LE RY DE LEERS

Contactgegevens LE RY DE LEERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LE RY DE LEERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LE RY DE LEERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE L?ON BASTIN 3; 6530; THUIN, België

Telefoon (phone): 71590346 (+32-71590346) 71590346 (+32-71590346)

Fax (fax): +32 (65) 310-18-79 +32 (65) 310-18-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LE RY DE LEERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LE RY DE LEERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LE RY DE LEERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LE RY DE LEERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LE RY DE LEERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LE RY DE LEERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LE RY DE LEERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LE RY DE LEERS
Products information LE RY DE LEERS

BTW identificatienummer (tax): BE05949340820
Ondernemingsnummer: 4935028076
Hoofdstad (capital): 977,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 730,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in LE RY DE LEERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fruits and l茅gumes Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LE RY DE LEERS
(Get full report from official database of BE for LE RY DE LEERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LE RY DE LEERS
Addition kinds of activities for LE RY DE LEERS

323104. Versterkte of versterkte glas | Strengthened or reinforced glass
02719904. Konijnboerderij | Rabbit farm
07520200. Animal boarding diensten | Animal boarding services
23920406. Tafellakens: gemaakt van aangekochte materialen | Tablecloths: made from purchased materials
25110109. Kasten, huishouden: hout | Wardrobes, household: wood
34430804. Trogs, industrieel: metalen plaat | Troughs, industrial: metal plate
38610401. Fotolijsten afdrukken | Printing frames, photographic
75339902. Muffler winkel, verkoop of reparatie en installatie | Muffler shop, sale or repair and installation
79999906. Jukebox verhuur | Jukebox rental
92290103. Openbare Veiligheidsstatistiekencentrum, Overheid | Public safety statistics center, government

Werken bij LE RY DE LEERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LE RY DE LEERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LE RY DE LEERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LE RY DE LEERS. Looking for open vacancies in other companies

  • productiemedewerker voeding - zwaar werk (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker om in een kaasfabriek in Brugge te werken,arbeider die graag zwaar werk wenst te doen. Je werkt in een koude omgeving in een voedingsbedrijf in Brugge. Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker om in een kaasfabriek in Brugge te werken : afspuiter Taken: Dit is fysiek zeer belastend werk, vnl. voor de schouders. Deze vacature is in het afspuitlokaal, zeer belastend werk voor de schouders. Je staat in voor het afspuiten van tafels met een hoge drukspuit. Ook reinigen van plafonds, muren en vloeren maakt hier deel van uit.

  • Medewerkers sales duurzame energie (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je krijgt binnenkomende oproepen van nieuwe klanten die zich willen inschrijven - Alsook behandel je de uitgaande oproepen om de inschrijving te bevestigen - Je geeft klanten extra informatie over producten en diensten om zo hun pakket te optimaliseren. Bij elk contact bekijk je de upsell/cross-sell opportuniteit. - Je stelt de klant centraal door te luisteren, te informeren en te adviseren. - Je registreert de nieuwe klanten en heet hen welkom. - Je volgt je gesprekken administratief op en je werkt je dossier af van A tot Z.

  • Groenarbeider (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Geel zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en ervaren groenarbeider met rijbewijs B. jou takenpakket zal bestaan uit: snoeien gras afdoen onkruid verwijderen werken met allerhande machines klinkers leggen ( paden die door de tuin lopen) ... trefwoorden: tuinarbeider, groen, groenmedewerker, tuin, landbouw, groendienst, ...

  • Poetshulp Aarschot V/M (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: KLIEN dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    KLiEN dienstencheques zoekt een gemotiveerde poetshulp. Je poetst bij klanten thuis en zorgt ervoor dat hun woonst goed schoongemaakt is. Belangrijk is dat je op tijd komt en alle afspraken stipt naleeft! Je poetst bij mensen thuis dit houdt o.a. in: spinnenwebben afdoen; stofzuigen; dweilen; ramen lappen; ....

  • GEZOCHT: EEN BEESTIG GOEDE CRAFT FRONT-END DEVELOPER (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: DAS MEDIA

    Type: Vaste Job

    DAS Media zoekt een webdeveloper, zo eentje van vlees en bloed, warm van hart en tegelijk scherp en vernuft. Eentje die wel weg weet met onze digitale data. Eentje die niet meteen naar de espressomachine rent als het woord ‘Java’ valt, maar het natuurlijk niet erg vindt dat we hem op tijd en stond heerlijke koffie serveren. Hij mag ook een zij zijn, dat spreekt vanzelf. En van spreken gesproken: hij of zij drukt zich vloeiend uit in HTML, CSS3/SASS en Javascript. Tegelijk weet hij of zij, digitaal vaktermen ook op mensenmaat uit te leggen aan technisch minder onderlegde interne en externe gesprekspartners. Over DAS Media DAS Media is een full service online marketing agency. Met ons team van enthousiaste professionals proberen we elke dag opnieuw het verschil te maken voor klanten als o.a. Luxauto, Vanomobil, Stas, Marie Méro, Orona Comfortlift, Group Ghistelinck, ... Hoe? Door het bepalen van digitale marketing strategieën, zorgen we ervoor dat onze klanten topposities in Google bekomen en vooral meer leads binnen krijgen. DAS Media heeft zich in deze digitale tijden niet toevallig gespecialiseerd in online marketing en investeert voortdurend in knowhow en versterking. Daarom zijn we nu ook op zoek naar een front-end developer die van aanpakken weet.

  • Kwaliteitsverantwoordelijke (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Na een korte introductie zal je enerzijds instaan voor de administratieve follow-up (procedures, wetgeving, klantencommunicatie) en anderzijds voor de praktische aansturing op de werkvloer (instructies, opleiding, kwaliteitscontrole). Daarnaast zal je instaan voor de begeleiding van audits door de overheid en de klanten. Tevens fungeer je als woordvoerder voor het bedrijf. Je rapporteert rechtstreeks aan de familiale directie.

  • R&M technician (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ON SEMICONDUCTOR BVBA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van preventief en correctief onderhoud, implementeren van technische verbeteringen en het opvolgen van high-tech toestellen in de R&M (reliability & maintenance) afdeling van Fab2. Je voert preventieve en correctieve onderhoudstaken uit Je implementeert technische aanpassingen Je volgt het equipment op binnen een hoogtechnologische omgeving Je wordt ingeschakeld bij diverse technische projecten Je bent het eerst aanspreekpunt voor operatoren, teamleaders en ingenieurs ivm onderhoud Je wordt lid van het Fab interventieteam

  • Junior ICT Medewerker (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

    Type: Vaste Job

    Je helpt mee bij de implementatie en programmatie van een nieuw ERP-pakket (Axapta), productconfigurator en webportal Je staat in voor de dagdagelijkse support medewerkers m.b.t. hardware- en software issues Je bent mee verantwoordelijk voor het onderhoud serverinfrastructuur Bedrijfsprofiel: Onze klant is een succesvolle familiale onderneming die is uitgegroeid tot een sterke internationale speler. De volledige productie van hun kwalitatief product gebeurt binnen de eigen muren van dit West-Vlaams bedrijf om van daaruit internationaal gedistribueerd te worden.

  • Elektromechanicien (2 ploegen) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DAF TRUCKS

    Type: Vaste Job

    Voor de technische dienst binnen de cabinefabriek zijn wij op zoek naar een Elektromechanicien, waarbij je wordt tewerkgesteld in een tweeploegenstelsel (vroege/late). Als Elektromechanicien waarborg je de beschikbaarheid en bedrijfszekerheid van onze installaties dankzij jouw efficiëntie en flexibiliteit. Jouw verantwoordelijkheden: Wijzigingen en revisies uitvoeren aan installaties, robotten, mallen en hulpapparatuur Curatieve, preventieve en predictieve onderhoudswerkzaamheden uitvoeren, voornamelijk elektrisch en elektronisch, maar ook kleine mechanische, pneumatische en hydraulische werken Als Elektromechanicien rapporteer je aan de Supervisor Onderhoud.

  • Make-up Promoters (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onze make-up lijnen Deluxe en Colours zoeken ambitieuze promotors op zelfstandige basis. Je krijgt een interne opleiding over de make-up en het aanbrengen ervan. Doormiddel van workshops geven en 1 op 1 advies ga je de make-up promoten en het juiste advies geven aan de klanten.

  • Freelance AZ Accountant (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Beheren van verschillende entiteiten van A tot Z  Inboeken van aankoop en verkoopfacturen  Boeken van de banken Betalingen via Isabel  BTW  aangiftes  Maand, kwartaal en jaarafsluitingen neerleggen  Je krijgt de kans om heel wat procesoptimalisatie te doen  Optimalisatie van buitenlandse entiteiten 

  • Senior Java Developer / Full Stack Angular 5 (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Our client specialized in the Electronics sector and located in Antwerp is actively looking for a talented Senior Java Engineer. You will be joining a development team as dynamic and passionate as you are and willing to grow ! They have some refactoring projects in Angular 5/6 and "from scratch" projects in the pipeline !! The Job You are responsible for A-Z software process : from design to testing You implement efficient functional and technical solutions according to the product owner's standards and needs You are in charge of improving the existing application You collaborate with both verification and technical validation teams in order to deliver solid and reliable services Your Profile You have at least 4 years of experience in development and design You have a result driven mindset You master English - (dutch or french is a plus) Technical skills required: Java 8 EE Spring MVC, Spring Security, Spring Boot, Hibernate Eclipse, OOA/D, Design Paterns, JUnit, Maven Oracle, Agile - Scrum methodology Jenkins, Angular 5 / 6, TypeScript, JavaScript, HTML, CSS Our Offer A very challenging environment An attractive rate depending on your experience and potential Practical details Location : Antwerp Start date : ASAP / Latest 15 November Duration : 6 months+ Rate : To discuss Interested? Send your application via the button below.

Zoek naar antwoorden van LE RY DE LEERS in sociale netwerken
Look for responds of LE RY DE LEERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LE RY DE LEERS. Laat een reactie achter voor LE RY DE LEERS. LE RY DE LEERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LE RY DE LEERS. Leave a respond for LE RY DE LEERS. LE RY DE LEERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LE RY DE LEERS op de google maps. Adres en contacten LE RY DE LEERS
Location of LE RY DE LEERS on the google maps. Address and contacts of LE RY DE LEERS

Andere gerelateerde bedrijven als come LE RY DE LEERS LE RY DE LEERS: H&M Hennes & Mauritz NV/SA | BELLINI | P. DE SCHEPPER | ALFA | FRITUUR ST-ANNA

Other related companies as LE RY DE LEERS: H&M Hennes & Mauritz NV/SA | BELLINI | P. DE SCHEPPER | ALFA | FRITUUR ST-ANNA

LE RY DE LEERS is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LE RY DE LEERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05949340820. Het bedrijf LE RY DE LEERS bevindt zich op het adres: RUE L?ON BASTIN 3; 6530; THUIN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 977,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 730,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Fruits and l茅gumes Gr. Producten gemaakt in LE RY DE LEERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LE RY DE LEERS is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LE RY DE LEERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LE RY DE LEERS, openstaande posities, locatie van LE RY DE LEERS op de kaart.

LE RY DE LEERS is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is LE RY DE LEERS, company assigned to the tax number BE05949340820. The company LE RY DE LEERS is located at the address: RUE L?ON BASTIN 3; 6530; THUIN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 977,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 730,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Fruits and l茅gumes Gr. Products created in LE RY DE LEERS were not found.
The main activity of LE RY DE LEERS is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of LE RY DE LEERS is not available. You also can look at reviews of LE RY DE LEERS, open positions, location of LE RY DE LEERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LE RY DE LEERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LE RY DE LEERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LE RY DE LEERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LE RY DE LEERS, employees, financial statistics.