Frit City Junior

Contactgegevens Frit City Junior: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Frit City Junior: address, phone, fax, email, website, opening hours

Frit City Junior

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Gare 123; 5030; Gembloux-sur-Orneau (Gembloux), België

Telefoon (phone): 081 61 44 00 (+32-081 61 44 00) 081 61 44 00 (+32-081 61 44 00)

Fax (fax): +32 (61) 792-50-16 +32 (61) 792-50-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Frit City Junior: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Frit City Junior"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Frit City Junior"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Frit City Junior, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Frit City Junior. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Frit City Junior, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Frit City Junior. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Frit City Junior
Products information Frit City Junior

BTW identificatienummer (tax): BE03679840087
Ondernemingsnummer: 6551391601
Hoofdstad (capital): 689,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 144,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in Frit City Junior zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fried Potatoes Stands

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Frit City Junior
(Get full report from official database of BE for Frit City Junior)

Aanvulling soorten activiteiten voor Frit City Junior
Addition kinds of activities for Frit City Junior

6159. Diversen zakelijk krediet | Miscellaneous business credit
13819905. Service boren | Service well drilling
20150607. Pluimvee, verwerkt: gekruid | Poultry, processed: spiced
22419911. Wollen smalle geweven goederen | Wool narrow woven goods
28190106. Jodium, elementair | Iodine, elemental
39520207. Opstellen van materialen | Drafting materials
59639906. Lingerieverkoop, huis-naar-huis | Lingerie sales, house-to-house
61110100. Federale hypothecaire kredietinstellingen | Federal mortgage credit agencies

Werken bij Frit City Junior: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Frit City Junior: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Frit City Junior. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Frit City Junior. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakoperator | vroege/late | voltijds | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in de regio Herentals zijn wij op zoek naar operators voor de inpaklijn. Jouw takenpakket kan er als volgt uitzien: instellen en ombouwen van de machines controle aan de inpaklijn kwaliteitscontrole van het verpakte product meewerken aan een goed verloop van het inpakproces

  • Conventioneel draaier (m/v) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Maasmechelen is Actief Interim Maasmechelen op zoek naar een conventioneel draaier m/v. De draaier is verantwoordelijk voor het verwijderen van oude bekleding en voor een juiste en snelle afwerking van rollen en/of walsen volgens specificatie en/of tekening vermeld op de interne orderbon op de daarvoor bestemde draaibanken. Verwijderen van oude bekleding: de draaier spant de desbetreffende wals/rol op in de draaibank. De oude bekleding dient verwijderd te worden en de controle kaal product dient uitgevoerd te worden. Hierna dient de kerndiameter en de slag gecontroleerd en op het overzicht ingevuld te worden. De klantnaam, het L-nummer en het kerndiameter dient op het kaal product geschreven te worden. Het kaal product wordt naar de productie-afdeling (= stralerij) gebracht. Afwerken van producten: de draaier spant de desbetreffende wals/rol op in de draaibank en klokt de rol uit. Hierna wordt voorgedraaid en de coniciteit gecontroleerd. Vervolgens wordt het product conform de specificaties op de productienota en/of bijgaande tekening afgewerkt. Invullen meetrapporten: de draaier is verantwoordelijk voor de juiste invulling van de meetrapporten na afwerking van de rollen en/of walsen. Zorgen voor orde en netheid op de werkvloer.

  • Juridisch Medewerker regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Juridisch Medewerker (m/v). Dit is voor een bedrijf gelegen in Waregem. Als Juridisch Medewerker regio Waregem heb je onderstaand takenpakket: je verwerkt de nieuwe dossiers; je bent verantwoordelijk voor de opvolging van bestaande dossiers; je staat in voor de eerstelijnstelefonie en binnenkomende e-mails; je beantwoordt binnenkomende vragen van debiteuren, advocaten, notarissen, etc.; je staat in voor ad hoc juridische kwesties. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Tuinaanlegger - Tuinonderhoud (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio van Heusden-Zolder zijn we op zoek naar een gemotiveerde tuinaanlegger. Je zal werken op diverse werven in de regio van Limburg en Brussel. Tuinaanleg: klinkers leggen vloeren zaaien ... Tuinonderhoud: snoeien bijwerken schuppen ... Bij voorkeur heb je al een eerste ervaring in deze functie.

  • Jobstudent bediener kermisattractie weekends en/of vakanties (m/v) (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Begeleiden van een kermisattractie.

  • Jobstudenten wasserij Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Je wordt tewerkgesteld op de reine zone en kan tewerkgesteld worden op verschillende afdelingen: - Lakens doorheen een mangel begeleiden - Gewassen tenues op kapstokken hangen - Etc.

  • JAVA EE Instructeur (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: INTEC BRUSSEL

    Type: Vaste Job

    Als instructeur leert u groepen van 12 cursisten werken met de programmeertaal JAVA. U profileert zich als een coach die de groep de nodige ervaring en kennis bijbrengt aan de hand van theoretische lessen en veel praktijk en opdrachten. Heb je geen ervaring maar wel een hoop motivatie, dan ben je meer dan welkom.

  • Management Assistant (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Als Management Assistant zal je een belangrijke rol spelen in de dagelijkse organisatie en ondersteuning van je Partners. Je kan terechtkomen op de Consulting, Risk Advisory of Tax afdeling volgens je competenties en voorkeur. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor de klanten, collega’s en leveranciers. Je takenpakket ziet er als volgt uit: - Je staat in voor het agendabeheer van de partner; - Je plant vergaderingen in; - Je organiseert team events en meetings (locatie, catering, parking,...); - Je staat in voor het boeken van vluchten, hotels, wagens en regelt de essentiële reisdocumenten; - Je bent verantwoordelijk voor een feilloze administratieve opvolging; - Je behandelt inkomende en uitgaande e-mails en correspondentie; - Je maakt documenten en presentaties op; - Je staat in voor het klasseren van documenten; - Je kijkt de lay-out en de spelling na van dossiers, bereidt het administratieve deel van proposals voor en zorgt dat deze op tijd worden ingediend.

  • Customer Service / Commercieel Meertalig Medewerker (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ANACONDA

    Type: Vaste Job

    Anaconda, Selection & Direct Search, zoekt een customer service / commercieel bediende binnendienst Onze opdrachtgever is een dochter van een internationale groep en een sterke KMO gespecialiseerd in elektrische en elektronische aansluittechnieken voor industriële toepassingen. Na een grondige opleiding word je verantwoordelijk voor de commerciële en administratieve opvolging van de toegewezen klantenportefeuille zoals het uitwerken van offertes, begeleiden van het orderproces, onderhouden van proactieve klantencontacten, bewaken van voorraden en levertermijnen, afhandelen van klachten... In deze functie ben je de interne aanspreekpartner van onze klanten en werk je nauw samen met de verschillende account managers.

  • Health coach (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: AVITA

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zoeken 1 nieuwe health coach! De job als health coach houdt in dat je mensen begeleid naar hun doelen (fitter voelen, afslanken, bijkomen, betere sportprestaties,…) en dat met een gepersonaliseerd voedingsprogramma. Hierbij word ook wekelijks persoonlijke coaching gegeven om samen de vooruitgang en resultaten op te volgen. De opleiding die erbij hoort gaat steeds door op dinsdagavond bij ons in de praktijk te Bilzen, daarnaast krijg je ook training-on-the-job en je kan tijdens jou opleiding al gaan verdienen. Zoek je een leuke bijverdienste? Ben je leergierig, sociaal, enthousiast, heb je een uitermate grote interesse in voeding/sport en help je graag mensen? Stuur dan een mailtje met jou CV naar [email protected] Tot snel! Larissa Van Baekel

  • Senior Accountant - Groeiend Fiduciair Kantoor (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674945-inline.html?cid=Partner_VDAB Senior Accountant - Groeiend Fiduciair Kantoor LEDR Executive Solutions is op zoek naar een sterk financieel profiel die ervaring heeft in de fiduciaire sector. Heb jij ervaring als senior-manager of zelfs al als kantoorverantwoordelijke? Dan kan dit de geknipte opportuniteit zijn voor jou! Onze klant heeft een gevestigde waarde in Limburg met grote en KMO-klanten. Zij bieden op maat gemaakte oplossingen en staan bekend om hun uitstekende service. Door hun groei zijn zij op zoek naar een nieuwe Manager die op termijn partner kan worden. Senior Accountant: Uw taken: U (bege)leidt en ondersteund uw team met het leveren van de juiste service naar de klant toe. Deze bestaat momenteel uit accounting en tax profielen, maar kan ook uitgebreid worden naar audit. Voor een aantal grote dossiers staat u zelf in voor het contact met de klant U bent hoofdverantwoordelijke en aanspreekpunt voor het ganse personeelsteam U hebt de financiële en HR-eindverantwoordelijkheid en rapporteert naar de aandeelhouders U zit maandelijks samen met de andere vennoten en ondersteunt hun waar nodig (strategische beslissingen, klant gerelateerde zaken,...)

  • Busbegeleid(st)er (GELUWE)

    Regio: GELUWE

    Bedrijf: DE VLIER

    Type: Werfreserve

    Begeleider van busvervoer leerlingen buitengewoon onderwijs ('s morgens en 's avonds en op woensdagmiddag)

Zoek naar antwoorden van Frit City Junior in sociale netwerken
Look for responds of Frit City Junior in social networks

Lees alle opmerkingen voor Frit City Junior. Laat een reactie achter voor Frit City Junior. Frit City Junior bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Frit City Junior. Leave a respond for Frit City Junior. Frit City Junior on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Frit City Junior op de google maps. Adres en contacten Frit City Junior
Location of Frit City Junior on the google maps. Address and contacts of Frit City Junior

Andere gerelateerde bedrijven als come Frit City Junior Frit City Junior: VILLA FLORA | Dewulf Stefaan | GEERT BOUTTELISIER | MATCH | A. VERBIST

Other related companies as Frit City Junior: VILLA FLORA | Dewulf Stefaan | GEERT BOUTTELISIER | MATCH | A. VERBIST

Frit City Junior is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Frit City Junior, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03679840087. Het bedrijf Frit City Junior bevindt zich op het adres: Rue de la Gare 123; 5030; Gembloux-sur-Orneau (Gembloux). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 689,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 144,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Fried Potatoes Stands. Producten gemaakt in Frit City Junior zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Frit City Junior is Meubels en uitrustingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Frit City Junior is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Frit City Junior, openstaande posities, locatie van Frit City Junior op de kaart.

Frit City Junior is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Frit City Junior, company assigned to the tax number BE03679840087. The company Frit City Junior is located at the address: Rue de la Gare 123; 5030; Gembloux-sur-Orneau (Gembloux). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 689,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 144,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Fried Potatoes Stands. Products created in Frit City Junior were not found.
The main activity of Frit City Junior is Furniture and Fixtures, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Frit City Junior is not available. You also can look at reviews of Frit City Junior, open positions, location of Frit City Junior on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Frit City Junior, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Frit City Junior, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Frit City Junior, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Frit City Junior, employees, financial statistics.