Stora Enso Transport en Distribution NV

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • Stora Enso Transport en Distribution NV
Private companiesFood and Kindred Products • Stora Enso Transport en Distribution NV

Contactgegevens Stora Enso Transport en Distribution NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Stora Enso Transport en Distribution NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Stora Enso Transport en Distribution NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Land van Waaslaan 10 9130 Kallo (Kieldrecht), België

Telefoon (phone): 4 (+32-4) 4 (+32-4)

Fax (fax): 4 (+32-4) 4 (+32-4)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Stora Enso Transport en Distribution NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Stora Enso Transport en Distribution NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Stora Enso Transport en Distribution NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Stora Enso Transport en Distribution NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Stora Enso Transport en Distribution NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Stora Enso Transport en Distribution NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Stora Enso Transport en Distribution NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Stora Enso Transport en Distribution NV
Products information Stora Enso Transport en Distribution NV

BTW identificatienummer (tax): BE09993408203
Ondernemingsnummer: 2479583740
Hoofdstad (capital): 671,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 416,000 EUR
Werknemers (employees): 26 to 39
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Freight forwarding agencies

Product categorie (product category): Freight Forwarding Agencies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Stora Enso Transport en Distribution NV
(Get full report from official database of BE for Stora Enso Transport en Distribution NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Stora Enso Transport en Distribution NV
Addition kinds of activities for Stora Enso Transport en Distribution NV

34999923. Tabletten, brons of ander metaal | Tablets, bronze or other metal
39490201. Aard, kunstmatig: vissen | Bait, artificial: fishing
50630602. Opslagbatterijen, industriële | Storage batteries, industrial
50849914. Recycling machines en uitrusting | Recycling machinery and equipment
93110205. Schatkist kantoor, regering | Treasurers' office, government

Werken bij Stora Enso Transport en Distribution NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Stora Enso Transport en Distribution NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Stora Enso Transport en Distribution NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Stora Enso Transport en Distribution NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur industriegebouwen (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een toffe job voor iemand die graag buiten werkt. Naargelang Uw vaardigheden en capaciteiten is er op termijn eventuele doorgroei mogelijk naar kraanman of ploegchef. Je taak bestaat uit het monteren van staalstructuren en geprefabriceerde betonelementen

  • Technisch medewerker matrijzen (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je takenpakket bestaat hoofdzakelijk uit de montage en demontage van matrijzen van onze spuitgietmachines. Om bij elke montage een optimale werking van onze matrijzen te kunnen garanderen, zorg je voor nazicht en onderhoud van deze matrijzen. Bij afwijkingen of defecten onderneem je onmiddellijk actie en kleine herstellingen voer je zelf uit waar mogelijk. Je bewaakt continu onze productielijnen en zorgt voor goed afgeregelde machines om zo het productierendement te optimaliseren en de medewerkers in de productie tevreden te stellen.

  • Projectleider (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het zelfstandig afhandelen van projecten vanaf de prijsaanvraag, over het evalueren van de technische haalbaarheid, het bereken van de kostprijs, het opmaken en uitsturen van de offerte, het realiseren van de uitvoeringstekeningen, het bestellingen van onderdelen tot en met de nacalculatie.

  • All round medewerker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Herentals, een vleesverwerkend bedrijf zijn wij op zoek naar een all round medewerker. Onze klant verwerkt en bewerkt vers vlees, gevolgele, gehakt, wildbereidingen, ... je stelt je flexibel op zodat je op verschillende afdelingen kan ingezet worden je bent bereid om dagelijks op te starten om 04.00h indien je ervaring hebt in de voedingssektor is dit een pluspunt indien je kennis of reeds een eerste ervaring hebt met vacuüm en dieptrekmachines is dit een pluspunt er wordt een interne opleiding voorzien

  • Onco-Coach 19u (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Maandag® Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als onco-coach of verpleegkundige, gespecialiseerd in de oncologie, sta je ten dienste van alle patiënten met een oncologische aandoening. Samen met de behandelend arts, het verpleegkundig team en andere zorgverleners zorg jij voor de persoonlijke opvang en de ondersteuning van de patiënt en zijn naasten. Je begeleidt, coördineert en bewaakt je patiënt gedurende het hele zorgtraject op het daghospitaal en staat mee in voor de activiteiten van het dagelijks leven. Je bespreekt de evolutie van de klinische toestand met het interdisciplinaire team en vermeld de verpleegkundige verstrekkingen in de administratieve dossiers. Daarnaast zorg je ervoor dat het medisch afval en het herbruikbaar medisch materiaal behandeld wordt.

  • Jobstudent administratie & selectie (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: t-interim Geel

    Type: Studentenjob

    Je staat mee in ter ondersteuning van de vaste werknemers op kantoor om zo de dagelijkse werking te kunnen garanderen. Administratieve taken zullen ook deel uitmaken van je takenpakket Je gaat mee op zoek naar de ideale match tussen kandidaat & vacature Bedrijfsprofiel: t-groep is de 5e grootste HR-dienstverlener in België, gekend voor zijn merken t-interim, Amplo en Ascento.  Onze ambitie is een waardevolle partner te zijn voor onze klanten en kandidaten, én een specialist op het vlak van human resource management. Door Dankzij de integratie van verschillende activiteiten binnen één groep is onze dienstverlening kwalitatief en efficiënt. Dankzij Bij onze 75 kantoren en meer dan 500 experten in België staat een persoonlijke aanpak centraal.

  • Digital Marketing/Customer Experience Traineeship - Be innovative & take ownership of your career! (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1666071-inline.html?cid=Partner_VDAB Dixon & Company is a partner and specialist in recruitment. For our Candidates we look for the best available professional opportunity; for our Clients we look for the best suited professionals. For more info about our focus and recent positions, visit our website www.dixon.be   Our client is an innovative company that is passionate about sustainability, modern technologies and digital communication. They timely jumped on the high-speed train of a changing company environment in a rapid digitalising world. They offer a unique opportunity to get a taste of different customer experience/digital roles in an entrepreneurial environment.   Our client is looking for high potentials with a hands-on mentality and eagerness to learn. You will receive the chance to discover different and broad aspects of Customer Experience/Digital Marketing. The traineeship will allow you to develop yourself, following a personalized coaching path. You will get a taste of different assignments in various departments within one company. you will discover what you’re capable of but also learn to perform to the best of your potential. After 18 months of traineeship, when you have been able to gain a 360° vision, you will be offered a permanent contract in your preferred area.

  • Site Supervisor (Terneuzen)

    Regio: Terneuzen

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Heb je interesse in waterbouwkundige werken? Heb je al ervaring als werfleider of toezichter op bouwkundige werven? Contacteer ons dan snel voor de functie van Werftoezichter Waterbouwkundige Werken. Je staat in als werftoezichter voor de opvolging van de waterbouwkundige werken. Je staat in voor de controle van de fysische voortgang van de werken en het naleven van de planning. Je controleert de goede uitvoering van de werken. Je staat in voor de opvoling van de controle van de uitvoeringsdocumenten en van de documenten As-Built. Je neemt deel aan het opstellen van de verslagen van de inspectie- en controlebezoeken met het oog op de opleveringen. Je waakt erover dat de veiligheidsmaatregelen voor het personeel, aanwezig op de werf, worden nageleeft.

  • Beenhouwer (WUUSTWEZEL)

    Regio: WUUSTWEZEL

    Bedrijf: DE GROENE BOERDERIJ

    Type: Vaste Job

    Je zorgt mee voor het verwerken van vlees vanaf het uitbenen van het karkas tot afgewerkte, verkoopsklare producten. Ook de verkoop van het vlees in de winkel behoort eventueel tot de taken. We verwachten dat je zelfstandig, punctueel en hygiënisch kan werken.

  • Storingstechnieker (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: ACTUM SERVICES

    Type: Vaste Job

    Actum is een ambitieus en technisch georiënteerd bedrijf met uitvalsbasissen te Wetteren, Poperinge en Brugge. Onze expertise is enerzijds gericht op het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden bij productiebedrijven en anderzijds op het vervaardigen van staalconstructies. Je bent verantwoordelijk voor het mechanisch en elektrisch onderhoud van de industriële installaties bij onze klanten. Je staat in voor het opsporen en verhelpen van elektrische defecten van technische installaties en hun componenten zoals: motoren, beveiligingsborden, sensoren en actoren, stuur- en vermogenskringen, uitlezen plc-sturingen... Daarnaast ga je ook op zoek naar mogelijkheden om de machines of installaties efficiënter te laten werken. Tevens voer je de nodige mechanische werken uit en het preventief onderhoud behoort ook tot jouw takenpakket. Er zijn mogelijkheden in de regio Oost- en West-Vlaanderen, zowel in dagregime, 2-ploegenstelsel, 3-ploegenstelsel als weekendwerk.

  • Freelanc Vertegenwoordiger Zonnepanelen (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: WSA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een gerenomeerde firma in de sector zijn wij op zoek naar freelance vertegenwoordigers. Afspraken worden voor u ingepland, mooie verloning per verkocht project. Meer info? [email protected]

  • Lesgever / Safety Coach (SINT-KATHERINA-LOMBEEK)

    Regio: SINT-KATHERINA-LOMBEEK

    Bedrijf: Safety Expertise BVBA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werk je deeltijds en/of heb je overdag extra vrije tijd te besteden? Word jij onze gemotiveerde Lesgever/Safety Coach? Wij kijken naar jou uit! We zijn op zoek naar deeltijdse lesgevers EHBO. Jouw taken: Kennis overbrengen aan cursisten; Opleidingen geven in EHBO en veiligheid op de werkvloer; De verworven competenties van cursisten evalueren en hen bijsturen.

Zoek naar antwoorden van Stora Enso Transport en Distribution NV in sociale netwerken
Look for responds of Stora Enso Transport en Distribution NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Stora Enso Transport en Distribution NV. Laat een reactie achter voor Stora Enso Transport en Distribution NV. Stora Enso Transport en Distribution NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Stora Enso Transport en Distribution NV. Leave a respond for Stora Enso Transport en Distribution NV. Stora Enso Transport en Distribution NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Stora Enso Transport en Distribution NV op de google maps. Adres en contacten Stora Enso Transport en Distribution NV
Location of Stora Enso Transport en Distribution NV on the google maps. Address and contacts of Stora Enso Transport en Distribution NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Stora Enso Transport en Distribution NV Stora Enso Transport en Distribution NV: GEBRUDER TYCHON SPRL | GEMEENTELIJKE BIBLIOTHEEK | LA VIEILLE FORGE | In't Potje Koud | V.R.G. RIJSCHOOL BRABO

Other related companies as Stora Enso Transport en Distribution NV: GEBRUDER TYCHON SPRL | GEMEENTELIJKE BIBLIOTHEEK | LA VIEILLE FORGE | In't Potje Koud | V.R.G. RIJSCHOOL BRABO

Stora Enso Transport en Distribution NV is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Stora Enso Transport en Distribution NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09993408203. Het bedrijf Stora Enso Transport en Distribution NV bevindt zich op het adres: Land van Waaslaan 10 9130 Kallo (Kieldrecht). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 26 to 39 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 671,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 416,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Freight Forwarding Agencies. Lijst met producten zijn Freight forwarding agencies.
De hoofdactiviteit van Stora Enso Transport en Distribution NV is Food and Kindred Products, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Stora Enso Transport en Distribution NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Stora Enso Transport en Distribution NV, openstaande posities, locatie van Stora Enso Transport en Distribution NV op de kaart.

Stora Enso Transport en Distribution NV is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Stora Enso Transport en Distribution NV, company assigned to the tax number BE09993408203. The company Stora Enso Transport en Distribution NV is located at the address: Land van Waaslaan 10 9130 Kallo (Kieldrecht). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 26 to 39 employees work in this company. Capital - 671,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 416,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Freight Forwarding Agencies. List of products are Freight forwarding agencies.
The main activity of Stora Enso Transport en Distribution NV is Food and Kindred Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Stora Enso Transport en Distribution NV is not available. You also can look at reviews of Stora Enso Transport en Distribution NV, open positions, location of Stora Enso Transport en Distribution NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Stora Enso Transport en Distribution NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Stora Enso Transport en Distribution NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Stora Enso Transport en Distribution NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Stora Enso Transport en Distribution NV, employees, financial statistics.