BLOEMENBOETIEK ANJA

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • BLOEMENBOETIEK ANJA

Contactgegevens BLOEMENBOETIEK ANJA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BLOEMENBOETIEK ANJA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BLOEMENBOETIEK ANJA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PARKSTRAAT 33; 8730; BEERNEM, België

Telefoon (phone): 50781248 (+32-50781248) 50781248 (+32-50781248)

Fax (fax): +32 (87) 841-35-77 +32 (87) 841-35-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BLOEMENBOETIEK ANJA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BLOEMENBOETIEK ANJA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BLOEMENBOETIEK ANJA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BLOEMENBOETIEK ANJA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BLOEMENBOETIEK ANJA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BLOEMENBOETIEK ANJA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BLOEMENBOETIEK ANJA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BLOEMENBOETIEK ANJA
Products information BLOEMENBOETIEK ANJA

BTW identificatienummer (tax): BE03092620849
Ondernemingsnummer: 8132873535
Hoofdstad (capital): 145,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 620,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Produits: Plantes, Fleurs Coup茅es.

Product categorie (product category): Fruits and l茅gumes Fleurs and plantes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BLOEMENBOETIEK ANJA
(Get full report from official database of BE for BLOEMENBOETIEK ANJA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BLOEMENBOETIEK ANJA
Addition kinds of activities for BLOEMENBOETIEK ANJA

7539. Auto reparatie winkels, nec | Automotive repair shops, nec
516910. Noncorrosive producten en materialen | Noncorrosive products and materials
01799912. Papaya Grove | Papaya grove
30889902. Hot tubs, kunststof of glasvezel | Hot tubs, plastics or fiberglass
35539912. Schuurmachines, behalve draagbare vloerschuurmachines: houtbewerking | Sanding machines, except portable floor sanders: woodworking
38229905. Energieknopcontroles, residentiële of commerciele typen | Energy cutoff controls, residential or commercial types
50490000. Professionele uitrusting, nec | Professional equipment, nec
51499910. Sandwich levert | Sandwich supplies

Werken bij BLOEMENBOETIEK ANJA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BLOEMENBOETIEK ANJA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BLOEMENBOETIEK ANJA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BLOEMENBOETIEK ANJA. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeider tuinaanleg met ervaring (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan voor het aanleggen van verschillende tuinen en parken. Je bent flexibel wat betreft de werkuren gezien de opdrachten vaak ook afhangen van de weersomstandigheden.

  • Lijnverantwoordelijke koude bereidingen (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant regio Deinze zijn we op zoek naar een lijnverantwoordelijke. Jouw taken: - Monteren en demonteren van machines. - Medewerkers aan de lijn aansturen. - Bandwerk en de daarbij horende zaken.

  • Supervisor Logistiek (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Binnen een logistieke operatie stuurt u rechtstreeks uw Teamleaders aan in functie van workload en personeelsbezetting zodat het operationele proces gestructureerd en efficiënt verloopt. U draagt zorg voor in- en uitgaande goederen, verdeelt de taken, instrueert het magazijnpersoneel en controleert het werk. U functioneert onder de bevoegdheid van de operationeel manager. - Teamleaders en magazijnmedewerkers samensmeden tot een hecht en goed team - Verdere optimalisatie van de operationele en administratieve processen nastreven - U bent verantwoordelijk voor het behalen en verbeteren van de objectieven binnen uw afdeling - Opstellen van de operationele werkplanning in samenwerking met uw teamleaders - Toezien op de naleving van het algemeen beleid, de procedures en richtlijnen - U kunt leiding geven aan een team van min 40 medewerkers

  • Administratief/ boekhoudkundig bediende (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een grondige interne opleiding zal je administratieve ondersteuning geven voor de boekhouding en verkoop en HR Input en opvolgen klantgegevens Opmaken verkoopfacturen en creditnota?s Boekhoudkundige verwerking hiervan Debiteurenbeheer Klassement archivering telefonie

  • Ploegchef inpak - 2 ploegen - voeding (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Wielsbeke, actief in de voeding, ben ik op zoek naar een gedreven ploegchef die wenst te werken in een productieomgeving. Deze functie betreft een job in 2 ploegen. Jouw takenpakket als ploegchef in de inpakafdeling: Doorlopen opleidingsprogramma Aansturen van jouw team + aanspreekpunt vragen/problemen Opleiden, begeleiden en motiveren van jouw team Coördinatie en organisatie van de dagelijkse activiteiten via de productieplanning Opvolging kwaliteit en rendement + optimaliseren Technische storingen aan de machines verhelpen en/of analyseren Je zal tewerkgesteld worden in een 2-ploegensysteem. De ene week werk je van 5u-13u en de andere week werk je van 13u-21u. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gekend familiebedrijf dat instaat voor de verwerking van aardappel.

  • Sales Promotor | Bose (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Bose is een wereldleider op vlak van audio-apparatuur. Al jaar en dag staan ze bekend voor hun sterke kwaliteit en innovativiteit.  Momenteel hebben ze een nieuw product op de markt: ‘Noise-Masking Sleepbuds’. Met deze kleine oordopjes kan je gemakkelijker inslapen en de nachtrust beter laten verlopen. Om dit product te promoten zijn we op zoek naar Sales Promotoren die in verschillende Media Markt winkels het product demonstreren en verkopen.   Je zal (potentiële) klanten uitleg geven over het nieuw, gelanceerd product en deze demonstreren bij grote retailers. Je bent hierbij hét vaste aanspreekpunt op de winkelvloer. Je wordt tijdens het weekend ingeschakeld en in jouw eigen regio. 

  • JOBSTUDENT VIDEO - FOTO - ONLINE MARKETING (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: PRAXIS BVBA

    Type: Studentenjob

    Als start-up zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student voor met talent voor: ONLINE MARKETING Plaatsen van nieuwsberichten (tekst, foto of video) op onze website Managen sociale media accounts: Facebook, Youtube, Instagram, Linkedin Opstellen van mailings

  • JOBSTUDENTEN ZORG - VERPLEGING voor weekendwerk (BORSBEEK)

    Regio: BORSBEEK

    Bedrijf: Woonzorgcentrum Compostela

    Type: Studentenjob

    Voor de weekends zijn we nog op zoek naar gemotiveerde jobstudenten verzorging / verpleging. Samen met de andere leden van het zorgteam staat u in voor de verzorging en begeleiding van de bewoners van het woonzorgcentrum.

  • Meewerkende ploegleider staalcontructies (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: LEENDERS

    Type: Vaste Job

    Je bent de kapitein van het team! Jij bent - samen met een groep monteurs - verantwoordelijk voor de montage van diverse staalcontructies op werven. Wij leveren maatwerk, dus elke dag is anders! Je zorgt ervoor dat de juiste materialen meegenomen worden naar de werf, de constructie tijdig klaar is, en de nodige vergunningen in orde zijn. Eens op de werf, sta je in voor het aansturen van het team. Je schrikt er echter niet voor terug om zelf de armen uit de mouwen te steken. Je bent het aanspreekpunt voor onze klant ter plaatse.

  • Hoofdverpleegkundige voor onze residentie Rubens (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: ORPEA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    ORPEA is één van de grootste aanbieders in de sector van de woonzorgcentra en assistentiewoningen in België met een internationaal karakter. Met een netwerk van meer dan 61 vestigingen en 7387 bedden zijn wij een gevestigde waarde en dit alles met een hart voor ouderenzorg. Naast onze Belgische vestigingen tellen wij ook meerder vestigingen gespreid over heel Europa. Frankrijk, Spanje, Italie, … zijn slechts enkele van de landen waar u onze enthousiaste medewerkers kan treffen. Onze steeds groeiende onderneming is steevast op zoek naar medewerkers om samen te sleutelen aan het Orpea-verhaal en onze visie verder uit te bouwen. Durf jij het aan om deel uit te maken van een dynamisch team? Heb jij zin om te vertoeven in een gezellige en huiselijke werkomgeving ? Maar nog belangrijker : Ben jij klaar om het lichtpunt te zijn en de beste vriend te worden van onze helden op pensioen? Dan ben jij de persoon die we zoeken ! Ter versterking van onze WZC Rubens te Mortsel zijn wij momenteel naarstig op zoek naar een Hoofdverpleegkundige De Hoofdverpleegkundige waarborgt en is verantwoordelijk voor de kwaliteitszorg met respect van de ethische en deontologische regels. Je waakt over de zorgprocedures. Je informeert de bewoners en hun familie omtrent de zorg. Je beheert de apotheek en de producten. Ook de voorbereiding van de geneesmiddelen behoren tot jouw verantwoordelijkheid. Je staat mee in voor het onthaal van nieuwe verpleegkundigen en volgt nauwkeurig hun evolutie op. Alsook ben jij het aanspreekpunt omtrent vorming. De planning volg jij mee op de voet en je bent de steun en toeverlaat voor jouw multidisciplinair team.

  • Dossierbeheerder / Accountant gespecialiseerd kantoor - Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Met een gespecialiseerd klantenportfolio en een service die gericht is op expertise is het niet meer dan normaal dat dit kantoor een hele sterke groei kent. In dit succesvol kantoor zitten inmiddels bijna 10 medewerkers die jou met open armen zullen ontvangen! Wil jij deel uitmaken van dit succesverhaal? Check dan onderstaande checklist om te ontdekken of jij het bent die ze zoeken! Dossierbeheerder/ Accountant - Je Functie: Je staat in voor de afsluitingen, maar ook de tussentijdse en de jaarlijkse rapporteringen. Kortom je zal de volledige opvolging van je dossiers in jouw takenpakket opnemen. Uiteraard sta je er hier niet alleen voor. Je kan rekenen op de steun van de vennoten die er alles aan zullen doen om jouw groei te stimuleren. Dit benadrukt trouwens nog eens extra het collegiale kader waar je zal in werken. Uiteraard voorzie je op termijn ook je klanten van het juiste advies. Je bent namelijk meer dan enkel en alleen hun dossierbeheerder, meer nog, je bent een vertrouwenspersoon geworden.

  • Kinesist psychomotoor therapeut (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hallo collega! Centrum balanSS breidt uit. Op termijn zoeken we een nieuwe collega kinesitherapie er bij. Opstart met enkele uurtjes en uitbreiding mogelijk. Wil je je eigen plekje ergens kunnen creëren en houd je er van je eigen swung aan iets te geven maar toch binnen de omkadering van een solide centrum? Ben je een flexibele, aangename teamplayer? Hou je er van kansen te krijgen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Opstart overeen te komen. Starten met een aantal uurtjes, uitbouw naar 25-tal uur op termijn mogelijk. Voor meer informatie neem een kijkje op www.BalanSS.be

Zoek naar antwoorden van BLOEMENBOETIEK ANJA in sociale netwerken
Look for responds of BLOEMENBOETIEK ANJA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BLOEMENBOETIEK ANJA. Laat een reactie achter voor BLOEMENBOETIEK ANJA. BLOEMENBOETIEK ANJA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BLOEMENBOETIEK ANJA. Leave a respond for BLOEMENBOETIEK ANJA. BLOEMENBOETIEK ANJA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BLOEMENBOETIEK ANJA op de google maps. Adres en contacten BLOEMENBOETIEK ANJA
Location of BLOEMENBOETIEK ANJA on the google maps. Address and contacts of BLOEMENBOETIEK ANJA

Andere gerelateerde bedrijven als come BLOEMENBOETIEK ANJA BLOEMENBOETIEK ANJA: CPH BANQUE | FORTIS | De Fonseca M | D.C.E. | Matthijs G-Lievens L VOF

Other related companies as BLOEMENBOETIEK ANJA: CPH BANQUE | FORTIS | De Fonseca M | D.C.E. | Matthijs G-Lievens L VOF

BLOEMENBOETIEK ANJA is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BLOEMENBOETIEK ANJA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03092620849. Het bedrijf BLOEMENBOETIEK ANJA bevindt zich op het adres: PARKSTRAAT 33; 8730; BEERNEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 145,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 620,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Fruits and l茅gumes Fleurs and plantes. Lijst met producten zijn Produits: Plantes, Fleurs Coup茅es..
De hoofdactiviteit van BLOEMENBOETIEK ANJA is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BLOEMENBOETIEK ANJA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BLOEMENBOETIEK ANJA, openstaande posities, locatie van BLOEMENBOETIEK ANJA op de kaart.

BLOEMENBOETIEK ANJA is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is BLOEMENBOETIEK ANJA, company assigned to the tax number BE03092620849. The company BLOEMENBOETIEK ANJA is located at the address: PARKSTRAAT 33; 8730; BEERNEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 145,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 620,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Fruits and l茅gumes Fleurs and plantes. List of products are Produits: Plantes, Fleurs Coup茅es..
The main activity of BLOEMENBOETIEK ANJA is Fishing, Hunting and Trapping, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BLOEMENBOETIEK ANJA is not available. You also can look at reviews of BLOEMENBOETIEK ANJA, open positions, location of BLOEMENBOETIEK ANJA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BLOEMENBOETIEK ANJA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BLOEMENBOETIEK ANJA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BLOEMENBOETIEK ANJA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BLOEMENBOETIEK ANJA, employees, financial statistics.