CAMIEL EECKHOUT

Contactgegevens CAMIEL EECKHOUT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CAMIEL EECKHOUT: address, phone, fax, email, website, opening hours

CAMIEL EECKHOUT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KURSAALSTRAAT 66; 8301; KNOKKE-HEIST, België

Telefoon (phone): 50514901 (+32-50514901) 50514901 (+32-50514901)

Fax (fax): +32 (68) 235-32-19 +32 (68) 235-32-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CAMIEL EECKHOUT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CAMIEL EECKHOUT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CAMIEL EECKHOUT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CAMIEL EECKHOUT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CAMIEL EECKHOUT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CAMIEL EECKHOUT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CAMIEL EECKHOUT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CAMIEL EECKHOUT
Products information CAMIEL EECKHOUT

BTW identificatienummer (tax): BE04938873291
Ondernemingsnummer: 7151245117
Hoofdstad (capital): 719,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 597,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Produits: L茅gumes, Fruits.

Product categorie (product category): Fruits and l茅gumes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CAMIEL EECKHOUT
(Get full report from official database of BE for CAMIEL EECKHOUT)

Aanvulling soorten activiteiten voor CAMIEL EECKHOUT
Addition kinds of activities for CAMIEL EECKHOUT

8043. Kantoren en klinieken van podiatristen | Offices and clinics of podiatrists
01619907. Tomatenboerderij | Tomato farm
20350000. Pickles, sauzen en salade dressings | Pickles, sauces, and salad dressings
22810102. Gehaakt garen, gesponnen | Crochet yarn, spun
22810402. Ruggaren, gesponnen | Rug yarn, spun
32950105. Mica, gemalen of anderszins behandeld | Mica, ground or otherwise treated
35319902. Luchthaven bouwmachines | Airport construction machinery
39491104. Mitts en handschoenen, honkbal | Mitts and gloves, baseball
50440400. Adressen en mailing machines | Addressing and mailing machines
87480401. Systeemanalyse of -ontwerp | Systems analysis or design

Werken bij CAMIEL EECKHOUT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CAMIEL EECKHOUT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CAMIEL EECKHOUT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CAMIEL EECKHOUT. Looking for open vacancies in other companies

  • Plaatbekleder tankwagens (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je helpt bij het isoleren (meestal met glaswol) van de tankwagens en daarna voor het aanbrengen van de beplating rondom de geïsoleerde tanken. Daarnaast moet je zorgen voor de algemene afwerking van de nieuwe tankwagens: het monteren en bevestigen van allerlei kleine onderdelen.

  • Werkplaatsverantwoordelijke (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een van onze klanten zijn we op zoek naar een werkplaatsverantwoordelijke (m/v) Heb je ervaring met onderhoud en herstellingen van bestel- en vrachtwagens? Heb je ervaring met het aansturen van een team? Ben je op zoek naar een bedrijf dat graag blijft groeien? Dan zoeken wij jou! taken : - Je voert zelf ook onderhoud en herstellingen uit aan bestel- en vrachtwagens - Je bent bereid om samen met het bedrijf te streven naar groei zodat je het huidige team van 3 mechaniekers kan uitbreiden tot 8 personen - Je geeft leiding aan de werkplaats: werk verdelen, herstellingen opvolgen, controle na reparatie - Je werkt nauw samen met receptie en magazijn om klanten snelle en correcte service te geven - Je staat in contact met de technische dienst van de leverancier - Je begeleidt de medewerkers van je team die je tevens technisch bijstaat

  • Lass(t)er HA/TIG met ervaring (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een bekwame lasser om metalen en andere materialen in het atelier of op locatie aan elkaar te lassen. Onze klant werkt met de beste materialen zodat je de onderdelen met grootste precisie kan samenstellen. Je hebt ervaring met lassen van grote oppervlakten, je hebt een vaste hand en je hebt veel aandacht voor detail. Je hebt een goede kennis van verschillende soorten metaal en hun eigenschappen. Samen met je team zorg je als lasser ervoor dat de bestellingen op tijd klaar zijn Je interpreteert de instructies en werkschema's. Je stelt de lasapparatuur en machines in en bedient deze. Je past de TIG-lastechniek toe op de verschillende soorten roestvrij staal (Inox). Je leest en meet plannen en tekeningen Je stelt je lasapparatuur juist in Je stelt componenten in voor het lassen volgens specificaties (bv aangedreven zagen om metingen aan te passen) Je maakt gebruik van haakse slijpmachines Je lijnt de componenten uit met behulp van beugels, linialen enz. Je stelt de lascomponenten of half-automatische lasapparatuur in (verticaal, horizontaal of boven het hoofd) je test en inspecteert de gelaste oppervlakken om gebreken op te sporen je onderhoudt de apparatuur

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meerle – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEERLE)

    Regio: MEERLE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.  U beschikt bij voorkeur over auto of fiets.

  • Studenten supermarkt (MOERBEKE-WAAS)

    Regio: MOERBEKE-WAAS

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Moerbeke zijn we nog op zoek naar studenten die in het weekend kunnen werken of in de zomerperiode juli-augustus. Ben je student en heb je interesse om te werken in een supermarkt? Contacteer ons zo snel mogelijk!

  • Student Bobbejaanland - weekend & herfstvakantie (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INHOUSE BOBBEJAANLAND

    Type: Studentenjob

    't Plezantste land, Family Park Bobbejaanland zoekt nog enthousiaste studenten tijdens de weekends en de herfstvakantie. Tijdens de herfstvakantie staat het park helemaal in thema "Halloween". Zoek je nog een leuke bijverdienste? Stel je dan snel kandidaat! Je kan worden ingezet op verschillende werkplekken binnen het park. - attracties - horeca - onderhoud - schoonmaak - shops

  • Bijlesgever wiskunde (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen de universiteit en/of hogeschool. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • RELATIEBEHEERDER BANK EN VERZEKERINGEN (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Relatiebeheerder bank & verzekeringen Ervaring in beleggingen of kredieten of verzekeringen Commercieel en klantgericht Onze klant is het Argenta bankkantoor in Wachtebeke en is reeds meer dan 10 jaar een gevestigde waarde in de regio. Wegens de sterke groei van het kantoor zijn wij van Hays Bank & Verzekeringen momenteel voor hen op zoek naar een ervaren relatiebeheerder bank & verzekeringen. In de job van relatiebeheerder werk je actief mee aan de verdere uitbouw van het kantoor. Hiervoor voer je adviesgesprekken over alle domeinen heen (sparen, beleggen, kredieten, verzekeringen). Je detecteert proactief opportuniteiten en nodigt de klanten en prospecten uit voor een kennismakend gesprek op kantoor. Tijdens deze gesprekken breng je de persoonlijke situatie van de klanten in kaart en stel je passende producten voor die bij hun profiel passen. Verder zorg je voor een correcte administratieve afhandeling van de dossiers. Indien nodig vervang je de collega die aan het loket zit. Samen met de kantoorhouder zet je commerciële acties op. Op termijn kan je je verder specialiseren in een bepaald domein waarbij je back-up blijft voor de andere domeinen.

  • Mechanisch tekenaar (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VIND! Engineering Roeselare

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor zowel het aanpassen van bestaande ontwikkelingen (die je doorkrijgt van de afdeling te Nederland en Polen) alsook voor het volledig van nul ontwikkelen en tekenen van een de machine. Dit betreft voornamelijk het mechanisch, pneumatisch en hydraulisch gedeelte van de machine, alsook bijv. de elektrische sensoren ed. op de tekening plaatsen. (Elektrische schema's zullen niet getekend moeten worden) Je wordt intern begeleid door een ervaren collega die er reeds een 6tal jaar werkt.

  • Planner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een planner. Je komt te werken op de centrale planning in Herentals en ondersteunt de werfleiders bij het invullen van hun opdrachten bij de klanten. Na een 2-tal jaren kom je te werken op de planning te Antwerpen. Je maakt in samenwerking met de betrokken diensten een zo efficiënt mogelijke planning. Je organiseert de daarvoor benodigde materialen, medewerkers en voertuigen, waarbij je rekening houdt met onverwachte situaties. Daarnaast draag je zorg voor de administratieve ondersteuning en registratie. Je neemt de werkopdrachten aan van zowel onze werfleiding en onderhoudt contact over de reservering en inzet van voertuigen Je maakt werkopdrachten aan in het systeem Je controleert de voorraad en inhuur van de benodigde materialen en zoekt pro-actie naar de juiste invulling en oplossing Je kent de specifieke vereisten per werf en houdt hiermee rekening Je houdt inhuuropdrachten in de gaten en meldt deze tijdig af na afronden van de werkzaamheden Je bereidt de werkopdrachten voor op facturatie Je beantwoordt vragen vanuit de organisatie over beschikbaarheid en mogelijkheden

  • Verpleegkundige/Zorgkundige HALLE/VILVOORDE (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor onze klanten in Halle en in Vilvoorde zijn we op regelmatige basis op zoek naar verpleeg- en zorgkundigen die graag willen bijwerken op één van de volgende afdelingen: Geneeskunde, Geriatrie, Cardiopulmonaire Revalidatie, Heelkunde, SP Loco, Palliatieve Zorgen, Psychogeriatrie, Spoed, INZO, Oncologie, Dagziekenhuis, Materniteit, Loopwaak, Recovery Endo, Orthopedagogie, etc. Het gaat zowel om vroeg, laat en nachtdiensten; Je job: - Je bent een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, zorg en begrip centraal staan. - je zal instaan voor de verpleegkundige verzorging: klaarzetten medicatie, inspuitingen, bloedafnames, wondzorg, etc. Je profiel: - Je hebt een diploma van Verpleegkundige of Zorgkundige - Je typeert je door je enthousiasme, motivatie, leergierigheid, stressbestendigheid en zorgzaamheid - Je hebt een goed observatievermogen en bent in staat situaties goed in te schatten - Je hebt zin voor verantwoordelijkheid en werkt graag binnen een multidisciplinair team - Computerkennis vormt een pluspunt - Je beschikt over een goede teamgeest en sociale vaardigheden - Je bent stipt en bereid om met een variabel uurrooster te werken

Zoek naar antwoorden van CAMIEL EECKHOUT in sociale netwerken
Look for responds of CAMIEL EECKHOUT in social networks

Lees alle opmerkingen voor CAMIEL EECKHOUT. Laat een reactie achter voor CAMIEL EECKHOUT. CAMIEL EECKHOUT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CAMIEL EECKHOUT. Leave a respond for CAMIEL EECKHOUT. CAMIEL EECKHOUT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CAMIEL EECKHOUT op de google maps. Adres en contacten CAMIEL EECKHOUT
Location of CAMIEL EECKHOUT on the google maps. Address and contacts of CAMIEL EECKHOUT

Andere gerelateerde bedrijven als come CAMIEL EECKHOUT CAMIEL EECKHOUT: VIVIANE DIRICKX | M.G.M. ELECTRO | VANDAELE | DE BONDT | Innova BVBA

Other related companies as CAMIEL EECKHOUT: VIVIANE DIRICKX | M.G.M. ELECTRO | VANDAELE | DE BONDT | Innova BVBA

CAMIEL EECKHOUT is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CAMIEL EECKHOUT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04938873291. Het bedrijf CAMIEL EECKHOUT bevindt zich op het adres: KURSAALSTRAAT 66; 8301; KNOKKE-HEIST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 719,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 597,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Fruits and l茅gumes. Lijst met producten zijn Produits: L茅gumes, Fruits..
De hoofdactiviteit van CAMIEL EECKHOUT is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CAMIEL EECKHOUT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CAMIEL EECKHOUT, openstaande posities, locatie van CAMIEL EECKHOUT op de kaart.

CAMIEL EECKHOUT is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is CAMIEL EECKHOUT, company assigned to the tax number BE04938873291. The company CAMIEL EECKHOUT is located at the address: KURSAALSTRAAT 66; 8301; KNOKKE-HEIST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 719,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 597,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Fruits and l茅gumes. List of products are Produits: L茅gumes, Fruits..
The main activity of CAMIEL EECKHOUT is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of CAMIEL EECKHOUT is not available. You also can look at reviews of CAMIEL EECKHOUT, open positions, location of CAMIEL EECKHOUT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CAMIEL EECKHOUT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CAMIEL EECKHOUT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CAMIEL EECKHOUT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CAMIEL EECKHOUT, employees, financial statistics.