EURO POTATOES INTERNAT.

Contactgegevens EURO POTATOES INTERNAT.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EURO POTATOES INTERNAT.: address, phone, fax, email, website, opening hours

EURO POTATOES INTERNAT.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KLAARSTRAAT 128; 1745; OPWIJK, België

Telefoon (phone): 52358284 (+32-52358284) 52358284 (+32-52358284)

Fax (fax): +32 (65) 851-89-41 +32 (65) 851-89-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EURO POTATOES INTERNAT.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EURO POTATOES INTERNAT."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EURO POTATOES INTERNAT."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EURO POTATOES INTERNAT., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EURO POTATOES INTERNAT.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EURO POTATOES INTERNAT., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EURO POTATOES INTERNAT.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EURO POTATOES INTERNAT.
Products information EURO POTATOES INTERNAT.

BTW identificatienummer (tax): BE07079284667
Ondernemingsnummer: 2481231689
Hoofdstad (capital): 782,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 725,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Produits: Pommes de Terre.

Product categorie (product category): Fruits and l茅gumes Produits 脿 base de pommes de terre Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EURO POTATOES INTERNAT.
(Get full report from official database of BE for EURO POTATOES INTERNAT.)

Aanvulling soorten activiteiten voor EURO POTATOES INTERNAT.
Addition kinds of activities for EURO POTATOES INTERNAT.

3081. Niet-ondersteunde kunststoffolie en vel | Unsupported plastics film and sheet
502103. Bedden en beddengoed | Beds and bedding
28999902. Antifriesverbindingen | Antifreeze compounds
38739900. Horloges, horloges, horloges en onderdelen, nec | Watches, clocks, watchcases, and parts, nec
73890600. Interieurontwerp diensten | Interior design services

Werken bij EURO POTATOES INTERNAT.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EURO POTATOES INTERNAT.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EURO POTATOES INTERNAT.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EURO POTATOES INTERNAT.. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien (elektriek(st)er) (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: ADECCO ASSE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een gemotiveerde en enthousiaste werkkracht met kennis van elektriciteit? Ben jij niet bang om de handen uit de mouwen te steken? Dan hebben wij een geknipte job voor jou. Voor onze klant zoeken wij enthousiaste dames/heren voor het onderhoud van de gebouwen (elektriciteit, sanitair en verwarming) regio Groot-Bijgaarden.

  • Medewerker Commerciële Binnendienst (DOTTENIJS)

    Regio: DOTTENIJS

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Unique Kortrijk kijkt uit naar een ervaren commerciële binnendienst voor een bedrijf regio Dottenijs. Dit betreft echt een commerciële functie met bijkomende nodige administratie. Je maakt telefonische afspraken op basis van binnenkomende leads van huidige klanten. Je luistert naar de klant en detecteert de noden bij potentiële klanten. Bijkomend maak je een afspraak voor de vertegenwoordiger. Vervolgens hou je een overzicht van de afspraken en volg je alles administratief nauwkeurig op. Daarnaast heb je enkele administratieve taken: creatie van verkochte dossiers en input van alle info in ons CRM-pakket.

  • Import Inside Sales medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in 2030 Antwerpen zijn wij op zoek naar een Import Inside Sales medewerker (m/v) Doel van de afdeling en functie: Coördineren van offertes met daaraan gekoppelde vrachtreservaties voor een toegewezen vaargebied. Onderhouden en ontwikkelen van inside sales activiteiten voor het desbetreffend vaargebied.Omschrijving van de werkzaamheden: Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het toegewezen vaargebied. Je negotieert tussen klant en hoofdkantoor, offertes opmaken aan klanten en opvolging ervan. Identificatie van de markt a.d.h.v.: bezoeken van outside sales, sales leads van overzeese agenten, nieuwe vrachtaanvragen, prospects, statistieken, kranten, advertenties,... Registratie van de marktinformatie in LISA CRM. Werken via de systemen LISA CRM - LARA Quotation & CRM. Budgetten maken in samenwerking met import sales manager. Maandelijks sales rapporten opstellen: markt situatie, prestaties aan de hand van statistieken, belangrijke trafieken,... Netwerken: commerciële activiteiten bijwonen + bezoeken van voornaamste klanten binnen het toegewezen vaargebied. Trouble shooting/geschillen oplossen - assistentie customer service desk. Global offer & presentaties up to date houden bij wijzigen in het toegewezen vaargebied.

  • LASSER (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je last van metaalelementen voor stalinrichting en voedingsindustrie.

  • chauffeur CE pendelritten (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Inhouse

    Type: Interim met optie "vast werk"

    pendeltransport met een bachewagen doen voor een bepaalde firma die productie doet van sauzen ( mayonaise..) goederen op paletten vervoeren van magazijn A naar magazijn B zelf laden lossen met elektrische transpalet je doet een 4 ritten heen en weer (korte afstanden + wachttijden laden/lossen) op 12 uur u wordt effectief 12 uren op een dag waarna de vrachtwagen wordt doorgegeven. er zijn 4 beginuren : 6u00 7u00 8u009u00

  • Enthousiaste Huishoudhulp regio Moorslede (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO WAARSCHOOT (WAARSCHOOT)

    Regio: WAARSCHOOT

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Kwaliteitsverantwoordelijke Productiefirma Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een van onze klanten, een productiefirma met verschillende Gentse vestigingen, zoeken we een kwaliteitsverantwoordelijke voor een van de vestigingen. Vanuit deze rol zorg je ervoor dat zowel de vooropgestelde kwaliteits- en hygiëne vereisten in elke stap van het productieproces worden nageleefd door middel van de nodige kwaliteits- en hygiënesystemen. Je zorgt er ook voor dat de kwaliteitsnormen van de groep, strategieën en beleidsmaatregelen hieromtrent op de vestiging worden gerespecteerd. Daarnaast ben je ook de promotor voor het kwaliteitsbewustzijn op de vestiging door in te zetten op voortdurende opleiding, motivatie, stimulatie, controle en communicatie van kwaliteitsproblemen en –prestaties.

  • Zelfstandige kinderverzorg(st)er (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: ' T PETOETERKE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken versterking voor ons team! Als kinderverzorg(st)er sta je in voor de verzorging en begeleiding van kinderen van 0 tot 3 jaar. – Naast verzorging (eten geven, luiers verversen,...sta je ook in voor de begeleiding en animatie van kinderen van 0 tot 3 jaar (activiteiten doen, knutselen, – Ook logistieke taken behoren tot deze job (ruimtes proper houden,... – Je staat mee in voor het onthaal van ouders, invullen van heen-en weerschriftjes,... Je werkt 4 dagen per week op dinsdag-woensdag-donderdag en vrijdag Op Maandag moet je niet werken

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Target Recruitment - Functioneel Analist Logistiek (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door uitbreiding is er nood aan een freelance functionele analist om de ploeg te versterken op verschillende logistieke domeinen. Bedrijf Deze West-Vlaamse KMO is uitgegroeid tot een ware wereldspeler. Het IT-departement zet zich in voor de hele groep en bevindt zich in het hoofdkantoor dat gevestigd is op de as tussen Gent en Kortrijk. Op vlak van IT zijn ze steeds bezig met innoveren om zo hun sterke positie te verstevigen. Door uitbreiding is er nood aan een functioneel business analist voor het sales domein. Door uitbreiding is er nood aan een freelance functionele analist om de ploeg te versterken op verschillende logistieke domeinen. Taken Als freelance functioneel business analist sluit je je aan bij de squad op het domein van sales en finance en ga je je toespitsen op: Het modelleren van processen gericht op het logistiek domein Het functioneel doorgronden van de achterkant van het business systeem. Het opstellen van nieuwe requirements Het uitschrijven van user stories (en communiceren met developers). Het uitvoeren van functionele tests. Het opvolgen van change requests. Documenteren. Profiel Als freelance functioneel analist: Ben je zeer communicatief ingesteld. Kan je flows uitwerken in BPMN. Beheers je vlot het Nederlands en het Engels. Hands-on: je gaat voor praktijkoplossingen. Ervaren/bekend met logistieke processen. Proactief: je hebt geen schrik om in het systeem te duiken en processen te wijzigen/innoveren! Aanbod Als freelance functioneel analist mag je je verwachten aan: Een uitdagend project van lange duur met veel verantwoordelijkheid bij een multinational. Flexibele werkuren. Een contract op lange termijn, met mogelijke verlenging. Uitbetaling door Target binnen 10 werkdagen. Spreekt deze opportuniteit je aan of heb je hier nog vragen bij? Aarzel niet en stuur je CV via de knop hieronder.

  • Project & Process Assistant (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een Administratief Bediende met ervaring in het beheren en/of ontwerpen van processen en hun administratieve ruggengraat. We hebben vaak vacatures die allemaal te maken hebben met documentbeheer rondom projecten en processen: - eerder administratief (ervoor zorgen dat de papierhandel correct is) - eerder processgericht (verbeteren en uitwerken van de processen (=werkschema's of workflow) ) - eerder controlling (nakijken of men de processen volgt en of het budget en planning kloppen) U maakt gebruik van Office, Aris, Clarity en Prince2. De 'processen' moet u zien als 'de manier waarop er gewerkt wordt' en dienen om iedereen op dezelfde manier te laten werken, en hun weg te vinden in de grote firma. Bv: vanaf de aanvraag indienen om een airco te plaatsen in kantoor x, tot en met het onderhoudscontract aflsuiten... Dit is een functie op het interne studiebureau van de Bouwheer. U maakt deel uit van de (zeer ruime) technische dienst. Gelegen in het centrum van Brussel, zeer makkellijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Zoek naar antwoorden van EURO POTATOES INTERNAT. in sociale netwerken
Look for responds of EURO POTATOES INTERNAT. in social networks

Lees alle opmerkingen voor EURO POTATOES INTERNAT.. Laat een reactie achter voor EURO POTATOES INTERNAT.. EURO POTATOES INTERNAT. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EURO POTATOES INTERNAT.. Leave a respond for EURO POTATOES INTERNAT.. EURO POTATOES INTERNAT. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EURO POTATOES INTERNAT. op de google maps. Adres en contacten EURO POTATOES INTERNAT.
Location of EURO POTATOES INTERNAT. on the google maps. Address and contacts of EURO POTATOES INTERNAT.

Andere gerelateerde bedrijven als come EURO POTATOES INTERNAT. EURO POTATOES INTERNAT.: FLCRAFTEC / AZON EUROPE | BAUTERS BOUWBEDRIJF | Vander Hulst J | Hanwel Belgium NV | Tuinrelax BVBA

Other related companies as EURO POTATOES INTERNAT.: FLCRAFTEC / AZON EUROPE | BAUTERS BOUWBEDRIJF | Vander Hulst J | Hanwel Belgium NV | Tuinrelax BVBA

EURO POTATOES INTERNAT. is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EURO POTATOES INTERNAT., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07079284667. Het bedrijf EURO POTATOES INTERNAT. bevindt zich op het adres: KLAARSTRAAT 128; 1745; OPWIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 782,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 725,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Fruits and l茅gumes Produits 脿 base de pommes de terre Gr. Lijst met producten zijn Produits: Pommes de Terre..
De hoofdactiviteit van EURO POTATOES INTERNAT. is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EURO POTATOES INTERNAT. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EURO POTATOES INTERNAT., openstaande posities, locatie van EURO POTATOES INTERNAT. op de kaart.

EURO POTATOES INTERNAT. is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is EURO POTATOES INTERNAT., company assigned to the tax number BE07079284667. The company EURO POTATOES INTERNAT. is located at the address: KLAARSTRAAT 128; 1745; OPWIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 782,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 725,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Fruits and l茅gumes Produits 脿 base de pommes de terre Gr. List of products are Produits: Pommes de Terre..
The main activity of EURO POTATOES INTERNAT. is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of EURO POTATOES INTERNAT. is not available. You also can look at reviews of EURO POTATOES INTERNAT., open positions, location of EURO POTATOES INTERNAT. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EURO POTATOES INTERNAT., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EURO POTATOES INTERNAT., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EURO POTATOES INTERNAT., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EURO POTATOES INTERNAT., employees, financial statistics.