BEIGEMSE KIOSK

Contactgegevens BEIGEMSE KIOSK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BEIGEMSE KIOSK: address, phone, fax, email, website, opening hours

BEIGEMSE KIOSK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MEERSTRAAT 59; 1852; GRIMBERGEN, België

Telefoon (phone): 22708462 (+32-22708462) 22708462 (+32-22708462)

Fax (fax): +32 (53) 363-75-14 +32 (53) 363-75-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BEIGEMSE KIOSK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BEIGEMSE KIOSK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BEIGEMSE KIOSK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BEIGEMSE KIOSK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BEIGEMSE KIOSK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BEIGEMSE KIOSK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BEIGEMSE KIOSK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BEIGEMSE KIOSK
Products information BEIGEMSE KIOSK

BTW identificatienummer (tax): BE07229248046
Ondernemingsnummer: 3424407958
Hoofdstad (capital): 909,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 739,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Produits: Papeterie.

Product categorie (product category): Fournitures de bureau. Tabac. Journaux

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BEIGEMSE KIOSK
(Get full report from official database of BE for BEIGEMSE KIOSK)

Aanvulling soorten activiteiten voor BEIGEMSE KIOSK
Addition kinds of activities for BEIGEMSE KIOSK

10990500. Titanium- en zirkoniummalmwinning | Titanium and zirconium ores mining
22310303. Vet, geweven: wol, haarhaar, of dergelijke vezels | Felts, woven: wool, mohair, or similar fibers
28999936. Zout van verpakkers | Packers' salt
39991205. Militaire insignes | Military insignia
62119902. Wederzijdse fondsen, verkopen door onafhankelijke verkoper | Mutual funds, selling by independent salesperson
72310201. Schoonheidscultuurschool | Beauty culture school

Werken bij BEIGEMSE KIOSK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BEIGEMSE KIOSK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BEIGEMSE KIOSK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BEIGEMSE KIOSK. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker voeding (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van het technisch onderhoud aan installaties en machines. - Het gaat hier zowel over mechanisch als elektrisch onderhoud. - Je voert preventief onderhoud uit volgens de vooropgestelde planning.

  • Monteur Industriebouw Prefabelementen (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je ploeg plaats je industriële gebouwen met prefab betonelementen, dit in samenwerking met de kraanbestuurder. Je assisteert de ploegchef door panelen aan te haken en te helpen bij het plaatsen van de voorgevormde elementen.

  • Orderpickers gezocht te Wichelen! opstart november (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textiel bedrijf te Wichelen zijn wij op zoek naar orderpickers. Klinken de merken Marie Jo, Prima Donna, Andres Sarda jou gekend in de oren? Deze kwaliteitsvolle lingerie wordt hier ontworpen, verpakt en verstuurd naar de klanten. Het orderpicken heeft drie pijlers: manueel orderpicken, pick-to-light en OSR. Ben je enthousiast en gemotiveerd? Bel ons dan snel op, misschien ben jij de kandidaat die we zoeken!

  • Customer service medewerker deeltijds of voltijds (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt klanten op verscheidene manieren verder, onder andere het telefonisch beantwoorden van vragen en klachten, reageren op e-mails van klanten, bijhouden en opvolgen van klantendossiers tot het volledig beheren van je eigen portefeuille aan klanten kunnen deel uitmaken van je takenpakket. Wij hebben vacatures op zowel inbound (klantendiensten) als outbound (telesales, call center) afdelingen.

  • Carrossier (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar een All-round medewerker carrossier (m/v) Je helpt mee daar waar nodig (schuren, plamuren, monteren, demonteren) maar vooral ook met het plaatbewerken. Een goede kennis plaatbewerking + enkele jaren ervaring zijn een must!Taken Je herstelt de carrosserie van personen-, bedrijfs- en vrachtwagens Je verpakt en sorteert gerecupereerde vloeistoffen Je controleert de geometrie van het chassis, de zelfdragende carrosserie of het onderstel en Je corrigeert of vervangt de vervormde carrosserie-onderdelen Je voert herstellingen of afwerkingen uit op aluminium en / of metaal Je (de)monteert verwijderbare carrosserieonderdelen, uitrusting,sluitingen en bekleding Je maakt het voertuig schoon om het aan de klant terug te bezorgen, maar tevens onderhoud je en ruim je de werkruimte (werkplaats, magazijn, ...) op Je voert de werkzaamheden uit volgens de behoeften of bestellingen van klanten  Je documenteert de werkorders ten einde alle informatie m.b.t. de werkzaamheden door te geven aan de betrokken diensten Indien je herstellingen of afwerkingen kunt uitvoeren zoals spotrepair, glasherstellingen, uitdeuken zonder spuiten is dit zeker

  • Poetshulp Dienstencheques (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Tielt

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen, strijken of boodschappen doen, doe je met een glimlach? Dan is een job als huishoudhulp iets voor jou. Werken als huishoudhulp is werken met alle voordelen die een vaste job biedt. Zo ontvang jou! Wij zijn op zoek naar poetsdames die willen werken bij particulieren met dienstencheques. Je kan vrij jouw uren inplannen en kan deze functie zowel voltijds als deeltijds uitoefenen.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Wichelen / Serskamp (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Studenten of Flexi-job zaalpersoneel (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Meeuwen, zijn we op zoek naar gemotiveerde medewerkers in de zaal of keuken Je staat in voor het opnemen van bestellingen, bediening in de zaal en andere taken gerelateerd aan deze functie. Er zijn verschillende mogelijkheden m.b.t. de werkuren: Flexi-job, part-time of jobstudenten; werkuren zijn voornamelijk in de weekenden, maar zijn te bespreken. De sluitingsdagen zijn maandag en dinsdag.

  • Afwasser student (zaterdag-zondagochtend) (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij regio Lebbeke zoeken we een student afwasser om op zaterdag- en zondagochtend (ook feestdagen) de afwas van al het materiaal & de eindschoonmaak van de ateliervloer. Je werkt 1 weekend op de 2. Je start tussen 7u 's morgens - 8u 's morgens, dit wordt op voorhand besproken.

  • verko(o)p(st)er (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in dameskleding met 'een maatje meer' zijn we op zoek naar een enthousiaste student(e). U bent het visitekaartje van de winkel en ontvangt klanten met veel enthousiasme. Hier winkelen moet voor de klant altijd een fijne en aangename ervaring zijn! U zal samen met uw collega's de winkel op orde houden: - kleding die het net niet is geworden terug weghangen of opplooien - felbegeerde nieuwe stuks net uit de doos in de winkel weghangen - toezien op de algemene orde in winkel Uw vaste collega's ondersteunen en bijstaan waar nodig Op termijn ook de klanten bijstaan met hun vragen, advies geven en vriendelijk verder helpen. Belangrijk: - gevoel voor mode - kennis van een 'maatje meer' - klantvriendelijk en enthousiast

  • Freelance IT trainer-leerkracht-docent (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Het Coachingatelier

    Type: Zelfstandige activiteit

    Trainer in IT opleidingen. ECT geeft allerlei IT trainingen in onze eigen leslokalen in Wilrijk of intern bij klanten. De meeste van onze opleidingen kan je opsplitsen in 3 groepen: * MS Office trainingen: Excel, Outlook, Project... * Adobe trainingen: Photoshop, Illustrator, InDesign... * Tekenpakketten: AutoCAD, BricsCAD, SketchUp... Wij zoeken freelance trainers die in naam van ECT trainingen willen geven over deze onderwerpen. Wij kunnen vooraf niet bepalen hoe vaak we u gaan kunnen inschakelen.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van BEIGEMSE KIOSK in sociale netwerken
Look for responds of BEIGEMSE KIOSK in social networks

Lees alle opmerkingen voor BEIGEMSE KIOSK. Laat een reactie achter voor BEIGEMSE KIOSK. BEIGEMSE KIOSK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BEIGEMSE KIOSK. Leave a respond for BEIGEMSE KIOSK. BEIGEMSE KIOSK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BEIGEMSE KIOSK op de google maps. Adres en contacten BEIGEMSE KIOSK
Location of BEIGEMSE KIOSK on the google maps. Address and contacts of BEIGEMSE KIOSK

Andere gerelateerde bedrijven als come BEIGEMSE KIOSK BEIGEMSE KIOSK: FA. KOKX | APPORT DIRECT CO | Anne-Mie | IMBERECHT-MECANICMOTOS | MENUISERIE SUAREZ

Other related companies as BEIGEMSE KIOSK: FA. KOKX | APPORT DIRECT CO | Anne-Mie | IMBERECHT-MECANICMOTOS | MENUISERIE SUAREZ

BEIGEMSE KIOSK is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BEIGEMSE KIOSK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07229248046. Het bedrijf BEIGEMSE KIOSK bevindt zich op het adres: MEERSTRAAT 59; 1852; GRIMBERGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 909,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 739,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Fournitures de bureau. Tabac. Journaux. Lijst met producten zijn Produits: Papeterie..
De hoofdactiviteit van BEIGEMSE KIOSK is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BEIGEMSE KIOSK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BEIGEMSE KIOSK, openstaande posities, locatie van BEIGEMSE KIOSK op de kaart.

BEIGEMSE KIOSK is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is BEIGEMSE KIOSK, company assigned to the tax number BE07229248046. The company BEIGEMSE KIOSK is located at the address: MEERSTRAAT 59; 1852; GRIMBERGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 909,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 739,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Fournitures de bureau. Tabac. Journaux. List of products are Produits: Papeterie..
The main activity of BEIGEMSE KIOSK is Electric, Gas and Sanitary Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BEIGEMSE KIOSK is not available. You also can look at reviews of BEIGEMSE KIOSK, open positions, location of BEIGEMSE KIOSK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BEIGEMSE KIOSK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BEIGEMSE KIOSK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BEIGEMSE KIOSK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BEIGEMSE KIOSK, employees, financial statistics.