Liarge v

Contactgegevens Liarge v: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Liarge v: address, phone, fax, email, website, opening hours

Liarge v

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de ten Brielen 163; 7780; Comines-Warneton (Comines), België

Telefoon (phone): 056 55 47 20 (+32-056 55 47 20) 056 55 47 20 (+32-056 55 47 20)

Fax (fax): +32 (82) 816-90-97 +32 (82) 816-90-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Liarge v: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Liarge v"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Liarge v"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Liarge v, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Liarge v. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Liarge v, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Liarge v. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Liarge v
Products information Liarge v

BTW identificatienummer (tax): BE04696624755
Ondernemingsnummer: 7012268066
Hoofdstad (capital): 929,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 143,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in Liarge v zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fried Potatoes Stands

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Liarge v
(Get full report from official database of BE for Liarge v)

Aanvulling soorten activiteiten voor Liarge v
Addition kinds of activities for Liarge v

221104. Plushes en stapels, breedgeweven katoen: inclusief flannels | Plushes and piles, broadwoven cotton: including flannels
344201. Venster- en deurkaders | Window and door frames
349101. Automatische regel- en regelkleppen | Automatic regulating and control valves
15420105. Winkelcentrum bouw | Shopping center construction
26720206. Maskeringstape: gemaakt van aangekochte materialen | Masking tape: made from purchased materials
76991102. Vergrendelde onderdelen aan individuele bestelling | Lock parts made to individual order
79339902. Duck pin center | Duck pin center

Werken bij Liarge v: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Liarge v: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Liarge v. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Liarge v. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur glasband (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een zeer stabiel bedrijf, gelegen te Lokeren, dat sinds 1945 vol passie in hun productieafdeling houten buitenschrijnwerk van de hoogste kwaliteit vervaardigd zijn we op zoek naar een ervaren plaatser van sluitwerk of het plaatsen van glas dit graag te combineren met siliconen en kleinhouten kleven. Ben jij een vakman in hart en nieren? Werk jij graag mee aan het realiseren van het droomproject? Dan ben jij onze geschikte kandidaat!

  • Administratief bediende verzekeringen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO GENT EXPERTS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een expertisebureau in de regio Gent zijn we op zoek naar een administratief bediende voor een tijdelijke opdracht van enkele maanden met kans op verlening (begin november t.e.m. augustus en eventuele verlenging). Als administratief bediende sta je in voor volgende taken: Openen, inplannen en verder opvolgen van schadedossiers Behandeling en verwerking van inkomende mails Telefonisch contacten hebben met de verschillende partijen Uitwerken van dictaten

  • Ervaren metser (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Konvert Construct Bree

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiebedrijf gespecialiseerd in totaalprojecten is Konvert Construct op zoek naar ervaren metsers. Ben je woonachtig in de regio Overpelt - Neerpelt - Hamont - Balen - Bocholt? Heb je ervaring als metser? Heb je inzicht en wil je graag doorgroeien? Neem dan onmiddellijk contact met ons op!

  • Productiearbeider (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Hamont-Achel, een specialist en producent van industriële en technische borstels voor alle takken van industrie, zoeken we een productiemedewerker, optie vast, die instaat voor de machine bediening voor de productie van tochtstrippen. Je werkt in dagdienst en bent onmiddellijk beschikbaar. Je hebt reeds ervaring met machine bediening.

  • PRODUCTIE OPERATOR (2 PLOEGEN) M/V (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Niel zoeken wij productie operatoren in een 2-ploegenstelsel. Onze klant is een dynamisch familiebedrijf in Niel. Vanuit een modern productieproces bieden zij een ruim assortiment betonproducten aan in creatieve vormen. Hun klanten kunnen bij hun terecht voor een uitgebreide keuze in klinkers, boordstenen, betonmetselstenen, natuursteen en tegels. Taken Je bedient een modern computergestuurd machinepark voor de volautomatische productie van elementen in beton Daarnaast rij je ook de producten af met de heftruck Je zorgt voor de correcte uitvoering van de technische richtlijnen Je controleert in samenspraak met het betonlabo de kwaliteit van de geproduceerde producten

  • Dagopradracht inventarisatie (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: t-interim Geel

    Type: Studentenjob

    Een winkel in Mol is op zoek naar uitzendkrachten die op 17/10 van 13.45u-20u en 18/10 van 6u-10u mee de inventarisatie willen opmaken.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Offsetdrukker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: COLOMA

    Type: Vaste Job

    Drukkerij Coloma is op zoek naar een offsetdrukker (M/V) die de druk niet kan weerstaan. Doet het geluid van een 8-kleurenpers met keertrommel jouw papieren hart sneller slaan? Heb je een neus voor kleur en oog voor detail? Ben je gebeten door druktechniek en kijk je nu al uit naar wat er morgen allemaal mogelijk zal zijn? Dan ben jij de indrukwekkende drukker die we zoeken! Je hebt best al heel wat ervaring, maar je vakkennis, je inventiviteit en je praktisch doorzicht zijn voor ons doorslaggevend. Meerkleurenpers Heidelberg Je past de milieu en veiligheidsregels strikt toe. Onmiddellijke indiensttreding!

  • Tekenaar / ontwerper machinebouw (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: TALENT ANGELS

    Type: Vaste Job

    Je krijgt opdrachten van verschillende types klanten om maatwerk uit te tekenen in aluminium of andere metaalsoorten Je doet mee de opmetingen voor het project Wanneer het order binnen is, ga je mee naar de klant om te luisteren naar de noden Je vertaalt de behoefte van de klant naar het ontwerp Je tekent in 3D met One Space Design en maakt daarna de nodige stuktekeningen voor productie (60%) Je communiceert nauw met de productieverantwoordelijke Je doet de bestelling van stukken of onderdelen

  • Teamcoach ( zelfstandig ) (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als teamcoach doe je het proces van A tot Z Je gaat opzoek naar de juiste kandidaten via verschillende netwerken Je neemt gesprekken af Je start de mensen succesvol op Je begeleid je team naar gewenste doelstellingen

  • FREELANCE STUDIECOACH FRANS (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons Re-Mind team heeft versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen & studiecoaching te kunnen invullen. Heel specifiek zoeken wij momenteel iemand die de Franse taal vlot beheerst en vol passie taalgevoel en grammaticaregels weet over te brengen. Je bent minstens twee uur per week beschikbaar. Meer uren coachen kan uiteraard ook! Klinkt interessant? Dat is het zeker en vast!

  • Aankoop Assistent (m/v) (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor Ontex Buggenhout zijn we op zoek naar een aankoop assistent (m/v). Op basis van opgestelde parameters en targets, zorgt de aankoop assistent voor een continue beschikbaarheid van verpakkingen binnen zijn/haar verantwoordelijkheidsdomein. De assistent onderhoudt een perfecte relatie met zijn leveranciers en andere departementen voor een vlotte bevoorrading van het productieproces. Tevens staat deze persoon de product manager bij in het tijdig opstellen en doorsturen van allerlei gevraagde informatie naar sales toe bij nieuwe projectaanvragen. Werkzaamheden: Tijdig plaatsen van bestellingen voor stickers en labels , en bijsturen van die bestellingen in functie van de productieplanning. Dagelijks opvolgen van orderbevestigingen, zowel van verpakkingen, grondstoffen als van de afgewerkte producten die we niet zelf produceren maar aankopen. Dagelijkse call off’s van karton, en hiervan de orderconfirmatie die via EDI verloopt controleren. Controle en vrijgave van facturen van stickers en labels Opmaken van technische datasheets en pallettisatie schema’s voor nieuwe projecten en het onderhouden ervan.

Zoek naar antwoorden van Liarge v in sociale netwerken
Look for responds of Liarge v in social networks

Lees alle opmerkingen voor Liarge v. Laat een reactie achter voor Liarge v. Liarge v bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Liarge v. Leave a respond for Liarge v. Liarge v on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Liarge v op de google maps. Adres en contacten Liarge v
Location of Liarge v on the google maps. Address and contacts of Liarge v

Andere gerelateerde bedrijven als come Liarge v Liarge v: Maes | RESIDENTIE RAVELSBERG | JAN SMETS | H?TEL LA COUR CARR?E | Mathie Gijbels

Other related companies as Liarge v: Maes | RESIDENTIE RAVELSBERG | JAN SMETS | H?TEL LA COUR CARR?E | Mathie Gijbels

Liarge v is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Liarge v, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04696624755. Het bedrijf Liarge v bevindt zich op het adres: Rue de ten Brielen 163; 7780; Comines-Warneton (Comines). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 929,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 143,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Fried Potatoes Stands. Producten gemaakt in Liarge v zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Liarge v is Voedingswinkels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Liarge v is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Liarge v, openstaande posities, locatie van Liarge v op de kaart.

Liarge v is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Liarge v, company assigned to the tax number BE04696624755. The company Liarge v is located at the address: Rue de ten Brielen 163; 7780; Comines-Warneton (Comines). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 929,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 143,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Fried Potatoes Stands. Products created in Liarge v were not found.
The main activity of Liarge v is Food Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Liarge v is not available. You also can look at reviews of Liarge v, open positions, location of Liarge v on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Liarge v, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Liarge v, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Liarge v, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Liarge v, employees, financial statistics.