Antoine Frituur

Contactgegevens Antoine Frituur: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Antoine Frituur: address, phone, fax, email, website, opening hours

Antoine Frituur

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Gemeenteplein 9; 9090; Melle, België

Telefoon (phone): 09 252 21 98 (+32-09 252 21 98) 09 252 21 98 (+32-09 252 21 98)

Fax (fax): +32 (57) 145-77-21 +32 (57) 145-77-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Antoine Frituur: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Antoine Frituur"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Antoine Frituur"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Antoine Frituur, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Antoine Frituur. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Antoine Frituur, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Antoine Frituur. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Antoine Frituur
Products information Antoine Frituur

BTW identificatienummer (tax): BE06040802001
Ondernemingsnummer: 8477294921
Hoofdstad (capital): 916,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 387,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in Antoine Frituur zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fried Potatoes Stands

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Antoine Frituur
(Get full report from official database of BE for Antoine Frituur)

Aanvulling soorten activiteiten voor Antoine Frituur
Addition kinds of activities for Antoine Frituur

9451. Administratie van veteranenzaken | Administration of veterans' affairs
329904. Nonmetallic minerale statuary en andere decoratieve producten | Nonmetallic mineral statuary and other decorative products
25149906. Nieuwigheden meubilair, huishouden: metaal | Novelty furniture, household: metal
28190902. Calciumchloride en hypochloriet | Calcium chloride and hypochlorite
34460402. Lintels, lichtmetaalstaal | Lintels, light gauge steel
34990301. Ladder assemblies, combinatie werkstand: metaal | Ladder assemblies, combination workstand: metal
38230420. Zenders van procesvariabelen, stand. | Transmitters of process variables, stand. signal conversion
50510302. Koperplaten, platen, staafjes, staven, pijpen, enz., N.v. | Copper sheets, plates, bars, rods, pipes, etc., nec
86610105. Boeddhistische tempel | Buddhist temple

Werken bij Antoine Frituur: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Antoine Frituur: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Antoine Frituur. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Antoine Frituur. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek bediende (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken voor de afdeling Shipping een medewerker die volgend takenpakket voor zich zal nemen: * Afhandeling van dagelijkse administratie binnen het departement facturatie / transport. Ervoor zorgen dat de afgewerkte producten op het gewenste tijdstip en met de geëigende documenten bij de klanten afgeleverd en gefactureerd worden. Zelfstandig zorgen voor het transport van afgewerkte producten in samenspraak met de leverancier. Voorbereiden van de registratie van binnenkomende vrachtwagens/containers; door het aanmaken van shipments in SAP. De facturatie en creditnota's van het afgewerkt product waarborgen; zodat de financiële afdeling de nodige boekhoudkundige verrichtingen kan maken. Opmaken van documentenbundels eigen aan overzees transport en conform de voorschriften eigen aan het land en de betalingsvoorwaarden.

  • Tijdelijk Bediende Facturatie (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Brugge zijn wij op zoek naar een tijdelijk bediende facturatie ( 8 weken). - Je bent verantwoordelijk voor de facturatie van de uitgevoerde werken. - Je volgt de werken op aan de hand van de rapporten van de techniekers: o Je bekijkt voor welke werken er een factuur mag opgemaakt worden o Indien er nog geen factuur mag opgemaakt worden, achterhaal je de oorzaak. - Je communiceert met de eindklant over facturen en je behandelt de klachten van de klanten. - Je overlegt indien nodig met de techniekers.

  • Assistent projectleider (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Assistent Projectleider ben je mee verantwoordelijk voor de leiding en coördinatie van staalbouwprojecten. Zie je een uitdaging wel zitten? - Na een intensieve inwerk- en opleidingsperiode ben je mee verantwoordelijk voor de leiding en coördinatie van staalbouwprojecten in België of één van de buurlanden. - Je werkt nauw samen met een ervaren projectleider en met de teken-, productie- en engineeringafdeling in België. - Je krijgt al snel verantwoordelijkheden i.f.v. je kennis en initiatief. - Planning, communicatie, probleemanalyse, coördinatie en samenwerking met alle betrokkenen zijn de belangrijkste taken om de realisatie van de projecten op een veilige, kwaliteitsvolle en rendabele wijze te laten verlopen.

  • Teamleader (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De teamleader is hiërarchisch de eerstelijnsverantwoordelijke en fungeert in die hoedanigheid als eerste aanspreekpunt voor de ploeg. De teamleader draagt de verantwoordelijkheid voor het organiseren, leiden, aansturen en rapporteren van alle activiteiten binnenéén van de ploegen. Vanuit een Lean Manufacturing standpunt is hij/zij verantwoordelijk voor het efficiënt aansturen van de procesactiviteiten in samenwerking met de service afdelingen en de Productieleider. Hij/zij heeft continu aandacht voor rentabiliteit, productiviteit, kwaliteit & hygiëne, veiligheid, en de organisatie en ontwikkeling van de eigen ploeg. Om de juiste focus te houden binnen de diverse resultaatsgebieden zal hij/zij steeds vertrekken vanuit een QCDSM-benadering (zie ook verwijzing hiernaar bij onderstaande resultaatsgebieden):

  • Internal Sales employee (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw functie : Als Sales Assistant ben je een belangrijke schakel tussen de verkopers, de binnendienst en de klanten.   In een aanstekelijk team ben je verantwoordelijk voor de commerciële en administratieve ondersteuning van de verkopers. Het begeleiden van aanvragen van klanten en verkopers, het uitwerken en valideren van offertes, het actief meewerken en opvolgen van verkoopkansen is wat er elke dag van jou verwacht wordt.   Samen met de aan jouw toegewezen verkopers heb je één gezamelijk doel: de beste oplossing aan bestaande en toekomstige klanten voorstellen en winnen. Jouw taken: Je begeleidt aanvragen van klanten en verkopers in het verkoopproces zoals specifieke behoeften van een klant, de juiste oplossing voor de klant bepalen, productconfiguratie, prijsberekening, offerte tot bestelbon klant Je bewerkt klantgegevens, klantafspraken, telefoongesprekken, agenda’s ... Opmaken, uitsturen en opvolgen van offertes naar klanten in samenspraak met verkopers en bijkomende correspondentie zijn één van jouw hoofdtaken. Je garandeert een goede samenwerking met de verkopers en bent een belangrijke interface naar andere afdelingen: product team, after sales team, verhuur/occasie team. Daarnaast zal je de verkopers commercieel ondersteunen bij telefonische en administratieve werkzaamheden. tevens hou je je bezog met het optimaliseren van bestaande verkoopprocessen en werk je mee aan verbetertrajecten. Je ondersteunt promotieacties en organiseert product demo’s.

  • Vacature | slager | (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je kan alle soorten werken in de beenhouwerij uitvoeren ontbenen bereidingen afgewerkte producten schotels charcuterie pensen en worsten . Je spreekt Nederlands en kent de basis van het Frans.

  • Productiemedewerker (m/v) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je werkt volgens strikte procedures (milieu, veiligheid en kwaliteit)  je bereidt productie-instructies voor en voert deze uit  je doseert grondstoffen, zowel automatisch als manueel je zorgt voor de afwerking van reacties en compounds  vb. zeven  je reinigt installaties en productie zones correct  je werkt afvulorders af  vb. afvullen van vaten  je staat in voor het laden en lossen van grondstoffen en producten in bulk  je print labels, SAP migo's uitvoeren , CRM's printen en werkaanvragen aanmaken.

  • Call center agent (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: ADECCO BRUSSELS SOUTH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de tweetalige call center agent waar onze klant naar op zoek is? De commerciële betekenis heeft geen geheim voor u? Vind je het leuk om de telefoon op te nemen? Onze klant is leider in persdistributie zoekt callcentermedewerkers om zijn team te versterken. Dit avontuur verleidt je? Aarzel niet en postuleer.

  • JOBSTUDENT VERTALER FRANS - NEDERLANDS (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor de vertaling van een onthaalbrochure en de website van een bedrijf regio Menen. Je zult een 60-tal uur spenderen aan de vertaling. Je bent beschikbaar tussen september en december om enkele uren per week op het kantoor in Menen te gaan vertalen. Je vertaalt van het Nederlands naar het Frans.

  • Verkoopster (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: AGUA CON GAS

    Type: Studentenjob

    Je begeleidt onze klanten bij de keuze van geschikte ensembles en de samenstelling van hun garderobe ● Je hebt hierbij voortdurend contact met klanten en de andere leden van het verkoop team ● Bovendien ondersteun je het vaste team bij extra evenementen zoals outlets, modeshows en fotoshoots.

  • Lead Instrument Engineer (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: KH Engineering België NV

    Type: Vaste Job

    Leiding geven aan de enigneering en ontwerp activiteiten verantwoordelijk voor de opvolging van planning en uren budget Tijdig melden van meer- en minwerken incl de impact op werkbelasting en planning actief de project engineer ondersteunen bij de technische coordinatie organiseren en bijwonen van meetings met de klant voorstellen en evalueren van verschillende alternatieven en actieve ondersteuning van de klant in kiezen van één van de alternatieven maken van berekeningen (debiet en niveau regelingen) opstellen van gedetaileerde specificaties en datasheets van instrumenten actief begeleiden incl controle van de ontwerpers: one line diagrams, flied lay-outs, cable routings, logic diagrams, ... opstellen van het technische gedeelte van het lastenboekd voor de installatie werken technische assistentie bij constructie

  • Vermogensbeheer (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: Connexis Antwerpen

    Type: Vaste Job

    30 jaar kennis binnen de financiële wereld Nieuw, modern kantoor Inspraak tijdens strategische beslissingen Heb jij passie voor Beleggingen en wil je proactief bezig zijn met het uitzoeken binnen bestaande Beleggingsportefeuille naar nieuwe opportuniteiten? In deze zelfstandige job vervul je een sleutelpositie voor ons kantoor. Als Adviseur Beleggingen/Vermogen zijn jouw takenpakket omvat: Enerzijds volg je de bestaande beleggingsportefeuille op, anderzijds contacteer je ook de spaarklanten met beleggingspotentieel. Je voert persoonlijke gesprekken met de klanten op kantoor en adviseert hen over de beleggingsproducten, waarbij je rekening houdt met hun persoonlijke situatie. Tijdens die gesprekken pols je eveneens naar het potentieel binnen de andere pijlers als sparen, verzekeringen en kredieten. Dit geef je door aan je gespecialiseerde collega's ter verdere opvolging en uitdieping. Op die manier bouw je aan een vertrouwensrelatie op lange termijn.

Zoek naar antwoorden van Antoine Frituur in sociale netwerken
Look for responds of Antoine Frituur in social networks

Lees alle opmerkingen voor Antoine Frituur. Laat een reactie achter voor Antoine Frituur. Antoine Frituur bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Antoine Frituur. Leave a respond for Antoine Frituur. Antoine Frituur on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Antoine Frituur op de google maps. Adres en contacten Antoine Frituur
Location of Antoine Frituur on the google maps. Address and contacts of Antoine Frituur

Andere gerelateerde bedrijven als come Antoine Frituur Antoine Frituur: ANN DE BUCK | Maes Walter | BOMA | Espoir 2000 de Li猫ge ASBL | PANALPINA NV

Other related companies as Antoine Frituur: ANN DE BUCK | Maes Walter | BOMA | Espoir 2000 de Li猫ge ASBL | PANALPINA NV

Antoine Frituur is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Antoine Frituur, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06040802001. Het bedrijf Antoine Frituur bevindt zich op het adres: Gemeenteplein 9; 9090; Melle. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 916,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 387,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Fried Potatoes Stands. Producten gemaakt in Antoine Frituur zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Antoine Frituur is Leder- en leerproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Antoine Frituur is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Antoine Frituur, openstaande posities, locatie van Antoine Frituur op de kaart.

Antoine Frituur is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Antoine Frituur, company assigned to the tax number BE06040802001. The company Antoine Frituur is located at the address: Gemeenteplein 9; 9090; Melle. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 916,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 387,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Fried Potatoes Stands. Products created in Antoine Frituur were not found.
The main activity of Antoine Frituur is Leather and Leather Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Antoine Frituur is not available. You also can look at reviews of Antoine Frituur, open positions, location of Antoine Frituur on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Antoine Frituur, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Antoine Frituur, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Antoine Frituur, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Antoine Frituur, employees, financial statistics.