INTERLIGNE

Contactgegevens INTERLIGNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INTERLIGNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

INTERLIGNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE ROGIER 7B; 4000; LI?GE, België

Telefoon (phone): 42221204 (+32-42221204) 42221204 (+32-42221204)

Fax (fax): +32 (68) 684-14-69 +32 (68) 684-14-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INTERLIGNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INTERLIGNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INTERLIGNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INTERLIGNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INTERLIGNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INTERLIGNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INTERLIGNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INTERLIGNE
Products information INTERLIGNE

BTW identificatienummer (tax): BE04598297119
Ondernemingsnummer: 3690551757
Hoofdstad (capital): 892,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 632,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in INTERLIGNE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fotogravure and zetwerk

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INTERLIGNE
(Get full report from official database of BE for INTERLIGNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor INTERLIGNE
Addition kinds of activities for INTERLIGNE

1221. Bitumineuze kolen en bruinkool-oppervlakte mijnbouw | Bituminous coal and lignite-surface mining
509900. Duurzame goederen, anders | Durable goods, nec
943199. Administratie van volksgezondheidsprogramma's, nv | Administration of public health programs, nec
35440103. Sterfveren | Die springs
36999910. Fotografische besturingssystemen, elektronisch | Photographic control systems, electronic
50839901. Hydroponische apparatuur en benodigdheden | Hydroponic equipment and supplies
64110306. Titel verzekeringsagenten | Title insurance agents

Werken bij INTERLIGNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INTERLIGNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INTERLIGNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INTERLIGNE. Looking for open vacancies in other companies

  • Procesoperator die de job wil leren m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze functie zal je een interne opleiding krijgen om het goede verloop van het productieproces te controleren. Je zorgt ervoor dat de machines efficiënt blijven draaien. Je controleert hierbij de geautomatiseerde processen vanuit het operatorlokaal en grijpt in bij kleine storingen. Je geeft prioriteit aan veilig werken. Naast het instellen en controleren van het besturingspaneel, werk je als operator zelf fysiek mee aan het tot stand komen van het productieresultaat en sta je in voor de kwaliteitscontrole.

  • Magazijnier: Hef - en reachtruckattest (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Orderpicking. - Verwerken van magazijn orders/documenten teneinde goederen tijdig en in de gevraagde hoeveelheid te verzenden. - Picking op consumenten eenheid/colli/palletniveau. - Controleren of de orders overeenstemmen met de eisen van de klant teneinde een kwaliteitsvolle dienstverlening te verzekeren. - Opvolging van magazijn voorraad. - Ordelijk en rein houden van de werkomgeving overeenkomstig de geldende veiligheids-, kwaliteits- en milieuregels. - Scanning uitvoeren binnen verwerking van voorraad ,goederen en documenten.

  • Onderhoudstechnieker (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Konvert Interim Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in de buurt van Aalst zijn wij opzoek naar een onderhoudstechnieker voor industriële machines. Je zal verantwoordelijk zijn voor het preventief onderhoud maar ook voor herstellingen en aanpassingen door te voeren op het moment dat er zich problemen voordoen.

  • Techieker auto-assemblage Voorserie Audi Brussel (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Start People Inhouse Audi

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als voorserie technieker voor het beheer van de productielijn van de batterij met een focus op test- en vakbereikbatterijen. Het verantwoordelijkheidsgebied omvat de koeling, de beschermingsinrichtingen tegen klemrijden. Bandbegeleiding voor koeling (focus op test- en vakbereikbatterijen): U bent verantwoordelijk voor de introductie van de nieuwe onderdelen in de batterijassemblage. U detecteert en identificeert fouten, maakt een samenvattende analyse in Protix en vraagt ​​indien nodig om een ​​gedetailleerde analyse. U coördineert de introductie van testonderdelen in de montage en de start in een tact voor het zo snel mogelijk oplossen van een probleem. Na de analyse van de storingen, introduceert u specifieke processen om het probleem op te lossen bij de batterijproductie en de SEV-batterijen. U helpt bij de voorraadcontrole van voorserieonderdelen op de respectievelijke productielijnen. Idealiter heb je programmeerkennis van robots en PLC-sturingen.

  • Bordenbouwer (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bordenbouwer / elektricien gezocht voor een firma gelegen te Heusden-Zolder. Als bordenbouwer sta je in voor het uitvoeren van opstellingen van schakelborden en het kableren van de verschillende schakelborden volgens een elektrische schema of plan. Je werkt in dagdienst van maandag tot donderdag van 7u30 tot 16u15 en op vrijdag van 7u30 tot 12u30. (38u week)

  • Jobstudent voor trendy beenhouwerij (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Studentenjob

    Voor een trendy beenhouwerij, gevestigd in een gekende supermarkt in Tessenderlo, zijn wij op zoek naar een enthousiaste jobstudent. Als jobstudent in de beenhouwerij bedien je de klanten steeds met een glimlach en zorg je ervoor dat alles hygiënisch en netjes verloopt. Op de minder drukke momenten in de verkoop, help je ook mee in het atelier voor het afwassen en het maken van eenvoudige bereidingen. Op zoek naar een leuke studentenjob, waarbij je veel in contact komt met mensen en je in een leuk team kan werken? Bezorg dan nu je gegevens aan het team van Konvert Tessenderlo!

  • Student Verkoop charcuterie (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: ASAP TONGEREN

    Type: Studentenjob

    Als student werk je op woensdagnamiddag, zaterdag en de schoolvakanties. Je staat in voor het verkopen van vlees, vleeswaren (charcuterie), kaas en traiteurproducten. Het bedienen en adviseren van de klanten is je voornaamste verantwoordelijkheid. Je staat in het voor het versnijden en verpakken van vlees en charcuterie. Je bedient de klanten en zorgt voor een correcte eindafrekening van de bestellingen

  • Senior Credit Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ICREDIT

    Type: Vaste Job

    Je contacteert organisaties om recente financiële informatie op te vragen. Je schrijft rapporten met een samenvatting van de verzamelde informatie en heldere conclusies en aanbevelingen. Na een volledige analyse bevestig je de beoordeling of pas je deze aan. Je onderzoekt de beschikbare informatie die je intern of extern ontvangen hebt. Je verdedigt en verklaart beslissingen naar klanten toe. Je houdt risico’s in de gaten en actualiseert beoordelingen. Je bouwt proactief een goede relatie op met collega’s in underwriting. Je verzekert compliance met de interne en externe regelgeving en procedures.

  • Verpleegkundige mobiele equipe voor de afdelingen inwendige en geriatrie (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: AZ Sint-Maarten

    Type: Vaste Job

    Dienst De mobiele equipe biedt ondersteuning aan de afdelingen zowel bij acuut personeelstekort als bij acuut hoge werkdruk. Functie Samen met de verpleegkundigen van de afdeling waaraan je wordt toegewezen, bied je integrale, kwalitatieve en vaktechnische zorg aan de patiënten en dit rekening houdend met de specifieke lichamelijke en psychosociale noden van de patiënt en zijn familie Profiel Je hebt een diploma en visum verpleegkunde Je hebt reeds enkel jaren ervaring als verpleegkundige op hospitalisatieafdelingen Je kan autonoom werken en snel reageren in veranderende omstandigheden Je kan onder druk werken en weet dan toch de juiste prioriteiten te stellen Je onderschrijft onze kernwaarden - openheid, respect, kwaliteit, ambitie en samenwerking - die de bouwstenen of het DNA van ons ziekenhuis vormen en waarmee we het verschil willen maken, in het belang van het welzijn van de patiënt. Contractvoorwaarden Contract onbepaalde duur Voltijds of deeltijds (minstens 50%) Wisselende shiften tussen 7u en 22u Je werkt minstens 1 WE op 4 Indiensttreding in overleg Meer weten over de inhoud van deze functie? Neem contact met Geert De Meyer, hoofdverpleegkundige, 015/89 12 45

  • Magazijnmedewerker Receptie (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: STACI BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Leider in detail logistiek Staci Belgium is een logistieke dienstverlener uit Boom, gespecialiseerd in opslag, distributie en merchandising van promotiematerialen en bedrijfsondersteunende producten. Wij zorgen ervoor dat onze klanten het nodige promotiemateriaal op tijd ontvangen: van folders, posters en gadgets tot grote displays en winkelinrichtingen. Staci Belgium is een bedrijf in volle ontwikkeling dat veel aandacht schenkt aan innovatie en investeringen in mensen en middelen. (zie www.staci.be) Als medewerker receptie zorg je voor de ontvangst van binnenkomende goederen van levering tot stockage: je lost vrachtwagens, controleert leveringsdocumenten, voert controles uit op aantallen en kwaliteit, registreert alle gegevens in het WMS, zoekt de geschikte locaties in het magazijn en brengt de nodige stockage-etiketten aan. Je werkt met respect voor kwaliteit, snelheid, orde, veiligheid, processen, collega’s en klanten.

  • Field Services Engineer Hardware Backend (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: Realdolmen

    Type: Vaste Job

    Als CSE ben je verantwoordelijk om op verschillende technische vlakken ondersteuning te bieden aan klanten betreffende hun IT infrastructuur. De CSE kan in het installatie-, interventie-, interne repair-, helpdesk- of service-delivery team tewerkgesteld worden. Het kan daarbij zowel om een interne als een externe tewerkstelling gaan. In een project voor een klant ben je verantwoordelijk voor het opnemen van één of meerdere taken. Daarnaast kan je, afhankelijk van de grootte of complexiteit van een project, ook ingeschakeld worden in een coördinerende functie. Hoewel België jouw uitvalsbasis is, zijn kortstondige installatie opdrachten in het buitenland niet uitgesloten.

  • Osteopaat (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: FLINK!

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandig osteopaat binnen een enthousiast, multidisciplinair team. Meer info over onze werking op www.flinkteam.be.

Zoek naar antwoorden van INTERLIGNE in sociale netwerken
Look for responds of INTERLIGNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor INTERLIGNE. Laat een reactie achter voor INTERLIGNE. INTERLIGNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INTERLIGNE. Leave a respond for INTERLIGNE. INTERLIGNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INTERLIGNE op de google maps. Adres en contacten INTERLIGNE
Location of INTERLIGNE on the google maps. Address and contacts of INTERLIGNE

Andere gerelateerde bedrijven als come INTERLIGNE INTERLIGNE: Bâtisseurs Gaumais Réunis (Les) | Jardin Secret | GERARD ROSSIGNON | Home Clos des Seigneurs CPAS | FA. DETA

Other related companies as INTERLIGNE: Bâtisseurs Gaumais Réunis (Les) | Jardin Secret | GERARD ROSSIGNON | Home Clos des Seigneurs CPAS | FA. DETA

INTERLIGNE is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INTERLIGNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04598297119. Het bedrijf INTERLIGNE bevindt zich op het adres: AVENUE ROGIER 7B; 4000; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 892,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 632,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Fotogravure and zetwerk. Producten gemaakt in INTERLIGNE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van INTERLIGNE is Transportdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INTERLIGNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INTERLIGNE, openstaande posities, locatie van INTERLIGNE op de kaart.

INTERLIGNE is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is INTERLIGNE, company assigned to the tax number BE04598297119. The company INTERLIGNE is located at the address: AVENUE ROGIER 7B; 4000; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 892,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 632,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Fotogravure and zetwerk. Products created in INTERLIGNE were not found.
The main activity of INTERLIGNE is Transportation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of INTERLIGNE is not available. You also can look at reviews of INTERLIGNE, open positions, location of INTERLIGNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INTERLIGNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INTERLIGNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INTERLIGNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INTERLIGNE, employees, financial statistics.