SCHROEDERS DRANKEN

Contactgegevens SCHROEDERS DRANKEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SCHROEDERS DRANKEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

SCHROEDERS DRANKEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WAVERSEBAAN 151; 3050; OUD-HEVERLEE, België

Telefoon (phone): 16477396 (+32-16477396) 16477396 (+32-16477396)

Fax (fax): +32 (53) 821-89-15 +32 (53) 821-89-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SCHROEDERS DRANKEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SCHROEDERS DRANKEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SCHROEDERS DRANKEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SCHROEDERS DRANKEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SCHROEDERS DRANKEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SCHROEDERS DRANKEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SCHROEDERS DRANKEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SCHROEDERS DRANKEN
Products information SCHROEDERS DRANKEN

BTW identificatienummer (tax): BE09841522216
Ondernemingsnummer: 2678161621
Hoofdstad (capital): 588,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 443,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Produits: Vins, Bières, Spiritueux, Boissons Non-Alcoolisées.

Product categorie (product category): Boissons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SCHROEDERS DRANKEN
(Get full report from official database of BE for SCHROEDERS DRANKEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor SCHROEDERS DRANKEN
Addition kinds of activities for SCHROEDERS DRANKEN

515902. Boerderijdieren | Farm animals
566101. Aangepaste en orthopedische schoenen | Custom and orthopedic shoes
12410102. Exploratie, bitumineuze of bruinkoolwinning | Exploration, bituminous or lignite mining
26740000. Zakken: Niet-bekleed papier en multiwall | Bags: uncoated paper and multiwall
31310206. Houten hielblokken | Wood heel blocks
35310618. Tunneling machines | Tunnelling machinery
36340206. Juice extractors, elektrisch | Juice extractors, electric
37510100. Motorfietsen en aanverwante onderdelen | Motorcycles and related parts
50470105. Zuurstoftherapie apparatuur | Oxygen therapy equipment

Werken bij SCHROEDERS DRANKEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SCHROEDERS DRANKEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SCHROEDERS DRANKEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SCHROEDERS DRANKEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker/storingstechnieker/maintenance engineer M/V (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In eerste instantie (als inwerkperiode) zal je ingezet worden voor volgende taken: - Uitvoeren van preventief onderhoudstaken volgens FOM 044 planning en volgens de uitgeschreven preventief onderhoudsinstructie per machine - Uitvoeren van taken, losse opdrachten die binnen het kennisdomein vallen en opgelijst staat FOM 187 (lopende projecten) - Uitvoeren van de mondelinge opdrachten Head Maintenance - Uitvoeren van ondersteunende taken voor de storingstechnieker - Uitvoeren van de administratie hieromtrent: inschrijven uitgevoerde taken: aftekenen op datum  Inschrijven van verbruikte goederen en melding van minimum stock - Detecteren van abnormiteiten en feedback geven aan Head Maintenance - Eventueel in orde brengen van gedetecteerde abnormaliteiten - Meewerken S5 Het doel is dat je wordt ingezet als storingstechnieker/maintenance engineer.  Hier ga je bij machine defecten, de oorzaak van het defect gaan opstoren, analyseren en de oorzaak pragmatisch en verbeteringsgericht aanpakken.  Dit ongeacht de discipline: elektrisch, mechanisch, pneumatisch, hydraulisch, elektronisch, PLC, ... Bij niet beschikare onderdelen, ga je op zoek naar de geschikte vervangingsonderdelen. Gezien de tijdsdruk ben je in staat om de juiste prioriteiten te stellen en waar nodig eventueel te werken met tussen oplossingen die je mogelijks zelf uitwerkt. Je kan ook ingezet worden voor allerlei verbeterwerken, zeker binnen jouw specilisatie.  Concreet is de klant bezig met een transformatie naar automatisering en kunnen bepaalde automatiseringsprojecten aan jou toevertrouwd worden. Je staat in om de administratie op punt te houden van je activiteiten (registratie van problem solving, voorraad spare parts, preventief onderhoudsschema's, nieuwe machines, ....)

  • Productiemedewerkers voedingssector (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Synergie Genk Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Incopack te Dilsen-Stokkem zijn wij dringend op zoek naar productiemedewerkers. Je werkt 2 à 3 dagen per week in 2 ploegen of de nachtdienst. Zodra je het hele productieproces kent maak je kans op weekcontracten.

  • Ervaren Glazenwasser (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een KMO gelegen te Deurne zijn wij opzoek naar een Glazenwasser die reeds een eerste ervaring heeft in deze functie. Lever jij graag kwalitatief werk af? Maak jij graag je handen vuil en heb je geen angst om op hoogte's te werken? Schrikt buitenwerk jou niet af? Was op dit alles jou antwoord JA en ben jij dan nog eens in het bezit van een B rijbewijs, solliciteer dan snel, want naar jou zijn we opzoek!

  • Project Administrator (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ADECCO MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in Muizen is gespecialiseerd in elektrificatiewerken voor hoogspanningsnetten en spoorwegnetwerken in spoorwegseininrichting, in de bouw van metalen structuren en in de aanleg van industrieterreinen. In het kader van haar verdere ontwikkeling versterken zij het team met een Project Administrator: Een administratieve medewerker, die nauwkeurig en gestructureerd werkt en gedreven is door het behalen van deadlines. UW FUNCTIE: Als Project Administrator ben je het aanspreekpunt voor elke Projectleider / Werfleider Je doet de volledige dossieradministratie in samenwerking met de Projectleider / Werfleider Je staat in voor de kwaliteit en correcte inhoud van de laatste administratieve documenten Je zorgt voor een correcte invoer van de puntering Je bent de unieke administratieve contactpersoon naar externe instanties zoals de RSZ voor aangifte van de werf, de RSZ aangifte voor onderaannemers, Klip en Klim voor de aanvraag van liggingsplannen nutsleidingen, enz Je bent verantwoordelijk voor het correct samenvoegen en archiveren van de dossiers volgens bestaande ISO procedure Je doet bestellingen van materiaal op afroep

  • CNC Draaier-Frezer (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze job als CNC Draaier-Frezer zal je de volgende taken uitoefenen: je zal instaan voor het werken met verschillende metaalbewerkingmachines je zal aanpassingen moeten voorzien tijdens de montage en klein seriewerk je kan overweg met conventioneel en CNC gestuurde machines je zal instaan voor het maken van kleine en totaal andere onderdelen montage & demontage behoort ook tot je takenpakket

  • Junior Werfleider (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk groeiend familiebedrijf in de markt van chemische- en bouwkundige producten is Impact op zoek naar een junior bouwkundig profiel. In deze functie start je verschillende jaren van op de wervloer waardoor je alle technieken helemaal onder de knie krijgt. Jouw verantwoordelijkheden groeien stelselmatig volgens de projecten en jouw eigen capaciteiten en ontwikkeling. Je voert de werken uit en volgt de werven operationeel op. Gaandeweg kan je verder groeien in de onderneming, waardoor je steeds meer grotere werven zal moeten opvolgen, alsook de communicatie met klanten voeren. Na enkele jaren op mee te draaien op de werkvloer groei je door naar werfleider.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Heverlee – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Merksem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio GENK - onmiddellijke opstart! (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu

    Type: Dienstenchequebaan

    Onmiddellijke opstart : Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

  • Junior Werfleider Funderingen (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Je beheert werven van A tot Z. Je staat in voor de voorbereiding, opstart, coördinatie en opvolging van de werf. Je houdt toezicht op de werf en het werk in uitvoering. Je stuurt ploegbazen en onderaannemers aan. Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid op de werf en voert controles uit.

  • Kinderverzorgster op ZELFSTANDIGE basis (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: 'T PARKSKE TANIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een gemotiveerde medewerker / medewerker als begeleider in de kinderopvang . U verzorgt en begeleidt kinderen tussen 0 en 3 jaar .U zorgt voor gevarieerde activiteiten en hebt aandacht voor de noden van elk kind ( verzorging, rust, hygiene,geborgenheid, voeding) in een huiselijke omgeving .

  • Accountmanager JongeRaaf/SterkeRaaf (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: JongeRaven/SterkeRaven

    Type: Werfreserve

    JongeRaven/SterkeRaven is een selectiekantoor met een eigen filosofie, gespecialiseerd in commerciële jobs, en heeft een steeds groeiend cliënteel. Check onze website voor actuele interessante en uitdagende functies. Meld je enkel bij ons aan indien je je herkent in het profiel van de JongeRaaf/SterkeRaaf.

Zoek naar antwoorden van SCHROEDERS DRANKEN in sociale netwerken
Look for responds of SCHROEDERS DRANKEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor SCHROEDERS DRANKEN. Laat een reactie achter voor SCHROEDERS DRANKEN. SCHROEDERS DRANKEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SCHROEDERS DRANKEN. Leave a respond for SCHROEDERS DRANKEN. SCHROEDERS DRANKEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SCHROEDERS DRANKEN op de google maps. Adres en contacten SCHROEDERS DRANKEN
Location of SCHROEDERS DRANKEN on the google maps. Address and contacts of SCHROEDERS DRANKEN

Andere gerelateerde bedrijven als come SCHROEDERS DRANKEN SCHROEDERS DRANKEN: Verim BVBA | P. TOP | SIMAL | Warning Production | JOSEPH WAGNER

Other related companies as SCHROEDERS DRANKEN: Verim BVBA | P. TOP | SIMAL | Warning Production | JOSEPH WAGNER

SCHROEDERS DRANKEN is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SCHROEDERS DRANKEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09841522216. Het bedrijf SCHROEDERS DRANKEN bevindt zich op het adres: WAVERSEBAAN 151; 3050; OUD-HEVERLEE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 588,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 443,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Boissons. Lijst met producten zijn Produits: Vins, Bières, Spiritueux, Boissons Non-Alcoolisées..
De hoofdactiviteit van SCHROEDERS DRANKEN is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SCHROEDERS DRANKEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SCHROEDERS DRANKEN, openstaande posities, locatie van SCHROEDERS DRANKEN op de kaart.

SCHROEDERS DRANKEN is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is SCHROEDERS DRANKEN, company assigned to the tax number BE09841522216. The company SCHROEDERS DRANKEN is located at the address: WAVERSEBAAN 151; 3050; OUD-HEVERLEE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 588,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 443,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Boissons. List of products are Produits: Vins, Bières, Spiritueux, Boissons Non-Alcoolisées..
The main activity of SCHROEDERS DRANKEN is Electric, Gas and Sanitary Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of SCHROEDERS DRANKEN is not available. You also can look at reviews of SCHROEDERS DRANKEN, open positions, location of SCHROEDERS DRANKEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SCHROEDERS DRANKEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SCHROEDERS DRANKEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SCHROEDERS DRANKEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SCHROEDERS DRANKEN, employees, financial statistics.