HUGO AERTGEERTS

Contactgegevens HUGO AERTGEERTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUGO AERTGEERTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUGO AERTGEERTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOOGSTRAAT 44; 2861; SINT-KATELIJNE-WAVER, België

Telefoon (phone): 15754268 (+32-15754268) 15754268 (+32-15754268)

Fax (fax): +32 (57) 695-82-48 +32 (57) 695-82-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUGO AERTGEERTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUGO AERTGEERTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUGO AERTGEERTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUGO AERTGEERTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUGO AERTGEERTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUGO AERTGEERTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUGO AERTGEERTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUGO AERTGEERTS
Products information HUGO AERTGEERTS

BTW identificatienummer (tax): BE08484710693
Ondernemingsnummer: 4858947753
Hoofdstad (capital): 636,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 468,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Produits: L茅gumes, Fruits.

Product categorie (product category): Fruits and l茅gumes Fruits and l茅gumes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUGO AERTGEERTS
(Get full report from official database of BE for HUGO AERTGEERTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUGO AERTGEERTS
Addition kinds of activities for HUGO AERTGEERTS

179906. Home / kantoor interieurs afwerking, inrichting en renovatie | Home/office interiors finishing, furnishing and remodeling
07529900. Dierspecialiteiten, niet inbegrepen | Animal specialty services, nec
28730101. Ammoniak-drank | Ammonia liquor
33150100. Omheiningen gemaakt in wiredrawing planten | Fencing made in wiredrawing plants
34440512. Vaten, plaatwerk | Vats, sheet metal
35939902. Vloeistofcilinders, hydraulisch of pneumatisch | Fluid power cylinders, hydraulic or pneumatic
36790108. Rechters, elektronisch | Rectifiers, electronic
51310212. Tape, textiel | Tape, textile

Werken bij HUGO AERTGEERTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUGO AERTGEERTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUGO AERTGEERTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUGO AERTGEERTS. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief medewerker (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Schoolverlater of kennis van boekhouden? Zin in een ondersteunende administratieve functie? Een bedrijf in Hulshout is op zoek naar een voltijds administratief medewerker ter ondersteuning van de boekhoudafdeling. Je staat voornamelijk in voor de basic taken namelijk: input van gegevens boeking van facturen grootboekrekeningen boekhoudklasses onderscheiden bankstukken Je krijgt hier de kans om je te ontwikkelen en een eerste ervaring te verrijken.

  • Installation Field Engineer M/V (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER BRU

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Groot Halle zoeken wij een kandidaat Installation Field Engineer. Hierbij een opsomming van jouw takenpakket : Een eerste onderdeel van uw takenpakket is het technisch opvolgen / begeleiden van onderaannemers, nieuwe techniekers en field engineers. Hieronder verstaan wij: on site technische controles van de uitgevoerde werken, opleiden van nieuwe field engineers en nieuwe technologieën bestuderen alvorens dat deze on site worden geplaatst. Tweede onderdeel is on site coördinatie van de uit te voeren werken op werven : Aansturen van onderaannemers bij uitvoering van de door de Project Manager opgesteld werkpakketten. Feedback geven aan Project Manager in verband met de werf zodat aanpassingen zo vlug mogelijk opgelost kunnen worden. Voor complexe sites zullen kick-off meetings georganiseerd worden waaraan u zult deelnemen. Nazorg van de werf. Je zal ook instaan voor on site opleidingen van Field Techniciens. Er wordt verwacht dat u nieuwe werkmethodes of verbeteringen aan het werkproces voorsteld en deze toepast in samenspraak met de Manager Installation.

  • Technisch adviseur (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van Technisch Adviseur in Roeselare ben jij: Het aanspreekpunt van onze klanten. Je zorgt voor een warm onthaal luistert en peilt naar de behoeften van de klant en ondersteunt de klant in de zoektocht naar een passend product. Hierbij hou je in de eerste plaats rekening met de wensen van de klant en het aanbod van je bedrijf. Je zorgt voor een optimale match tussen beiden. Naast de verkoop zorg je ook voor de verdere opvolging van de orders van A tot Z (facturatie bestellen materiaal ...). Voornaamste activiteiten zijn: Plannen overlopen met de klant technische mogelijkheden bespreken berekenen en uitwerken offerte opstellen en order finaliseren.

  • Arbeider metaal 2-ploegen M:V (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent op zoek naar een job als arbeider en wil graag werken in het metaal regio Ardooie? Dit mag in 2-ploegen, dan hebben wij de job voor jou! Voor een metaalbewerkingsbedrijf gelegen in regio Ardooie / Tielt zoeken we een arbeider metaal in 2-ploegen. Je komt terecht binnen een team van 20 arbeiders in de productie. Productie van zeer specifieke producten waarbij een interne opleiding van toch 1 maand voorzien is. Als arbeider metaal bestaat je takenpakket uit: aanbrengen , installeren van onderdelen van de machine om de productie te starten bijstellen van de machine ( meten , controleren ) opleggen , afnemen van stukken - kwaliteitscontrole algemene netheid en orde van de machines Je hebt telkens een productfiche bij de hand; hiervoor is technisch inzicht en een plan kunnen interpreteren belangrijk. Je bent niet bang van computers maar houdt ook zeer sterk van een zeer afwisselende job en van bediening / bewerking aan kleine metaalbewerkingsmachines.

  • Calculator (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Laarne zijn we op zoek naar een calculator. Het bedrijf is gespecialiseerd in ramen, deuren, glasgevels en lichtstraten in aluminium zowel voor nieuwbouw als voor renovatie. Jouw takenpakket: Berekenen van projecten in samenspraak met directie en projectleiding U maakt deel uit van de calculatieafdeling (3 personen) Je kan vlot planlezen

  • Commercieel medewerker binnendienst DUITSE MARKT (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als commercieel medewerker DUITSE MARKT ben je verantwoordelijk voor: ? Bestellingen beheren (via telefoon fax mail) ? Administratieve verwerking van orders ? Opvolgen van leveringstermijnen ? Contact met klanten ivm leveringen en termijnen ? Aanspreekpunt voor klanten ? Opmaken van facturen ? Klachtenbehandeling

  • Sprinklermonteur (KORTESSEM)

    Regio: KORTESSEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Kortessem (regio Hasselt) zijn we op zoek naar een sprinklermonteur

  • CNC OPERATOR (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT KONTICH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een gevestigde wereldwijde ontwerper, fabrikant, leverancier van precisieaandrijvingen, standaardaandrijvingen, gepersonaliseerde aandrijfoplossingen en industriële tandwielkasten. Zijn wij voor de uitbreiding van ons team te Edegem op zoek naar CNC Operatoren. Als CNC Operator produceer je de onderdelen voor onze tandwielkasten. Je bedient zelfstandig een CNC-gestuurde machine. Je programmeert. Je doet de opspanning Je werkt de stukken af en zorgt voor de eerste kwaliteitscontrole van de werkstukken.

  • Projectleider middenspanning (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, gespecialiseerd in elektrische installaties, automatiseringsprocessen-en technieken, bordenbouw, etc., zoeken we een ervaren projectleider middenspanning. Als projectleider middenspanning sta je in voor: Het realiseren van de projecten binnen de afgesproken uitvoeringstermijn en budgetten  Je stelt voor elk project een zo efficiënt mogelijke planning op, rekening houdend met de beschikbare tijd en middelen volgens de afspraken met de klanten Je zorgt voor een vlot verloop, kwaliteit en vooruitgang van de werken  Je onderhoudt de contacten met de werfleiders, ploegbazen, elektromonteurs en onderaannemers  Je lost problemen op die zich tijdens het verloop van de werken zich voordoen

  • Kableur M/V (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER O-VL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zin om als kableur/bordenbouwer aan de slag te gaan in Wetteren? Lees dan zeker verder. De firma, een groothandel in elektrotechniek en HVAC, verwacht hetvolgende van jou: Op basis van een bouwschema ga je mee industriële stuurkasten kableren. Dit zijn grote staankasten, uitgerust met alle componenten. Je gaat elektrische componenten in kasten monteren en deze aansluiten volgens de veiligheidsmaatregelen. Dit volgens een elektrische schema, bedradingsplan of eendraadschema. Kasten onderling gaan verbinden met elkaar behoort eveneens tot je takenpakket alsook controles uitvoeren op componenten, of draden goed vastzitten, kortsluitingen,... Je staat dus m.a.w. een hele dag lang in voor het kableren van borden in het atelier. Dit samen met een tof team van ervaren mensen. Een boeiende job wacht op jou!

  • Telesecretariaatsmedewerker (MELDERT)

    Regio: MELDERT

    Bedrijf: TELESECRETARIAAT.PRO

    Type: Vaste Job

    Als (tele)-secretariaatsmedewerker beantwoord je oproepen voor, van en in naam van andere bedrijven en rapporteert deze aan de bevoegde contactpersoon, sommige oproepen verbind je ook door met medewerkers van het bedrijf zelf. Voor verschillende van onze klanten beheren we ook een (online) agenda en worden afspraken vastgelegd in functie van hun richtlijnen. Het gaat hier dan om artsen, advocaten, dierenartsen, banken, verzekeraars,... Je zorgt er ook voor dat noodlijnen bemand worden en zorgt er voor dat aan elke oproep onmiddellijk gevolg wordt gegeven. Je bent als het ware de telefoniste van tientallen bedrijven op het zelfde moment. Je werkpost bestaat uit een computer en een aangepast telefoontoestel.

  • Freelance MS BI teamlead - regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bedrijf Dit internationaal bedrijf richt zich op de gas-, water- en elektriciteitssector. Voor de uitbouw van hun BI team en de toenemende vraag naar BI rapportering zijn ze op zoek naar een freelancer met een sterke MS BI ervaring. Taken Als freelance MS BI teamlead ben je verantwoordelijk voor het rapporteringsproces van A tot Z. Je bent verantwoordelijk voor het analyseren van de requirements van de verschillende klanten. Je vertaalt deze requirements naar een functioneel BI design en je doet het nodige programmeerwerk hiervoor. Vervolgens geef je jouw collega's en klanten training over het gebruik van de BI oplossing die ontstaan is uit de ontwikkeling van jouw functioneel design.

Zoek naar antwoorden van HUGO AERTGEERTS in sociale netwerken
Look for responds of HUGO AERTGEERTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUGO AERTGEERTS. Laat een reactie achter voor HUGO AERTGEERTS. HUGO AERTGEERTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUGO AERTGEERTS. Leave a respond for HUGO AERTGEERTS. HUGO AERTGEERTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUGO AERTGEERTS op de google maps. Adres en contacten HUGO AERTGEERTS
Location of HUGO AERTGEERTS on the google maps. Address and contacts of HUGO AERTGEERTS

Andere gerelateerde bedrijven als come HUGO AERTGEERTS HUGO AERTGEERTS: Bomba (La) | FRANS FRANS | DE GROOTE ELS | AUGUSTINUS HAUTEKEES | BSEF Secretariat

Other related companies as HUGO AERTGEERTS: Bomba (La) | FRANS FRANS | DE GROOTE ELS | AUGUSTINUS HAUTEKEES | BSEF Secretariat

HUGO AERTGEERTS is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUGO AERTGEERTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08484710693. Het bedrijf HUGO AERTGEERTS bevindt zich op het adres: HOOGSTRAAT 44; 2861; SINT-KATELIJNE-WAVER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 636,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 468,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Fruits and l茅gumes Fruits and l茅gumes. Lijst met producten zijn Produits: L茅gumes, Fruits..
De hoofdactiviteit van HUGO AERTGEERTS is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUGO AERTGEERTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUGO AERTGEERTS, openstaande posities, locatie van HUGO AERTGEERTS op de kaart.

HUGO AERTGEERTS is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUGO AERTGEERTS, company assigned to the tax number BE08484710693. The company HUGO AERTGEERTS is located at the address: HOOGSTRAAT 44; 2861; SINT-KATELIJNE-WAVER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 636,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 468,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Fruits and l茅gumes Fruits and l茅gumes. List of products are Produits: L茅gumes, Fruits..
The main activity of HUGO AERTGEERTS is Electric, Gas and Sanitary Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of HUGO AERTGEERTS is not available. You also can look at reviews of HUGO AERTGEERTS, open positions, location of HUGO AERTGEERTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUGO AERTGEERTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUGO AERTGEERTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUGO AERTGEERTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUGO AERTGEERTS, employees, financial statistics.