AVA-PAPIERWAREN

Contactgegevens AVA-PAPIERWAREN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AVA-PAPIERWAREN: address, phone, fax, email, website, opening hours

AVA-PAPIERWAREN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ANTWERPSEWEG 74; 2440; GEEL, België

Telefoon (phone): 14594176 (+32-14594176) 14594176 (+32-14594176)

Fax (fax): +32 (84) 864-81-36 +32 (84) 864-81-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AVA-PAPIERWAREN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AVA-PAPIERWAREN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AVA-PAPIERWAREN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AVA-PAPIERWAREN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AVA-PAPIERWAREN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AVA-PAPIERWAREN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AVA-PAPIERWAREN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AVA-PAPIERWAREN
Products information AVA-PAPIERWAREN

BTW identificatienummer (tax): BE01865447998
Ondernemingsnummer: 1469665527
Hoofdstad (capital): 534,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 290,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Produits: Papeterie.

Product categorie (product category): Fournitures de bureau

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AVA-PAPIERWAREN
(Get full report from official database of BE for AVA-PAPIERWAREN)

Aanvulling soorten activiteiten voor AVA-PAPIERWAREN
Addition kinds of activities for AVA-PAPIERWAREN

018103. Bollen en zaden | Bulbs and seeds
275401. Fotogravure en rotogravure afdrukken | Photogravure and rotogravure printing
357801. Boekhoudmachines en kassa's | Accounting machines and cash registers
384201. Persoonlijke veiligheidsuitrusting | Personal safety equipment
514100. Levensmiddelen, algemene lijn | Groceries, general line

Werken bij AVA-PAPIERWAREN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AVA-PAPIERWAREN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AVA-PAPIERWAREN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AVA-PAPIERWAREN. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C en/of CE (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te NInove zoeken wij een chauffeur C en /of CE om te rijden voor Delhaize. Distributie van dranken voor de winkelketen Delhaize met een trekker-opligger of vaste vrachtwagen. Transport verzorgen over gans Belgie. dag: 5à6 tot 16à17uur nacht: 16à17uur tot 's morgens (kortere rit als de dag) goederen op paletten, laden en lossen met elektrische transpalet Je werkt 1 zaterdag op 3 Optie vast! Palletvervoer Transpallet (electrisch) Nationaal transport Opligger

  • Bulkoperator (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken gemotiveerde arbeiders die op het logistiek terrein mee vrachtwagens vullen via silo's. Je krijgt een degelijke opleiding zodat je op termijn zelfstandig kunt werken. Dagdienst, bereid zijn om in 2-ploegen te werken.

  • Enthousisate Poetshulp/ Huishoudhulp (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp (M/V) Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Torhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Wassen en/of strijken Boodschappen doen Jouw voordelen: Vast inkomen, correct en op tijd betaald Zekere job met veel afwisseling Erkend statuut, beschermd door de sociale zekerheid Hospitalisatieverzekering Opvang zieke kinderen (ChildCare) Wij zijn momenteel op zoek naar iemand die deeltijds of voltijds bij ons zou kunnen starten in de regio: Brugge

  • Huishoudhulp DEELTIJDS Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: GREENHOUSE BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Knokke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Jobstudent bijrijd(st)er (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Gentbrugge zijn wij op zoek naar een bijrijder (m/v) die nog jobstudent is. Je hebt de mogelijkheid om 1 of meerdere dagen in de week te werken, afhankelijk van je lessenrooster. Je beschikt over een eerste relevante werkervaring, bent in het bezit van een rijbewijs B en een bewijs van goed gedrag en zeden. Het is de bedoeling dat de student vanuit Gentbrugge om 4u30 vertrekt samen met de chauffeur richting Ternat. Daar kom je toe om 5u00. Ze laden dan samen de bestelwagen en vertrekken dan naar de klanten om hier materiaal te leveren en te assisteren bij de montage. Meestal is de laatste klant in de buurt van de vertrekplaats . Het bedrijf levert kantoormateriaal.

  • Assistent Productiemanager (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: NOHAU

    Type: Vaste Job

    Als rechterhand van de Productie Manager sta je in voor volgende taken; Aansturen, motiveren, coachen en ondersteunen van het team; Samenwerken met kwaliteit en productieverantwoordelijke; Opvolgen en controleren van nieuwe recepten volgens de voorschriften en procedures; Bedenken van oplossingen bij niet geplande stilstanden; Afstemmen met externe partijen voor geplande onderhoud; Rapporteren aan de productieverantwoordelijke.

  • PLAATSER RAMEN/DEUREN & VERANDA'S (ZICHEM)

    Regio: ZICHEM

    Bedrijf: MOBELEC PRODUCTS

    Type: Vaste Job

    Het plaatsen van ramen, deuren en veranda's in aluminium en PVC op de werf.

  • TAALTRAINER IN BEDRIJVEN (LUIK)

    Regio: LUIK

    Bedrijf: CALLINWEST

    Type: Zelfstandige activiteit

    WENS JE NEDERLANDS TE ONDERWIJZEN ? GENOOT JE EEN BACHELOR OF MASTEROPLEIDING ? DAN KAN JIJ MISSCHIEN ONZE PLOEG TAALTRAINERS VERVOEGEN : WE ZOEKEN TRAINERS DIE ZICH KUNNEN VERPLAATSEN MET DE AUTO

  • Interim Zorgkundige ANTWERPEN (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    We zijn op regelmatige basis op zoek naar zorgkundigen in regio Antwerpen die willen bijwerken in verschillende woonzorgcentra. Het betreft enkel opdrachten met dagcontracten. Je kiest daarbij zelf de dagen/shiften die je wenst te werken.

  • Verpleegkundige/Zorgkundige HALLE/VILVOORDE (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor onze klanten in Halle en in Vilvoorde zijn we op regelmatige basis op zoek naar verpleeg- en zorgkundigen die graag willen bijwerken op één van de volgende afdelingen: Geneeskunde, Geriatrie, Cardiopulmonaire Revalidatie, Heelkunde, SP Loco, Palliatieve Zorgen, Psychogeriatrie, Spoed, INZO, Oncologie, Dagziekenhuis, Materniteit, Loopwaak, Recovery Endo, Orthopedagogie, etc. Het gaat zowel om vroeg, laat en nachtdiensten; Je job: - Je bent een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, zorg en begrip centraal staan. - je zal instaan voor de verpleegkundige verzorging: klaarzetten medicatie, inspuitingen, bloedafnames, wondzorg, etc. Je profiel: - Je hebt een diploma van Verpleegkundige of Zorgkundige - Je typeert je door je enthousiasme, motivatie, leergierigheid, stressbestendigheid en zorgzaamheid - Je hebt een goed observatievermogen en bent in staat situaties goed in te schatten - Je hebt zin voor verantwoordelijkheid en werkt graag binnen een multidisciplinair team - Computerkennis vormt een pluspunt - Je beschikt over een goede teamgeest en sociale vaardigheden - Je bent stipt en bereid om met een variabel uurrooster te werken

  • medewerker FRITUUR DE DIKKE BOULET te Meerbeke, Ninove (MEERBEKE)

    Regio: MEERBEKE

    Bedrijf: ILBACO

    Type: Flexijob

    Bent u op zoek naar een leuke deeltijdse job in de week of in het weekend van tot 17u tot ??? Zoek je een flexi-job (voor wie minstens 4/5 werkt)? Heb je ervaring in een frituur, ben je gemotiveerd en klantvriendelijk? Lees dan snel verder! Taken • Bestelling opnemen • Vlees klaarleggen • Kassa • Eetzaal, keuken en materiaal reinigen en onderhouden • Afwassen • Burgers bereiden • Vlees bakken en inpakken van de bestelling • De toonbank aanvullen • Frieten halen en voorbakken • Bijspringen waar nodig Persoonsgebonden competenties • Plannen (= ordenen) • Creatief denken (Inventiviteit) • Regels en afspraken nakomen • Contactvaardig zijn • Resultaatgerichtheid • Zin voor nauwkeurigheid hebben • Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) • Commercieel zijn • Omgaan met stress • Klantgerichtheid • Zelfstandig werken • Samenwerken als hecht team • Leervermogen hebben

Zoek naar antwoorden van AVA-PAPIERWAREN in sociale netwerken
Look for responds of AVA-PAPIERWAREN in social networks

Lees alle opmerkingen voor AVA-PAPIERWAREN. Laat een reactie achter voor AVA-PAPIERWAREN. AVA-PAPIERWAREN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AVA-PAPIERWAREN. Leave a respond for AVA-PAPIERWAREN. AVA-PAPIERWAREN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AVA-PAPIERWAREN op de google maps. Adres en contacten AVA-PAPIERWAREN
Location of AVA-PAPIERWAREN on the google maps. Address and contacts of AVA-PAPIERWAREN

Andere gerelateerde bedrijven als come AVA-PAPIERWAREN AVA-PAPIERWAREN: Constructoitures SCRL | JOSEPH GANSER | H. De Weerdt NV | F. MAJOIS | Sport

Other related companies as AVA-PAPIERWAREN: Constructoitures SCRL | JOSEPH GANSER | H. De Weerdt NV | F. MAJOIS | Sport

AVA-PAPIERWAREN is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AVA-PAPIERWAREN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01865447998. Het bedrijf AVA-PAPIERWAREN bevindt zich op het adres: ANTWERPSEWEG 74; 2440; GEEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 534,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 290,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Fournitures de bureau. Lijst met producten zijn Produits: Papeterie..
De hoofdactiviteit van AVA-PAPIERWAREN is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AVA-PAPIERWAREN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AVA-PAPIERWAREN, openstaande posities, locatie van AVA-PAPIERWAREN op de kaart.

AVA-PAPIERWAREN is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is AVA-PAPIERWAREN, company assigned to the tax number BE01865447998. The company AVA-PAPIERWAREN is located at the address: ANTWERPSEWEG 74; 2440; GEEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 534,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 290,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Fournitures de bureau. List of products are Produits: Papeterie..
The main activity of AVA-PAPIERWAREN is Eating and Drinking Places, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AVA-PAPIERWAREN is not available. You also can look at reviews of AVA-PAPIERWAREN, open positions, location of AVA-PAPIERWAREN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AVA-PAPIERWAREN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AVA-PAPIERWAREN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AVA-PAPIERWAREN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AVA-PAPIERWAREN, employees, financial statistics.