Schellen Shipping NV

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • Schellen Shipping NV
Private companiesTransportation by Air • Schellen Shipping NV

Contactgegevens Schellen Shipping NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Schellen Shipping NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Schellen Shipping NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Keizerstraat 70 2000 Antwerpen, België

Telefoon (phone): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

Fax (fax): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Schellen Shipping NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Schellen Shipping NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Schellen Shipping NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Schellen Shipping NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Schellen Shipping NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Schellen Shipping NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Schellen Shipping NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Schellen Shipping NV
Products information Schellen Shipping NV

BTW identificatienummer (tax): BE04142639160
Ondernemingsnummer: 4286285400
Hoofdstad (capital): 644,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 713,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Marine shipping companies; Shipping agencies (sea); Shipping and transport agencies

Product categorie (product category): Freight Forwarding Agencies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Schellen Shipping NV
(Get full report from official database of BE for Schellen Shipping NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Schellen Shipping NV
Addition kinds of activities for Schellen Shipping NV

14119903. Flagstone mining | Flagstone mining
25310201. Altaren en preekstoelen | Altars and pulpits
27520100. Offset- en fotolithografische drukwerk | Offset and photolithographic printing
28139905. Waterstof | Hydrogen
73899943. Renbaanreiniging, behalve gebouwen | Racetrack cleaning, except buildings
79970402. Voetbalclub, behalve professioneel en semi-professioneel | Football club, except professional and semi-professional

Werken bij Schellen Shipping NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Schellen Shipping NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Schellen Shipping NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Schellen Shipping NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Machine operator (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bloeiende firma in de regio Waregem zijn we dringend op zoek naar een machine operator voor in de lijnzaadproductie.

  • Mechanieker (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Grimbergen zijn we op zoek naar een MECHANIEKER. Je zal onderhoud en herstellingen uitvoeren op werfmaterieel: graafmachines, trilwalsen, asfaltfinisher, ... 

  • Pistoolschilder (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Roeselare zoeken wij een Pistoolschilder industriële voertuigen (m/v)   Je brengt grond- en laklagen aan op geproduceerde voertuigen door middel van lakverfspuiting. Je bereidt de gepaste hoeveelheid lak voor en brengt de lak vervolgens aan volgens de regels van de kunst. Je controleert of de onderdelen vet- en stofvrij zijn en of ze goed voorbereid zijn. Je plakt de niet te schilderen delen af. Je zorgt voor orde en netheid in de spuitcabine en de werkplaats. Je onderhoudt het gereedschap in goede staat. Je werkt in teamverband in de spuitafdeling.

  • Magazijnier- polyvalent medewerker (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil je werken in een aangenaam bedrijf? Dit metaalverwerkend bedrijf te Deinze is op zoek naar een geschikte magazijnier om hun team te vervolledigen. Volgende taken worden door jou uitgevoerd: -dagelijkse beheer van de inkomende en uitgaande materialen -in ontvangst nemen van de dagelijkse leveringen -beheer van het werfmaterieel

  • Enthousiaste Thuishulp / Huishoudhulp regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie: Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wemmel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wortel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WORTEL)

    Regio: WORTEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student Redder (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Studentenjob

     Je bent een gemotiveerde student met een brevet 'Hoger Redder' voor weekend en vakanties. Je zal instaan voor de veiligheid van de zwembadbezoeker en de optimale klantentevredenheid. Bedrijfsprofiel: Ben je op zoek naar een studentenjob als redder? Kan je goed tegen tropische temperaturen? Dan is deze job iets voor jou!

  • Stage Office Management met interesse in HR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Studentenjob

    BIJ ROBERT HALF ZIJN WE ALTIJD OP ZOEK NAAR TALENT. Heb je zin om jouw eerste stappen op de werkvloer bij Robert Half te beleven? Graag! Een enthousiaste stagiair begeleiden we met veel plezier én een pak professionele ervaring. Voor ons kantoor te Gent (aan de Ghelamco Arena) zijn wij op zoek naar een Gedreven Stagiair(e) met interesse in HR. WAT GA JE DOEN? Onthaal & telefonie zijn top of mind tijdens jouw stage: Je ontvangt onze bezoekers (collega's, klanten, kandidaten…) op een gastvrije manier & verzorgt de onthaalmappen; Je fungeert als eerste telefonisch aanspreekpunt: met jouw vlotte telefoonstem beantwoord en verbind jij elk telefoontje op een professionele manier door; Je beheert de mailboxen & verwerkt de binnenkomende instroom aan sollicitaties; Je staat in voor het agendabeheer & het versturen van afspraakbevestigingen; Je plant assessments in & verwerkt tijdig de testresultaten en interviewdocumenten; Je schrijft vacatureteksten op een aantrekkelijke & professionele manier uit om die nadien op de verschillende online job boards & sociale media te verspreiden; Je stelt toffe & creatieve mailings op ter promotie van geïnterviewde kandidaten en/of interessante jobs; Je neemt actief deel aan het rekruteringsproces via verschillende kanalen (VDAB, LinkedIn…); Je verzamelt commerciële informatie & detecteert sales opportuniteiten; Je neemt actief deel aan team meetings; Je biedt ondersteuning bij de organisatie van jobbeurzen; Je mag een project naar keuze uitwerken van A tot Z; Je biedt administratieve ondersteuning aan de sales assistants: klassement, opvolging contracten… ; Naargelang de evolutie kan je ook rekenen op tal van andere ad hoc taken om jouw administratieve & commerciële skills verder aan te scherpen. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Stagiair(e) communicatie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: WATER-LINK

    Type: Studentenjob

    Als stagiair(e) communicatie ondersteun je de communicatieafdeling. Concreet zal je takenpakket onder meer bestaan uit volgende zaken: Copywriting Werken met Adobe pakket Beelmateriaal archiveren, organiseren en ordenen Interne campagnes uitwerken Werken in Photoshop, Illustrator en Inndesign

  • 2* - .NET developer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1676790-inline.html?cid=Partner_VDAB .Net Developer For a client active in the digital sector, I am looking for a .Net developer. As a .Net developer you will be part of a team of 15 developers, who are developing a platform, containing 20+ modules, with the latest technologies. .Net Developer - The project Your daily tasks will involve: Develop in .Net, .Net Core Analyse and configuration of the platform Develop within the team .Net Developer - The profile: To be able to apply, you will have to correspond with the description below: Bachelor's degree or equivalent experience Expert of .Net, .Net Core Experience with MySql, SQL Knowledge of Angular.js, Angular .Net Developer - The mission Details about the mission: Long Term project Location: Antwerp Start date: ASAP You feel this opportunity suits you, feel free to contact me at a.anastasiou(A)progressiverecruitment.com, or by phone 02/203.99.00 I will gladly give you more information about this project. Keywords: IT, .Net developer, Angular.js, Angular, API, Node.js, Postgre SQL

Zoek naar antwoorden van Schellen Shipping NV in sociale netwerken
Look for responds of Schellen Shipping NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Schellen Shipping NV. Laat een reactie achter voor Schellen Shipping NV. Schellen Shipping NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Schellen Shipping NV. Leave a respond for Schellen Shipping NV. Schellen Shipping NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Schellen Shipping NV op de google maps. Adres en contacten Schellen Shipping NV
Location of Schellen Shipping NV on the google maps. Address and contacts of Schellen Shipping NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Schellen Shipping NV Schellen Shipping NV: FAMILIES HELPEN FAMILIES | Ackaert K | MOULAERT F | Brichaux Mick | AXA ELECTRONICS

Other related companies as Schellen Shipping NV: FAMILIES HELPEN FAMILIES | Ackaert K | MOULAERT F | Brichaux Mick | AXA ELECTRONICS

Schellen Shipping NV is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Schellen Shipping NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04142639160. Het bedrijf Schellen Shipping NV bevindt zich op het adres: Keizerstraat 70 2000 Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 644,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 713,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Freight Forwarding Agencies. Lijst met producten zijn Marine shipping companies; Shipping agencies (sea); Shipping and transport agencies.
De hoofdactiviteit van Schellen Shipping NV is Vervoer per lucht, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Schellen Shipping NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Schellen Shipping NV, openstaande posities, locatie van Schellen Shipping NV op de kaart.

Schellen Shipping NV is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Schellen Shipping NV, company assigned to the tax number BE04142639160. The company Schellen Shipping NV is located at the address: Keizerstraat 70 2000 Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 644,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 713,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Freight Forwarding Agencies. List of products are Marine shipping companies; Shipping agencies (sea); Shipping and transport agencies.
The main activity of Schellen Shipping NV is Transportation by Air, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Schellen Shipping NV is not available. You also can look at reviews of Schellen Shipping NV, open positions, location of Schellen Shipping NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Schellen Shipping NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Schellen Shipping NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Schellen Shipping NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Schellen Shipping NV, employees, financial statistics.