FLLOBBESTAEL VERVOER NV

Contactgegevens FLLOBBESTAEL VERVOER NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLLOBBESTAEL VERVOER NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLLOBBESTAEL VERVOER NV

Regio (region): Brugge, België

Adres (address): Marcus Gerardstraat 12 8380 Brugge - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-50-55-75-25 32-50-55-75-25

Fax (fax): 32-37-73-48-04 32-37-73-48-04

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLLOBBESTAEL VERVOER NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLLOBBESTAEL VERVOER NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLLOBBESTAEL VERVOER NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLLOBBESTAEL VERVOER NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLLOBBESTAEL VERVOER NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLLOBBESTAEL VERVOER NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLLOBBESTAEL VERVOER NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLLOBBESTAEL VERVOER NV
Products information FLLOBBESTAEL VERVOER NV

BTW identificatienummer (tax): BE02745727539
Ondernemingsnummer: 1995086669
Hoofdstad (capital): 335,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 789,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in FLLOBBESTAEL VERVOER NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Transport & Related Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLLOBBESTAEL VERVOER NV
(Get full report from official database of BE for FLLOBBESTAEL VERVOER NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLLOBBESTAEL VERVOER NV
Addition kinds of activities for FLLOBBESTAEL VERVOER NV

7999. Amusement en recreatie, nec | Amusement and recreation, nec
27619903. Continu vormen, kantoor en bedrijf | Continuous forms, office and business
36439905. Spoorverbindingen, elektrisch: voor aandrijving en signaalcircuits | Rail bonds, electric: for propulsion and signal circuits
38120304. Controle ontvangers | Control receivers
78120202. Video-tape productie | Video tape production

Werken bij FLLOBBESTAEL VERVOER NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLLOBBESTAEL VERVOER NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLLOBBESTAEL VERVOER NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLLOBBESTAEL VERVOER NV. Looking for open vacancies in other companies

  • bakkerij medewerkster (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor de bakkerijafdeling van een supermarkt. Elke dag bakt u de broodjes en koeken af en presenteert u ze mooi in de rekken. U plaatst de bestellingen en stelt tekorten vast. De werkruimte met de ovens houdt u proper en hygiënisch. Naast uw taken in de bakkerij helpt u ook regelmatig mee in de rekken of aan de kassa.

  • Werfingenieur speciale technieken HVAC (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature werfingenieur speciale technieken HVAC ben je bereid volgende taken op te nemen binnen herbestemmingsprojecten: Bestuderen van plannen doorgronden van specificaties en bepalen van noden; Bepalen van de beste oplossing rekening houdend met de ruimte waarin deze geplaatst wordt; Overleggen met studiebureaus opvolging controle en bijsturing; Opvolging van de werven waarbij je gepast actie onderneemt indien iets niet naar wens wordt uitgevoerd.

  • Student verkoop charcuterie (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken studenten (m/v) die op zaterdag willen werken in een beenhouwering in Kortemark. Je werkt een halve dag. De planning wordt samen besproken. Taken: bedienen van klanten aan de verstoonbank vlees, kaas,...snijden en afwegen afrekenen toonbank aanvullen schoonmaken helpen bij bereidingen

  • Stage IT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Smals

    Type: Vaste Job

    Smals realiseert innovatieve ICT-projecten en diensten voor werk, gezin en gezondheid voor instellingen uit de sociale zekerheid en de gezondheidszorg en biedt hen een breed gamma ICT-diensten aan. ICT for society is voor Smals meer dan een slogan: we realiseren innovatieve projecten inzake e-government en e-health in België en spelen een sleutelrol in de verdere informatisering van de sociale zekerheid en de gezondheidszorg. We werken ook mee aan de ontwikkeling van de G-Cloud, de Belgische overheidscloud. Samen met je collega's bouw je bij ons dus elke dag mee aan complexe ICT-services met een positieve impact op de hele samenleving. Smals biedt verschillende stages aan in diverse technologische domeinen.

  • Verkoopmedewerker Buurtslagers Delhaize Eeklo 30 uur (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Een verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal bij Buurtslagers is verantwoordelijk voor volgende taken: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • HEAD OF HR OPERATIONS (BE769604) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: TUI

    Type: Vaste Job

    Onze klant TUI België (www.tui.be), met kantoren te Oostende en Zaventem, maakt deel uit van de internationale TUI Group. TUI België is de grootste Belgische toerismegroep en typeert zich als een jonge én hyperstabiele onderneming actief in touroperating, distributie én luchtvaart. Samen met een team van 2.000 gedreven collega’s maken zij hun belofte 'Discover your smile' elke dag opnieuw waar. Momenteel zijn wij voor de corporate HR-afdeling (Oostende en Zaventem) op zoek naar een (m/v): HEAD OF HR OPERATIONS Gedreven implementator van HR-systemen & -processen met oog voor continue optimalisering en sterke interpersoonlijke vaardigheden Functie Je bent de eindverantwoordelijke voor een gestructureerde, efficiënte en kwalitatieve uitvoering van de salaris- en personeelsadministratie. Je staat in en zorgt voor een effectieve HR-administratie & -optimalisering van payroll en HR-processen teneinde een correcte uitvoering van de dagelijkse payroll. Je zorgt voor het implementeren en continu optimaliseren van de HR-systemen en -processen die bijdragen aan een efficiënte organisatie voor zowel HR, leidinggevenden als medewerkers. Je maakt voorstellen en werkt ideeën uit rond de optimalisering en harmonisatie van de dienstverlening aangaande personeelsadministratie en dit ook op termijn voor de TUI Employee Self Service en Manager Self Service. Je zorgt voor het managen van de externe partners zoals het sociaal secretariaat en verzekeringsmaatschappijen teneinde tot een hecht partnership en een win-winsituatie te komen voor alle entiteiten binnen TUI België. Je bent verantwoordelijk voor de jaarlijkse communicatie en operationele verwerking van het cafetariaplan, oneShare-aandelenplan en bent ook verantwoordelijk voor het managen van externe relaties zoals bv. de Sociale Inspectie. Je ondersteunt je HR Business Partner- en Social Legal-collega’s met betrekking tot het sociaal overleg met de ondernemingsraad en vakorganisaties. Je zorgt voor het aanleveren van juiste en tijdige relevante informatie aan de organisatie en het HR-team en adviseert het management en de directie bij de analyse van de HR-KPI's en bij het nemen van de juiste acties. Als leidinggevende ben je verantwoordelijk voor het aansturen, coachen en ontwikkelen van je team (12-tal medewerkers op 2 locaties). Je houdt je kennis up-to-date met betrekking tot nieuwe ontwikkelingen en weet deze optimaal binnen de organisatie toe te passen. Je rapporteert aan de HR Director BeNe.

  • Autotechnicus voor vrachtwagens (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Je spoort storingen op en bepaalt de beste oplossing. Je vervangt en herstelt motoren, versnellingsbakken, koppelingen.... Je doet tevens het preventief onderhoud van de vrachtwagens. Na de opleidingsperiode depanneer je de vrachtwagens.

  • Field Services Engineer Hardware Backend (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: Realdolmen

    Type: Vaste Job

    Als CSE ben je verantwoordelijk om op verschillende technische vlakken ondersteuning te bieden aan klanten betreffende hun IT infrastructuur. De CSE kan in het installatie-, interventie-, interne repair-, helpdesk- of service-delivery team tewerkgesteld worden. Het kan daarbij zowel om een interne als een externe tewerkstelling gaan. In een project voor een klant ben je verantwoordelijk voor het opnemen van één of meerdere taken. Daarnaast kan je, afhankelijk van de grootte of complexiteit van een project, ook ingeschakeld worden in een coördinerende functie. Hoewel België jouw uitvalsbasis is, zijn kortstondige installatie opdrachten in het buitenland niet uitgesloten.

  • Finance Officer (4/5 of fulltime) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Tempo-Team Professionals

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in centrum Brussel, een KMO actief in HR dienstverlening, zijn we momenteel op zoek naar een Finance Officer. Je werkt autonoom en bent in staat het bedrijf mee te helpen in haar groei. Jouw taken en verantwoordelijkheden: Uitgaande facturatie: opmaak, versturen & opvolgen van de facturen Inkomende facturen: approval proces, boeken Exact software pakket: tijdschrijven en verwerking naar boekhouding Maandafsluiting: provisies, boeken banken via inlezen CODA bestanden, boeken loonbestanden door ze in te lezen in exact Rapportering: Management reporting opstellen (excel & powerpoint) en rapportering Raad van Bestuur Cash opvolging, simulatie van cashpositie op basis van aankoop- en verkoopfacturen, rapport openstaande posten Operationele ondersteuning businesses (KPI, ad hoc analysis…, ondersteuning in pricing) Budgetting & forecasting Ondersteunen auditors bij jaarlijkse audit

  • Vermogensbeheer (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: Connexis Antwerpen

    Type: Vaste Job

    30 jaar kennis binnen de financiële wereld Nieuw, modern kantoor Inspraak tijdens strategische beslissingen Heb jij passie voor Beleggingen en wil je proactief bezig zijn met het uitzoeken binnen bestaande Beleggingsportefeuille naar nieuwe opportuniteiten? In deze zelfstandige job vervul je een sleutelpositie voor ons kantoor. Als Adviseur Beleggingen/Vermogen zijn jouw takenpakket omvat: Enerzijds volg je de bestaande beleggingsportefeuille op, anderzijds contacteer je ook de spaarklanten met beleggingspotentieel. Je voert persoonlijke gesprekken met de klanten op kantoor en adviseert hen over de beleggingsproducten, waarbij je rekening houdt met hun persoonlijke situatie. Tijdens die gesprekken pols je eveneens naar het potentieel binnen de andere pijlers als sparen, verzekeringen en kredieten. Dit geef je door aan je gespecialiseerde collega's ter verdere opvolging en uitdieping. Op die manier bouw je aan een vertrouwensrelatie op lange termijn.

  • Monteur van dak- en wandbekledingen (IBO) (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: SCHRIERS

    Type: Vaste Job

    Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een gemotiveerde monteur. Indien je geen ervaring hebt staan wij open voor een opleiding op de werkvloer (IBO)! Je monteert dak-en wandbekledingen, alsook constructies op diverse werven in de regio. Een aantal opdrachten die tot je takenpakket behoren: Plaatsen van staalstructuren. Plaatsen van dak-en wandbekledingen. Plaatsen van dakgoten en afvoerpijpen. Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen (glaswol, rotswol). Plaatsen van betonelementen. Je werkt in team onder leiding van een ploegbaas.

  • Dakwerker leerjongen (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: Dakambacht

    Type: Leercontract

    Dakwerken hellende/platte daken.

Zoek naar antwoorden van FLLOBBESTAEL VERVOER NV in sociale netwerken
Look for responds of FLLOBBESTAEL VERVOER NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLLOBBESTAEL VERVOER NV. Laat een reactie achter voor FLLOBBESTAEL VERVOER NV. FLLOBBESTAEL VERVOER NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLLOBBESTAEL VERVOER NV. Leave a respond for FLLOBBESTAEL VERVOER NV. FLLOBBESTAEL VERVOER NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLLOBBESTAEL VERVOER NV op de google maps. Adres en contacten FLLOBBESTAEL VERVOER NV
Location of FLLOBBESTAEL VERVOER NV on the google maps. Address and contacts of FLLOBBESTAEL VERVOER NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLLOBBESTAEL VERVOER NV FLLOBBESTAEL VERVOER NV: ´T GROENBOETIEKJE | AUTOPHONE 3 | Claudine C & C | LOUIS VOLONT | HEPHO-D?P. P?DAGOGIQUE

Other related companies as FLLOBBESTAEL VERVOER NV: ´T GROENBOETIEKJE | AUTOPHONE 3 | Claudine C & C | LOUIS VOLONT | HEPHO-D?P. P?DAGOGIQUE

FLLOBBESTAEL VERVOER NV is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Brugge, België. De volledige naam van het bedrijf is FLLOBBESTAEL VERVOER NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02745727539. Het bedrijf FLLOBBESTAEL VERVOER NV bevindt zich op het adres: Marcus Gerardstraat 12 8380 Brugge - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 335,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 789,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Transport & Related Services. Producten gemaakt in FLLOBBESTAEL VERVOER NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLLOBBESTAEL VERVOER NV is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLLOBBESTAEL VERVOER NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLLOBBESTAEL VERVOER NV, openstaande posities, locatie van FLLOBBESTAEL VERVOER NV op de kaart.

FLLOBBESTAEL VERVOER NV is a company, that was registered 2004 in Brugge region, Belgium. Full name of company is FLLOBBESTAEL VERVOER NV, company assigned to the tax number BE02745727539. The company FLLOBBESTAEL VERVOER NV is located at the address: Marcus Gerardstraat 12 8380 Brugge - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 335,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 789,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Transport & Related Services. Products created in FLLOBBESTAEL VERVOER NV were not found.
The main activity of FLLOBBESTAEL VERVOER NV is Insurance Agents, Brokers and Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLLOBBESTAEL VERVOER NV is not available. You also can look at reviews of FLLOBBESTAEL VERVOER NV, open positions, location of FLLOBBESTAEL VERVOER NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLLOBBESTAEL VERVOER NV, Brugge: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLLOBBESTAEL VERVOER NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLLOBBESTAEL VERVOER NV, Brugge: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLLOBBESTAEL VERVOER NV, employees, financial statistics.