De Medts Andr茅 (huis)

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • De Medts Andr茅 (huis)
Private companiesFishing, Hunting and Trapping • De Medts Andr茅 (huis)

Contactgegevens De Medts Andr茅 (huis): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Medts Andr茅 (huis): address, phone, fax, email, website, opening hours

De Medts Andr茅 (huis)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Brusselsesteenweg 27; 9280; Lebbeke, België

Telefoon (phone): 052 41 15 94 (+32-052 41 15 94) 052 41 15 94 (+32-052 41 15 94)

Fax (fax): +32 (55) 107-30-99 +32 (55) 107-30-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Medts Andr茅 (huis): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Medts Andr茅 (huis)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Medts Andr茅 (huis)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Medts Andr茅 (huis), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Medts Andr茅 (huis). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Medts Andr茅 (huis), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Medts Andr茅 (huis). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Medts Andr茅 (huis)
Products information De Medts Andr茅 (huis)

BTW identificatienummer (tax): BE06455261230
Ondernemingsnummer: 9204864501
Hoofdstad (capital): 576,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 382,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in De Medts Andr茅 (huis) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fruit and vegetables - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Medts Andr茅 (huis)
(Get full report from official database of BE for De Medts Andr茅 (huis))

Aanvulling soorten activiteiten voor De Medts Andr茅 (huis)
Addition kinds of activities for De Medts Andr茅 (huis)

2032. Ingeblikte specialiteiten | Canned specialties
721201. Was- en droogreinigingsmiddelen | Laundry and drycleaner agents
17710103. Gunite aannemer | Gunite contractor
20510105. Broodjes, broodsoort: vers of bevroren | Buns, bread type: fresh or frozen
22119922. Stretch stoffen, katoen | Stretch fabrics, cotton
28160105. Titaandioxide, anatase of rutiel (pigmenten) | Titanium dioxide, anatase or rutile (pigments)
65319901. Appraiser, onroerend goed | Appraiser, real estate

Werken bij De Medts Andr茅 (huis): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Medts Andr茅 (huis): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Medts Andr茅 (huis). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Medts Andr茅 (huis). Looking for open vacancies in other companies

  • Schoonmaker (KROMBEKE)

    Regio: KROMBEKE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    BEDRIJF: Voor een bedrijf in de regio Poperinge zijn wij op zoek naar een poetsmedewerker voor elke zaterdag. TAKEN: Je staat in voor het poetsen van het labo en de verpakkingsruimtes, bedrijfswagens en de ramen van het bedrijf.

  • Technisch- administratief bediende (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken voor een groeiend bedrijf een technisch - administratief bediende. Het bedrijf volgt de evolutie van de hernieuwbare energie in de bouwsector op .Zij plaatsen momenteel installaties in zowel renovaties, particuliere nieuwbouw, appartementen en industriebouw. Uw rol binnen ons team U staat in voor de bestellingen en leveringen van warmtepompen en toebehoren U adviseert onze klanten in hun keuze voor het juiste type warmtepomp en afgifte systeem. U assisteert de projectleider in de werkvoorbereiding van de verschillende werven en verzorgt de werkbonnen, de plannen, de hydraulische schema¿s en de nodige materialen. U verzorgt de opleveringsdossiers en maakt de warmteverliesberekeningen van de gebouwen. U werkt samen met de techniekers voor het magazijnbeheer. U volgt de prijzen op bij de verschillende leveranciers. In drukke periodes assisteert u ook met de opmaak van offertes. U werkt in teamverband met de zaakvoerder, de projectleider en de boekhouding.

  • Chauffeur C (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gerenommeerde drankencentrale te Aalter zijn we op zoek naar een chauffeur C die instaat voor het rondbrengen van de dranken naar de klanten.

  • Poederlakker (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Operator automatische poederlakinstallatie werken met moderne poederinstallaties Vereisten zin voor detail Bedrijfsinfo Onze klant is gelegen te Lummen en actief in de metaalsector. Het bedrijf is een toeleverancier van aluminiumsystemen. zelfstandig en kunnen samenwerken dynamisch ingesteld klaar om de handen uit de mouw te steken flexibel leergierig orde en netheid

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Idegem 16 uren per week (IDEGEM)

    Regio: IDEGEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week voor een gastgezin wonende te Idegem.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Naast het onderhoud staat u ook in voor de was, de strijk.U kookt elke dag en doet daartoe de nodige boodschappen, het gaat om grotere hoeveelheden dus een wagen is aangewezen.U werkt op maandag, dinsdag en donderdag telkens van 16-19 u of van 15-18 u, op woensdag werkt u van 11 u tot 18 uur. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Merksplas zijn wij op zoek naar twee studenten die zatedag of zondag willen meewerken op een kippenboerderij. Taken zijn: eitjes rapen, kippen eten geven, onderhoud.

  • Flexi-job verkoop najaar tot eind december (BAARLE-HERTOG)

    Regio: BAARLE-HERTOG

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Voor een vuurwerkwinkel in Baarle zijn wij op zoek naar een medewerker/ster verkoop via flexi-job. In de winkel heet je de klanten welkom, helpt hen bij het nemen van hun bestellingen, zet deze klaar en rekent af. Je bent beschikbaar om te werken op zaterdag en/of zondag vanaf oktober t/m december en de ganse laatste week van het jaar. Je bent klantvriendelijk, weet van aanpakken en bent cijfermatig.

  • Industrialisation Engineer | link R&D/productie | multinational (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

    Type: Vaste Job

    Dé link tussen R&D en productie! Je bent nauw betrokken bij de introductie van nieuwe producten op de werkvloer. Je legt de optimale condities vast, stelt de nodige workflows op, doet werkpostanalyse en maakt de nodige programma’s aan. Je zorgt ervoor dat de productiedossiers opgesteld worden en je ontwikkelt de nodige tools. Je bent er ook voortdurend op uit om de productieprocessen te verbeteren. Je stelt procesparameters op en waakt erover dat ze gerespecteerd worden. Je stelt een onderhoudsplan op en kijkt toe op de naleving ervan. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de precalculatie bij nieuwe producten en nacalculatie bij lopende producten. Voor dit alles sta je in nauw contact met de R&D‐ingenieurs binnen deze elektronica-afdeling, met de productievestiging in het buitenland, met klanten en met de aankoopdienst en leveranciers.

  • BINNEN SCHRIJNWERKER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GardenFIXers Roeselare

    Type: Vaste Job

    - Dragers op maat brengen en in elkaar zetten (kasten, montageraam, rails, goten, ...) - Schrijnwerkelementen verzagen volgens het plan of de afmetingen van de werf - Parket plaatsen - Houten onderdelen en structuren vervaardigen: Binnenschrijnwerk (parket, trappen, inbouwkasten, …) - Schrijnwerkelementen plaatsen en vastzetten met haken, geleiders, hoekijzers, … - tewerkstelling regio Roeselare

  • Verantwoordelijke Planning Verhuurpark (M/V) (WERCHTER)

    Regio: WERCHTER

    Bedrijf: THE POWERSHOP

    Type: Vaste Job

    . Korte termijn inplannen van materiaal (generatoren, lichtmasten, airco, heaters, …) in nauw overleg met de verhuurafdeling . Middellange termijn: inplannen van projecten, in beeld brengen van eventuele tekorten aan materialen en oplossingen zoeken samen met verhuurafdeling . Lange termijn : inventariseren van evolutie op meerdere jaren evenals materiaalbehoeften en nodige investeringen . Beheren van inhuur materiaal en tijdig plaatsen van reserveringen enbestellingen met het oog op economische rentabiliteit . Zeer nauwe samenwerking met de Transport Manager en Crewplanner op gebied van planning en crew : jullie werken als een team en zijn ook back up voor elkaar. . om de twee weken bent U buiten de werkuren on call (afwisselend met de Transport Manager)

  • Thuisverpleegkundige in eigen regio (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

  • Barman (m/v) (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: DE SCHUUR

    Type: Flexijob

    Hulp in café. Je helpt mee met klaarzetten van dranken, bedienen van klanten, aanvullen van frigo's, afwas... "Allround medewerker" in tof café.

Zoek naar antwoorden van De Medts Andr茅 (huis) in sociale netwerken
Look for responds of De Medts Andr茅 (huis) in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Medts Andr茅 (huis). Laat een reactie achter voor De Medts Andr茅 (huis). De Medts Andr茅 (huis) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Medts Andr茅 (huis). Leave a respond for De Medts Andr茅 (huis). De Medts Andr茅 (huis) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Medts Andr茅 (huis) op de google maps. Adres en contacten De Medts Andr茅 (huis)
Location of De Medts Andr茅 (huis) on the google maps. Address and contacts of De Medts Andr茅 (huis)

Andere gerelateerde bedrijven als come De Medts Andr茅 (huis) De Medts Andr茅 (huis): Studio Happy Music | CARREFOUR - MAXITEC | Ter Dijke | FRANCIS VERCAUTEREN | ALFONS GOOVAERTS

Other related companies as De Medts Andr茅 (huis): Studio Happy Music | CARREFOUR - MAXITEC | Ter Dijke | FRANCIS VERCAUTEREN | ALFONS GOOVAERTS

De Medts Andr茅 (huis) is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Medts Andr茅 (huis), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06455261230. Het bedrijf De Medts Andr茅 (huis) bevindt zich op het adres: Brusselsesteenweg 27; 9280; Lebbeke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 576,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 382,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Fruit and vegetables - Retail. Producten gemaakt in De Medts Andr茅 (huis) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Medts Andr茅 (huis) is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Medts Andr茅 (huis) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Medts Andr茅 (huis), openstaande posities, locatie van De Medts Andr茅 (huis) op de kaart.

De Medts Andr茅 (huis) is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Medts Andr茅 (huis), company assigned to the tax number BE06455261230. The company De Medts Andr茅 (huis) is located at the address: Brusselsesteenweg 27; 9280; Lebbeke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 576,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 382,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Fruit and vegetables - Retail. Products created in De Medts Andr茅 (huis) were not found.
The main activity of De Medts Andr茅 (huis) is Fishing, Hunting and Trapping, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of De Medts Andr茅 (huis) is not available. You also can look at reviews of De Medts Andr茅 (huis), open positions, location of De Medts Andr茅 (huis) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Medts Andr茅 (huis), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Medts Andr茅 (huis), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Medts Andr茅 (huis), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Medts Andr茅 (huis), employees, financial statistics.