Liften LTB Montage B.V.B.A.

Contactgegevens Liften LTB Montage B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Liften LTB Montage B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Liften LTB Montage B.V.B.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Westlaan 321 3550 Heusden-Zolder, België

Telefoon (phone): 14 (+32-14) 14 (+32-14)

Fax (fax): 14 (+32-14) 14 (+32-14)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Liften LTB Montage B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Liften LTB Montage B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Liften LTB Montage B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Liften LTB Montage B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Liften LTB Montage B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Liften LTB Montage B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Liften LTB Montage B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Liften LTB Montage B.V.B.A.
Products information Liften LTB Montage B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE01503723144
Ondernemingsnummer: 1568267822
Hoofdstad (capital): 296,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 775,000,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Passenger elevators and lifts

Product categorie (product category): Freight Elevators

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Liften LTB Montage B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Liften LTB Montage B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Liften LTB Montage B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Liften LTB Montage B.V.B.A.

249399. Gekonstitueerde houtproducten, n.v. | Reconstituted wood products, nec
516999. Chemische producten en verwante producten, nec, nec | Chemicals and allied products, nec, nec
07230101. Alfalfa cubing diensten | Alfalfa cubing services
22990503. Crash, linnen | Crash, linen
24310108. Deuren, hout | Doors, wood
35310603. Kraan dragers | Crane carriers

Werken bij Liften LTB Montage B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Liften LTB Montage B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Liften LTB Montage B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Liften LTB Montage B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • ARBEIDER BOUW (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: BOUWWERKEN CALLEEUW P.

    Type: Vervanging brugpensioen

    Op verschillende werven voert u voornamelijk allerhande bouw- en verbouwingswerken uit. Ook helpt u mee met de aanleg van opritten, terrassen, vloeren, ...

  • Ervaren Electricien (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de regio Kortrijk zijn we dringend op zoek naar een ervaren electricien. In eerste instantie help je vooral met de grove werken, maar geleidelijk aan word je meer ingeschakeld in de afwerking.

  • Procesoperator (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als procesoperator ben je verantwoordelijk voor de productiekwaliteit. - Je controleert de goede werking van de machines. - Je bied hulp bij kleine technische storingen aan jouw machine. - Je stelt de machine-instellingen af bij programmawissels. Hierbij beheers je het volledige productieproces vanuit de stuurkamer. - Je werkt volgens werkinstructies en vastgelegde procedures. - Je zorgt voor de netheid van de procesinstallatie en de werkvloer. - Je werkt nauw samen met collega - operatoren om relevante informatie correct door te geven.

  • Wasserijmedewerker (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een wasserij regio Waasland zijn wij op zoek naar een wasserijmedewerker.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Heppen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEPPEN)

    Regio: HEPPEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP (M/V) DIKSMUIDE (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: Diensten aan Huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudent verkoop (m/v) (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een hippe en trendy kledingszaak te Knokke zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten. Je staat in voor de orde en netheid in de winkel. Je helpt de klanten en zorgt ervoor dat ze met een goed gevoel terug buiten gaan!

  • Student Klantendienst (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je taken zullen bestaan uit: uitgaande telefoongesprekken waarbij je contact opneemt met bestaande KBC-klanten je informeert de klant oa over de impact van de nieuwe GDPR-wetgeving je registreert op een correcte manier de gesprekresultaten in onze systemen je doet niet aan televerkoop

  • Laborant (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: BiogasTec

    Type: Vaste Job

    Je voert de noodzakelijke analyses uit in het labo ter ondersteuning van de procesopvolging (anaerobe vergisting). Aanvullend voer je analyses uit op biomassa- en afvalstromen. Je laat externe labo’s stalen nemen en hebt de nodige contacten met hen. Je neemt stalen op verplaatsing en ondersteunt de collega’s op de verschillende sites hierin. Je registreert, beheert en rapporteert analyseresultaten van in- en uitgaande stromen en bewaakt met een kritisch oog de kwaliteit hiervan. Je bent verantwoordelijk voor een vlotte communicatie en doorgave van informatie naar de collega’s van exploitatie en de commerciële afdeling. · Je kalibreert de toestellen en verzorgt mee de noodzakelijke labo-gerelateerde aankopen bij leveranciers. Je bent bereid je frequent te verplaatsen naar onze site in Grobbendonk en andere sites in Vlaanderen.

  • RELATIETHERAPEUT m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: PERSPECTIEF

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt therapeutische sessies met koppels en/of gezinnen. Je bent bereid om eventueel voordrachten te verzorgen. Je hebt zin voor initiatief. Zo organiseer je mee infodagen, workshops, enz Je werkt mee aan het realiseren van de leef- en zorgpaden van cliënten met oog op het verhogen van levenskwaliteit in samenwerking met een multidisciplinair team.

  • Sollicitatiedag Schoonmaak burelen regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    ISS Facility Services, de grootste dienstverlener van België, zoekt schoonmaaktalenten regio Kortrijk voor bedrijven, ziekenhuizen, rusthuizen,... Misschien is dit iets voor jou? Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

Zoek naar antwoorden van Liften LTB Montage B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Liften LTB Montage B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Liften LTB Montage B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Liften LTB Montage B.V.B.A.. Liften LTB Montage B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Liften LTB Montage B.V.B.A.. Leave a respond for Liften LTB Montage B.V.B.A.. Liften LTB Montage B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Liften LTB Montage B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Liften LTB Montage B.V.B.A.
Location of Liften LTB Montage B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Liften LTB Montage B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Liften LTB Montage B.V.B.A. Liften LTB Montage B.V.B.A.: Scriptoria Librairie | Chantal | De Mulder Christine | POSITIF STUDIO 1 | JOHAN DE SCHRIJVER

Other related companies as Liften LTB Montage B.V.B.A.: Scriptoria Librairie | Chantal | De Mulder Christine | POSITIF STUDIO 1 | JOHAN DE SCHRIJVER

Liften LTB Montage B.V.B.A. is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Liften LTB Montage B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01503723144. Het bedrijf Liften LTB Montage B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Westlaan 321 3550 Heusden-Zolder. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 296,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 775,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Freight Elevators. Lijst met producten zijn Passenger elevators and lifts.
De hoofdactiviteit van Liften LTB Montage B.V.B.A. is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Liften LTB Montage B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Liften LTB Montage B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Liften LTB Montage B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Liften LTB Montage B.V.B.A. is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Liften LTB Montage B.V.B.A., company assigned to the tax number BE01503723144. The company Liften LTB Montage B.V.B.A. is located at the address: Westlaan 321 3550 Heusden-Zolder. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 296,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 775,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Freight Elevators. List of products are Passenger elevators and lifts.
The main activity of Liften LTB Montage B.V.B.A. is Insurance Agents, Brokers and Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Liften LTB Montage B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Liften LTB Montage B.V.B.A., open positions, location of Liften LTB Montage B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Liften LTB Montage B.V.B.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Liften LTB Montage B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Liften LTB Montage B.V.B.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Liften LTB Montage B.V.B.A., employees, financial statistics.