Intercargo Europe NV

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • Intercargo Europe NV
Private companiesFood Stores • Intercargo Europe NV

Contactgegevens Intercargo Europe NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Intercargo Europe NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Intercargo Europe NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Industrieweg 64-66 9032 Wondelgem, België

Telefoon (phone): 09.253 31 74 (+32-09.253 31 74) 09.253 31 74 (+32-09.253 31 74)

Fax (fax): 09.253 31 72 (+32-09.253 31 72) 09.253 31 72 (+32-09.253 31 72)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Intercargo Europe NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Intercargo Europe NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Intercargo Europe NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Intercargo Europe NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Intercargo Europe NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Intercargo Europe NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Intercargo Europe NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Intercargo Europe NV
Products information Intercargo Europe NV

BTW identificatienummer (tax): BE04188781738
Ondernemingsnummer: 3884185791
Hoofdstad (capital): 475,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 532,000 EUR
Werknemers (employees): 26 to 39
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Shipping and transport agencies; Transport services; Warehouse logistics

Product categorie (product category): Freight Forwarding Agencies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Intercargo Europe NV
(Get full report from official database of BE for Intercargo Europe NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Intercargo Europe NV
Addition kinds of activities for Intercargo Europe NV

3443. Gemaakt plaatwerk (boilerwinkel) | Fabricated plate work (boiler shop)
179499. Graafwerkzaamheden, nec | Excavation work, nec
283602. extracten | Extracts
505299. Steenkool- en andere mineralen en ertsen, niet inbegrepen | Coal and other minerals and ores, nec
555100. Boothandelaars | Boat dealers
28690317. Wijnsteenzuur en Metaalzouten | Tartaric acid and metallic salts
39490807. Ping-pong tafels | Ping-pong tables
50880000. Transportmiddelen en benodigdheden | Transportation equipment and supplies
51690804. Synthetisch rubber | Synthetic rubber
51810000. Bier en aal | Beer and ale

Werken bij Intercargo Europe NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Intercargo Europe NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Intercargo Europe NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Intercargo Europe NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Projectstaffing aan de kust (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bedrijfsprofiel: Woon je nu nog in het binnenland en verhuis je binnenkort naar de kust? Zoek je nog een boeiende job? Dan biedt Care Talents jou dé ideale oplossing! Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou!  Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  Sea jij het al helemaal zitten? ;-) Wij ook! Laat deze once-in-a-lifetime kans niet schieten!

  • Zaal- en Keukenmedewerker (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een gekende brasserie in het hartje van Lier, zoeken wij een zaal- en keukenmedewerker.  Onze klant is opzoek naar een extra werkkracht voor de zaal en keuken.  Je zal dus zowel dranken als hapjes en maaltijden serveren Je behoudt steeds het overzicht over de zaal Je ruimt af en je maakt tafels schoon Je helpt in de keuken waar nodig 

  • Customer service dealer support Orange (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als customer service medewerker op de afdeling dealer support ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je bent de link tussen Orange en de winkels die Orange producten verkopen Je bent verantwoordelijk voor het binnenkomende en uitgaande telefoonverkeer van de aan jou toegewezen klanten en biedt ondersteuning bij praktische vragen Je geeft on-site ondersteuning, neemt deel aan klantenbezoeken en interne klantenvergaderingen Je communiceert de klanteninformatie met de betrokken departementen in het bedrijf (verkoop, naverkoop en marketing)

  • Operator metaal - 3 ploegen (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de gedreven operator die op zoek is naar een nieuwe uitdaging in de metaalsector, in 3 ploegen te Lichtervelde? Voor een groot internationaal metaalbedrijf in Lichtervelde, zijn we op zoek naar een operator voor het bedienen van de zaagmachine. Je staat er tevens in voor de inpak van de profielen. De firma specialiseert zich in de ontwikkeling en productie van aluminiumprofielen en componenten in aluminium op maat van hun klanten. De aluminiumprofielen worden onder andere gebruikt in de scheepsbouw, bouwnijverheid, machinebouw, design...

  • Huishoudhulp (M/V) Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, enz. Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt individueel in meerdere particuliere woningen. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de bewoner. Jouw persoonlijke coördinator ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de cheques. Dienstenaanhuis streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Bertem, 12 uur per week (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, te presteren in 3 dagen (liefst op maandag, dinsdag en donderdag), voor een gastgezin wonende te Bertem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent +18 | Weekend | Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij als student op zoek naar een studentenjob om een mooi centje te verdienen? Aarzel dan niet, wij hebben de job voor jou! Wij zoeken studenten die beschikbaar zijn in het weekend en/of zomer om te werken in een magazijnsomgeving. Je takenpakket bestaat uit algemeen magazijnswerk: Orders picken Orders packen Orders labellen Orders controleren Retourns behandelen Orders inputten en herverpakken ... We bieden jou een mooie studentenjob aan in Grobbendonk. Ben je beschikbaar in het weekend op zaterdag en/of zondag. Indien mogelijk bestaat de kans hier doorheen de zomer ook te werken.

  • Student winkelmedewerker (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Wil jij als student (M/V) werken op in een supermarkt? Heb je geen 9 to 5 mentaliteit? Lees dan verder! Je helpt in vakanties en in het weekend met het aanvullen van de bakkerij afdeling in deze supermarkt te Kruibeke. Indien nodig help je ook bij de aanvulling van de rekken en levering van binnenkomende goederen.

  • PRODUCT & REGULATION ENGINEER (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: STAS

    Type: Vaste Job

    Jouw uitdaging: Ons gamma kippers en zelflossers wordt volledig in huis ontwikkeld en gebouwd. Het betreft dus constructie en niet louter assemblage. Deze aanpak zorgt voor een grote flexibiliteit en een sterke veelzijdigheid. Alle producten kunnen dankzij “de in huis aanpak” voldoen aan de strengste hedendaagse kwaliteitseisen. Wij zoeken iemand die zijn expertise wil ontwikkelen binnen Product Safety & Homologation. Jij wordt expert in de normering en homologaties van onze voertuigen. Hiervoor ontwikkel en onderhoud je de technische constructiedossiers (CE-normen) en homologatiedossiers. Je bereidt deze rapportages intern voor en presenteert deze aan de officiële instanties. Je bent verantwoordelijk om up to date te blijven over de evoluties in de wetgeving op vlak van homologaties, normering en machinerichtlijnen. Hierbij adviseer je jouw collega’s binnen Engineering in het toepassen van deze vereisten in hun ontwerpen. Daarnaast ondersteun je verkoop bij nieuwigheden. Jouw rol als Regulation voer je uit in combinatie met ontwerp en research werk binnen het Product team.

  • Internal Sales & Purchasing Officer (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: MBS Group

    Type: Vaste Job

    MBS Group, met de vestigingen in Roeselare, Gent, Le Rœulx en Bilzen is een gevestigde waarde als specialist in service en optimalisatie van de transportbandsystemen. Om onze groeiambities te realiseren zijn we op zoek naar een klantgerichte teamplayer voor de commerciële binnendienst in de hoofdzetel te Roeselare. Functieomschrijving Je draagt bij tot uitbouwen van ons merkwaarde en de sterke klanten- en leveranciersrelaties. Je verwerkt prijsaanvragen die direct en via de account managers binnenkomen. Je maakt offertes op, en volgt die op. Bij bestelling maak je het order op, plaats je bestellingen bij onze leveranciers en maak je productie orders op voor onze werkplaats. Je krijgt een gerichte opleiding die je toelaat oplossingen te bieden aan bestaande en potentiële klanten.

  • Dossierbeheerder (M/V) (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: LANNOO-HANSSENS BEDRIJFSADVIES

    Type: Vaste Job

    Dossierbeheer van A tot Y, met mogelijkheid door te groeien tot volledig dossierbeheer met klantenbesprekingen en fiscale controles. De taken bestaan uit het voeren van boekhouding, het vervullen van de fiscale verplichtingen voor klanten inclusief fiscaal advies, de opmaak van balans en jaarrekening, tussentijdse resultaten, het uitwerken van financiële plannen.

  • Business Analyst (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Modis Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    _

Zoek naar antwoorden van Intercargo Europe NV in sociale netwerken
Look for responds of Intercargo Europe NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Intercargo Europe NV. Laat een reactie achter voor Intercargo Europe NV. Intercargo Europe NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Intercargo Europe NV. Leave a respond for Intercargo Europe NV. Intercargo Europe NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Intercargo Europe NV op de google maps. Adres en contacten Intercargo Europe NV
Location of Intercargo Europe NV on the google maps. Address and contacts of Intercargo Europe NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Intercargo Europe NV Intercargo Europe NV: Fichaux Eric | ERIC FAUVEL | GRAFIK GOVO | Denis R | VRIJE BASISSCHOOL

Other related companies as Intercargo Europe NV: Fichaux Eric | ERIC FAUVEL | GRAFIK GOVO | Denis R | VRIJE BASISSCHOOL

Intercargo Europe NV is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Intercargo Europe NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04188781738. Het bedrijf Intercargo Europe NV bevindt zich op het adres: Industrieweg 64-66 9032 Wondelgem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 26 to 39 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 475,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 532,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Freight Forwarding Agencies. Lijst met producten zijn Shipping and transport agencies; Transport services; Warehouse logistics.
De hoofdactiviteit van Intercargo Europe NV is Voedingswinkels, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Intercargo Europe NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Intercargo Europe NV, openstaande posities, locatie van Intercargo Europe NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Intercargo Europe NV is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Intercargo Europe NV, company assigned to the tax number BE04188781738. The company Intercargo Europe NV is located at the address: Industrieweg 64-66 9032 Wondelgem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 26 to 39 employees work in this company. Capital - 475,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 532,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Freight Forwarding Agencies. List of products are Shipping and transport agencies; Transport services; Warehouse logistics.
The main activity of Intercargo Europe NV is Food Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Intercargo Europe NV is not available. You also can look at reviews of Intercargo Europe NV, open positions, location of Intercargo Europe NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Intercargo Europe NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Intercargo Europe NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Intercargo Europe NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Intercargo Europe NV, employees, financial statistics.