Appels

Contactgegevens Appels: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Appels: address, phone, fax, email, website, opening hours

Appels

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Steenweg op Oosthoven 285; 2300; Turnhout, België

Telefoon (phone): 014 41 02 18 (+32-014 41 02 18) 014 41 02 18 (+32-014 41 02 18)

Fax (fax): +32 (4) 478-37-14 +32 (4) 478-37-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Appels: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Appels"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Appels"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Appels, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Appels. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Appels, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Appels. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Appels
Products information Appels

BTW identificatienummer (tax): BE05733459472
Ondernemingsnummer: 9709136962
Hoofdstad (capital): 448,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 516,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in Appels zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fruit and vegetables - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Appels
(Get full report from official database of BE for Appels)

Aanvulling soorten activiteiten voor Appels
Addition kinds of activities for Appels

356400. Blowers en fans | Blowers and fans
508399. Landbouw- en tuinmachines, nec | Farm and garden machinery, nec
20340209. rozijnen | Raisins
22210803. Plushes, synthetische vezel en zijde | Plushes, manmade fiber and silk
34320000. Armaturen armaturen en trim | Plumbing fixture fittings and trim
36410101. Elektrische lamp (lamp) onderdelen | Electric lamp (bulb) parts
39990709. Kransen, kunstmatig | Wreaths, artificial
41199904. Spoorwegbaan, behalve amusement of schilderachtig | Cog railway, except amusement or scenic
50829902. Bladen voor graders, schrapers, bulldozers en sneeuwploegen | Blades for graders, scrapers, dozers, and snow plows

Werken bij Appels: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Appels: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Appels. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Appels. Looking for open vacancies in other companies

  • Bijwerker intensieve zorgen regio Oost-Vlaanderen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je reeds aan de slag als verpleegkundige? Heb je relevante ervaring binnen de zorgsector? Zou je graag nog een extraatje bijverdienen? Of heb je lege dagen die je graag zou willen opvullen? Voor verschillende ziekenhuizen in de regio Oost-Vlaanderen zijn we op zoek naar verpleegkundigen met een bijzondere beroepstitel om af en toe bij te werken. Je wordt ingeschakeld op afdeling intensieve zorgen/recovery/spoed om de vaste medewerkers bij te staan ter ondersteuning.

  • Administratief en Logistiek Bediende 80% te Beerse m/v (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Dagelijks beheer van Labkasten via kanbankaartjes systeem Aanmaken van bestellingen in het computersysteem Ontvangen, uitpakken, verdelen en stockeren van goederen Ophalen afval (glas, solventen, divers) en aanvullen van het leeggoed Verdelen persoonlijke pakketten voor eindgebruikers Proper en netjes laten van de afzetplaats Medium (uitpakken, registreren, opslaan) Certificatenbeheer Etiketteren van grondstoffen Inschrijven van data in logboeken RVS materiaal voorbereiden Diverse administratieve taken Diverse labo-ondersteunende taken Controleren van vervaldata van grondstoffen/mobiele fasen Bestellingen beheren op vraag van eindgebruikers

  • HR consultant (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    80% sales: Je dag start met een briefing: samen met je team leg je de prioriteiten en de te behalen doelen voor die dag vast. Je werkt enerzijds vanuit een vacature en gaat op zoek via de verschillende jobboards naar de juiste match. Anderzijds werk je vanuit een sterke kandidaat en ga je proactief op zoek naar een gepaste vacature. (Prospectie) In beide situaties is de telefoon het middel om je doel te bereiken: smeer alvast je stem en bewaak je smile om tot zelfs 90 uitgaande calls te doen. Jouw enthousiasme professionalisme en sales-technische skills zorgen ervoor dat je de nodige prospecten overtuigt en de juiste kandidaten tot bij jou krijgt. Je bent verantwoordelijk voor een uitgebreid intake gesprek afnemen van testen en referenties Door deze uitgebreide screening weet jij de juiste match te maken zowel naar job inhoud als naar bedrijfscultuur toe. Ook het telefonisch voorstellen van je kandidaat aan klanten/prospecten met als doel de vooropgestelde targets (aantal sollicitatiegesprekken) van die dag te behalen behoren tot je verantwoordelijkheid. Alle voorgaande stappen moeten resulteren in het behalen van het aantal "starters": kandidaten die je een job met optie vast hebt bezorgd 20% administratie: > Het opstellen van contracten uitvoeren van loonadministratie als ook het invullen van sociale documenten > HR advies als toegevoegde waarde verlenen aan je klanten (kennis sociale wetgeving)

  • Huishoudhulp (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: LOTUS CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken een huishoudhulp waar mensen op kunnen vertrouwen.

  • Huishoudhulp in Nijlen (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Schriftelijke Customer Care Medewerker voor Colruyt Mechelen/Brussel (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Studentenjob

    Als schriftelijke klantenservice medewerker heb jij dagelijks e-mailverkeer met klanten. Jij beantwoordt de vragen van de klanten. Geen dag is hetzelfde met al die verschillende vragen die bij jou terecht komen. Met jouw inlevingsvermogen en servicegerichte instelling behandel jij de klant op een vriendelijke en professionele manier. Plaats van tewerkstelling Mechelen of Brussel.

  • Student with excellent knowledge of Guaraní (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has very good knowledge of Guaraní language. The job requires to do data quality checks in Guaraní. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that language because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Brandertechnicus (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Onderhoud & herstelling van mazout- en gasketels, opstart nieuwe installaties bij particulieren en nieuwbouw. Een diagnose kunnen stellen van defecten en storingen aan een installatie (gas- of waterlek, …) en deze kunnen oplossen. Defecte onderdelen kunnen vervangen of herstellen.

  • Schilder (m/v) (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SCHOLENGROEP Fluxus

    Type: Vaste Job

    Wat is het doel van de functie? Je staat in voor het opfrissen van schoolgebouwen en het schilderen van gerenoveerde ruimtes. Wat zijn je taken? Je voert zowel binnen als buiten schilderwerken uit. Je legt linoleum. Je werkt bezettingswerken bij. Je werkt zowel zelfstandig als in team.

  • Design Engineer Sprinklers (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: JOBS IN MIND

    Type: Vaste Job

    Onze partner levert systemen, oplossingen en dienstverlening in verband met intelligente gebouwentechniek. Brandbeveiliging is hierin een cruciale discipline.Een specifieke opdracht hierin is het bouwen van blussystemen op basis van gas of watermist, om kritische infrastructuur niet alleen passief maar ook actief te beveiligen tegen brand. Functiebeschrijving De Design Engineer Sprinklers voert de technische studie en de projectering in 3D van het project uit in opdracht van de Project Manager. Taken: Autonoom uitwerken van een technisch dossier bestaande uit: - AutoCAD tekeningen van: De P&ID’s van het automatisch blussysteem (2D) De batterij met flessen blusgas of watermist (3D) Het piping netwerk van de batterij naar de sproeimonden (3D / ISO) De pneumatische controlekast van de blusinstallatie (2/3D) Het inplantingsplan (2D) - Een berekeningsdossier ter dimensionering van de installatie (aantal flessen, piping diameter, sproeimonden, ledigingstijden, enz.) in een VdS software gebaseerd op Siemens parameters, en rekening houdende met de gevraagde normering van: Synthetische blusgassen Inerte blusgassen Watermist systemen Uitwerken van het technisch dossier: - In offertefase, op basis van een lastenboek en tekeningen van de klant, de installateur of het studiebureau. - In uitvoeringsfase (“To Build”), waarbij aanpassingen aan het concept verwerkt worden. - Aan het einde van de projectfase (“As Built”) waarbij de dossiers in overeenkomst met de werkelijkheid worden gebracht. - Documenteren van aanpassingen en updates tijdens de uitbatingsfase van de installatie. Overdragen van de uitvoeringsdocumenten aan de technici, inbegrepen plaatsbezoeken op de werf om de voortgang, wijzigingen en technische vragen op te nemen. Bewaken van de technische voortgang en kwaliteit en daarover periodiek mondeling en schriftelijk rapporteren, zowel naar de eigen leidinggevende als naar de projectverantwoordelijke. Technische gesprekken met installatiebedrijven en/of eindklanten. Bijdragen aan het opstellen en actueel houden van procedures en standaarden. - Componentenbibliotheken in AutoCAD

  • Mechanieker bouwplaatsmachines / magazijnier (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de planning en organistie van het atelier. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de herstellingen van ons machine- en wagenpark.. Je beheert de voorraad en houdt de rotatie en bestellingen in het oog. Je zal instaan voor de netheid van het terrein en het magazijn.

  • FREELANCE Drupal Developer (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een job als Drupal Developer in een groeiend digital agency? Dan word jij misschien wel onze nieuwe collega. Bij Conversal zijn we op zoek naar een gedreven Drupal Developer die de ontwikkeling van nieuwe websites van begin tot einde in goede banen leidt. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun onlineactiviteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Wat doe jij? Als Drupal Developer bouw je voor ons websites binnen Drupal. Het Frontend HTML gegeven kan evt. door een collega reeds gedaan worden. Je bent een expert in Drupal en het is ook je hoofdbezigheid. We zoeken echt iemand die Drupal door-en-door kent. BELANGRIJK: We zijn op zoek naar iemand die freelance mee aan projecten kan werken. Je hebt dus een eigen ondernemingsnummer en kan naar ons factureren!

Zoek naar antwoorden van Appels in sociale netwerken
Look for responds of Appels in social networks

Lees alle opmerkingen voor Appels. Laat een reactie achter voor Appels. Appels bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Appels. Leave a respond for Appels. Appels on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Appels op de google maps. Adres en contacten Appels
Location of Appels on the google maps. Address and contacts of Appels

Andere gerelateerde bedrijven als come Appels Appels: Groupe Contact Sensibilisation | Dick Catherine | Fours H & C SPRL-BVBA | LES SALONS DE SALIMA | JAN PERSOONS

Other related companies as Appels: Groupe Contact Sensibilisation | Dick Catherine | Fours H & C SPRL-BVBA | LES SALONS DE SALIMA | JAN PERSOONS

Appels is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Appels, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05733459472. Het bedrijf Appels bevindt zich op het adres: Steenweg op Oosthoven 285; 2300; Turnhout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 448,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 516,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Fruit and vegetables - Retail. Producten gemaakt in Appels zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Appels is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Appels is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Appels, openstaande posities, locatie van Appels op de kaart.

Appels is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Appels, company assigned to the tax number BE05733459472. The company Appels is located at the address: Steenweg op Oosthoven 285; 2300; Turnhout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 448,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 516,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Fruit and vegetables - Retail. Products created in Appels were not found.
The main activity of Appels is Electric, Gas and Sanitary Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Appels is not available. You also can look at reviews of Appels, open positions, location of Appels on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Appels, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Appels, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Appels, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Appels, employees, financial statistics.