Nadine (Frituur)

Contactgegevens Nadine (Frituur): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Nadine (Frituur): address, phone, fax, email, website, opening hours

Nadine (Frituur)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Stationsstraat 30; 1730; Asse, België

Telefoon (phone): 02 569 86 98 (+32-02 569 86 98) 02 569 86 98 (+32-02 569 86 98)

Fax (fax): +32 (63) 507-49-99 +32 (63) 507-49-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Nadine (Frituur): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Nadine (Frituur)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Nadine (Frituur)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Nadine (Frituur), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Nadine (Frituur). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Nadine (Frituur), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Nadine (Frituur). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Nadine (Frituur)
Products information Nadine (Frituur)

BTW identificatienummer (tax): BE07735717773
Ondernemingsnummer: 4796600341
Hoofdstad (capital): 624,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 379,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in Nadine (Frituur) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fried Potatoes Stands

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Nadine (Frituur)
(Get full report from official database of BE for Nadine (Frituur))

Aanvulling soorten activiteiten voor Nadine (Frituur)
Addition kinds of activities for Nadine (Frituur)

473101. Transportagenten en makelaars | Transportation agents and brokers
22110209. Pajama controles, textiel | Pajama checks, textile
22410204. Draad, elastisch: stof bedekt | Thread, elastic: fabric covered
28190600. Brandstoffen en radioactieve stoffen | Fuels and radioactive compounds
34790208. Coating, roest preventief | Coating, rust preventive

Werken bij Nadine (Frituur): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Nadine (Frituur): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Nadine (Frituur). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Nadine (Frituur). Looking for open vacancies in other companies

  • Junior dossierbeheerder met ambitie - Sint-Niklaas (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een junior dossierbeheerder voor een boekhoudkantoor in Temse. Onze klant is een middelgroot boekhoudkantoor gelegen in Temse. Je komt terecht in een leuk team in een aangename werkomgeving. Door de ligging is het kantoor goed te bereiken met openbaar vervoer. Je zal starten als junior dossierbeheerder: Je boekt aan- en verkoopfacturen in Je boekt banken en kas in Je bereidt de BTW-aangifte voor Stelselmatig zal je doorgroeien tot senior dossierbeheerder. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Machineoperator profileerlijn - Nacht (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de aanvoer van rollen staalplaten Je stelt de machine in aan de hand van gegevens met als doel koudgevormde wand- of dakplaten te bekomen Je pakt de afgewerkte platen in en voert ze weg met de heftruck

  • Monteur Trekhaken (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Waregem zijn wij op zoek naar een monteur voor de trekhaken. Je gaat helpen met het monteren van de trekhaken aan verschillende soorten voertuigen, alsook het aansluiten van elektronica. Uitleg verstrekken aan kanten in verband met montage behoort ook tot je takenpakket. Daarnaast spring je tijdens het laagseizoen bij in verschillend posten in productie. Zie je jezelf passen binnen dit profiel? Bel naar Konvert Interim Waregem op het nummer: 056/60.33.03 of mail je meest recente CV door naar [email protected]

  • Technieker kranen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: T-INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je checkt dagelijks de installaties en kranen op de site. Indien nodig voer je herstellingen uit.Zelfstandig werken is je ding, al overleg je ook met je team. Je gaat nauwkeurig te werk en werkt in een 3-ploegensysteem. Af en toe word je ingezet in het weekend. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote speler in de logistieke wereld. Elk jaar groeien ze en breiden ze uit. Naast transport focussen ze ook op opslagruimte en containers.

  • Technieker (elektrisch en mechanisch) 2-ploegen (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker ben je verantwoordelijk voor het opsporen en verhelpen van elektrische/mechanische problemen aan de machines en sta je in voor het dagelijks (preventief) onderhoud van het machinepark teneinde de continuïteit van het productieproces te garanderen en productiestilstanden tot een minimum te beperken. Je rapporteert hierbij aan het hoofd van de technische dienst en voert ook in opdracht van hem projectmatige taken uit. Je belangrijkste verantwoordelijkheden hierbij zijn: Storingen aan de machines kunnen opsporen en oorzaak achterhalen Technische problemen (in overleg met verantwoordelijke) zo efficiënt mogelijk aanpakken zonder kwaliteitsverlies. Uitbreidingen machinepark Gericht handelingen uitvoeren opdat de lijn niet stilvalt Aanpassen van bestaande installaties

  • Enthousiaste POETSHULP Scherpenheuvel en omstreken (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp 20u/week (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een ervaren huishoudhulp die via dienstencheques wenst te poetsen. Onze particulieren bevinden zich regio Heuvelland en Ieper. Taken bestaan vooral uit poetsen, algemene huishoudelijke taken en / of bereiden van maaltijden en strijken. Je onderhoudt iemands huis alsof het voor jezelf zou zijn. Je zorgt ervoor dat alles kraaknet is.

  • Poetshulp met dienstencheques Lier/Koningshooikt (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: LIERS CENTRUM VOOR GEZINSZORG

    Type: Dienstenchequebaan

    Gaan poetsen en /of strijken bij mensen thuis in de regio Lier en Koningshooikt.

  • Student - monteur/mecanicien - projecten - regio Lebbeke (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    AGO Technics is voor een klant gelegen te Lebbeke op zoek naar een student - monteur/mecanicien. Binnen de firma zijn voornamelijk lassers, monteurs, mecaniciens... aan de slag. Er wordt hoofdzakelijk projectmatig gewerkt, dus vertrekken doe je vanuit het hoofdkantoor te Lebbeke. Hierna ga je samen met je collega\\\'s aan de slag bij een klant, waar je instaat voor het uitvoeren van montage- of onderhoudswerken.

  • Dossierbeheerder voor kantoor in volle bloei Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Tot deze groep behoren een aantal kantoren, waarvan 1 dat ongeveer 3 jaar geleden werd geopend in Ieper. Vandaag de dag zijn er al 15 medewerkers actief, wat wijst op een goede, gezonde groei. De medewerkers zijn een mix van ervaren en minder ervaren mensen. Volgens dit kantoor zorgt een goede balans in ervaring voor een aanhoudende continuïteit. Indien het verwerven van extra kennis en ervaring behoren tot je prioriteiten, dan zit je bij dit kantoor goed. Door de evenwichtige aanwezigheid van verscheidene bekwaamheden staat er steeds iemand voor je klaar wanneer je hulp nodig hebt. Op jouw beurt kan ook jij mensen bijstaan wanneer nodig. DOSSIERBEHEERDER/ACCOUNTANT OPDRACHT Je beheert dossiers van A-Y: een takenpakket dat gaat van inboekwerk tot en met afsluitingen. Je staat in contact met klanten en helpt hen verder met al hun vragen en problemen. Je vormt dus het centraal aanspreekpunt. Op termijn is het uiteindelijk wel de bedoeling dat je besprekingen doet met klanten en dat je doorgroeit tot een volwaardige A-Z dossierbeheerder.

  • Psycholoog kinderen (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: THERAPIECENTRUM ZANDHOVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    U geeft therapie aan kinderen en jongeren en hun context. Het gaat om individuele begeleidingen, ouderbegeleiding, ondersteuning van anderen die betrokken zijn, zoals bijvoorbeeld de klasleerkracht. Belangrijke klachten waarvoor bij ons een hulpvraag wordt gesteld zijn emotionele problemen, verwerkingsproblemen (rouw, echtscheiding), ADHD, ASS, psychosomatische klachten, slaapproblemen, problemen in de sociale vaardigheden… Een expertise in hoogbegaafdheid is een meerwaarde. Er is in de praktijk mogelijkheid tot het geven van groepstrainingen.

  • Friturist (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Het Frit - Fontein

    Type: Flexijob

    Je bakt snacks en frietjes. Je beheert de kassa en neemt bestellingen op. Je verzorgt de mise en place van de toonbank. Je leeft de richtlijnen na inzake hygiëne, kwaliteit en veiligheid.

Zoek naar antwoorden van Nadine (Frituur) in sociale netwerken
Look for responds of Nadine (Frituur) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Nadine (Frituur). Laat een reactie achter voor Nadine (Frituur). Nadine (Frituur) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Nadine (Frituur). Leave a respond for Nadine (Frituur). Nadine (Frituur) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Nadine (Frituur) op de google maps. Adres en contacten Nadine (Frituur)
Location of Nadine (Frituur) on the google maps. Address and contacts of Nadine (Frituur)

Andere gerelateerde bedrijven als come Nadine (Frituur) Nadine (Frituur): FLGEBER-PLASTICS BVBA | Petit Creux (Au) | VAN CAUWENBERGHE | HAPPY STORE | Angeli Denise

Other related companies as Nadine (Frituur): FLGEBER-PLASTICS BVBA | Petit Creux (Au) | VAN CAUWENBERGHE | HAPPY STORE | Angeli Denise

Nadine (Frituur) is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Nadine (Frituur), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07735717773. Het bedrijf Nadine (Frituur) bevindt zich op het adres: Stationsstraat 30; 1730; Asse. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 624,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 379,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Fried Potatoes Stands. Producten gemaakt in Nadine (Frituur) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Nadine (Frituur) is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Nadine (Frituur) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Nadine (Frituur), openstaande posities, locatie van Nadine (Frituur) op de kaart.

Nadine (Frituur) is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Nadine (Frituur), company assigned to the tax number BE07735717773. The company Nadine (Frituur) is located at the address: Stationsstraat 30; 1730; Asse. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 624,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 379,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Fried Potatoes Stands. Products created in Nadine (Frituur) were not found.
The main activity of Nadine (Frituur) is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Nadine (Frituur) is not available. You also can look at reviews of Nadine (Frituur), open positions, location of Nadine (Frituur) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Nadine (Frituur), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Nadine (Frituur), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Nadine (Frituur), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Nadine (Frituur), employees, financial statistics.