De Ley

Contactgegevens De Ley: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Ley: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Ley

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Dorp 7A; 2275; Lille (Poederlee), België

Telefoon (phone): 014 88 28 08 (+32-014 88 28 08) 014 88 28 08 (+32-014 88 28 08)

Fax (fax): +32 (58) 117-32-18 +32 (58) 117-32-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Ley: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Ley"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Ley"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Ley, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Ley. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Ley, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Ley. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Ley
Products information De Ley

BTW identificatienummer (tax): BE01870666503
Ondernemingsnummer: 9942047119
Hoofdstad (capital): 284,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 179,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in De Ley zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fruit and vegetables - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Ley
(Get full report from official database of BE for De Ley)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Ley
Addition kinds of activities for De Ley

22110605. Draperies en draperie stoffen, katoen | Draperies and drapery fabrics, cotton
26210300. Speciaal of chemisch behandelde papieren | Specialty or chemically treated papers
35550307. Slakken, printers ' | Slugs, printers'
38290511. Scalers, nucleaire straling | Scalers, nuclear radiation
39619902. Parels, kunstmatig | Pearls, artificial
50920209. Voertuigen, kinderen | Vehicles, children's

Werken bij De Ley: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Ley: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Ley. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Ley. Looking for open vacancies in other companies

  • Stagiair Administratie Antwerpen bij Qiwie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HEEFT-NIEUWE-JOBS

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Stagiair Administratie bij Qiwie krijg je de kans jouw oog voor detail aan te scherpen. Jij wilt graag verder ontdekken welke mogelijkheden er zijn om administratief werk echt leuk en aangenaam te kunnen maken. Jij weet dat dit helemaal niet saai hoeft te zijn. Je streeft er naar om alles perfect te laten kloppen tot een geheel en dit geeft je een voldaan gevoel. Je bent graag nauwkeurig als Stagiair Administratie zowel in je communicatie als in je opgelegde takenpakket.

  • TIJDELIJKE CUSTOMER SERVICE MEDEWERKER (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Hays Response Zaventem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Customer Service Uitstekende kennis Nederlands én Frans Diegem Voor een bedrijf in Diegem is Hays Response op zoek naar een Customer Service Medewerker met een vlotte kennis Nederlands en Frans voor een tijdelijke opdracht van 6 maanden. Als Customer Service Medewerker kom je terecht in een bedrijf met een uitgebreid productengamma. Je bent verantwoordelijk voor de verwerking en opvolging van de bestellingen. Je beheert een eigen klantenportefeuille en hebt contact met klanten via telefoon en e-mail.

  • CONVENTIONEEL DRAAIER (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een conventioneel draaier. Deze firma is gespecialiseerd en actief in lagers, aandrijvingen, bevestigingsmaterialen en gereedschappen. Zij besteden hun onderhoudsdiensten uit naar industrie, met als specialisatie balanceren (uitlijnen). Je krijgt jouw opleiding ter plekke in het atelier. Schoolverlaters komen dus zeker ook in aanmerking! Als conventioneel draaier werk je uitsluitend in het atelier. Het werk is niet computergestuurd maar manueel. Ervaring met frezen is een plus! Je werkt van maandag tot en met donderdag van 7u30 - 16u, en op vrijdag tot 15u. Heel sporadisch werk je ook op zaterdag.

  • HR CONSULTANT KORTRIJK OFFICE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Levenslustig, doorzetter, people person? Check, check, … en check: jij bent wie wij zoeken. En wat wil het toeval? In ons kantoor in Kortrijk Office staat al een stoel met jouw naam erop. Grijp die kans en solliciteer meteen. Zonder overdrijven: beste team ooit! Wat AGO doet? Met veel woorden: tijdelijke arbeid, selectie & rekrutering, payrolling, testing & assessment, outplacement, … In één woord: mensenwerk. De juiste mensen matchen met de juiste job. En daarin zijn we steengoed. Omdat we luisteren naar onze klanten, praten met onze kandidaten, lachen met elkaar. Dedicated, authentic, optimistic. Daarvan wil jij toch ook deel uitmaken? Je werkdag ziet er zo uit: Telefoontje van een radeloze klant: hij heeft dringend een extra bediende nodig. Jij duikt meteen in je database. In een mum van tijd heb je een veelbelovende shortlist van kandidaten. Je belt ze allemaal even op, pikt er de beste uit en nodigt ze uit voor een babbel op kantoor. Je peilt naar hun motivatie en competenties. Tot je de perfecte match beethebt. Klant dankbaar, kandidaat blij, jij gelukkig. Als administratief talent zorg jij ervoor dat onze vacatures verschijnen op verschillende kanalen, maak je de contracten op en geef je uitzendkrachten advies rond verlof, ziekte, … En de hele tijd voel jij je bij AGO als een vis in het water. Tussen collega’s die er voluit voor gaan, blaken van optimisme, houden van een goeie mix tussen business en pleasure. Net als jij.

  • Sportlesgevers omnisportclub Torhout gezocht (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Sportievak vzw

    Type: Studentenjob

    Sportievak vzw startte in september 2017 met de omnisportclub SportieGo! (doelgroep: kinderen 1e tem 3e leerjaar). De bedoeling is dat de deelnemers om de 3 weken proeven van een andere sport. Per sporttak zal een trainer uit een welbepaalde sportclub in regio Torhout 3 opeenvolgende lessen geven. We zoeken 2 bekwame lesgevers die deze trainers wekelijks kunnen bijstaan! Uren: 16u45 - 17u45 Data: elke week op woensdag, behalve tijdens schoolvakanties en op officiële feestdagen eerste les: 19 september 2018; laatste les 8 mei 2019 (ook indien je niet de hele periode vrij bent is solliciteren mogelijk!) Locatie: Sporthal Torhout (Industrielaan 2) Taak: begeleiden van de sportles, aanspreekpunt zijn voor de ouders, aanwezigheden opnemen bij de start van de les. Vergoeding: 20 euro per les (lessen van 1u) Meer info: [email protected] Tel: +32 56 26 44 23

  • Dossierbeheerder voor kantoor met persoonlijke feel - Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Voor een kantoor met 6 vaste medewerkers zoeken wij een enthousiaste en gedreven dossierbeheerder / Accountant / Boekhouder. Door hun persoonlijke aanpak naar klanten en medewerkers toe ontwikkelen ze constant en blijven ze steeds groeien. Je functie als ervaren dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant ziet er als volgt uit: Je staat in voor de begeleiding van je eigen klantenportfolio en bent zoveel meer dan alleen hun dossierbeheerder. Je helpt hen het bos door de bomen te zien. De boekhoudkundige verwerking komt uiteindelijk ook bij jou terecht. Het inboekwerk, de afsluitingen, en de jaarrekeningen. Je motiveert je collega's om dezelfde aanpak naar klanten toe te hanteren, en helpt hen ook als ze vragen zouden hebben waar jij mee kan helpen.

  • Marketing/ communicatie manager (PERUWELZ)

    Regio: PERUWELZ

    Bedrijf: Konvert Construct Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor een bouwfirma, gespecialiseerd in grondwerken, zijn wij dringend op zoek naar een marketing/communicatiemanager. Je staat in voor de communicatie en het externe imago van het bedrijf. Je ondersteunt de de algemene werking en projecten van de marketingafdeling. Je staat in voor een creatieve, tweetalige (Nl/FR) externe en interne communicatie. Verder biedt je taalkundige ondersteuning aan alle collega's. Je beheert de online communicatie (website, CMS,CMR, nieuwsbrieven, sociale media).

  • Magazijnier (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: CHAUVET EUROPE

    Type: Vaste Job

    - Controle van binnenkomende goederen - Order picking met reachtruck - Verpakken van uitgaande bestellingen - Laden en lossen van vrachtwagens - Dagelijks overleg van te nemen acties met de magazijnverantwoordelijke - Tijdelijk inspringen bij andere afdelingen o.a. kwaliteitscontrole

  • DOCENTEN WISKUNDE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FULL MARKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    FREELANCE. In een erkende privéschool geeft u op freelance basis wiskunde aan individuele studenten. Het kan gaan om de begeleiding van zowel studenten uit het a.s.o., bso of tso bij de voorbereiding voor de examens van de Examencommissie (Middenjury) en/of om studenten uit het hoger (universitair) onderwijs.

  • Zelfstandig vastgoedmakelaar (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: IMMO DEREEPER

    Type: Zelfstandige activiteit

    In- en verkoop van onroerende goederen op zelfstandige basis. Verkoopsdossiers samenstellen en aanmaken in het computersysteem. Prospecteren.

  • Logopedist/ Logopediste (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: Vandecasteele, Heidi

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een enthousiaste collega om ons team van 4 logopedisten te versterken. Binnen onze praktijk kunnen zowel kinderen en jongeren terecht met spraak -, taal - en leeproblemen alsook volwassenen met neurologische stoornissen.Je behandelt dan ook deze drie groepen. Je zult verantwoordelijk zijn voor het opstellen en uitvoeren van een behandelplan.

  • Gemotiveerde kapper op zelfstandige basis (WAKKEN)

    Regio: WAKKEN

    Bedrijf: HAIRBORIST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hairborist is een producent en distributeur van een professionele kapperslijn. Met het oog op het geven van opleidingen, bouwden wij een kapperszaak in ons hoofdkantoor te Wakken. Wegens uitbreiding is het hoofdkantoor echter verhuisd, waardoor deze ruimte leeg staat. We willen graag een kapper de mogelijkheid bieden om op zelfstandige basis aan de slag te gaan in het salon met vele voordelen! Het gaat om een zeer stijlvol salon, dat perfect is voor iemand die graag zelfstandig wilt worden maar de stap niet durft te zetten. Er zijn immers geen grote investeringen nodig, u krijgt een volledige ondersteuning van het Hairborist team en er zijn eveneens doorgroeimogelijkheden binnen Hairborist! Ten slotte is Hairborist eveneens een fantastisch bedrijf om mee aan de slag te gaan.

Zoek naar antwoorden van De Ley in sociale netwerken
Look for responds of De Ley in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Ley. Laat een reactie achter voor De Ley. De Ley bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Ley. Leave a respond for De Ley. De Ley on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Ley op de google maps. Adres en contacten De Ley
Location of De Ley on the google maps. Address and contacts of De Ley

Andere gerelateerde bedrijven als come De Ley De Ley: LEENTJE | L-GRAPHIC DESIGN & PRODUCTION | PIJL-BLOMMAERT | VICTOR SANNEN | LORGAN

Other related companies as De Ley: LEENTJE | L-GRAPHIC DESIGN & PRODUCTION | PIJL-BLOMMAERT | VICTOR SANNEN | LORGAN

De Ley is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Ley, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01870666503. Het bedrijf De Ley bevindt zich op het adres: Dorp 7A; 2275; Lille (Poederlee). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 284,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 179,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Fruit and vegetables - Retail. Producten gemaakt in De Ley zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Ley is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Ley is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Ley, openstaande posities, locatie van De Ley op de kaart.

De Ley is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Ley, company assigned to the tax number BE01870666503. The company De Ley is located at the address: Dorp 7A; 2275; Lille (Poederlee). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 284,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 179,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Fruit and vegetables - Retail. Products created in De Ley were not found.
The main activity of De Ley is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of De Ley is not available. You also can look at reviews of De Ley, open positions, location of De Ley on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Ley, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Ley, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Ley, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Ley, employees, financial statistics.