VAN LOMMEL & CIE

Contactgegevens VAN LOMMEL & CIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN LOMMEL & CIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN LOMMEL & CIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VORSTERWEG 26; 3980; TESSENDERLO, België

Telefoon (phone): 13662548 (+32-13662548) 13662548 (+32-13662548)

Fax (fax): +32 (56) 113-46-62 +32 (56) 113-46-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN LOMMEL & CIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN LOMMEL & CIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN LOMMEL & CIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN LOMMEL & CIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN LOMMEL & CIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN LOMMEL & CIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN LOMMEL & CIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN LOMMEL & CIE
Products information VAN LOMMEL & CIE

BTW identificatienummer (tax): BE05877929687
Ondernemingsnummer: 3628753662
Hoofdstad (capital): 316,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 647,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Produits: Pommes de Terre.. Type de Cuisine: Belge.

Product categorie (product category): Fruits and l茅gumes Restaurants. Produits 脿 base de pommes de terre Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN LOMMEL & CIE
(Get full report from official database of BE for VAN LOMMEL & CIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN LOMMEL & CIE
Addition kinds of activities for VAN LOMMEL & CIE

0254. Pluimvee broedplaatsen | Poultry hatcheries
306910. Hard rubber en gegoten rubber producten | Hard rubber and molded rubber products
733499. Fotokopieën en duplicatiediensten, niet inbegrepen | Photocopying and duplicating services, nec
943199. Administratie van volksgezondheidsprogramma's, nv | Administration of public health programs, nec
33410202. Platina groepsmetalen, smelten en raffineren (secundair) | Platinum group metals, smelting and refining (secondary)
34890105. Geweren, onbetrouwbaar | Rifles, recoiless
50120100. Automobielmakelaars | Automotive brokers
51490400. Pasta en rijst | Pasta and rice

Werken bij VAN LOMMEL & CIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN LOMMEL & CIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN LOMMEL & CIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN LOMMEL & CIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Machine operator (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als steller-operator ben je verantwoordelijk voor enerzijds het instellen van de verschillende plaatbewerkingsmachines en anderzijds houden van toezicht op de correcte uitvoering van de werkmethode en geven van instructies in dag- of ploegendienst mede onder leiding van de voorman. als steller is naast de voorman de aanspreekpersoon wanneer een productiemedewerker problemen ondervindt tijdens de uitvoering van je taken. Oplossen van kleine storingen. Bepalen a.d.h.v. de dagplanning welk werk op welke machine komt en mensen toewijzen (voornamelijk buiten de daguren). ben je het eerste aanspreekpersoon van de productiemedewerkers. Zorg je voor de volledige inrichting van de werkplek. Dit houdt in dat alle benodigde materialen aanwezig en correct opgesteld zijn. Maak je van de eerste producten bij het in productie nemen van een nieuwe order en het uitvoeren van de eerste productcontrole. Zorg je voor vrijgave van productie. Dit houdt in dat de productiesituatie voldoet aan de veiligheidsvoorschriften, dat de kwaliteitseisen zijn gewaarborgd, dat de arbeiders zijn geïnstrueerd i.v.m. het gebruik van de verschillende machines en het vervullen van de controlehandelingen. Activeer je de instelgegevens en instructiegegevens voortvloeiend uit de praktijk, dit in samenwerking met de voorman. Zorg je voor orde, netheid en veiligheid op de werkplek. Werk je mee aan de optimalisatie van o.a. diverse gereedschappen, machines en werkmethodes

  • Eerstelijnstechnieker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Herentals zijn we op zoek naar een eerstelijnstechnieker. Als storingstechnieker sta je in voor: Het oplossen van technische pannes en problemen aan de productielijnen. Je zorgt er dus voor dat de installaties operationeel blijven en voert de nodige procesvalidaties uit; Bij productiestoringen ben je het eerste aanspreekpunt. Je geeft advies aan de operatoren en werkt nauw samen met de shiftleaders. Je zal ook actief meewerken aan het continu verbeteren van het productieproces. Enkele belangrijke punten: Door de brede waaier aan geïnstalleerde technologieën krijg je te maken met mechanica, pneumatica, hydraulica, PLC sturingen, elektriciteit, blaasextrusie en dergelijke. Het machineparkt vernieuwt zich regelmatig, zodat je bij blijft met de nieuwste technologieën. Bij specifieke problemen kan je terugvallen op gespecialiseerde collega's. Je krijgt de nodige opleidingen en begeleiding om het volledige proces en de techniek onder te knie te krijgen.

  • Schrijnwerker (nieuw) (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Let's Work Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiende klant van Let\\\'s Work regio Aartselaar zijn we op zoek naar een plaatser van schrijnwerk die dat extra tikkeltje pit in zich heeft! Je komt terecht in een bedrijf dat gespecialiseerd is in PVC & aluminium ramen en deuren, zonnewering, rolluiken... Samen met een sterk team van ervaring en gemotiveerde werknemers slaagt de firma erin om kwaliteitsvolle projecten neer te zetten. Heb je ervaring in de sector of een technische achtergrond? Sta je te springen om deel uit te maken van dit topteam? Bel snel 051 58 20 32 of stuur een mail naar [email protected]

  • MONTEUR (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bent flexibel Je werkt graag in team je wil in een ploegenstysteem werken je bent onmiddellijk beschikbaar je hecht belang aan kwaliteitorde netheid

  • Ervaren procesoperator (M/V) - Chemie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in de chemische sector is Actief Interim op zoek naar een ervaren procesoperator voor het bewaken van het geautomatiseerde productieproces. Als operator bij deze bioraffinaderij zal jij instaan voor een nauwkeurige aansturing, opvolging en optimalisatie van het productieproces. Bij afwijkingen in het proces zoek jij naar oplossingen! Jij neemt stalen, analyseert deze en voert ook controlerondes uit. Bovendien ben jij technisch aangelegd en zal jij ook instaan voor kleine onderhoudswerken. Je komt terecht in een volcontinu ploegensysteem.

  • Huishoudelijke hulp Regio BORNEM - WINTAM (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: HET STRIJKHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    We zoeken dringend een halftijdse huishoudelijke hulp voor 1 klant in Wintam. Per week ga je dus dagelijks 4 uren naar dezelfde klant Poetsen en strijken : opleiding krijg je vooraf. Goede kennis van Nederlandse taal is een must.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Schoten – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Onderhoudsmedewerker Sportoase Elshout (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je staat in voor de schoonmaak van heel het sportcomplex • Opvolgen van een goed stockbeheer. • Schoonmaakmateriaal onderhouden • Het correct opvolgen van poetsschema’s

  • PROJECTLEIDER (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Vaste Job

    Bio-Dynamics Deinze - een bouwbedrijf actief in de bouw van grote silo's in België, Nederland en Frankrijk - is op zoek naar een projectleider. Als projectleider volg je de verschillende projecten en werven op. Je werkt hiervoor hoofdzakelijk van op het bedrijf in Deinze. Daarnaast ga je ook geregeld ter plaatse naar de werven.

  • STORINGSTECHNIEKER PLOEGEN (m-v) (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: MAXICON

    Type: Vaste Job

    Heb jij het inzicht om technische verbeteringen aan te brengen bij verschillende machineparken om zo het rendement te verhogen, maar ben je niet bang om zelf de handen uit de mouwen te steken? Wil je hiernaast ook nog een jonge en dynamische werkgever? Dan ben je bij Maxicon aan het juiste adres! Wij zoek een storingstechnieker dat zal instaan voor het elektromechanisch onderhoud bij onze klanten zowel preventief als curatief. Je staat in voor het opsporen en verhelpen van elektrische defecten van technische installaties en hun componenten zoals motoren, sensoren, frequentieomvormers, ... Je neemt ook zelf het initiatief om de machines efficiënter te laten werken. Op mechanisch vlak sta je in voor het preventief onderhoud aan het machinepark.

  • Productiemedewerker (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Werfreserve

    Voor onze klant in Alken gespecialiseerd in het vervaardigen van voornamelijk rubberen producten voor de farmaceutische sector, zijn we op zoek naar productiemedewerkers. In de mengafdeling worden de grondstoffen gemengd en voorgevormd tot blokken. In het begin zal je het merendeel van je tijd spenderen aan het afnemen van de blokken van de band. Er wordt een interne opleiding voorzien om alles goed onder de knie te krijgen. Je bent een harde werker, flexibel ingesteld en gemotiveerd. Je bent bereid om in een 2-ploegensysteem te werken of in een vaste nachtpost. Je krijgt een aantrekkelijk loon, aangevuld met maaltijdcheques en ploegenpremies. Ben jij onze ideale kandidaat? Neem dan snel contact met ons op via het nummer 011/22.99.85 of stuur je persoonlijke CV naar [email protected]

  • CHAUFFEUR CE VOOR (INTER)NATIONAAL UITZONDERLIJK TRANSPORT (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: ALTEAD DEVRIENDT

    Type: Werfreserve

    U bent gefascineerd door onze zware trucks en u kunt daarmee op veilige en proffessionele wijze rijden U bent behoudens een goed chauffeur iemand die doorzicht heeft hoe zijn wagen te laden en te lossen U denkt eerst na en handelt dan pas bij laden, lossen en manoeuvreren met zware en/of buitenmaatse afmetingen van ladingen Dan bent u de chauffeur, die wij als de bedrijfs-vertegenwoordiger bij onze klanten, wensen aan te werven.

Zoek naar antwoorden van VAN LOMMEL & CIE in sociale netwerken
Look for responds of VAN LOMMEL & CIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN LOMMEL & CIE. Laat een reactie achter voor VAN LOMMEL & CIE. VAN LOMMEL & CIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN LOMMEL & CIE. Leave a respond for VAN LOMMEL & CIE. VAN LOMMEL & CIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN LOMMEL & CIE op de google maps. Adres en contacten VAN LOMMEL & CIE
Location of VAN LOMMEL & CIE on the google maps. Address and contacts of VAN LOMMEL & CIE

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN LOMMEL & CIE VAN LOMMEL & CIE: VDAB | MARC BAELE | Spinnoy J-L | NEGO-ATLANTIQUE | POSTEL SPORT

Other related companies as VAN LOMMEL & CIE: VDAB | MARC BAELE | Spinnoy J-L | NEGO-ATLANTIQUE | POSTEL SPORT

VAN LOMMEL & CIE is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN LOMMEL & CIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05877929687. Het bedrijf VAN LOMMEL & CIE bevindt zich op het adres: VORSTERWEG 26; 3980; TESSENDERLO. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 316,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 647,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Fruits and l茅gumes Restaurants. Produits 脿 base de pommes de terre Gr. Lijst met producten zijn Produits: Pommes de Terre.. Type de Cuisine: Belge..
De hoofdactiviteit van VAN LOMMEL & CIE is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN LOMMEL & CIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN LOMMEL & CIE, openstaande posities, locatie van VAN LOMMEL & CIE op de kaart.

VAN LOMMEL & CIE is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN LOMMEL & CIE, company assigned to the tax number BE05877929687. The company VAN LOMMEL & CIE is located at the address: VORSTERWEG 26; 3980; TESSENDERLO. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 316,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 647,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Fruits and l茅gumes Restaurants. Produits 脿 base de pommes de terre Gr. List of products are Produits: Pommes de Terre.. Type de Cuisine: Belge..
The main activity of VAN LOMMEL & CIE is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN LOMMEL & CIE is not available. You also can look at reviews of VAN LOMMEL & CIE, open positions, location of VAN LOMMEL & CIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN LOMMEL & CIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN LOMMEL & CIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN LOMMEL & CIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN LOMMEL & CIE, employees, financial statistics.