P'tit D茅lit (Le)

Contactgegevens P'tit D茅lit (Le): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data P'tit D茅lit (Le): address, phone, fax, email, website, opening hours

P'tit D茅lit (Le)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des M茅risiers 54; 1170; Bruxelles (Watermael-Boitsfort), België

Telefoon (phone): 0475 89 02 60 (+32-0475 89 02 60) 0475 89 02 60 (+32-0475 89 02 60)

Fax (fax): +32 (14) 668-33-88 +32 (14) 668-33-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) P'tit D茅lit (Le): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "P'tit D茅lit (Le)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "P'tit D茅lit (Le)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van P'tit D茅lit (Le), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen P'tit D茅lit (Le). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of P'tit D茅lit (Le), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees P'tit D茅lit (Le). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti P'tit D茅lit (Le)
Products information P'tit D茅lit (Le)

BTW identificatienummer (tax): BE01441375732
Ondernemingsnummer: 6450866699
Hoofdstad (capital): 197,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 499,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in P'tit D茅lit (Le) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fried Potatoes Stands

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor P'tit D茅lit (Le)
(Get full report from official database of BE for P'tit D茅lit (Le))

Aanvulling soorten activiteiten voor P'tit D茅lit (Le)
Addition kinds of activities for P'tit D茅lit (Le)

0724. Katoen ginning | Cotton ginning
28190200. Anorganische zuren behalve salpeter en fosfor | Inorganic acids except nitric and phosphoric
35520203. Heddles voor loom harnas, draad | Heddles for loom harnesses, wire
59470100. Geschenken en nieuwigheden | Gifts and novelties
59991200. Zwembaden, hot tubs, en sauna apparatuur en benodigdheden | Swimming pools, hot tubs, and sauna equipment and supplies
70219902. Gemeubileerde kamerverhuur | Furnished room rental
73730200. System integratie diensten | Systems integration services

Werken bij P'tit D茅lit (Le): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in P'tit D茅lit (Le): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor P'tit D茅lit (Le). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for P'tit D茅lit (Le). Looking for open vacancies in other companies

  • chauffeur CE met verschillende talenten (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur CE werk je voor een firma in de haven van Antwerpen. Je werkt voornamelijk als containerchauffeur maar bent ook flexibel naar bulk en baché transport. In deze job doe je een combinatie tussen baan-en dok transport. Je werkt daguren nationaal gemiddeld 10-12u/dag. Je bent flexibel naar startuur en het soort werk. Om alles vlot te laten verlopen in communicatie spreek je goed Nederlands.

  • CNC Draaier Frezer (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten te Overpelt, zijn wij op zoek naar een CNC Draaier Frezer. Takenpakket: - Je staat in voor de voorbereiding, instelling en bediening van een metaalbewerkingsmachine voor het maken van unieke stukken

  • Huishoudhulp DCO De Bron (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VZW DCO DE BRON

    Type: Dienstenchequebaan

    De Bron werft aan! DCO De Bron blijft groeien en is op zoek naar enthousiaste medewerkers om ons team te versterken. Sta jij al te popelen om gezinnen te hulp te snellen bij het wekelijkse onderhoud van hun woning? Dan zijn wij van DCO De Bron op zoek naar jou!

  • Huishoudhulp (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: t-interim Waregem

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken als huishoudhulp: • Je kan zelfstandig werken • Je hebt verantwoordelijkheidszin • Je bent flexibel en klantvriendelijk • Eigen vervoer(wagen - bromfiets) is een must/pluspunt Bedrijfsprofiel: Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP VOOR ZELZATE (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Zelzate.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Duffel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • PT Polyvalente student op dinsdag (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Fysiek zwaar werk !!!! Er moet gewerkt worden in de hoogte, wat vrij belastend kan zijn. Orderpicker en aanvullend logistiek werk.

  • Deskundige facturatie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AZ JAN PALFIJN GENT AV

    Type: Vaste Job

    De Deskundige facturatie werkt mee aan het uitwerken van procedures en best practices. Hij/zij ondersteunt de collega's van de facturatiedienst, artsen, zorgverleners en patiënten en volgt, analyseert en stuurt de verschillende stappen in het facturatieproces bij. De deskundige facturatie draagt de waarden STERK! actief uit: Samenwerken: we halen kracht uit teamwork Toegankelijkheid: we verlenen dienstverlening vanuit een pluralistische houding Efficiëntie: we kiezen voor een doelgerichte aanpak Respect: we stellen ons respectvol en professioneel op in al onze contacten Kwaliteit: we leren uit onze werking en verbeteren deze continu Innovatie: we zijn een lerende organisatie die investeert in mensen

  • Projecthoofdverpleegkundige (vaste job) (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: X-Care

    Type: Vaste Job

    Wil je ook elke dag de challenge met jezelf aangaan? Ben je ook zo’n gedreven, doelgerichte verpleegkundige? Heb je sterke skills en het hart op de juiste plaats? Dan is X-Care thé place to work! X-Care bestaat uit een gemotiveerd team van projectmedewerkers verpleegkunde, die allemaal het beste uit zichzelf willen halen. Als projectmedewerker word je ingeschakeld voor opdrachten binnen de zorgsector: zowel binnen de thuiszorg, als binnen woon-en zorgcentra, ziekenhuizen, ambulante centra,… Voor elk wat wils! The Challenge Wij zoeken momenteel hoofdverpleegkundigen of verpleegkundigen met de ambitie om op korte termijn hoofdverpleegkundige te worden. Je hebt zin om een afwisselende en boeiende carrière als verpleegkundige uit te bouwen. Flexibiliteit is jouw middle name.

  • Mechanieker bouwplaatsmachines / magazijnier (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de planning en organistie van het atelier. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de herstellingen van ons machine- en wagenpark.. Je beheert de voorraad en houdt de rotatie en bestellingen in het oog. Je zal instaan voor de netheid van het terrein en het magazijn.

  • Zelfstandig kinesitherapeut voor de dienst fysische geneeskunde en revalidatie (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: UZ Antwerpen

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wat ga je doen?  Je verricht diagnostische en therapeutische kinesitherapeutische activiteiten; Je hebt een bijzondere interesse in respiratoire kinesitherapie binnen pneumologie en intensieve zorgen; Je voert algemene en administratieve taken uit volgens de UZA-normen; Je voert behandelingen uit volgens evidence-based therapeutische principes; Je begeleidt en motiveert patiënten bij de behandeling; Je evalueert regelmatig de effecten van de therapie en koppelt terug naar de artsen; Je rapporteert onderzoeken, behandelingen en evoluties van patiënten aan alle betrokkenen; Je participeert in multidisciplinaire teamvergaderingen; Je werkt mee aan een correcte elektronische patiëntendossiervoering; Je engageert je voor het begeleiden van stagiairs kinesitherapie; In functie van de noden ben je bereid tot weekendwerk en permanenties. Wat verwachten we van jou?  Je bezit een bachelor of masterdiploma in de kinesitherapie; Je beschikt over een visum en erkenning als kinesitherapeut; Je kan vlot overweg met ICT-toepassingen Je bent een enthousiaste teamspeler; Je gaat op een professionele manier met je patiënten en collega’s om; Je hebt psychologisch inzicht en empathisch vermogen; Je handelt volgens de wetgeving, de RIZIV-voorschriften en beroepsdeontologie; Je hebt een leergierige, dynamische, ondernemende en wetenschappelijke instelling; Je volgt opleidingen en bijscholingen in functie van je werkterrein; Je bent ordelijk, punctueel en komt afspraken correct na; Je handelt pragmatisch, zelfstandig en hebt een probleemoplossende attitude. Wat biedt het UZA jou als werkgever?  Je werkt op zelfstandige basis; Contract van een jaar van 100% (40 uur per week); Uurrooster is onderling met de collega's bespreekbaar; Toegang tot online corporate benefitsplatform. Interesse? Bij interesse kan je je gegevens doorsturen via www.uzatrektaan.be, voor meer HR-gerelateerde info kan je terecht bij Claire van Heeswijk op het nummer 03 821 32 30. Voor meer informatie over de functie-inhoud kan je terecht bij Rik Van Herpen, coördinator kinesitherapeut op het nummer 03 821 34 99.

  • Zaalmedewerker (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: LA ROTONDA

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het: opdienen opmaken van de kassa beheer van de kassa bedienen van de klanten opnemen van de bestellingen enzovoort

Zoek naar antwoorden van P'tit D茅lit (Le) in sociale netwerken
Look for responds of P'tit D茅lit (Le) in social networks

Lees alle opmerkingen voor P'tit D茅lit (Le). Laat een reactie achter voor P'tit D茅lit (Le). P'tit D茅lit (Le) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for P'tit D茅lit (Le). Leave a respond for P'tit D茅lit (Le). P'tit D茅lit (Le) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie P'tit D茅lit (Le) op de google maps. Adres en contacten P'tit D茅lit (Le)
Location of P'tit D茅lit (Le) on the google maps. Address and contacts of P'tit D茅lit (Le)

Andere gerelateerde bedrijven als come P'tit D茅lit (Le) P'tit D茅lit (Le): FLAM TECHNIC. HABO | DE WINTER RUDY | ELECTRY-CITY | NICOLINE MANCUSO | Custers Fotografie

Other related companies as P'tit D茅lit (Le): FLAM TECHNIC. HABO | DE WINTER RUDY | ELECTRY-CITY | NICOLINE MANCUSO | Custers Fotografie

P'tit D茅lit (Le) is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is P'tit D茅lit (Le), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01441375732. Het bedrijf P'tit D茅lit (Le) bevindt zich op het adres: Rue des M茅risiers 54; 1170; Bruxelles (Watermael-Boitsfort). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 197,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 499,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Fried Potatoes Stands. Producten gemaakt in P'tit D茅lit (Le) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van P'tit D茅lit (Le) is Leder- en leerproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van P'tit D茅lit (Le) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van P'tit D茅lit (Le), openstaande posities, locatie van P'tit D茅lit (Le) op de kaart.

P'tit D茅lit (Le) is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is P'tit D茅lit (Le), company assigned to the tax number BE01441375732. The company P'tit D茅lit (Le) is located at the address: Rue des M茅risiers 54; 1170; Bruxelles (Watermael-Boitsfort). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 197,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 499,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Fried Potatoes Stands. Products created in P'tit D茅lit (Le) were not found.
The main activity of P'tit D茅lit (Le) is Leather and Leather Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of P'tit D茅lit (Le) is not available. You also can look at reviews of P'tit D茅lit (Le), open positions, location of P'tit D茅lit (Le) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over P'tit D茅lit (Le), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf P'tit D茅lit (Le), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about P'tit D茅lit (Le), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company P'tit D茅lit (Le), employees, financial statistics.