Aqua-Ko? NV

Contactgegevens Aqua-Ko? NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Aqua-Ko? NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Aqua-Ko? NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hulsen 51; 2490; Balen, België

Telefoon (phone): 014 30 87 70 (+32-014 30 87 70) 014 30 87 70 (+32-014 30 87 70)

Fax (fax): 014 30 24 74 (+32-014 30 24 74) 014 30 24 74 (+32-014 30 24 74)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Aqua-Ko? NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Aqua-Ko? NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Aqua-Ko? NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Aqua-Ko? NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Aqua-Ko? NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Aqua-Ko? NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Aqua-Ko? NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Aqua-Ko? NV
Products information Aqua-Ko? NV

BTW identificatienummer (tax): BE08677246093
Ondernemingsnummer: 6234710693
Hoofdstad (capital): 292,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 377,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Garden centres; Ponds - Laying-out & Access.

Product categorie (product category): Fountains

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Aqua-Ko? NV
(Get full report from official database of BE for Aqua-Ko? NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Aqua-Ko? NV
Addition kinds of activities for Aqua-Ko? NV

224100. Smalle stoffenfabrieken | Narrow fabric mills
22210411. Spandex breedgeweven stoffen | Spandex broadwoven fabrics
50120303. Motorvoertuigen, kitvorm | Motor vehicles, kit form
50870402. Schoenreparatie benodigdheden en uitrusting | Shoe repair supplies and equipment
67980000. Vastgoed beleggingsfondsen | Real estate investment trusts
75399901. Automatische airconditioning reparatie | Automotive air conditioning repair

Werken bij Aqua-Ko? NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Aqua-Ko? NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Aqua-Ko? NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Aqua-Ko? NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerk(st)er (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een ervaren schrijnwerker plaatser . Onze klant is een bouwbedrijf gespecialiseerd in de opbouw van publieke gebouwen zoals scholen en ziekenhuizen . Als schrijnwerker werk je steeds in een ploeg van 2 à 3 personen . Je staat in voor de plaatsing van: binnendeuren meubilair gyproc wanden plafonds venstertabletten gordijnbakken

  • Printoperator (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De job is afwisselend en zal allerlei taken omvatten. Je zal onder andere instaan voor: Controleren van voorraden Uitvoeren van testprintings Uitvoeren van kwaliteitscontroles Bedienen van de digitale printer Rapporteren van productieprocessen Onderhouden en organiseren van de werkplek. Bedrijfsprofiel: Voor een communicatiebedrijf te Turnhout zijn we op zoek naar een gedreven printoperator (m/v).

  • Installatietechnieker (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Waasland zijn we op zoek naar een installatietechnieker. U komt terecht in een dynamisch team. U zal instaan voor het installeren en herstellen van de systemen.

  • Produktiearbeider voeding (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Agilitas Maasmechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt in 2 ploegen in de productie aan de lijn (bandwerk). Je start met dagcontracten in een oproepsysteem. Na verloop van tijd kunnen dit weekcontracten worden. Je beheerst de Nederlands taal. Alvorens de start krijg je een uitgebreide infosessie omtrent het werken in de firma. Je staat in voor het inpakken en sorteren van de onderdelen.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Roborst (ROBORST)

    Regio: ROBORST

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Jobstudent (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Bornem

    Type: Studentenjob

    Actief Bornem is momenteel op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om te poetsen bij mensen thuis Word jij gelukkig als je een proper huis kan nalaten? Voel jij je in jouw nopjes met een dweil en een vod in jouw handen? 2x ja? Laat dan snel van je horen!

  • zaalmedewerker - student/flexijob (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: LA FRECHA

    Type: Studentenjob

    U bent verantwoordelijk voor de totale zaalbediening en verzorgt de communicatie naar de keuken toe. Ook de afwas behoort tot uw taken, samen met het onderhoud van de toog, de daarbijhorende toestellen, de kasten en de zaal.

  • Projectleider (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Voor onze opdrachtgever, een gekend bouwbedrijf in Oost-Vlaanderen, zijn wij op zoek naar een Projectleider. Jouw takenpakket: Je volgt, samen met de hoofdprojectleider, de bouwwerken van A tot Z op. Je geeft leiding aan eigen bekisters- en metsersploegen. Je bent verantwoordelijk voor de bestelling van alle benodigdheden op de werf. Je stelt de werfplanning op en houdt toezicht op de naleving er van. Je maakt contracten op met onderaannemers. Je staat in voor het opmaken en nakijken van vorderingsstaten en facturen van leveranciers en onderaannemers. Je bent aanwezig op werfvergaderingen met het bestuur, de architect, studiebureaus, nevenaannemers en veiligheidscoördinator. Je houdt toezicht op de veiligheid en gezondheid op de werf.

  • Transportplanner (BOUWEL)

    Regio: BOUWEL

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Vaste Job

    Als transportplanner ga je actief op zoek naar orders Je bent verantwoordelijk voor het aannemen en bevestigen van orders Je staat in voor het inplannen van aangenomen vrachten Je plant het onderhoud van de eigen vrachtwagens in Je bent bereid om dagelijks te overleggen met collega’s en de planningsverantwoordelijke Je bent flexibel ingesteld waardoor je meewerkt aan een beurtrol om op zaterdagvoormiddag te werken.

  • Dossierbeheerder - persoonlijke aanpak - Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Introductie Dit moderne kantoor gelegen in Antwerpen is momenteel sterk aan het groeien en is dus op zoek naar een nieuwe collega. Het team bestaat momenteel uit een tiental medewerkers die elke dag met plezier komen werken. Een van de redenen hiervoor is dat ze werken met een persoonlijke aanpak. De vennoten vinden het belangrijk dat alle medewerkers voldoende klantencontact hebben en hen ook kennen. Daarnaast wordt er op z'n tijd een teambuilding activiteit georganiseerd. Dit kan zijn samen lunchen op woensdag of samen naar een concert. Daarnaast biedt dit kantoor jou veel ruimte om te groeien in jouw functie. Zou je graag beginnen met het behalen van je IAB titel? Je krijgt hier alle ondersteuning en opleidingen die je nodig hebt om deze te behalen. Dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant - Verantwoordelijkheden Je zal verantwoordelijk worden voor het volledig A-Z afwerken van de aan jou toegewezen dossiers: Opstellen van de jaarrekeningen en fiscale aangiftes Verzorgen van de nodige rapportering Tussentijdse besprekingen Eindbesprekingen zal je samen voeren met de zaakvoerder Naarmate jouw kennis toeneemt zullen jouw taken en verantwoordelijkheden groeien.

  • Technisch vertegenwoordiger (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

    Type: Vaste Job

    Je bent specialist in elektronische sloten. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het opzoeken en uitbouwen van uw klantenportefeuille. Je legt dan ook de nodige contacten binnen de bouwwereld, waarbij je in staat bent te negotiëren en contracteren op verschillende niveaus. Op die manier geef je correct advies aan klanten en prospecten om het te overtuigen met de onderneming samen te werken.

  • Lasser (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: t-interim Menen

    Type: Vaste Job

    Herstellen van containers: Uitbranden van beschadigde zones. Rechten van deuren van containers. Herstellen van de scharnieren en vervangen van stukken aan de containers. Je helpt occasioneel bij het onderhoud van en herstellingen aan het machinepark en in het atelier.

Zoek naar antwoorden van Aqua-Ko? NV in sociale netwerken
Look for responds of Aqua-Ko? NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Aqua-Ko? NV. Laat een reactie achter voor Aqua-Ko? NV. Aqua-Ko? NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Aqua-Ko? NV. Leave a respond for Aqua-Ko? NV. Aqua-Ko? NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Aqua-Ko? NV op de google maps. Adres en contacten Aqua-Ko? NV
Location of Aqua-Ko? NV on the google maps. Address and contacts of Aqua-Ko? NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Aqua-Ko? NV Aqua-Ko? NV: HOLTAPPELS EMILE | Segaert D | PLOMBI-SERVICES SPRL | ADK-VERTALINGEN | MICHEL DELANNOY

Other related companies as Aqua-Ko? NV: HOLTAPPELS EMILE | Segaert D | PLOMBI-SERVICES SPRL | ADK-VERTALINGEN | MICHEL DELANNOY

Aqua-Ko? NV is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Aqua-Ko? NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08677246093. Het bedrijf Aqua-Ko? NV bevindt zich op het adres: Hulsen 51; 2490; Balen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 292,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 377,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Fountains. Lijst met producten zijn Garden centres; Ponds - Laying-out & Access..
De hoofdactiviteit van Aqua-Ko? NV is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Aqua-Ko? NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Aqua-Ko? NV, openstaande posities, locatie van Aqua-Ko? NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Aqua-Ko? NV is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Aqua-Ko? NV, company assigned to the tax number BE08677246093. The company Aqua-Ko? NV is located at the address: Hulsen 51; 2490; Balen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 292,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 377,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Fountains. List of products are Garden centres; Ponds - Laying-out & Access..
The main activity of Aqua-Ko? NV is Personal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Aqua-Ko? NV is not available. You also can look at reviews of Aqua-Ko? NV, open positions, location of Aqua-Ko? NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Aqua-Ko? NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Aqua-Ko? NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Aqua-Ko? NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Aqua-Ko? NV, employees, financial statistics.