AZ Weekbladen GROEP PLUS

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • AZ Weekbladen GROEP PLUS
Private companiesUnited States Postal Service • AZ Weekbladen GROEP PLUS

Contactgegevens AZ Weekbladen GROEP PLUS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AZ Weekbladen GROEP PLUS: address, phone, fax, email, website, opening hours

AZ Weekbladen GROEP PLUS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de l'Ypr茅au 29A; 9600; Renaix, België

Telefoon (phone): 055 23 55 00 (+32-055 23 55 00) 055 23 55 00 (+32-055 23 55 00)

Fax (fax): 055 21 04 43 (+32-055 21 04 43) 055 21 04 43 (+32-055 21 04 43)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AZ Weekbladen GROEP PLUS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AZ Weekbladen GROEP PLUS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AZ Weekbladen GROEP PLUS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AZ Weekbladen GROEP PLUS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AZ Weekbladen GROEP PLUS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AZ Weekbladen GROEP PLUS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AZ Weekbladen GROEP PLUS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AZ Weekbladen GROEP PLUS
Products information AZ Weekbladen GROEP PLUS

BTW identificatienummer (tax): BE08108428955
Ondernemingsnummer: 9745117187
Hoofdstad (capital): 479,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 461,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in AZ Weekbladen GROEP PLUS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Free local papers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AZ Weekbladen GROEP PLUS
(Get full report from official database of BE for AZ Weekbladen GROEP PLUS)

Aanvulling soorten activiteiten voor AZ Weekbladen GROEP PLUS
Addition kinds of activities for AZ Weekbladen GROEP PLUS

329903. Sier- en bouwkunstwerk | Ornamental and architectural plaster work
596101. Eten, postorder | Food, mail order
26750203. Indexkaarten, doodgesneden: gemaakt van aangekochte materialen | Index cards, die-cut: made from purchased materials
27590100. Financiële noot en certificaat drukwerk en gravure | Financial note and certificate printing and engraving
28190802. Silica, amorf | Silica, amorphous
30840000. Kunststof pijp | Plastics pipe
32610208. Urinoirs, glanzend china | Urinals, vitreous china
38270112. Microscopen, behalve elektronen, protonen en hoornvlies | Microscopes, except electron, proton, and corneal
39140202. Bestek, nikkel zilver | Cutlery, nickle silver

Werken bij AZ Weekbladen GROEP PLUS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AZ Weekbladen GROEP PLUS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AZ Weekbladen GROEP PLUS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AZ Weekbladen GROEP PLUS. Looking for open vacancies in other companies

  • 4 accountmanagers (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is ruim 30 jaar actief in de media. Ze zijn van pionier uitgegroeid tot één van de belangrijkste belgische mediabedrijven en bieden met 34 titels in 9 sectoren een uniek platform voor uw campagnes. Als innovatief en toonaangevend uitgever zijn we op zoek naar 4 accountmanagers om ons team te vervolledigen. U verkoopt advertentieruimtes aan klanten en prospecten actief in de B-to-B sector. U informeert en adviseert hen over het huidige aanbod van multimediale uitgaven en hoe ze de rentabiliteit van hun communicatiebudget kunnen verhogen. U zal de eerste 6 maanden hoog opgeleid worden daarin zal je alsook telefonisch klanten benaderen en op termijn de baan opgaan. Stap voor stap maken ze van jou een sterk salesprofiel.

  • Werfarbeider bemalingen CE (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een Chauffeur CE die ook helpt op de werf. Je maakt gaten in de grond om er de leidingen in te steken. Je sluit deze aan op zuigpompen om zo water uit de grond te trekken. Je dient met buizen en leidingen te sleuren, dus het gaat om fysiek werk. Je vertrekt samen met je collega vanuit je woonplaats naar de verschillende werven in Vlaanderen en omgeving.

  • Magazijnarbeider (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Niklaas

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant te Puurs zijn we op zoek naar een Lader-Losser. Je zal instaan voor het laden en lossen van pakketjes in een magazijn te Puurs. Er wordt altijd gewerkt van maandag tot en met vrijdag. Je kan tewerkgesteld worden in verschillende ploegen. Deeltijds Ochtendploeg: 3u30 tot 7u30 Deeltijds middagploeg: 16u tot 20u Voltijds middagploeg: 12u30 tot 20u Voltijds avondploeg: 20u tot 3u30 Voltijds nachtploeg: 23u tot 07u00 Is deze vacature op jouw lijf geschreven? Solliciteer dan als de bliksem via mail ([email protected]) of solliciteer online.

  • Technisch medewerker productie (WARNETON)

    Regio: WARNETON

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - U bent verantwoordelijk voor het evalueren en opvolgen van de optimale werking van de snijsystemen in de friet-en vlokkenlijn in onze verschillende vestigingen. - Het continu verbeteren van de optische controle systemen is voor u een grote uitdaging. - U hebt oog voor detail, bent communicatief sterk waardoor er een vlotte communicatie is naar de productie en technische dienst. - Deze functie is een job " on the floor" met enige administratieve taken.

  • HUISHOUDHULP (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: PICOBELLO BVBA

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen (in het kader van dienstencheques) voor regio Roosdaal, Liedekerke en groot Ternat

  • Installateur sanitaire installaties en centrale verwarming (GREMBERGEN)

    Regio: GREMBERGEN

    Bedrijf: CAPPAERT GUNTHER

    Type: Vaste Job

    Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren van badkamers. Ons bedrijf groeit heel sterk en willen daarom ons team versterken. Wij zoeken een sanitair installateur met een diploma sanitaire installaties en centrale verwarming. U staat in voor het plaatsen van de sanitaire installaties, soms centrale verwarming. U leert andere renovatie werken tot betrekking met badkamers.

  • Ontwikkelaar- Opleidingsmanager Fiscaliteit en Accountancy (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Syntra West

    Type: Vaste Job

    -Je volgt de wettelijke actualiteit op de voet en vertaalt dit naar korte relevante opleidingen voor onze doelgroepen (bedrijven en kantoren) -Je gaat actief op zoek naar docenten en vakspecialisten -Je maakt halfjaarlijks een realistische en uitdagende planning op -Je bent verantwoordelijk voor zowel het opbrengsten- als het kostenbudget -Je werkt maatoplossingen uit voor onze klanten -Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van onze database op vlak van kantoren en financiële functies -Je zoekt voortdurend naar nieuwe opleidingsmethodieken waarmee je het verschil kunt maken voor jouw klanten -Je volgt het aanbod van de concurrentie nauwgezet op -Je integreert jouw eigen functioneren met dat van het team

  • IT Teamleader Application & Development (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TABAKNATIE

    Type: Vaste Job

    Als Teamleader Applications & Development ga je aan de slag in ons hoofdkantoor in het centrum van Antwerpen. Als leidinggevende ben je verantwoordelijk voor een team dat de programmatie, integratie, en onderhoud van onze bedrijfseigen IT-pakketten verzorgt. Je ondersteunt en stimuleert jouw team om zowel individueel als in groepsverband te groeien waardoor de dienstverlening van een hoge kwaliteit blijft. Je werkt samen met en coordineert externe partners en consultants die de dienstverlening aanvullen. Je definieert en bouwt mee aan de volgende generatie bedrijfssoftware. Verantwoordelijkheden Aansturen, ondersteunen en het bieden van oplossingen voor jouw teamleden op basis van je kennis en expertise. Teamleden coachen en bijsturen waar nodig. Sturing geven binnen projecten (prioriteiten stellen). Over de voortgang en uitvoering van dagdagelijkse activiteiten en de technische invulling waken. Regelmatig rapporteren aan de IT manager en stakeholders. Planningen bepalen naar aanleiding van de doelstellingen. Kwalitatieve software (laten) ontwikkelen en integreren met moderne technieken, tooling en technologie. Projecten en taken van je collega’s binnen het Application & Development-team opvolgen. Aanspreekpunt voor afdelingsoverschrijdend overleg en projecten. Adviseren van management en andere afdelingen over software mogelijkheden en vernieuwingen

  • Sales Manager (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: GARAGE DECANCQ

    Type: Vaste Job

    Hou je van een uitdaging en ben je professioneel nieuwsgierig? Wil je graag werken aan jouw en onze toekomst? Dan zijn wij op zoek naar jou! Groep Decancq is officiële dealer van Audi, Volkswagen en Volkswagen Commercial Vehicles, 3 vooraanstaande premium automerken met meerdere vestigingen in de regio Zuid-West-Vlaanderen. Onze merken hebben een sterke reputatie en stralen kwaliteit en degelijkheid uit. Wij garanderen advies op maat en een flexibele aanpak voor elk van onze klanten en staan ook garant voor een snelle en professionele dienst na verkoop. Onze waarden zijn: respect, flexibiliteit, dienstverlening en verantwoordelijkheidszin. In onze organisatie staat de klant centraal! Sales Manager (M/V) Je bent verantwoordelijk voor het managen en het coachen van het verkoopteam. Op basis van vooropgestelde objectieven werk je doelgerichte actieplannen uit. Je volgt deze op en stuurt bij indien nodig. Je optimaliseert de verkoopprocessen voor een ideale klantenbeleving. Je draagt de cultuur van Groep Decancq (visie, normen en waarden) over naar jouw team en zorgt ervoor dat jouw teamleden deze zichtbaar omzetten in hun dagelijkse werking. Je rapporteert op regelmatige basis aan het management en bent verantwoordelijk voor de transparante en gerichte informatiedoorstroming van het management naar jouw team.

  • craniosacraal therapeut (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een gemotiveerde craniosacraal therapeut. Je werkt in een praktijkhuis met yoga instructeur, kinesist, voetreflexoloog,... Meer info op www.praktijkhuissen.be

  • Press Shop Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv.   De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan. Profiel Je bent zelfstandige of je bent bereid zelfstandige te worden Ervaring in een gelijkaardige functie is een pluspunt Klantenservice vind je erg belangrijk. Je doet alles wat nodig is om je klanten tevreden te houden Je bent stressbestendig en hebt geen schrik van een lange rij klanten aan de kassa Je denkt in oplossingen, niet in problemen Je bent nauwkeurig en je volgt je dagelijkse administratie goed op Je bent resultaatgericht en streeft naar betere verkoopcijfers Je bent flexibel en hebt geen problemen met de openingsuren Je wil altijd bijleren en luistert graag naar feedback Aanbod Een instapklare winkel op een topligging Geen uitbatingskosten, enkel inbreng van een waarborg Je ontvangt een commissie gebaseerd op het zakencijfer Ondersteuning van het hoofdkantoor (op administratief, financieel en juridisch vlak, alsook op gebied van sales & marketing) Een doorgedreven opleidingsaanbod, zowel theorie als praktijk De winkel Rijselstraat 39, 8930 Menen Openingsuren van maandag tot vrijdag van 6u00 tot 18u30, op zaterdag van 7u tot 18u, op zondag gesloten Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door. We nemen contact met je op.

  • Vertegenwoordiger / Handelsagent (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: V-FOLD

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zoeken een vertegenwoordiger/handelsagent voor de verkoop van een nieuw gepatenteerd systeem op zelfstandige basis. V-FOLD staat bekend voor een nieuw gepatenteerd systeem van de binnenafwerking voor de schrijnwerker. Je gaat zelfstandig op zoek naar potentiële klanten binnen je beschermde regio om de afkastingen te verkopen.

Zoek naar antwoorden van AZ Weekbladen GROEP PLUS in sociale netwerken
Look for responds of AZ Weekbladen GROEP PLUS in social networks

Lees alle opmerkingen voor AZ Weekbladen GROEP PLUS. Laat een reactie achter voor AZ Weekbladen GROEP PLUS. AZ Weekbladen GROEP PLUS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AZ Weekbladen GROEP PLUS. Leave a respond for AZ Weekbladen GROEP PLUS. AZ Weekbladen GROEP PLUS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AZ Weekbladen GROEP PLUS op de google maps. Adres en contacten AZ Weekbladen GROEP PLUS
Location of AZ Weekbladen GROEP PLUS on the google maps. Address and contacts of AZ Weekbladen GROEP PLUS

Andere gerelateerde bedrijven als come AZ Weekbladen GROEP PLUS AZ Weekbladen GROEP PLUS: Pirson H | PATRICK | A. GIESELINK | G. VAN AERDE | HANSEN

Other related companies as AZ Weekbladen GROEP PLUS: Pirson H | PATRICK | A. GIESELINK | G. VAN AERDE | HANSEN

AZ Weekbladen GROEP PLUS is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AZ Weekbladen GROEP PLUS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08108428955. Het bedrijf AZ Weekbladen GROEP PLUS bevindt zich op het adres: Rue de l'Ypr茅au 29A; 9600; Renaix. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 479,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 461,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Free local papers. Producten gemaakt in AZ Weekbladen GROEP PLUS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AZ Weekbladen GROEP PLUS is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AZ Weekbladen GROEP PLUS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AZ Weekbladen GROEP PLUS, openstaande posities, locatie van AZ Weekbladen GROEP PLUS op de kaart.

AZ Weekbladen GROEP PLUS is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is AZ Weekbladen GROEP PLUS, company assigned to the tax number BE08108428955. The company AZ Weekbladen GROEP PLUS is located at the address: Rue de l'Ypr茅au 29A; 9600; Renaix. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 479,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 461,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Free local papers. Products created in AZ Weekbladen GROEP PLUS were not found.
The main activity of AZ Weekbladen GROEP PLUS is United States Postal Service, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of AZ Weekbladen GROEP PLUS is not available. You also can look at reviews of AZ Weekbladen GROEP PLUS, open positions, location of AZ Weekbladen GROEP PLUS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AZ Weekbladen GROEP PLUS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AZ Weekbladen GROEP PLUS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AZ Weekbladen GROEP PLUS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AZ Weekbladen GROEP PLUS, employees, financial statistics.