LIBRAIRIE PAPETERIE DE LA GARE

Contactgegevens LIBRAIRIE PAPETERIE DE LA GARE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIBRAIRIE PAPETERIE DE LA GARE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIBRAIRIE PAPETERIE DE LA GARE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA STATION 8; 1435; MONT-SAINT-GUIBERT, België

Telefoon (phone): 10658411 (+32-10658411) 10658411 (+32-10658411)

Fax (fax): +32 (69) 191-73-61 +32 (69) 191-73-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIBRAIRIE PAPETERIE DE LA GARE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIBRAIRIE PAPETERIE DE LA GARE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIBRAIRIE PAPETERIE DE LA GARE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIBRAIRIE PAPETERIE DE LA GARE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIBRAIRIE PAPETERIE DE LA GARE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIBRAIRIE PAPETERIE DE LA GARE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIBRAIRIE PAPETERIE DE LA GARE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIBRAIRIE PAPETERIE DE LA GARE
Products information LIBRAIRIE PAPETERIE DE LA GARE

BTW identificatienummer (tax): BE05830413818
Ondernemingsnummer: 2274963378
Hoofdstad (capital): 645,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 857,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Produits: Papeterie.. Types de Paris: Courses de Chevaux.

Product categorie (product category): Fournitures de bureau. Tabac. Jeux de hasard. Journaux. Librairies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIBRAIRIE PAPETERIE DE LA GARE
(Get full report from official database of BE for LIBRAIRIE PAPETERIE DE LA GARE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIBRAIRIE PAPETERIE DE LA GARE
Addition kinds of activities for LIBRAIRIE PAPETERIE DE LA GARE

571999. Diverse huishoudelijke winkels, nec | Miscellaneous homefurnishings stores, nec
20150706. Konijn, geslacht en gekleed | Rabbit, slaughtered and dressed
20350205. Uien, gepekeld | Onions, pickled
22410406. gimps | Gimps
28650312. difenylaminen | Diphenylamines

Werken bij LIBRAIRIE PAPETERIE DE LA GARE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIBRAIRIE PAPETERIE DE LA GARE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIBRAIRIE PAPETERIE DE LA GARE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIBRAIRIE PAPETERIE DE LA GARE. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als onderhoudstechnieker sta je in voor: Het onderhouden van de productielijnen alsook het onderhouden van de machines. Elektrische en mechanische storingen opzoeken en oplossen. Het assisteren van de operatoren om stilstanden bij het omstellen en tijdens productie tot een minimum te herleiden. Het onderhouden van de kantoren en de gebouwen kleine herstellingen of aanpassingen doen. Nieuwe machines installeren en afstellen.

  • Bediende Verzekeringen (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Start People Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een verzekeringskantoor in Machelen, zijn we op zoek naar een bediende schadebeheer van A tot Z. Je staat in voor volgende taken: Bijstand van de klanten per mail en telefonisch i.v.m. allerhande vragen gelinkt aan hun dossier. Afspraken maken met experts ter opvolging van de schadegevallen. Zelf argumenteringen maken voor de verschillende dossiers. Beheer van het schadedossier (vaste contactpersoon bij vragen, registratie van belangrijke informatie, ..)

  • Huishoudhulp dienstencheques (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: THUISHULP Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Onderhoud van de woning: stofvegen, stofzuigen, dweilen,... Wassen en strijken Op vraag van de klant: boodschappen doen en/of maaltijden bereiden

  • Huishoudhulp/poetshulp regio Eke-Nazareth-De Pinte (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp Peer (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: PUUUR BREE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Engelmanshoven – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ENGELMANSHOVEN)

    Regio: ENGELMANSHOVEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Zwijnaarde, Sint-Denijs Westrem (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • student horeca (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een brasserie-restaurant in de buurt zijn we op zoek naar een student die tijdens de maand juli beschikbaar is om een handje te helpen in de keuken. Je staat in voor het koude deel van de keuken: salades voorbereiden, sausjes dresseren, groenten kuisen en snijden, ed.

  • Jobstudent boekhouding (m/v) in Wetteren. (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Studentenjob

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Jobstudent boekhouding (m/v). Onze klant is gevestigd in Wetteren. De verantwoordelijkheden als Junior Accountant zijn: Aan- & verkoopfacturen inboeken; Financiële verrichtingen inboeken; BTW aangiftes voorbereiden. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Vastgoedmakelaar of stagiair met BIV nummer (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: IMMOBLUE KNOKKE

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde vastgoedmakelaar of stagiair met BIV nummer voor een immobiliën kantoor te Knokke-Heist.

  • Verpleegkundige Urologie (M/V), Campus Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: OLV Ziekenhuis Campus Aalst-Asse-Ninove

    Type: Vaste Job

    Je werkt in een multidisciplinair team op de afdeling Urologie van het ziekenhuis op de campus Aalst. De equipe bestaat uit: artsen, verpleegkundigen en zorgkundigen. Samen met je collega’s sta je in voor het bieden van kwalitatief hoogstaande totaalzorg aan patiënten met respect voor de individuele psychosociale en lichamelijke noden van de patiënt. Taakomschrijving Je verleent verpleegkundige zorg op een nauwkeurige, planmatige en deskundige wijze, rekening houdend met de behoeften van de patiënt en zijn omgeving Je hebt een sterke interesse in urologie Je draagt verantwoordelijkheid in het verlenen van zorg. Je legt activiteiten vast in een verpleegkundig dossier en brieft je collega’s mondeling Je participeert aan het overleg op de afdeling en streeft in teamverband mee naar verdere optimalisering van de zorg Je zorgt voor de opvang, begeleiding en evaluatie van studenten verpleegkunde  Profiel Je hebt een diploma van bachelor in de (ziekenhuis) verpleegkunde of je bent een gegradueerd verpleegkundige (HBO5). Je mag voorafgaande ervaring hebben, doch ook schoolverlaters komen in aanmerking Je werkt nauwkeurig, ordelijk en hygiënisch Je benadert patiënten op een professionele en deskundige wijze, doch je verliest ook het warme en menselijk contact niet uit het oog Je kan accuraat rapporteren aan collega's, leidinggevenden en geneesheren Aanbod Het betreft een voltijds contract van onbepaalde duur, inclusief avond-, weekend- en nachtshift (na inloopperiode) Voor meer informatie kan je vrijblijvend contact opnemen met Pascal Vanmeenen, Zorgzonemanager, 053 72 48 75Benieuwd wat werken in ons ziekenhuis betekent? Het OLV Ziekenhuis biedt een attractief beloningspakket aan om de loyaliteit en prestaties van alle OLV-medewerkers te waarderen. We hebben zowel oog voor financiële elementen (vb. loon, extra legale voordelen, benefits,…) als niet-financiële elementen (vb. groeikansen, autonomie en verantwoordelijkheden,…). Meer info over ons beloningspakket is te raadplegen via bijgevoegde link: waarom-kiezen-voor-het-olv-ziekenhuisEen gedetailleerd cv geeft ons meer informatie over uw relevante opleiding en ervaring, zodat wij beter kunnen inschatten of u voor een bepaalde vacature in aanmerking komt.Mogen wij u daarom vragen om uw cv op te laden, eventueel vergezeld van een motivatiebrief.  

  • Assistent Monteur Ventilatiesystemen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: HOOYBERGHS HVAC

    Type: Vaste Job

    Als assistent monteur van ventilatiesystemen vervul je een veelzijdige vacature: Je helpt bij het monteren van luchtkanalen, roosters, brandkleppen en het aansluiten van luchtgroepen en andere ventilatiesystemen. Je werkt projecten mee af van begin tot einde.

Zoek naar antwoorden van LIBRAIRIE PAPETERIE DE LA GARE in sociale netwerken
Look for responds of LIBRAIRIE PAPETERIE DE LA GARE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIBRAIRIE PAPETERIE DE LA GARE. Laat een reactie achter voor LIBRAIRIE PAPETERIE DE LA GARE. LIBRAIRIE PAPETERIE DE LA GARE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIBRAIRIE PAPETERIE DE LA GARE. Leave a respond for LIBRAIRIE PAPETERIE DE LA GARE. LIBRAIRIE PAPETERIE DE LA GARE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIBRAIRIE PAPETERIE DE LA GARE op de google maps. Adres en contacten LIBRAIRIE PAPETERIE DE LA GARE
Location of LIBRAIRIE PAPETERIE DE LA GARE on the google maps. Address and contacts of LIBRAIRIE PAPETERIE DE LA GARE

Andere gerelateerde bedrijven als come LIBRAIRIE PAPETERIE DE LA GARE LIBRAIRIE PAPETERIE DE LA GARE: TRAITEUR OKIEDOKIE | ADMINISTRATION COMMUNALE | EURORENT | D. VANDEVYVER | Van Damme

Other related companies as LIBRAIRIE PAPETERIE DE LA GARE: TRAITEUR OKIEDOKIE | ADMINISTRATION COMMUNALE | EURORENT | D. VANDEVYVER | Van Damme

LIBRAIRIE PAPETERIE DE LA GARE is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIBRAIRIE PAPETERIE DE LA GARE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05830413818. Het bedrijf LIBRAIRIE PAPETERIE DE LA GARE bevindt zich op het adres: RUE DE LA STATION 8; 1435; MONT-SAINT-GUIBERT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 645,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 857,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Fournitures de bureau. Tabac. Jeux de hasard. Journaux. Librairies. Lijst met producten zijn Produits: Papeterie.. Types de Paris: Courses de Chevaux..
De hoofdactiviteit van LIBRAIRIE PAPETERIE DE LA GARE is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIBRAIRIE PAPETERIE DE LA GARE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIBRAIRIE PAPETERIE DE LA GARE, openstaande posities, locatie van LIBRAIRIE PAPETERIE DE LA GARE op de kaart.

LIBRAIRIE PAPETERIE DE LA GARE is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIBRAIRIE PAPETERIE DE LA GARE, company assigned to the tax number BE05830413818. The company LIBRAIRIE PAPETERIE DE LA GARE is located at the address: RUE DE LA STATION 8; 1435; MONT-SAINT-GUIBERT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 645,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 857,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Fournitures de bureau. Tabac. Jeux de hasard. Journaux. Librairies. List of products are Produits: Papeterie.. Types de Paris: Courses de Chevaux..
The main activity of LIBRAIRIE PAPETERIE DE LA GARE is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LIBRAIRIE PAPETERIE DE LA GARE is not available. You also can look at reviews of LIBRAIRIE PAPETERIE DE LA GARE, open positions, location of LIBRAIRIE PAPETERIE DE LA GARE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIBRAIRIE PAPETERIE DE LA GARE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIBRAIRIE PAPETERIE DE LA GARE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIBRAIRIE PAPETERIE DE LA GARE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIBRAIRIE PAPETERIE DE LA GARE, employees, financial statistics.