'T WIT HOF

Contactgegevens 'T WIT HOF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 'T WIT HOF: address, phone, fax, email, website, opening hours

'T WIT HOF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): IEPERSTRAAT 428; 8930; MENEN, België

Telefoon (phone): 56517701 (+32-56517701) 56517701 (+32-56517701)

Fax (fax): +32 (86) 563-45-29 +32 (86) 563-45-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 'T WIT HOF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'T WIT HOF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'T WIT HOF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 'T WIT HOF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 'T WIT HOF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 'T WIT HOF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 'T WIT HOF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 'T WIT HOF
Products information 'T WIT HOF

BTW identificatienummer (tax): BE08562713623
Ondernemingsnummer: 7393493652
Hoofdstad (capital): 887,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 410,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Produits: L茅gumes, Fruits.

Product categorie (product category): Fruits and l茅gumes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 'T WIT HOF
(Get full report from official database of BE for 'T WIT HOF)

Aanvulling soorten activiteiten voor 'T WIT HOF
Addition kinds of activities for 'T WIT HOF

208399. Malt, nec | Malt, nec
28210205. Nylonharsen | Nylon resins
29520201. Baksteenbekleding, asfalt | Brick siding, asphalt
50750203. Ovens, warme lucht | Furnaces, warm air
82439902. Reparatie training, computer | Repair training, computer

Werken bij 'T WIT HOF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 'T WIT HOF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 'T WIT HOF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 'T WIT HOF. Looking for open vacancies in other companies

  • afwasser 05/11 - 18/11 Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een horecazaak in kortrijk gaan op zoek naar een afwasser. Dit is voor een verlofvervanging van 05 tem 18 november 2018. Ervaring in de horeca is een pluspunt! Interesse? 056 21 94 22 [email protected]

  • Monteur staalbouw (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze klant, gelegen in Opglabbeek, gaan we op zoek naar een monteur staalbouw. - Als monteur staalbouw monteer je metaalconstructies, plaats je plinten, leg je welfsels en monteer je daken en wanden. - Je bent in staat om kleine aanpassingen te doen zoals gaten boren, kleine laswerken uitvoeren,... . - Je staat zelf in voor je materiaalbeheer en het onderhoud van het materiaal.

  • Poetshulp Sint-Pieters-Leeuw (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • Enthousiaste HUISHOUDHULP regio Veurne (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden

  • Goedbetaalde huishoudhulp bij Zorgbehoevenden regio Groot Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken en eventueel koken en boodschappen doen. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. Je houdt ervan om te werken bij zorgbehoevende personen (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Student - Bakkerij Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij gelegen in regio Wondelgem ben ik op zoek naar vlotte studenten (m/v) voor de verkoop van voedingswaren. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud ervan. Klanten bedienen en met een kassasysteem werken zijn jouw ding! Werkuren: weekendwerk en tijdens de schoolvakanties. Je zal afwisselend op zaterdag en zondag werken.

  • Bijlesgever chemie (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor chemie aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • CARROSSIER-PLAATSLAGER (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: CARROSSERIE LECLUYSE

    Type: Vaste Job

    Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een carrossier-plaatslager met ervaring. Je taak bestaat uit voorbereiding, plaatslagen en richten.

  • Testingenieur! (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de elektrische en mechanische eindcontrole van onze middenspanningscellen. Bij eventuele gebreken neem je de verantwoordelijkheid om de levering tegen te houden. Je staat in voor de FAT (Factory Acceptance Test) en zorgt dat alle buitengaande middenspanningsborden aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Nadien verzorg je ook de administratieve opvolging binnen ons intern ERP-softwarepakket.

  • Zelfstandig Vertegenwoordiger Medische Sector (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: ERWIN HIMPENS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Momenteel zijn wij op zoek naar een nieuwe vertegenwoordiger voor innovatieve medische apparatuur in de rehabilitatiesector. Onze klanten zijn ziekenhuizen, rehab centers, universiteiten in de Benelux. Movendo is een Italiaanse producent van hoogwaardige medische revalidatierobots. We introduceren de Hunova revalidatierobot in de Benelux. Onze targetklanten zijn revalidatiecentra, ziekenhuizen en universiteiten. www.movendo.technology

  • Receptionist(e) - flexi-job (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: De Linde

    Type: Flexijob

    Corsendonk is momenteel op zoek naar een flexi-job die als receptionist wenst te werken in het weekend. Corsendonk De Linde is een vakantiecentrum gelegen te midden van de prachtige, groene bossen van de Antwerpse Kempen. Wij ontvangen graag al onze gasten in een zeer huiselijke en persoonlijke sfeer. Uw takenpakket is o.a. als volgt: Check-in en check-out Verstrekking van toeristische informatie Beantwoorden van mails en telefoon Behandelen van de post Aanmaken van reserveringen Werkt u minstens 4/5 bij een andere werkgever of bent u een gepensioneerde en wilt u graag voordelig bijverdienen? Dan komt u in aanmerking als flexi-job.

  • FLEXI JOB Beenhouwerij te Leopoldsburg (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: VERSO FOOD

    Type: Flexijob

    In onze beenhouwerij van Budgetslager staan wij open voor flexi jobs. Dit wil zeggen dat je op afgesproken dagen mee deel kan uitmaken van ons team. Hier sta je dan mee in voor : Verkoop van vers vlees , traiteur- en charcuterieproducten Helpen voorbereiden / aflsuiten van de verstoog Leergierig en klantvriendelijk Uren de plannen met de verantwoordelijke van het filiaal

Zoek naar antwoorden van 'T WIT HOF in sociale netwerken
Look for responds of 'T WIT HOF in social networks

Lees alle opmerkingen voor 'T WIT HOF. Laat een reactie achter voor 'T WIT HOF. 'T WIT HOF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 'T WIT HOF. Leave a respond for 'T WIT HOF. 'T WIT HOF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 'T WIT HOF op de google maps. Adres en contacten 'T WIT HOF
Location of 'T WIT HOF on the google maps. Address and contacts of 'T WIT HOF

Andere gerelateerde bedrijven als come 'T WIT HOF 'T WIT HOF: KBC | PETER BRACKE | SMAP | R.R.C. LONGLIER | D & D DE BELDER

Other related companies as 'T WIT HOF: KBC | PETER BRACKE | SMAP | R.R.C. LONGLIER | D & D DE BELDER

'T WIT HOF is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 'T WIT HOF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08562713623. Het bedrijf 'T WIT HOF bevindt zich op het adres: IEPERSTRAAT 428; 8930; MENEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 887,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 410,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Fruits and l茅gumes. Lijst met producten zijn Produits: L茅gumes, Fruits..
De hoofdactiviteit van 'T WIT HOF is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 'T WIT HOF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 'T WIT HOF, openstaande posities, locatie van 'T WIT HOF op de kaart.

'T WIT HOF is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is 'T WIT HOF, company assigned to the tax number BE08562713623. The company 'T WIT HOF is located at the address: IEPERSTRAAT 428; 8930; MENEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 887,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 410,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Fruits and l茅gumes. List of products are Produits: L茅gumes, Fruits..
The main activity of 'T WIT HOF is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of 'T WIT HOF is not available. You also can look at reviews of 'T WIT HOF, open positions, location of 'T WIT HOF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 'T WIT HOF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 'T WIT HOF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 'T WIT HOF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 'T WIT HOF, employees, financial statistics.