LIBRAIRIE DE LA MONTAGNE

Contactgegevens LIBRAIRIE DE LA MONTAGNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIBRAIRIE DE LA MONTAGNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIBRAIRIE DE LA MONTAGNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE MODESTE CORNIL 12; 6041; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71340170 (+32-71340170) 71340170 (+32-71340170)

Fax (fax): +32 (3) 461-77-89 +32 (3) 461-77-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIBRAIRIE DE LA MONTAGNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIBRAIRIE DE LA MONTAGNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIBRAIRIE DE LA MONTAGNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIBRAIRIE DE LA MONTAGNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIBRAIRIE DE LA MONTAGNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIBRAIRIE DE LA MONTAGNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIBRAIRIE DE LA MONTAGNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIBRAIRIE DE LA MONTAGNE
Products information LIBRAIRIE DE LA MONTAGNE

BTW identificatienummer (tax): BE08475097656
Ondernemingsnummer: 1567718505
Hoofdstad (capital): 859,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 672,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Produits: Papeterie.

Product categorie (product category): Fournitures de bureau. Librairies. Tabac. Journaux

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIBRAIRIE DE LA MONTAGNE
(Get full report from official database of BE for LIBRAIRIE DE LA MONTAGNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIBRAIRIE DE LA MONTAGNE
Addition kinds of activities for LIBRAIRIE DE LA MONTAGNE

7539. Auto reparatie winkels, nec | Automotive repair shops, nec
22959904. Sleeving, textiel: verzadigd | Sleeving, textile: saturated
23290207. Mackinaws: mannen, jongeren en jongens | Mackinaws: men's, youths', and boys'
30890302. Composiet steen, kunststof | Composition stone, plastics
32690100. Aardappelkoken en keukenartikelen | Pottery cooking and kitchen articles
32920205. Siding, asbestcement | Siding, asbestos cement
39490510. Duiven, klei (doelen) | Pigeons, clay (targets)
50840101. Apparatuur en benodigdheden voor alcoholhoudende dranken | Alcoholic beverage making equipment and supplies

Werken bij LIBRAIRIE DE LA MONTAGNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIBRAIRIE DE LA MONTAGNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIBRAIRIE DE LA MONTAGNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIBRAIRIE DE LA MONTAGNE. Looking for open vacancies in other companies

  • Autotechnieker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onderhouden en herstellen van oldtimers Auto's klaarmaken voor technische controle Werken aan benzinemotoren Technische keuringen uitvoeren op een voertuig De voertuigen klaarmaken voor leveringen

  • Transportverantwoordelijke - Volvo Group (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het leveren van afgewerkte producten op afgesproken eindbestemming en op afgesproken leveringsdatum. Je moniteert pro-actief de leveringen en stuurt bij om de impact op de eindklant te vermijden of te minimaliseren. Je bent verantwoordelijk om leveringen te herplannen op vraag van de klant (rush/express). Je maakt pro-actief gebruik van short en mid-term forecast. Je bent het dagelijks contact voor operationele vragen vragen van de klant of de leverancier. Je bent verantwoordelijk voor de leveringsopvolging voor de markten waar je verantwoordelijk voor bent. Je bent een belangrijke schakel in het escalatie process van terugkerende afwijkingen.

  • Frisse lucht,fysiek werk en flexibiliteit iets voor jou? (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant staat in voor de afvalverwerking en ophaling in de regio Leuven. De ophaling gebeurd steeds met de vrachtwagen, je bevindt je dagelijks in het verkeer. Het kunnen zowel zakken als containers zijn die je verplaatst.

  • Medewerker HR-administratie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij administratief zeer sterk? Hou je ervan om veel bij te leren op een korte termijn? Dan hebben wij een leuke job voor jou! Voor ons kantoor Express Medical in Antwerpen zijn wij op zoek naar een administratief medewerker om asap te kunnen starten voor de gehele maand september. Je zal instaan voor: administratieve taken zoals inscannen van documenten voor personeelsdossiers, auditdossiers samenstellen, ... telefonische en schriftelijke contacten met uitzendmedewerkers.

  • CHAUFFEUR CE DENDERMONDE M/V (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: LINK 4 JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportfirma in de regio van Dendermonde, zijn wij op zoek naar chauffeurs CE voor nationale distributie. Je doet 2-3 ritten per dag en je staat mee in voor het laden en lossen met een elektrisch transpallet.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Jobstudent (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Go4Jobs Geel

    Type: Studentenjob

    Jouw takenpakket bestaat uit: - Winkel klaarzetten - Zorgen dat de winkel voldoet aan de hygiënische normen - De verkoop van de dagverse producten - Correct afrekenen en kassa beheren Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.

  • Winkelmedewerker (m/v) voor supermarkt Borgloon (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een nieuwe supermarkt in Borgloon zijn wij op zoek naar een aantal medewerkers. We zoeken een jobstudent voor allround medewerker, je helpt dus waar nodig. Je bent idealiter tijdens het weekend beschikbaar maar ook een aantal dagen door de week. Je werkt dus niet enkel tijdens de vakantieperioden maar ook tijdens het schooljaar. We zoeken een medewerker voor aan de traiteurafdeling. Je bent verantwoordelijk voor het aanvullen van de toonbank, bereiden van gerecht, inpakken van kant-en klare maaltijden, bediening van vlees. We zoeken een verantwoordelijke voor aan groenten-en fruit afdeling. Je bent m.a.w. zelfstandig verantwoordelijk voor deze afdeling. Je houd de voorraad in de gaten, plaatst bestellingen indien nodig en houd de gehele afdeling netjes. Interesse in een functie? Mail jouw cv dan naar [email protected]

  • Magazijnier (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Herselt , actief in de voeding zijn we op zoek naar een magazijnier. Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor het lossen en laden van de vrachtwagens. Het correct ontvangen van de grondstoffen en het correct uitsturen van de afgewerkte producten. Uw taken houden in : -Ontvangst en kwaliteitscontrole van de geleverde grondstoffen -Registratie, identificatie en correcte opslag van de grondstoffen -Stockage en uitlevering van de afgewerkte producten -Registratie en kwaliteitscontrole van de afgewerkte producten -Uitvoeren van stocktellingen -Klaarzetten van de grondstoffen voor de medewerkers van de tussenkeuken -De collega’s van de labelhal tijdig voorzien van de nodige producten, etiketten en hulpgoederen ten einde de labelwerkzaamheden vlot en efficiënt te laten verlopen -Bedienen van een reachtruck, een stapelaar, een heftruck en een electrisch transpallet -Naast het werk in het magazijn, neemt het computerwerk voor o.a. registrataties ook een belangrijk deel van je tijd in beslag

  • Junior Transport Planner - Dynamisch bedrijf (STABROEK)

    Regio: STABROEK

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een grote logistieke speler in Stabroek, zijn wij op zoek naar een Junior Transport Planner. In deze boeiende functie ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse coördinatie en planning van transporten. Concreet: - Na een opleidingsperiode ben jij verantwoordelijk voor de planning en coördinatie van de lokale doktransporten. - Je onderhoudt contact met andere departementen. - Denk/handel je voortdurend in functie van de klant. - Je werkt in teamverband.

  • METSER VOOR NIEUWBOUW- EN RENOVATIEWERKEN (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Vaste Job

    Samen met jouw collega's sta je in voor allerhande metselwerken binnen de nieuwbouw- en renovatiewerken.

  • KEUKENPERSONEEL VOOR HET WEEKEND - SALONS TEN BOOGAERDE (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Salons Ten Boogaerde / Kigalo

    Type: Flexijob

    Helpen bij het bereiden van de gerechten in de keuken tijdens het weekend

Zoek naar antwoorden van LIBRAIRIE DE LA MONTAGNE in sociale netwerken
Look for responds of LIBRAIRIE DE LA MONTAGNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIBRAIRIE DE LA MONTAGNE. Laat een reactie achter voor LIBRAIRIE DE LA MONTAGNE. LIBRAIRIE DE LA MONTAGNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIBRAIRIE DE LA MONTAGNE. Leave a respond for LIBRAIRIE DE LA MONTAGNE. LIBRAIRIE DE LA MONTAGNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIBRAIRIE DE LA MONTAGNE op de google maps. Adres en contacten LIBRAIRIE DE LA MONTAGNE
Location of LIBRAIRIE DE LA MONTAGNE on the google maps. Address and contacts of LIBRAIRIE DE LA MONTAGNE

Andere gerelateerde bedrijven als come LIBRAIRIE DE LA MONTAGNE LIBRAIRIE DE LA MONTAGNE: BRUSSELSE ATLETIEKVERENIGING | IMPRIM. PINKERS-GRAPHIC | VRC Clean | KARTONNAGE D & B NV | Volksmacht (De)

Other related companies as LIBRAIRIE DE LA MONTAGNE: BRUSSELSE ATLETIEKVERENIGING | IMPRIM. PINKERS-GRAPHIC | VRC Clean | KARTONNAGE D & B NV | Volksmacht (De)

LIBRAIRIE DE LA MONTAGNE is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIBRAIRIE DE LA MONTAGNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08475097656. Het bedrijf LIBRAIRIE DE LA MONTAGNE bevindt zich op het adres: RUE MODESTE CORNIL 12; 6041; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 859,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 672,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Fournitures de bureau. Librairies. Tabac. Journaux. Lijst met producten zijn Produits: Papeterie..
De hoofdactiviteit van LIBRAIRIE DE LA MONTAGNE is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIBRAIRIE DE LA MONTAGNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIBRAIRIE DE LA MONTAGNE, openstaande posities, locatie van LIBRAIRIE DE LA MONTAGNE op de kaart.

LIBRAIRIE DE LA MONTAGNE is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIBRAIRIE DE LA MONTAGNE, company assigned to the tax number BE08475097656. The company LIBRAIRIE DE LA MONTAGNE is located at the address: RUE MODESTE CORNIL 12; 6041; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 859,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 672,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Fournitures de bureau. Librairies. Tabac. Journaux. List of products are Produits: Papeterie..
The main activity of LIBRAIRIE DE LA MONTAGNE is Automotive Repair, Services and Parking, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LIBRAIRIE DE LA MONTAGNE is not available. You also can look at reviews of LIBRAIRIE DE LA MONTAGNE, open positions, location of LIBRAIRIE DE LA MONTAGNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIBRAIRIE DE LA MONTAGNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIBRAIRIE DE LA MONTAGNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIBRAIRIE DE LA MONTAGNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIBRAIRIE DE LA MONTAGNE, employees, financial statistics.