ETALAGE

Contactgegevens ETALAGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ETALAGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ETALAGE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Herkenrodesingel 10; 3500; Hasselt, België

Telefoon (phone): 011 87 81 11 (+32-011 87 81 11) 011 87 81 11 (+32-011 87 81 11)

Fax (fax): 011 87 82 04 (+32-011 87 82 04) 011 87 82 04 (+32-011 87 82 04)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ETALAGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ETALAGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ETALAGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ETALAGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ETALAGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ETALAGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ETALAGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ETALAGE
Products information ETALAGE

BTW identificatienummer (tax): BE06771392822
Ondernemingsnummer: 6610717773
Hoofdstad (capital): 198,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 866,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in ETALAGE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Free local papers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ETALAGE
(Get full report from official database of BE for ETALAGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ETALAGE
Addition kinds of activities for ETALAGE

3795. Tanks en tank componenten | Tanks and tank components
15419909. Renovatie, renovatie en reparatie: industriële gebouwen | Renovation, remodeling and repairs: industrial buildings
25140206. Tafels, huishouden: metaal | Tables, household: metal
33219904. Grijze ijzeren gietvormen, gegoten | Gray iron ingot molds, cast
34299909. Orgel hardware | Organ hardware
36210202. Dynamos, elektrisch (behalve auto) | Dynamos, electric (except automotive)
50469905. Parkeermeters | Parking meters
50740205. Open haarden, geprefabriceerde | Fireplaces, prefabricated
75149901. Hoor- of limousineverhuur, zonder chauffeurs | Hearse or limousine rental, without drivers

Werken bij ETALAGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ETALAGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ETALAGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ETALAGE. Looking for open vacancies in other companies

  • Flexibele kwaliteitscontroleur automotive (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in het Gentse, zijn we op zoek naar gemotiveerde kwaliteitscontroleurs in de automotive. Je hebt oog voor kwaliteit bij het controleren van diverse onderdelen (gaande van kleine vijzen tot grote stukken). Je wordt tewerkgesteld bij verschillende automotive bedrijven in Gent Zeehaven. We zijn op zoek naar erg flexibele uitzendkrachten aangezien we werken met een dagplanning. In het bezit zijn van een eigen wagen/brommer is een groot pluspunt. Je werkt in 2 ploegen of in de vaste nacht.

  • Automecanicien (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het wagenpark van onze klant, een bouwbedrijf, bestaat uit personenwagens, lichte bedrijfsvoertuigen en vrachtwagens. In totaal beheren zij het onderhoud en herstelling van ruim 400 voertuigen. Takenpakket: - Je voert onderhoud, technische en elektronische herstellingen uit van de voertuigen in het wagenpark - Je hebt ervaring in het stellen van diagnoses - Je zorgt voor een kwalitatieve aflevering van het voertuig - Je helpt mee zodat de werkplaats steeds ordelijk en proper is

  • ADMINISTRATIEF LOGISTIEK MEDEWERKER PETROCHEMIE (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote speler in de petrochemie zijn wij op zoek naar een ADMINISTRATIEF EN LOGISTIEK MEDEWERKER (M/V). Je werkt vanop de site bij de klant in Geel en staat in voor alles mbt de voorbereiding en uitvoering van de Turnaround (TAR). Taken: PRE TAR Opzet en beheer (up to date houden) van de TAR opvolgingsfile (lijst met scope en alle info over deze scope). Track SAP info en zet dit over in excel Kost estimaties per job opzoeken (ifv actuals vorige TAR's) en aanvullen in de file Het samenstelling transmittal pakketten voor de TAR Main contractoren (ISO; P&ID; Foto’s; Locatie aanduiding plotplan; datasheet…) Logistiek coördinatie: verzamel info van alle logistieke noden en bundelen in een overzicht + reservatie/bestellingen plaatsen (inclusief coördinatie bij levering) Het maken van picklisten voor TAR’s op basis van availability rapporten en de status documenteren Administratieve hulp bij het opstellen van het TAR execution plan Het verwerken van TAR gerelateerde gegevens in een TAR Milestone plan Nakijken en beoordelen van bepaalde TAR proforma’s Ontvangsten van bestaande PO’s tot orderlimiet van TAR gerelateerde logistieke bestellingen Opstellen van lijst van verschillende firma’s die werken komen uitvoeren tijdens de TAR (vermelding: aantal personen; aanmeldingen; hoe kostenboeking; ...) TAR Logistieke ondersteuning verlenen voor bepaalde uitvoerende disciplines Field/job coördinatie van bepaalde disciplines Verzamelen en documenteren van lessons learned POST TAR Opzeggen van alle gehuurde items tijdens de TAR en coördinatie bij het terug ophalen van deze items Verzamelen en documenteren van lessons learned Verwerkt en documenteert de aangeboden TAR gerelateerde contractor werkvoorbereiding op een georganiseerde manier en past op basis hiervan de SAP takenlijsten aan Nakijken en beoordelen van bepaalde TAR proforma’s Ontvangsten van bestaande PO’s tot orderlimiet van TAR gerelateerde jobs Bedrijfsprofiel: Select Projects maakt deel uit van een internationale full-service Human Resources-organisatie, Select HR. Select Projects is specialist in het aanbieden van oplossingen via projectsourcing. Vanuit onze vestigingen in België, Nederland en Dubai bieden wij ondersteuning aan bedrijven die behoefte hebben aan ervaren specialisten/projectmedewerkers in verscheidene werkgebieden. We onderscheiden ons door onze goede opvolging en service naar al onze klanten en onze medewerkers.  

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • POETSHULP Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Oostrozebeke! (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan. Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Er wordt gewerkt de maandag 6 u & de donderdag 6 u.Combineren met andere gezinnen in de buurt , zeker mogelijk! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Studenten of Flexi-job zaalpersoneel (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Meeuwen, zijn we op zoek naar gemotiveerde medewerkers in de zaal of keuken Je staat in voor het opnemen van bestellingen, bediening in de zaal en andere taken gerelateerd aan deze functie. Er zijn verschillende mogelijkheden m.b.t. de werkuren: Flexi-job, part-time of jobstudenten; werkuren zijn voornamelijk in de weekenden, maar zijn te bespreken. De sluitingsdagen zijn maandag en dinsdag.

  • Docent koken aan kinderen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TASTE ART

    Type: Studentenjob

    TASTE-ART organiseert naschoolse, muzische spel- en sportactiviteiten voor kinderen vanaf 2,5 jaar. Een jong gemotiveerd team van medewerkers staat klaar om een gevarieerd aanbod van sport, spel, kunst, expressie, cultuur en vooral veel plezier aan te bieden aan de kinderen. De activiteiten gaan na de lesuren door in de scholen waardoor niet enkel eigen leerlingen van die campus maar ook externe leerlingen welkom zijn. U gaat de actvitieit 'Gezond en beleefd" geven. Deze activitiet loopt gedurende het volledige schooljaar en telt 28 lessen. U gaat 20 weken met de kinderen koken en 8 weken werken rond het beleefde aspect. U mag zelf voorstellen doen of krijgt van ons een aantal opties om zaken klaar te maken.

  • TECHNICAL SUPERVISOR (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Internationaal bedrijf Technisch diploma Eeklo Voor een industrieel productiebedrijf met een internationale afzetmarkt is Hays Engineering Gent op zoek naar een Technical Supervisor. Als Technical Supervisor ben je samen met jouw 5 directe collega's verantwoordelijk voor de goede technische werking van 13 productielijnen. Je coacht en motiveert dagelijks zelf een 5-tal techniekers. Je coördineert alle aspecten van preventief en reactief onderhoud. Samen met je collega's sta je in voor het realiseren van de objectieven op vlak van veiligheid, kwaliteit, rendement, etc. Eveneens bezorg je de nodige input voor technische verbeterings- en investeringsprojecten.

  • Metser / Diender (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: DE CRAECKER-VLAEMINCK

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een metser / diender met als taken Dienen van een ploeg metsers Snelbouwstenen en façade plaatsen Muren zetten door het metselen van draagelementen (baksteen, bindsteen, gipsblokken, ...) Openingen maken in bestaand metselwerk (ramen, deuren, trapgat, ...) Mortel, vulmiddel, ... klaarmaken en aanbrengen Uitsparingen maken voor latere installaties en inrichtingen (loodgieterij, elektriciteit, rookkanalen, ...) Je kan onmiddellijk starten.

  • Medewerker inbound klantendienst regio Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Heb jij reeds ervaring op een klantendienst of in een call center en ben je op zoek naar een gelijkaardige functie bij een modern en groeiend bedrijf, waarbij je terecht komt in een aangenaam team van 4 personen? Onze klant regio Asse is namelijk op zoek naar een enthousiaste inbound klantendienstmedewerker waarbij je zal instaan voor volgende taken: Telefonisch te woord staan van consumenten in verband met vragen over lopende promoties en acties Opvolgen van lopende en nieuwe aanvragen Beheer van het platform waarop klanten lopende promoties behandelen en contactpersonen hiervan te woord staan Ben jij klantvriendelijk en schrik jij niet af van dagelijks veel telefonisch contact? Ben je daarnaast ook vlot tweetalig (geschreven en gesproken)? Stuur dan jouw CV en gegevens naar [email protected] ! Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Freelance projectverpleegkundige regio Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance projectmedewerker word je ingeschakeld voor opdrachten binnen verschillende instellingen (kan ziekenhuis zijn, thuiszorg, woon- en zorgcentra...) op verschillende afdelingen, telkens voor een aantal maanden. Je werkt met jouw zelfstandig statuut en kiest zelf welke opdrachten je wenst te doen. Dit kan op voltijdse of deeltijdse basis. Op deze manier kan je proeven van verschillende settings en heel wat bijleren.

Zoek naar antwoorden van ETALAGE in sociale netwerken
Look for responds of ETALAGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ETALAGE. Laat een reactie achter voor ETALAGE. ETALAGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ETALAGE. Leave a respond for ETALAGE. ETALAGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ETALAGE op de google maps. Adres en contacten ETALAGE
Location of ETALAGE on the google maps. Address and contacts of ETALAGE

Andere gerelateerde bedrijven als come ETALAGE ETALAGE: Andrea SPRL | Last Stock | Special Things BVBA | STIFKENS P-ARTISAN | MANGO

Other related companies as ETALAGE: Andrea SPRL | Last Stock | Special Things BVBA | STIFKENS P-ARTISAN | MANGO

ETALAGE is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ETALAGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06771392822. Het bedrijf ETALAGE bevindt zich op het adres: Herkenrodesingel 10; 3500; Hasselt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 198,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 866,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Free local papers. Producten gemaakt in ETALAGE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ETALAGE is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ETALAGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ETALAGE, openstaande posities, locatie van ETALAGE op de kaart.

ETALAGE is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is ETALAGE, company assigned to the tax number BE06771392822. The company ETALAGE is located at the address: Herkenrodesingel 10; 3500; Hasselt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 198,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 866,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Free local papers. Products created in ETALAGE were not found.
The main activity of ETALAGE is Printing, Publishing and Allied Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ETALAGE is not available. You also can look at reviews of ETALAGE, open positions, location of ETALAGE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ETALAGE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ETALAGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ETALAGE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ETALAGE, employees, financial statistics.