Delmelle Maritime B.V.B.A.

Contactgegevens Delmelle Maritime B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Delmelle Maritime B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Delmelle Maritime B.V.B.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kinderwelzijnstraat 16 2920 Kalmthout, België

Telefoon (phone): 4 (+32-4) 4 (+32-4)

Fax (fax): 4 (+32-4) 4 (+32-4)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Delmelle Maritime B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Delmelle Maritime B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Delmelle Maritime B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Delmelle Maritime B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Delmelle Maritime B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Delmelle Maritime B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Delmelle Maritime B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Delmelle Maritime B.V.B.A.
Products information Delmelle Maritime B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE07240783691
Ondernemingsnummer: 5573883056
Hoofdstad (capital): 642,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 494,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 2
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Moving services; Transport services

Product categorie (product category): Freight Forwarding Agencies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Delmelle Maritime B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Delmelle Maritime B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Delmelle Maritime B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Delmelle Maritime B.V.B.A.

201101. Rundvleesproducten, van rundvlees geslacht ter plaatse | Beef products, from beef slaughtered on site
332599. Staalgieterijen, nec, nec | Steel foundries, nec, nec
22210411. Spandex breedgeweven stoffen | Spandex broadwoven fabrics
23920202. Zakken, wasgoed: gemaakt van aangekochte materialen | Bags, laundry: made from purchased materials
29110301. Zure olie | Acid oil
37990400. Pushcarts en kruiwagen | Pushcarts and wheelbarrows
76990605. Scheepsboiler en tankreiniging en reparatie, aannemers | Ship boiler and tank cleaning and repair, contractors

Werken bij Delmelle Maritime B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Delmelle Maritime B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Delmelle Maritime B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Delmelle Maritime B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Huishoudheld (m/v) Knokke - Solliciteer met SMS (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is dringend op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Knokke. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Tielen (TIELEN)

    Regio: TIELEN

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Lille, Vorselaar, Kasterlee, Gierle, Wechelderzande, Poederlee, Tielen, Lichtaart Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel in het bezit van een fiets? We bekijken graag samen met je de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP REGIO IEPER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: GREENHOUSE IEPER

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Ieper zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Halmaal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HALMAAL)

    Regio: HALMAAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student Zwemmer (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Ben je student? Help je graag hulpbehoevende mensen? Zwem je graag? Dan is dit iets voor jou! Wij zoeken een student die 1 namiddag per week met Patrick, een persoon die zich in een rolstoel verplaatst, wil gaan zwemmen. Jouw namiddag zal er als volgt uitzien: - Je wordt om 13u verwacht bij Patrick thuis in Wondelgem - Je wacht samen met hem op de taxi om naar het zwembad te gaan - Je rijdt mee met de taxi naar het zwembad - Je helpt Patrick met het aantrekken van zijn zwemkledij - Je zwemt samen met hem - Je helpt Patrick met het aankleden na het zwemmen - Je wacht samen met hem in het zwembad tot de taxi er is - Je bent rond 17u terug in Wondelgem Voor en na het zwemmen wordt er nog een drankje voorzien.

  • Winkelmedewerkers m/v (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: CARREFOUR MARKET

    Type: Studentenjob

    Volgende taken behoren tot uw takenpakket: - Verkoop van onze producten - Kassabediening - Aanvullen van de rekken - Orde en netheid in de winkel

  • Jobstudent Host (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ONLINE SEMINAR

    Type: Studentenjob

    Webinar host/hostess met affiniteit voor online media Zoek jij een leuke, afwisselende en goed betaalde baan met flexibele werktijden? Kom dan ons OnlineSeminar-team versterken! We zijn een groeiend, innovatief bedrijf, in het hartje van Brussel, gespecialiseerd in het faciliteren van online seminars/webinars. We bieden een interactief platform aan onze klanten waar ze online kunnen communiceren met hun doelpubliek. Hoofdtaken  In deze functie ben je gastheer/gastvrouw voor onze cliënten. Je ontvangt mensen in onze studio en begeleidt ze voorafgaand en gedurende het live webinar.  Je assisteert bij de live webinars. Je biedt technische ondersteuning in de chat, telefonisch en aan moderatoren. Hiervoor hoef je geen techneut te zijn, maar belangrijk is dat je assertief bent en snel dingen oppakt. Profiel  Om goed in deze functie te passen, ben je zelfstandig en proactief.  Je staat stevig in je schoenen en durft de leiding te nemen als dat nodig is.  Bovenal ben je klantvriendelijk en servicegericht.  Je hebt 0-2 jaar werkervaring of je bent bachelor/master student  Je hebt affiniteit met ICT of online media  Uitstekend in Nederlands en/of Frans zowel woord als geschrift, Engels is een pre. Wij bieden We bieden een goed salaris maar ook een gezellig bedrijf met leuke collega’s. Daarnaast zitten wij op een toplocatie in hartje Brussel. Veel van het werk zal in de avonden plaatsvinden. Indien je ook beschikbaar bent overdag, horen wij dit graag. Contact Geïnteresseerd? Surf dan alvast eens naar onze website www.onlineseminar.be en stuur je cv met een korte motivatie naar [email protected] of bel naar 0470/93 17 29

  • Automecanicien (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: GARAGE WILLEMS FREDDY

    Type: Vaste Job

    Het vaststellen van diagnoses en het uitvoeren van herstellingen en onderhoud van zowel personen- als bedrijfswagens.

  • Werkplaatsverantwoordelijke (voor onze vestiging in BEVEREN/KRUIBEKE) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: VAN HOVE GARAGES NV

    Type: Vaste Job

    - Je voert onderhoud en herstellingen uit aan bestel- en vrachtwagens - Je geeft leiding aan de werkplaats: werk verdelen, herstellingen opvolgen, controle na reparatie,... - Je werkt nauw samen met receptie en magazijn om klanten snelle en correcte service te geven - Je staat in contact met de technische dienst van Renault Trucks

  • Software Analist met ervaring binnen OO development | (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Charles

    Type: Vaste Job

    Meehelpen aan het stroomlijnen van intern ontwikkeld ERP pakket Analyseren van bestaande bedrijfsprocessen en IT optimalisaties doorvoeren Implementaties van externe pakketten waar opportuun, ontwikkeling van interne pakketten waar nodig

  • commercieel administratief bediende (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Vaste Job

    voor een klant in Waregem zijn wij op zoek naar een commerciële administratief bediende.

  • flexi-job (AVERBODE)

    Regio: AVERBODE

    Bedrijf: DEN EIK

    Type: Flexijob

    Als zaal- of keukenmedewerk(st)er op losse basis.

Zoek naar antwoorden van Delmelle Maritime B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Delmelle Maritime B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Delmelle Maritime B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Delmelle Maritime B.V.B.A.. Delmelle Maritime B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Delmelle Maritime B.V.B.A.. Leave a respond for Delmelle Maritime B.V.B.A.. Delmelle Maritime B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Delmelle Maritime B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Delmelle Maritime B.V.B.A.
Location of Delmelle Maritime B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Delmelle Maritime B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Delmelle Maritime B.V.B.A. Delmelle Maritime B.V.B.A.: DEKETELAERE MARNIX | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE | COIFFURE DIANE | MARIA NIVELLE | Manutherm SPRL

Other related companies as Delmelle Maritime B.V.B.A.: DEKETELAERE MARNIX | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE | COIFFURE DIANE | MARIA NIVELLE | Manutherm SPRL

Delmelle Maritime B.V.B.A. is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Delmelle Maritime B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07240783691. Het bedrijf Delmelle Maritime B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Kinderwelzijnstraat 16 2920 Kalmthout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 2 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 642,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 494,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Freight Forwarding Agencies. Lijst met producten zijn Moving services; Transport services.
De hoofdactiviteit van Delmelle Maritime B.V.B.A. is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Delmelle Maritime B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Delmelle Maritime B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Delmelle Maritime B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Delmelle Maritime B.V.B.A. is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Delmelle Maritime B.V.B.A., company assigned to the tax number BE07240783691. The company Delmelle Maritime B.V.B.A. is located at the address: Kinderwelzijnstraat 16 2920 Kalmthout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 2 employees work in this company. Capital - 642,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 494,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Freight Forwarding Agencies. List of products are Moving services; Transport services.
The main activity of Delmelle Maritime B.V.B.A. is Automotive Repair, Services and Parking, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Delmelle Maritime B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Delmelle Maritime B.V.B.A., open positions, location of Delmelle Maritime B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Delmelle Maritime B.V.B.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Delmelle Maritime B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Delmelle Maritime B.V.B.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Delmelle Maritime B.V.B.A., employees, financial statistics.