Goudwinde (De)

Contactgegevens Goudwinde (De): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Goudwinde (De): address, phone, fax, email, website, opening hours

Goudwinde (De)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Langemarkseweg 19; 8904; Ieper (Boezinge), België

Telefoon (phone): 057 48 50 93; 057 48 60 39; 057 48 60 56 (+32-057 48 50 93; 057 48 60 39; 057 48 60 56) 057 48 50 93; 057 48 60 39; 057 48 60 56 (+32-057 48 50 93; 057 48 60 39; 057 48 60 56)

Fax (fax): 057 48 80 75 (+32-057 48 80 75) 057 48 80 75 (+32-057 48 80 75)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Goudwinde (De): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Goudwinde (De)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Goudwinde (De)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Goudwinde (De), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Goudwinde (De). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Goudwinde (De), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Goudwinde (De). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Goudwinde (De)
Products information Goudwinde (De)

BTW identificatienummer (tax): BE09100769042
Ondernemingsnummer: 4151153564
Hoofdstad (capital): 513,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 179,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Ponds - Laying-out & Access.

Product categorie (product category): Fountains

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Goudwinde (De)
(Get full report from official database of BE for Goudwinde (De))

Aanvulling soorten activiteiten voor Goudwinde (De)
Addition kinds of activities for Goudwinde (De)

3483. Ammunitie, met uitzondering van handvuur, nec | Ammunition, except for small arms, nec
4432. Vrachtvervoer op de grote meren | Freight transportation on the great lakes
20130000. Worstjes en andere bereid vlees | Sausages and other prepared meats
22999905. Hand geweven stoffen | Hand woven fabrics
32920700. Asbest tegels producten | Asbestos tile products
37319903. Drogen, drijvend | Drydocks, floating
95320101. Communautaire planning en ontwikkelingsagentschap, overheid | Community planning and development agency, government

Werken bij Goudwinde (De): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Goudwinde (De): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Goudwinde (De). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Goudwinde (De). Looking for open vacancies in other companies

  • Documentation Agent (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP MARITIEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Binnen deze functie sta je in voor : * Opvragen en verwerken van B/L instructies. * Opmaken en versturen van draft B/L, finaliseren en uitstellen van B/L. * Consolideren en verder afhandelen van gegevens van verscheepte containers rekening houdend met de geldende voorschriften. * Nazorg op het vlak van documentatie (manifestcorrectors), in overleg met Principaal en lokale agenten op bestemming.

  • Plaatbewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon werkt als plaatbewerker.

  • Administratief Wonder (M/V) met kennis boekhouding (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SECRETARY PLUS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wegens uitbreiding bij één van onze klanten te Hasselt, zoeken we een Nauwkeurig Administratief Wonder (M/V) ter ondersteuning van de boekhouding. Je komt terecht in een team van 4 personen waarbij jij stoel nummer 5 zal invullen. Een greep uit je taken: - Je ondersteunt samen met je collega’s de boekhoudkundige afdeling. Zo maak je creditnota’s op, verstuur je rappels, … ; -Je controleert leveringen en bijbehorende facturatie. Indien je een fout ziet zorg jij ervoor dat deze fout wordt rechtgezet of het probleem wordt uitgezocht en opgelost; - Je maakt o.a. transportvergoedingen en commisienota’s op voor onderaannemers en houdt rekening met de contractuele afspraken; - Je beheert verder ook tankkaarten, tankkaartfacturen en accijnzen; - Je biedt bijkomende administratieve ondersteuning waar het nodig is; - Indien je verbeterideeën hebt voor de administratieve flow rapporteer je deze;

  • Machine operator (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - het bedienen van de pers - kwaliteitscontrole uitvoeren - kleine storingen verhelpen - orde en netheid op de werkplek bewaren

  • Monteurs voor werven (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, gevestigd in Meeuwen, is een allround bouwpartner voor agrarische of industriële bouwprojecten. Of u nu stallen, loodsen, kantoren, winkels, bedrijfsunits of garages wilt realiseren, hun specialisten in bedrijfsbouw nemen uw project volledig in handen. Voor verdere uitbreiding zoeken wij voor hen naar monteurs om op diverse werven stalen constructies, wandbekleding, schrijnwerk en afwerkhoeken te plaatsen. Eventueel leg je ook golfplaten, steeldeck en sandwichdaken. Je maakt het gebouw wind- en waterdicht. Dit doe je op werven in binnen- en buitenland.

  • Onderhoudstechnieker (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: t-interim Bree

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalbedrijf zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker. Je bent verantwoordelijk voor het mechanisch als elektrisch onderhoud.  Je staat in het voor het correct en veilig uitvoeren van storingsinterventies.  Bedrijfsprofiel: silobouw (voeding/petrochemie)

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS OORDEGEM (OORDEGEM)

    Regio: OORDEGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE LEDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Oordegem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Dynamische huishoudhulp met ervaring (Ham) (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Droomt u ervan om in alle zelfstandigheid te werken? Om zelf te kiezen waar, wanneer en hoeveel uren? Om voldoende tijd te vinden voor uw gezin én een leuke job? Dan ben jij de huishoudhulp die wij zoeken! Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds of voltijds uurrooster. Adecco Home Services biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij door de poetsmicrobe gebeten en lijkt deze vaste job met motiverend salaris iets voor jou? Aarzel dan niet en contacteer ons: 011/29 50 33

  • Huishoudhulp De Haan (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij 12U in de week bij 1 gezin werken als huishoudhulp? Contacteer ons snel voor meer informatie

  • JOBSTUDENT ADMINISTRATIEF BEDIENDE (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: AMICUS

    Type: Studentenjob

    Periode: in het weekend (zaterdag) tijdens schooljaar en/of vakantieperiodes 2018-2019; We zoeken een enthousiaste medewerker voor de administratieve verwerking in ons vastgoedkantoor. Wil je een gevarieerde en boeiende job die je voldoening en erkenning geeft? Je bent heel gemotiveerd, punctueel en je hebt een goeie computerkennis (word)? Neem dan zo vlug mogelijk contact met ons op.

  • Jobstudent (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • jobstudent - polyvalent medewerker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: JOXX

    Type: Studentenjob

    Je bent mee verantwoordelijk voor alle logistiek van de verhuur van onze attracties (springkastelen). Je laadt de bestelwagen met de attracties. Je levert en zet de attracties op. 's Avonds ga je de attracties afbreken. Je lost de meegebrachte goederen en laadt de camionette met de bestellingen voor de volgende dag. Je doet dit allemaal in samenwerking met een ploeg.

Zoek naar antwoorden van Goudwinde (De) in sociale netwerken
Look for responds of Goudwinde (De) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Goudwinde (De). Laat een reactie achter voor Goudwinde (De). Goudwinde (De) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Goudwinde (De). Leave a respond for Goudwinde (De). Goudwinde (De) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Goudwinde (De) op de google maps. Adres en contacten Goudwinde (De)
Location of Goudwinde (De) on the google maps. Address and contacts of Goudwinde (De)

Andere gerelateerde bedrijven als come Goudwinde (De) Goudwinde (De): BLEIJENBERG | Michou | C.P.A.S. | WSC DE MOSQUITO'S - OUDENBURG | VRIJE KLEUTERSCHOOL

Other related companies as Goudwinde (De): BLEIJENBERG | Michou | C.P.A.S. | WSC DE MOSQUITO'S - OUDENBURG | VRIJE KLEUTERSCHOOL

Goudwinde (De) is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Goudwinde (De), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09100769042. Het bedrijf Goudwinde (De) bevindt zich op het adres: Langemarkseweg 19; 8904; Ieper (Boezinge). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 513,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 179,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Fountains. Lijst met producten zijn Ponds - Laying-out & Access..
De hoofdactiviteit van Goudwinde (De) is Leder- en leerproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Goudwinde (De) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Goudwinde (De), openstaande posities, locatie van Goudwinde (De) op de kaart.

Goudwinde (De) is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Goudwinde (De), company assigned to the tax number BE09100769042. The company Goudwinde (De) is located at the address: Langemarkseweg 19; 8904; Ieper (Boezinge). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 513,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 179,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Fountains. List of products are Ponds - Laying-out & Access..
The main activity of Goudwinde (De) is Leather and Leather Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Goudwinde (De) is not available. You also can look at reviews of Goudwinde (De), open positions, location of Goudwinde (De) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Goudwinde (De), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Goudwinde (De), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Goudwinde (De), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Goudwinde (De), employees, financial statistics.