WIM ADVERTISING PHOTOGRAPHY

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • WIM ADVERTISING PHOTOGRAPHY
Private companiesMotor Freight Transportation • WIM ADVERTISING PHOTOGRAPHY

Contactgegevens WIM ADVERTISING PHOTOGRAPHY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WIM ADVERTISING PHOTOGRAPHY: address, phone, fax, email, website, opening hours

WIM ADVERTISING PHOTOGRAPHY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KOLONEL BEGAULTLAAN 15B19; 3012; LEUVEN, België

Telefoon (phone): 16231692 (+32-16231692) 16231692 (+32-16231692)

Fax (fax): +32 (53) 107-85-28 +32 (53) 107-85-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WIM ADVERTISING PHOTOGRAPHY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WIM ADVERTISING PHOTOGRAPHY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WIM ADVERTISING PHOTOGRAPHY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WIM ADVERTISING PHOTOGRAPHY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WIM ADVERTISING PHOTOGRAPHY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WIM ADVERTISING PHOTOGRAPHY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WIM ADVERTISING PHOTOGRAPHY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WIM ADVERTISING PHOTOGRAPHY
Products information WIM ADVERTISING PHOTOGRAPHY

BTW identificatienummer (tax): BE09656951904
Ondernemingsnummer: 4286560058
Hoofdstad (capital): 362,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 364,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in WIM ADVERTISING PHOTOGRAPHY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fotografen and fotostudio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WIM ADVERTISING PHOTOGRAPHY
(Get full report from official database of BE for WIM ADVERTISING PHOTOGRAPHY)

Aanvulling soorten activiteiten voor WIM ADVERTISING PHOTOGRAPHY
Addition kinds of activities for WIM ADVERTISING PHOTOGRAPHY

28199904. Zonne-stoffen, synthetische anorganische | Tanning agents, synthetic inorganic
34430300. Boiler en boiler shop werk | Boiler and boiler shop work
34690402. Kassa en postzegels, gestempeld metaal | Cash and stamp boxes, stamped metal
38420416. Suspensories | Suspensories
84129903. Planetarium | Planetarium

Werken bij WIM ADVERTISING PHOTOGRAPHY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WIM ADVERTISING PHOTOGRAPHY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WIM ADVERTISING PHOTOGRAPHY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WIM ADVERTISING PHOTOGRAPHY. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch tekenaar (M/V) te Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Zaventem die leverancier is van producten voor verwarming, ventilatie en airconditioning zijn wij op zoek naar een technisch tekenaar. De functieomschrijving: Het uittekenen van plannen m.b.t. residentiele ventilatie Telefonisch klanten technische bijstand verlenen Klanten aan de balie helpen bij een probleem Ingeven van orders in het ERP-systeem Contact met klanten onderhouden Selecties en offertes opstellen en opvolgen Rapporteren aan de manager en director

  • ERP Project Manager (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de IT-afdeling van onze klant is Let's Work op zoek naar een ERP Project Manager. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het opleveren van succesvolle ERP-projecten en ondersteun je een internationale ERP omgeving met ongeveer 800 gebruikers wereldwijd. Als ERP Project Manager omvat uw takenpakket het volgende: - Je denkt mee over hoe ERP applicaties het best ingezet worden om optimaal onze bedrijfsdoelstellingen te halen. - Als project manager lever je samen met de applicatie analisten en ontwikkelaars succesvolle projecten in het domein van ERP. - Je neemt beslissingen over de ERP architectuur en je weegt standaardconfiguratie af ten opzichte van maatwerkoplossingen, alsook de integratie met aanverwante applicaties en het product en application lifecycle management. - Je bespreekt met de bedrijfsgebruikers hun noden en wensen en vertaalt die naar projecten, solution requirements, initial design concepts, functionele requirements en software specificaties. Daarbij is er ook ondersteuning door een business analyst mogelijk. - Je volgt de projecten en wijzigingen nauwgezet op, zodat deze binnen de gestelde budgettaire en tijdslimieten gerealiseerd worden. Een nauwe samenwerking met IT collega’s en key-users zijn hierbij belangrijk. - Je brengt op die manier een uitgebreide portfolio aan boeiende ERP-implementatieprojecten tot realisatie, die het bedrijf steeds voorop houdt in de marktcompetitie. - Je geeft leiding aan een Agile ontwikkelingsteam en werkt samen met de externe partijen binnen het domein van ERP. Je zorgt daarbij dat het projectteam zich verder kan ontplooien zowel in kennis van ERP als in de optimale ontwikkelingsmethoden. - Je blijft continu op de hoogte van evoluties en ontwikkelingen op het gebied van ERP toepassingen en je deelt die kennis met je collega’s.

  • Grondwerker (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gespecialiseerd in grondwerker zijn wij op zoek naar een ervaren grondwerker. Als grondwerker sta je in voor het uitvoeren van allerhande wegeniswerken, het plaatsen van bewapening, bekisten en het plaatsen van funderingen.

  • Heftruckbestuurder - DAGWERK (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We geven even mee wat de taken zullen zijn van onze toekomstige heftruckchauffeur: - Je staat in voor het laden en lossen van de goederen - Je zorgt ervoor dat de goederen en paletten in het magazijn per soort juist staan en houdt het magazijn ordelijk - Je scant de inkomende en uitgaande pallets - Je bewerkt en plaatst etiquetten op goederen

  • HUISHOUDHULP (M/V) - REGIO Oostakker/Lochristi! Kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp - Voltijds (Regio Oostkamp - Beernem) (M/V) (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: UW HELPENDE HAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Heb je zin voor orde en netheid ? Dan ben je bij ons aan het juiste adres ! Als huishoudhulp bestaat uw taak voornamelijk uit het schoonmaken van privé-woningen. Volgens uw mogelijkheden kan dit aangevuld worden met strijken, boodschappen doen, kleine naaiwerken (verstelwerk) en koken. Vanuit het kantoor krijg je de nodige ondersteuning en opvolging. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, afkomst, geaardheid of handicap, ook 45-plussers zijn welkom.

  • Verkoop(st)er (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: PREMAMAN

    Type: Studentenjob

    Je adviseert de klanten en begeleidt hen bij hun eventuele aankoop. Je zorgt eveneens voor de presentatie van de shop en staat mee in voor de goede gang van zaken. beheer van de leveringen / stock (controle, etikketeren,...) voorbereiden transfers

  • TOONZAAL ADVISEUR KEUKENS (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Als verkoper sta je in voor het onthaal van klanten, het in kaart brengen van hun behoeften en het opstellen van offertes om zo een verkoop af te sluiten hiernaast zal je ook instaan voor je eigen financiële administratie van je lopende en afgesloten dossiers je houdt een goed en ordelijk overzicht van je dossiers bij in het klantenbestand via een eigen softwarepakket je zorgt voor een maximale dienstverlening naar de klant toe en leeft hierbij de technische procedures na je wil meewerken aan de groei van het filiaal en bepaalt zo mee de commerciële strategie van het bedrijf je bent een onderdeel van een team en wil je collega's bijstaan waar nodig Bedrijfsprofiel: Onze klant maakt keukens op maat. Voor regio Hasselt zijn we op zoek naar een toonzaal adviseur keukens.

  • Administratief Commercieel medewerker in de Gentse Zeehaven (interim optie vast) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Ergon Recruitment Gent

    Type: Vaste Job

    Als commercieel medewerker binnendienst ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen en realiseren van verkooptransacties waarbij volledige service van A tot Z en klantvriendelijkheid centraal staan. Je werkt samen met nog één andere binnendienst collega en rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder. Jouw verantwoordelijkheden: Je staat in voor de orderafhandeling en de bijkomende administratie zoals opmaak en verwerking van de orders in het ERP-systeem. In deze rol is het belangrijk om zowel telefonisch als mail de orders zo goed mogelijk op te volgen en snel te schakelen naar de klanten toe; Indien nieuwe klanten zorg je voor de opmaak en doorsturen van offertes en zorg je voor de nodige opvolging zodat dit tot een verkoopactie kan gerealiseerd worden; Bijkomend vormt klantencontact de leidraad in je verkoopacties. Jij zorgt voor een volledige service van A tot Z. Dit betekent dat je naast de orderverwerking ook de behoeftes van de klanten analyseert en hen informeert over de producten alsook klachten of vragen klantvriendelijk verzorgt; Daarnaast zorg je ervoor dat de order een bestelbon wordt en je hiervoor de nodige transportmodaliteiten coördineert zodat het een lever bon kan worden. Dit betekent dat je steeds up to date moet zijn van de voorraad in het magazijn en je effectief ervoor zorgt dat de bestelling tijdig geleverd wordt bij de kant; Tot slot ben je verantwoordelijk voor de after sales en sta je in voor allerhande zaken zoals beheer garanties, reclameacties, … en kan je voor een totaaloplossing zorgen voor de klant.

  • Bijverdienste Mamzel (homeparty's) (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: MAMZEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar ‘Mamzellen’. Mamzel maakt mensen blij. Van maker tot koper. En het liefst ook iedereen daartussenin want Mamzel creëert kansen. Lokale designers krijgen een platform. Klanten worden in staat gesteld om via hun consumptiegedrag van de wereld een mooiere plek te maken. Mensen uit kansengroepen krijgen een constructieve tijdsbesteding. Je verkoopt onze artikelen via mamzelparty’s aan huis. Daar vertel je wat ons assortiment zo bijzonder maakt. Want achter elk item schuilt een verhaal, dat het vertellen waard is. Mamzel kiest steeds voor leveranciers die mee bouwen aan een mooiere wereld. Of dat nu op maatschappelijk, esthetisch of ecologisch vlak is. Meer info op www.mamzel.eu - mamzel worden

  • (STAGIAIR) ACCOUNTANT met ambitie - optie zelfstandig - ZELZATE (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672103-inline.html?cid=Partner_VDAB Om de groei van een kwalitatief accountantskantoor regio Zelzate met meerdere vestigingen te kunnen waarborgen, gaan we op zoek naar een toffe dossierbeheerder om het 25-koppige team te vervoegen. JIJ BIEDT: Jouw enthousiasme Jouw kennis en ervaring Jouw toffe persoonlijkheid DIT KANTOOR BIEDT: Kwalitatieve diensten voor interessante klanten (vrije beroepers tot internationale vennootschappen) Werkzekerheid binnen een leuke en stimulerende omgeving: amusement en carrière komen hier samen! Wat zal je doen? Je hebt steeds een team van junior dossierbeheerders die jou graag helpen bij de voorbereidende taken. Je fungeert zelf als klantenadviseur en hebt dan ook voldoende tijd om jouw afwerkende en controlerende taken te volbrengen. Je staat de klant met raad en daad bij en zorgt ervoor dat zij niet meer met vragen blijven zitten.

  • Cronos International - Back-End Developer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    For long term mission at the European Institutions, Cronos is looking for several Back End developer. Profile At least 3 years of working experience Good knowledge of Spring 4, JPA, Hibernate, JMS, SQL, Java, Experience in Rest, XHTML, HTML5 and CSS Experience in Maven Master or bachelor degree Fluent in English Knowledge of French would be an asset

Zoek naar antwoorden van WIM ADVERTISING PHOTOGRAPHY in sociale netwerken
Look for responds of WIM ADVERTISING PHOTOGRAPHY in social networks

Lees alle opmerkingen voor WIM ADVERTISING PHOTOGRAPHY. Laat een reactie achter voor WIM ADVERTISING PHOTOGRAPHY. WIM ADVERTISING PHOTOGRAPHY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WIM ADVERTISING PHOTOGRAPHY. Leave a respond for WIM ADVERTISING PHOTOGRAPHY. WIM ADVERTISING PHOTOGRAPHY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WIM ADVERTISING PHOTOGRAPHY op de google maps. Adres en contacten WIM ADVERTISING PHOTOGRAPHY
Location of WIM ADVERTISING PHOTOGRAPHY on the google maps. Address and contacts of WIM ADVERTISING PHOTOGRAPHY

Andere gerelateerde bedrijven als come WIM ADVERTISING PHOTOGRAPHY WIM ADVERTISING PHOTOGRAPHY: FONVILLE BELGIE | Deneubourg D | Centrale Liègoise Hermans | OPTIC BOMEL | Taylor Taylor Taylor & Taylor SPRL

Other related companies as WIM ADVERTISING PHOTOGRAPHY: FONVILLE BELGIE | Deneubourg D | Centrale Liègoise Hermans | OPTIC BOMEL | Taylor Taylor Taylor & Taylor SPRL

WIM ADVERTISING PHOTOGRAPHY is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WIM ADVERTISING PHOTOGRAPHY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09656951904. Het bedrijf WIM ADVERTISING PHOTOGRAPHY bevindt zich op het adres: KOLONEL BEGAULTLAAN 15B19; 3012; LEUVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 362,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 364,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Fotografen and fotostudio's. Producten gemaakt in WIM ADVERTISING PHOTOGRAPHY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WIM ADVERTISING PHOTOGRAPHY is Motorvrachtvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WIM ADVERTISING PHOTOGRAPHY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WIM ADVERTISING PHOTOGRAPHY, openstaande posities, locatie van WIM ADVERTISING PHOTOGRAPHY op de kaart.

WIM ADVERTISING PHOTOGRAPHY is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is WIM ADVERTISING PHOTOGRAPHY, company assigned to the tax number BE09656951904. The company WIM ADVERTISING PHOTOGRAPHY is located at the address: KOLONEL BEGAULTLAAN 15B19; 3012; LEUVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 362,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 364,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Fotografen and fotostudio's. Products created in WIM ADVERTISING PHOTOGRAPHY were not found.
The main activity of WIM ADVERTISING PHOTOGRAPHY is Motor Freight Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of WIM ADVERTISING PHOTOGRAPHY is not available. You also can look at reviews of WIM ADVERTISING PHOTOGRAPHY, open positions, location of WIM ADVERTISING PHOTOGRAPHY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WIM ADVERTISING PHOTOGRAPHY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WIM ADVERTISING PHOTOGRAPHY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WIM ADVERTISING PHOTOGRAPHY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WIM ADVERTISING PHOTOGRAPHY, employees, financial statistics.