerken bij onze klanten U begeleidt nieuwe projecten en volgt deze op van begin tot einde U staat eveneens in voor netwerkarchitectuur, opvolging van nieuwe technologieën en de implementatie ervan bij onze klanten

  • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) KNOKKE (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: MIAUWW

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

Zoek naar antwoorden van Lumière (Entreprise de Travail Adapté) A.S.B.L. in sociale netwerken
Look for responds of Lumière (Entreprise de Travail Adapté) A.S.B.L. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lumière (Entreprise de Travail Adapté) A.S.B.L.. Laat een reactie achter voor Lumière (Entreprise de Travail Adapté) A.S.B.L.. Lumière (Entreprise de Travail Adapté) A.S.B.L. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lumière (Entreprise de Travail Adapté) A.S.B.L.. Leave a respond for Lumière (Entreprise de Travail Adapté) A.S.B.L.. Lumière (Entreprise de Travail Adapté) A.S.B.L. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lumière (Entreprise de Travail Adapté) A.S.B.L. op de google maps. Adres en contacten Lumière (Entreprise de Travail Adapté) A.S.B.L.
Location of Lumière (Entreprise de Travail Adapté) A.S.B.L. on the google maps. Address and contacts of Lumière (Entreprise de Travail Adapté) A.S.B.L.

Andere gerelateerde bedrijven als come Lumière (Entreprise de Travail Adapté) A.S.B.L. Lumière (Entreprise de Travail Adapté) A.S.B.L.: Schotsmans BVBA | Adriaens M | De Paepe M | BC SARRASINS CHANTEMELLE | CHIRAG GEMS

Other related companies as Lumière (Entreprise de Travail Adapté) A.S.B.L.: Schotsmans BVBA | Adriaens M | De Paepe M | BC SARRASINS CHANTEMELLE | CHIRAG GEMS

Lumière (Entreprise de Travail Adapté) A.S.B.L. is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Lumière (Entreprise de Travail Adapté) A.S.B.L., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04659545898. Het bedrijf Lumière (Entreprise de Travail Adapté) A.S.B.L. bevindt zich op het adres: Rue Grandgagnage 10 4000 Liège. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 759,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 131,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Bookbinding, Traditional. Lijst met producten zijn Peeled rattan, chair seat cane and cane bottom materials; Wicker furniture.
De hoofdactiviteit van Lumière (Entreprise de Travail Adapté) A.S.B.L. is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lumière (Entreprise de Travail Adapté) A.S.B.L. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lumière (Entreprise de Travail Adapté) A.S.B.L., openstaande posities, locatie van Lumière (Entreprise de Travail Adapté) A.S.B.L. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Lumière (Entreprise de Travail Adapté) A.S.B.L. is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Lumière (Entreprise de Travail Adapté) A.S.B.L., company assigned to the tax number BE04659545898. The company Lumière (Entreprise de Travail Adapté) A.S.B.L. is located at the address: Rue Grandgagnage 10 4000 Liège. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40 to 100 employees work in this company. Capital - 759,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 131,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Bookbinding, Traditional. List of products are Peeled rattan, chair seat cane and cane bottom materials; Wicker furniture.
The main activity of Lumière (Entreprise de Travail Adapté) A.S.B.L. is Nonclassifiable Establishments, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Lumière (Entreprise de Travail Adapté) A.S.B.L. is not available. You also can look at reviews of Lumière (Entreprise de Travail Adapté) A.S.B.L., open positions, location of Lumière (Entreprise de Travail Adapté) A.S.B.L. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lumière (Entreprise de Travail Adapté) A.S.B.L., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lumière (Entreprise de Travail Adapté) A.S.B.L., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lumière (Entreprise de Travail Adapté) A.S.B.L., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lumière (Entreprise de Travail Adapté) A.S.B.L., employees, financial statistics.