Hesbaye Frost S.A.

Contactgegevens Hesbaye Frost S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hesbaye Frost S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hesbaye Frost S.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Emile Lejeune 20 4250 Geer, België

Telefoon (phone): 20 (+32-20) 20 (+32-20)

Fax (fax): 20 (+32-20) 20 (+32-20)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hesbaye Frost S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hesbaye Frost S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hesbaye Frost S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hesbaye Frost S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hesbaye Frost S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hesbaye Frost S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hesbaye Frost S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hesbaye Frost S.A.
Products information Hesbaye Frost S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE06518157958
Ondernemingsnummer: 1424621582
Hoofdstad (capital): 790,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 646,000 EUR
Werknemers (employees): 201 to 500
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Frozen vegetables

Product categorie (product category): Frozen Foods

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hesbaye Frost S.A.
(Get full report from official database of BE for Hesbaye Frost S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hesbaye Frost S.A.
Addition kinds of activities for Hesbaye Frost S.A.

5531. Auto en thuis leveringswinkels | Auto and home supply stores
242902. Knippen en verpakking, excelsior | Shavings and packaging, excelsior
20510103. Brood, alle soorten (wit, tarwe, rogge, enz.); | Bread, all types (white, wheat, rye, etc); fresh or frozen
36759900. Elektronische condensatoren, nec | Electronic capacitors, nec
37140202. Ashuizen en assen, motorvoertuig | Axle housings and shafts, motor vehicle
50320602. Kalksteen | Limestone
76990106. Optische instrument reparatie | Optical instrument repair

Werken bij Hesbaye Frost S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hesbaye Frost S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hesbaye Frost S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hesbaye Frost S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Textielmedewerker (3-ploegen) voltijds (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Dendermonde actief in de textielsector, zijn we op zoek naar textielmedewerkers die in de spinnerij aan de slag gaan. Je staat in voor het voorbereidend werk vóór de wol wordt gesponnen (kaarden). Je werkt in 3-ploegen.

  • Meestergast - Technische dienst (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bent u iemand met technische kennis en die zijn team kan motiveren en coachen ? Dan is deze functie voor u! - Organiseren, coördineren, controleren en sturen van werkzaamheden bij een 15 tal arbeiders op de technische afdeling. - U zorgt ervoor dat de arbeiders in het magazijn, het atelier en buiten, collegiaal, efficiënt en veilig werken - U waakt over de procedures en regelgevingen inzake milieu, veiligheid en ISO - U tekent werfinstallaties uit, zorgt voor de vergunningen - U organiseert het transport, verrekent afval en schade en volgt het onderhoud van de machines op - U registreert keuringen en schrijft werkinstructies - U rapporteert aan de coördinatoren van de materieeldienst - U werkt mee aan projecten i.v.m KVGM - U werkt in een bouwholding en bent bereid binnen de richtlijnen te werken - U lost problemen op en bent de verantwoordelijke voor het eindresultaat

  • Telesecretaresse Nederlands/Frans (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het plaatsen van de afspraken van twee vertegenwoordigers bij bestaande en potentiële klanten (outbound telefonie - B2B). Daarnaast ondersteun je deze personen in hun dagelijkse taak op de baan.

  • Technieker HVAC (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Aarschot zijn we op zoek naar een gedreven technieker HVAC. Dit takenpakket neem je voor deze vacature voor jou: je werkt zelfstandig naargelang de planning die je iedere ochtend krijgt; je rijdt met de firmawagen naar verschillende particuliere klanten; je voert alle werken uit aan gas- en mazoutketels (programmatie herstelling en volledige afstelling van de toestellen); je voert onderhoud en herstellingen van verwarmingsketels en -installaties uit; je voert (onderhouds)werken uit aan centrale stooktoestellen op gas (aardgas butaan propaan); je voert (onderhouds)werken uit aan centrale stooktoestellen op stookolie (mazout); je schrijft de nodige onderhoudsattesten uit; je bent verantwoordelijk voor het opstarten en afleveren van keuringsattesten; je bent verantwoordelijk voor het elektrisch aansluiten van stuurkasten; je voert depannages uit bij defecten; je voert installaties en onderhouden uit van verschillende meet- en regelelementen; je plaatst ventilatiesystemen C en D; je reinigt ventilatiesystemen; je laat werven bij particulieren proper en netjes achter; je neemt verantwoordelijkheid over de eigen uitgevoerde werken en werven.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Oosterzele solliciteer via sms (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • BALIEMEDEWERKER (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Als baliemedewerker sta je in voor het realiseren van de verkoop en het geven van deskundig en kwalitatief advies aan professionele klanten volgens de strategie en commerciële bedrijfsdoelstellingen. - je merkt op wanneer een klant geholpen wil worden - je benadert een klant op een professionele en beleefde manier - je volgt de wensen van de klant op en geeft professioneel advies over de     producten - je stelt eventuele alternatieven voor en bijkomende accessoires - je garandeert een correcte afhandeling van de verkoop Bedrijfsprofiel: Select Human Resources is een dynamisch internationaal HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Onze specialisatie is rekrutering en selectie van gekwalificeerd en ervaren personeel voor zowel een vaste als een tijdelijke betrekking en in de verwezenlijking van projecten binnen de brede wereld van HR services.   Voor een gerenommeerd bouwbedrijf gespecialiseerd in bouwbeslag en industrie, zijn wij op zoek naar een gedreven technisch onderlegde BALIEMEDEWERKER (M/V).

  • Supervisor Collections & Debt Recovery met juridische achtergrond (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ICREDIT

    Type: Vaste Job

    Als people gerichte Supervisor Collections & Debt Recovery zorg je voor de aansturing, coaching en ontwikkeling van je eigen team. Je geeft op een coachende manier leiding aan een team van +/- 15 personen om op die manier de afdeling- en dienst doelstellingen te realiseren. Je geeft richting aan je team door het duiden en concretiseren van de visie en het beleid binnen je eigen verantwoordelijkheidsgebied. Je volgt actualiteit en evoluties op binnen je vakgebied en ontwikkelt actieplannen om deze binnen je eigen werkprocessen te implementeren. Je formuleert het jaarplan en bent verantwoordelijk voor het behalen van de resultaatafspraken. Je zorgt voor resourceplanning, forecasting en werkverdeling binnen je departement. Je treedt op als aanspreekpunt in geval van klachten en/of escalatie. Je adviseert je teamleden m.b.t. de te volgen strategie bij complexe procedures. Je zorgt voor een maandelijkse rapportering over de afdelingsactiviteiten.

  • Electrical Engineer (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant regio Geraardsbergen gaan we op zoek naar een Electrical Engineer (m/v). Een greep uit je takenpakket: - Je staat in voor de ontwikkeling en design van het elektrische en pneumatische deel van de machines en installaties Je bent verantwoordelijk voor het uitwerken van de elektrische kant van de machines en installaties in overeenstemming met het vereiste veiligheidsniveau Je assisteert bij de start-up van machines en installaties - Je ondersteunt Service & Support in vakgerelateerde zaken Je werkt nauw samen met de collega’s in andere vestigingen

  • Verpleegkundige (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: Zorgdragend hart

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandig verpleegkundige sta je met je collega’s in voor de dagelijkse verzorging van de mensen van onze praktijk. Je kan zelfstandig werken Je staat zelf in van de registratie van de patiënten en regelmatig wordt er overdracht genoteerd in het patiëntendossier. Dagelijks wordt er overdracht gegeven aan de collega’s via een medische app. Bijzonderheden worden steeds gerapporteerd aan de coördinators van de praktijk en veranderingen aanbrengen worden steeds overlegd met hen. De facturatie wordt uitgevoerd door de coördinators.

  • WERF INGENIEUR ELEKTRICITEIT (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een ingenieur met ervaring in het plannen, opvolgen en controleren van het elektrische gedeelte van een grote (renovatie) bouwwerf. U begeleidt het project ter plaatse: - aansturen tekenaars, - aankopen, - planning, - werfplanning, - vergaderingen, - contact met derden, Studiebureau, ... Tevens het adviseren van andere diensten en collega's omtrent keuringen en elekriciteitsvraagstukken maken deel uit van de job. Dit is een functie op een studiebureau met hoofdzakelijk werfbezoeken. De werf ligt in het centrum van Brussel, het studiebureau in de noordrand van Brussel. De werf verlangt uw aanwezigheid gedurende 2 dagen per week. U kan dus deeltijds werken indien gewenst.

  • KEUKENHULP WEEKEND (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: RESTAURANT 't OVERHAMME

    Type: Flexijob

    Je helpt mee in de keuken onder toezich van de chef. Je staat voornamelijk aan de desserts / patisserie. Je werkt ieder weekend op zaterdag van 19u tot 23u en op zondag van 12u tot 17u.

  • Twee leerkrachten voor studiebegeleiding op donderdagen (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: HUISWERKINSTITUUT MAASEIK

    Type: Flexijob

    Zowel leerlingen van de lagere als middelbare school kunnen bij ons in het Huiswerkinstituut terecht. We begeleiden ze bij huiswerkopdrachten, het studeren of een specifieke begeleiding voor de examens. Als een leerling worstelt met bepaalde vakken of het moeilijk heeft, geven we hem of haar individuele bijlessen om alles goed onder de knie te krijgen. Wij zoeken (dringend) 2 leerkrachten die middelbare scholieren helpen op donderdagen van 16u00 tot 19u00. Je begeleidt de leerlingen met hun huis- en studeerwerk.

Zoek naar antwoorden van Hesbaye Frost S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Hesbaye Frost S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hesbaye Frost S.A.. Laat een reactie achter voor Hesbaye Frost S.A.. Hesbaye Frost S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hesbaye Frost S.A.. Leave a respond for Hesbaye Frost S.A.. Hesbaye Frost S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hesbaye Frost S.A. op de google maps. Adres en contacten Hesbaye Frost S.A.
Location of Hesbaye Frost S.A. on the google maps. Address and contacts of Hesbaye Frost S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Hesbaye Frost S.A. Hesbaye Frost S.A.: ANGENCE HIPPIQUE DUMOULIN | DIKSMUIDSE WANDELCLUB | D. MOUTHUY | MAFRANS NV | Backambacht NV

Other related companies as Hesbaye Frost S.A.: ANGENCE HIPPIQUE DUMOULIN | DIKSMUIDSE WANDELCLUB | D. MOUTHUY | MAFRANS NV | Backambacht NV

Hesbaye Frost S.A. is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Hesbaye Frost S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06518157958. Het bedrijf Hesbaye Frost S.A. bevindt zich op het adres: Rue Emile Lejeune 20 4250 Geer. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 201 to 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 790,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 646,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Frozen Foods. Lijst met producten zijn Frozen vegetables.
De hoofdactiviteit van Hesbaye Frost S.A. is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hesbaye Frost S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hesbaye Frost S.A., openstaande posities, locatie van Hesbaye Frost S.A. op de kaart.

Hesbaye Frost S.A. is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Hesbaye Frost S.A., company assigned to the tax number BE06518157958. The company Hesbaye Frost S.A. is located at the address: Rue Emile Lejeune 20 4250 Geer. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 201 to 500 employees work in this company. Capital - 790,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 646,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Frozen Foods. List of products are Frozen vegetables.
The main activity of Hesbaye Frost S.A. is Eating and Drinking Places, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Hesbaye Frost S.A. is not available. You also can look at reviews of Hesbaye Frost S.A., open positions, location of Hesbaye Frost S.A. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hesbaye Frost S.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hesbaye Frost S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hesbaye Frost S.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hesbaye Frost S.A., employees, financial statistics.