BERCHEMSE GROENTENHAL

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • BERCHEMSE GROENTENHAL
Private companiesPersonal Services • BERCHEMSE GROENTENHAL

Contactgegevens BERCHEMSE GROENTENHAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BERCHEMSE GROENTENHAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

BERCHEMSE GROENTENHAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROTE STEENWEG 563; 2600; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32184186 32184186

Fax (fax): +32 (61) 807-29-76 +32 (61) 807-29-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BERCHEMSE GROENTENHAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BERCHEMSE GROENTENHAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BERCHEMSE GROENTENHAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BERCHEMSE GROENTENHAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BERCHEMSE GROENTENHAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BERCHEMSE GROENTENHAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BERCHEMSE GROENTENHAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BERCHEMSE GROENTENHAL
Products information BERCHEMSE GROENTENHAL

BTW identificatienummer (tax): BE02953918457
Ondernemingsnummer: 1787994384
Hoofdstad (capital): 142,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 366,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in BERCHEMSE GROENTENHAL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fruits and l茅gumes Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BERCHEMSE GROENTENHAL
(Get full report from official database of BE for BERCHEMSE GROENTENHAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor BERCHEMSE GROENTENHAL
Addition kinds of activities for BERCHEMSE GROENTENHAL

177100. Concreet werk | Concrete work
399911. Modellen, behalve speelgoed | Models, except toy
01619907. Tomatenboerderij | Tomato farm
28439901. penetreermiddelen | Penetrants
35440108. Papiersnijden sterven | Paper cutting dies
36340208. Trays, warming | Trays, warming
41110102. Commuter bus operatie | Commuter bus operation

Werken bij BERCHEMSE GROENTENHAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BERCHEMSE GROENTENHAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BERCHEMSE GROENTENHAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BERCHEMSE GROENTENHAL. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een Operator (dagdienst) voor een bedrijf te Tienen dat gespecialiseerd is in de productie van op maat gemaakte zonnepanelen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor onderstaande taken: zonnepanelen van de band afhalen cellen snijden met een snijmachine aluminium platen en glazen wassen inpakken aansluiten van connectoren solderen

  • Logistiek medewerker (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als logistiek medewerker sta je in voor de volgende taken: - behandeling van de magazijnbons - orderpicken via een scanningssysteem en bijhorende administratie - verpakken  van de goederen - laden van de vrachtwagen - geloste goederen op de juiste plaats wegzetten - administratieve klusjes (zoals CMR) - meedenken aan optimalisatieproces

  • Filiaalleider Elektrozaak regio Veurne/Bredene/Oostende (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je onderhoud de winkel; Je runt de winkel van A tot Z; Je richt de verkoop ruimte in en je stalt de producten uit; Je ontvangt en controleert de producten bij levering (voorraad opvolgen fouten vaststellen); Je kan klanten goed en vriendelijk adviseren; Je staat in voor de levering en plaatsing van de toestellen; Je voert kassahandelingen uit (kassabedrag afrekenen geld storten bij de bank).

  • STORINGSTECHNIEKER - ANTWERPEN + RIJBEWIJS B (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een service-bedrijf ( oursourcing ) dat instaat voor onderhouds-, montage -en herstellingswerken bij bedrijven, zijn wij op zoek naar een storingstechnieker die wilt functioneren in een volcontinue regime. Binnen jouw functie als storingstechnieker zal je o.a. instaan voor het volgende takenpakket: Preventief, curatief en correctief onderhoud, eerste lijnsonderhoud voor of op IT toepassingen

  • Grondwerker (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gespecialiseerd in grondwerker zijn wij op zoek naar een ervaren grondwerker. Als grondwerker sta je in voor het uitvoeren van allerhande wegeniswerken, het plaatsen van bewapening, bekisten en het plaatsen van funderingen.

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Rollegem 16 u per week (ROLLEGEM)

    Regio: ROLLEGEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 u per week voor een gastgezin wonende te Rollegem.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp die werkt op maandag,dinsdag,donderdag en vrijdag .U staat in voor het onderhoud van het huis alsook voor het poetswerk en strijk en andere huishoudelijke taken zals bv soep maken, kasten schoonmaken, enz....U bent stipt en discreet, u werkt op een verzorgde manier uw taken af.Ons gastgezin kijkt uit naar uw komst, u kan ,indien gewenst,direct opstarten. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Gedreven huishoudhulp te Oostduinkerke - Veurne - De Panne gezocht! (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp met dienstencheques. Je werkt in privéhuizen als huishoudhulp met als taken: vooral poetsen maar ook af en toe strijken en occasioneel koken of boodschappen doen. Je werkt in de regio tussen Nieuwpoort en De Panne. Er wordt telkens rekening gehouden met jouw woonplaats om een planning uit te werken!

  • Lasser (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Studentenjob

    Voor een groot bedrijf zijn we op zoek naar studenten TIG en/of halfautomaatlasser. U assembleert en last verschillende elementen. U controleert de overeenstemming van het lassen, de constructie en de samenstelling. U kent de veiligheidsvoorschriften die binnen deze functie behoren.

  • STUDENT IT helpdesk medewerker (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Ben jij bezig met een IT opleiding? Gek op oplossen en rapporteren van IT vraagstukken en ben je ook bekend met klantcontact? Lijkt het jou een uitdaging om de partners en klanten zo goed mogelijk te voorzien van allerlei IT vraagstukken en onderdeel uit te maken van dit groeiende bedrijf in Antwerpen? Dan zijn we op zoek naar jou! De opdrachtgever is een marktleider in het aanbieden van softwarepakketten voor allerlei doeleinden. Zij zijn op zoek naar verschillende profielen dit kunnen werken met sofware codering in Python, Javascript, PHP, HTML, Xamarin en meer. Hoe vaak werk ik? Als part time- IT helpdesk medewerker werk je 1 dag binnen dit bedrijf van maandag tot vrijdag van 9:00 – 12:00 / 12:30 – 17:00u. Per week werk je minimaal 1 dag. Meer werken kan uiteraard!

  • Junior event and training coordinator (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Vaste Job

    Zet je net je eerste stappen in het werkveld of heb je al enkele jaren ervaring + ben je op zoek naar een gevarieerde en communicatieve functie? Dan is je zoektocht ten einde! Onze snel groeiende klant in Diegem is op zoek naar een junior event en training coordinator. Het bedrijf is actief op het vlak van consultancy, technologie en outsourcing. Je takenpakket zal uit de volgende zaken bestaan: Werken rond commerciële evenementen Werken op werknemersevenementen en gebeurtenissen Werken rond rekruteringsevents Organiseren van lokale trainingsessies

  • EMDR Psychotherapeut (MUIZEN)

    Regio: MUIZEN

    Bedrijf: THERAPIE MECHELEN - STEFFIE PEETERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    TherapieMechelen is een groeiende psychotherapeutische praktijk in Mechelen (Muizen). Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een psychotherapeut met specialisatie in EMDR voor jongeren en volwassenen. Onze organisatie Therapie Mechelen is een groepspraktijk die staat voor toegankelijke en kwaliteitsvolle zorg. Hiervoor rekenen we op enthousiaste medewerkers. De praktijk richt zich naar jongeren en volwassen voor begeleiding en psychotherapie binnen een ambulante setting. We zijn gespecialiseerd in rouw- en traumaverwerking. Plaats in de organisatie Je werkt op zelfstandige basis (hoofd- of bijberoep) in een multidisciplinair team. Taakomschrijving en verantwoordelijkheden Je zult binnen het team ingezet worden als psychotherapeut. Je werkt individueel met de jongere of volwassene. Indien interesse kan er ook gewerkt worden met het gezin/de ouders/partner/… Verder verwachten we dat je overleg pleegt met externe partners zoals artsen, etc. Je werkt minstens 1 avond per week of op zaterdag. Intervisie woon je regelmatig bij (huidige frequentie: 1x om de 8 weken).

  • Kinesitherapeut (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: THIRY PERSONAL TRAINING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je komt in een multidisciplinaire praktijk terecht waarin je in samenwerking met Personal trainers je klanten kan behandelen. Je kan gebruik maken van je eigen kleine consultatieruimte en kan gebruik maken van de sportruimte voor specifieke oefeningen.

Zoek naar antwoorden van BERCHEMSE GROENTENHAL in sociale netwerken
Look for responds of BERCHEMSE GROENTENHAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor BERCHEMSE GROENTENHAL. Laat een reactie achter voor BERCHEMSE GROENTENHAL. BERCHEMSE GROENTENHAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BERCHEMSE GROENTENHAL. Leave a respond for BERCHEMSE GROENTENHAL. BERCHEMSE GROENTENHAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BERCHEMSE GROENTENHAL op de google maps. Adres en contacten BERCHEMSE GROENTENHAL
Location of BERCHEMSE GROENTENHAL on the google maps. Address and contacts of BERCHEMSE GROENTENHAL

Andere gerelateerde bedrijven als come BERCHEMSE GROENTENHAL BERCHEMSE GROENTENHAL: Decroix M | GROSSI MODE | Dance Passion | CHANTAL DELHEZ | AIME BAPTIST

Other related companies as BERCHEMSE GROENTENHAL: Decroix M | GROSSI MODE | Dance Passion | CHANTAL DELHEZ | AIME BAPTIST

BERCHEMSE GROENTENHAL is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BERCHEMSE GROENTENHAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02953918457. Het bedrijf BERCHEMSE GROENTENHAL bevindt zich op het adres: GROTE STEENWEG 563; 2600; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 142,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 366,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Fruits and l茅gumes Gr. Producten gemaakt in BERCHEMSE GROENTENHAL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BERCHEMSE GROENTENHAL is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BERCHEMSE GROENTENHAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BERCHEMSE GROENTENHAL, openstaande posities, locatie van BERCHEMSE GROENTENHAL op de kaart.

BERCHEMSE GROENTENHAL is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is BERCHEMSE GROENTENHAL, company assigned to the tax number BE02953918457. The company BERCHEMSE GROENTENHAL is located at the address: GROTE STEENWEG 563; 2600; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 142,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 366,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Fruits and l茅gumes Gr. Products created in BERCHEMSE GROENTENHAL were not found.
The main activity of BERCHEMSE GROENTENHAL is Personal Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BERCHEMSE GROENTENHAL is not available. You also can look at reviews of BERCHEMSE GROENTENHAL, open positions, location of BERCHEMSE GROENTENHAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BERCHEMSE GROENTENHAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BERCHEMSE GROENTENHAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BERCHEMSE GROENTENHAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BERCHEMSE GROENTENHAL, employees, financial statistics.